Komentari na vest

Ivanović: Velike utakmice se odlučuju inspiracijom igrača, tražiću Kampacu da igra još bolje

m

micas

pre oko 1 godinu

Izgleda nam bolje bez tebe prijatelju..

SerAlex

pre oko 1 godinu

Gospodin!
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Ruzan kao i njegov sef iz predgradja... lako je biti gospodin kada pobedjujes i dobar trener kada ti dovedu dva ponajbolja pleja... VOLIM PARTIZAN
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Хвала Душку штоје показао да нисмо исти, и хвала ДУЛОВОЈ КАРМИ најјачој космичкој сили у универзуму
N

Naxel

pre oko 1 godinu

Kakav gospod Dusko! Izjave uvek normalne, umerene, analiza dobra, covek nije ni pomenuo svoje iskljucenje koje je inace jako diskutabilno.Zamislite sta bi bilo da se jedan drugi gospodin sinoc iskljucio koji je inace sinoc urlao na sudiju , unosio mu se u facu, vredjao ga i pretio mu ( postoji snimak) Bravo Dusko, Bravo Zvezdo!
B

Bibop

pre oko 1 godinu

Lako je njemu biti gospodin kada mu svi ostali odradjuju prljav posao,od gazde kluba do novinara...
b

barjaktar999

pre oko 1 godinu

Bilo bi "Željko Obradović konferencija nakon debakla 2005. vol.2" :-D
G

Gost Đeneral Draža

pre oko 1 godinu

Meni su dva sitna momenta bila interesantna. Trenutak kad se ekipe vraćaju na teren nakon prekida, partizanova petorka sve stranci, skoro skroz crnačka (Naneli je svetliji), a zvezdina komplet bela sa jednim strancem. Podsetilo me na utakmice Lejkersa i Seltiksa 1986. Tad sam prvi put gledao direktan prenos NBA na RAI tv u vojsci. Boston je tad forsirao belce. I drugi momenat, ono provlačenje Kampaca asistencije iza leđa kroz onoliku gužvu, velemajstor, nema šta.
н

не виде

pre oko 1 godinu

то гробари, неће да виде, да нису слепи поред очију све би ово било нормалније
G

Gost1987

pre oko 1 godinu

Mene fasciniraju neke stvari kod navijaca Partizana, prozivaju Lazica a imali su istog ako ne i goreg igraca Peru Bozica, taj je tukao na sve strane ali pamcenje kratko, i drugo dal mozda necete da pustimo samog Pantera da sutira kao na treningu, pa ovako nesto je igrao Partizan kod Vujosevica kao sada Zvezda, cvrsta odbrana sa mnogo kontakta, ali sta ce tesko je vama udovoljiti, uvek neko drugi kriv.dal nije zvezda u padanju Smajlagic, ili Mvp bokser Lesor
G

Grobarijus Jug 1947

pre oko 1 godinu

SRAM TE BILO!!! Pera Božić je gospodin za vašu ciganšturu karatistu Lazića koji štipa protivničke igrače po mošnicama.
n

nndldoosjdd

pre oko 1 godinu

Opet kratka pamet i pamcenje groBARI... Zaboravili ste NBA ponačanje Saleta pacarosa koji je muvki udarao tog istog Lazica a ovaj mu zakucavao u facu i poslao ga u penziju... Licemerno kao i uvek... Kratka pamet i pamcenje...

MILAN1989

pre oko 1 godinu

Ti si nesto decko totalno pomesao. Ne udara Lazic igrace po mu*ima vec Sasa Pavlovic udara Lazica... nikad neces nauciti
g

gost999

pre oko 1 godinu

Doslovno plaču jer Zvezda u drugom poluvremenu njihovim pulenima nije dozvolila da se raspucaju i igrala im odbranu? Istu onakvu odbranu koju je igrao njihov general Dule, to je tada bila poezija srpske košarke. Sada kada igraju NBA run n gun košarku ti si prljava cyganštura ako im se ne prilagodiš i pustiš ih da se raspucaju. Prljava cyganštura jer je se ispred njih naosvajao trofeja, a oni morali da mu tapšu. Ipak su gospoda. To je bolest i mržnja čije je tvorac veliki Dulo.
N

NcW45

pre oko 1 godinu

Najdraži Kup ikada !!!! Hvala Cigani !!!!
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Bezvezno je istrčao i nervozno zaradio isključenje to ne sme da se dešava treneru njegovog nivoa!!!Onako kako je renovirao Nedovica sad da popravi učinke pre svega Kampacu,koji i treba i može mnogo bolje i Vildosi!!!To je realno u preko 90 % utakmica preko 70 poena za Zvezdu a uz standardno pouzdane Petruseva i Mitrovica,koji su sinoc rešili Partizan te ostale Zvezda uzima ABA i KLS.Za EL je ove sezone teško dostižno top 8 tako da ne treba traziti nemoguće!!!
M

Markonato

pre oko 1 godinu

Do momenta isključenja, pokušaj teške pljačke na delu, 6 očiglednih sudijskih grešaka u korist Partizana. Morao je čovek tako da reaguje!
п

па брате

pre oko 1 godinu

доста је доста, замисли да тебе на твоје очи тако неко краде.
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Pod jedan Kup koji je Zvezda trebala da bojkotuje,ili iz revolta da posalje kadete da igraju kao odgovor na proslogodisnje bežanje iz superlige. Pod dva,sudjenje je bilo smešno. Pod tri stoka sa tribina u EL manja od makovog zrna ,ovde dobiju mišiće i jedni i drugi. Toliko su normalnim ljubiteljima košarke sve smucili da je meni draga pobeda,ali koja pobeda? Šta smo pobedili ? Ili da smo izgubili ,sta smo izgubili? Pretvori li su kosarku u bojno polje. Svaka čast igračima, korektni od početka do kraja ,i jednog i drugog kluba, ali ljudi moji sta je ovo,gde je kraj ovome i koje je rešenje??? Država nam je u kanalu,ovo je odraz haosa i bezakonja u državi. Bedno stanje,tužno. Želim im prolazak u top 8 EL i jednim i drugim. Srdačan pozdrav.
d

d.g.

pre oko 1 godinu

Kad kažeš korektni igrači jel misliš i na Lesora?
M

Mladost Gat

pre oko 1 godinu

ONO KAD SA 35MIL BUDZETOM I PANTEROM OD 5MIL LAGANO IZGUBIS OD POMOCNOG TRENERA ZVEZDE,ZAISTA NEPROCENJIVO!🤣
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

bitno je da su 2019te tvoj kampaco i vildoza dobili jokaru i bili drugi na svetu, igraju sigurno za kikiriki?
1

10.god bez titule

pre oko 1 godinu

U nasoj i ABA ligi nema bodiroginih privatnih sudija da otmu Zvezdi pobedu ko protiv Barse i slicno,vec se sudi posteno i upravo zato fuzionisana igokea gubi svaki derbi evo vec 10 godina za redom kako ne znaju sta je to titula!
i

iron

pre oko 1 godinu

Dejan Bodiroga moje najvece razocarenje...ipak je on neko ko se "busa u prsa" da je prvo pravoslavni Srbin pa onda tek ide klubastvo...na zalost u praksi se to ne vidi...prvo partizanovac..to mu je na 1 mestu.

davidobradovic496@gmail.com

pre oko 1 godinu

GOSPODIN CUTI I RADI NE ZALI SE UVEK CES DA IMAS MOJU PODRSKU!!!!!
m

monteroo

pre oko 1 godinu

U pravu je Ivanovic Kampaco je i bio los,vildosa solidan mogu bolje,utakmicu su dobili insajderi Andjusic i Avramovic... Prvi standardno cetiri zive lopte izgubljene,a Avramovic ispucavanjem cigli sprecio partizan da ode na poluvreme sa plus15... To i jeste problem za obrada ...zvezda nije bila na svom nivou ali je lagano dobila...
П

Посматрач из хале

pre oko 1 godinu

Види се да ниси гледао утакмицу. Кампацо је био одличан и веома битан играч у нашем тиму, милина је гледати га! Вилдоса прво полувреме хаос, а онда у другом бууум... Мартин и Бентли одлично су бранили ниски пост.
@

@x@X

pre oko 1 godinu

Urosu Nikolicu dozivotno oduzeti licencu sudije. A i ovim anonimusima takodje. Ali oni su amateri pa da i razumem. Ovom liku dozivotna zabrana
m

ma vidiš

pre oko 1 godinu

Ti kako se on osilio.Čak i neke narkomanske podočnjake a la Čeda fura,mora da su ga navukli.
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Kakva kradja veka Iskljuce satro trenera i onda sude za privatni klub
z

zašto

pre oko 1 godinu

Ne treba igrati domaća takmičenja. Zato što sudije dozvole pod pritiskom sekte da se igra ragbi , a ne košarka. Lazić i Lazarević, pa to je keč. Zamislite vi da Lazić nema ni jednu ličnu na nekoj utakmici. Ali zato u EL tri lične u prvih 5 minuta. Ali tamo sude sudije, a ne prepadnute "sudije" u pokušaju. Pametnom dosta. Inače nisu nešto mnogo grešile u donošenju odluka.
М

Мрцина

pre oko 1 godinu

Срам вас било обојицу.Искључе нам тренера у 12 минуту,имали сте 5 пута ситуацију 2+1,и ви се жалите на суђење.
F

Fenomeno

pre oko 1 godinu

Nisu ga "šatro" isključili nego su ga stvarno isključili. I opet posle toga nastavljaju da sude u korist Partizana. Ne mnogo, ali sigurno 60:40 za Partizan. Evo samo jedna situacija, identična. Vildosi svira faul u napadu nad Avramovićem, isti takav faul Lesora nad Mitrovićem je 2+1 za Lesora. Identična situacija
V

VAR

pre oko 1 godinu

@zašto tebi nije dosta, očigledno
@

@mrcina

pre oko 1 godinu

Nije 5 puta, nego 8, ako ćemo pravo. Uz sve to mnogo puta Lesor, Ledej i Egzum vode loptu kao da su rukometaši, pa se ne sviraju koraci...
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

To bi vam bilo to od radovanja, sledi grcevita borba za 15.mesto u EL, a mi idemo na F4 :) pametnom dosta.
K

Kupili licencu...

pre oko 1 godinu

Sad vam sledi 5-6 sigurnih poraza u EL koju ste Kupili placenom licencom od 5.mil,tako da ne nadajte se mnogo igokeasi,necete biti ni 16 na kraju takmicenja!
e

e9930

pre oko 1 godinu

Vi vazda negde idete, ali nikad ne stignete tamo :) pametnom dosta ;) radonjizam
S

Skeptik

pre oko 1 godinu

Pametnom dosta kazes? Mislis na sebe i tebi slicnima, sa IQ manjim od 50?
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Zeljko je svetski trener, ne zna da pliva u ovom mulju, zato kad osovoji EL bice vama kme kme kme, radujte se za ovaj nebitan trofej...
3

309393

pre oko 1 godinu

Tako je skeptice, nama i tvojoj mami 😗😄
I

Izbaciti FMP

pre oko 1 godinu

Kamera je uhvatila momenat kada Ivanovic zove igrace Zvezde pored tunela i crta im akciju. To po pravilima ne sme da radi trener koji je zaradio iskljucenje u toku meca, grubo krsenje protokola utakmice i kosarkaskih pravila.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

hahahahahaha
b

bgcz

pre oko 1 godinu

u naslovu izbaciti FMP a u komentaru trener Zvezde. Presaberi se. Izbaciti Megu, jer je Ljulj dao trojku protiv Baskonije u Kaunasu.
d

drukersu

pre oko 1 godinu

Zovi odma' Glikmana i Bodirogu. A Saviću javi da blokira aerodrom.
Н

Немања123

pre oko 1 godinu

Пиши Мариники обавезно, не може то тако
А

А

pre oko 1 godinu

шта да урадимо за вечеру управе КК Партизан са председником КСС у Нишу? То је дегутантно. А да, добили сте своје сви хахаха.
C

Crno bijeli svijet

pre oko 1 godinu

Ivanović je delio instrukcije igračima iako to nije smeo po pravilima nakon isključenja. Da se evidentira i da se utakmica registruje službenim rezultatom, dakle 20:0!
l

lolk

pre oko 1 godinu

Ma šta će vam to, rekoste malopre Kup je nebitan
d

daaa

pre oko 1 godinu

Tegi video lično, on ne laže
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Nikad sumnja u sefa,sefe verujemo u tebe,a sad jako ka Top 8!
B

Banana drzava

pre oko 1 godinu

Lagan si Dule...
s

smederevac111

pre oko 1 godinu

Doktore
@

@x@

pre oko 1 godinu

Ali i dalje mi je utisak nedelje pored svega da je Smajlagic stavljen u konkurenciju za buducu zvezdu u EL a Petrusev izostavljen. A obojica 2000. Kolika nepravda peema liku neverovatno
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Negde sam pročitao da su u izbori igrači od juna 2000. godine pa na gore a Filip je stariji koji mesec
n

neshha

pre oko 1 godinu

Gospodin trener,gospodin kapiten!Nismo isti i NIKAD necemo ni biti.
K

K1996

pre oko 1 godinu

Kako god završi sezona, kapa do poda, pogotovo za jednu stvar. Došao na već selektiranu i donekle ograničenu ekipu, uz sve povrede igrača, nedostatak Kampaca... I šta je radio? Ćutao i radio svoj posao. Nikad ga niste čuli da se žali. Jednostavno, radi sa onim čime raspolaže. Zato i kažu mnogi bivši igrači da je zahtevan trener, ali pošten i zahvalan. Bravo Duško!👏
d

dva

pre oko 1 godinu

Kampaco je na nekih 70 posto svojih mogućnosti, realno... Koliko igra, dobro je da je i na toliko, i takav je večeras bio prevaga... U aprilu, maju biće pravi nadam se a i Martin, Ivanović... Nedović i Vildoza da ostanu na ovom, Luka Mitrović i Dobrić da budu konstantniji, Lazarević i Lazić da odrade svoje i biće sve kako treba
ц

цане

pre oko 1 godinu

Мајсторе!
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Против њих само без усвајања и наши су.
Z

Zvezdi treba centar

pre oko 1 godinu

MORA SE DOVESTI DOBAR CENTAR STO PRE,USKORO ISTICE ROK ZA REGISTRACIJU NOVIH IGRACA ZA EL....
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

I evo kako prica gospodin. Cim je dobio iskljucenje, rekao sam ponavlja se Italija protiv nas na EP. Tacno je usporio izlazak s parketa, pa kao ne zna gde treba da stane. Svi pricaju da smo preokrenuli od 3/4, a mi smo vec pred kraj druge imali seriju 8:0.

kln

pre oko 1 godinu

Uopste nije tako.. posle iskljucenja ivanovica partizan je otisao na 18 razlike a zvezda je seriju napravila u poslednja dva minuta 2/4
N

Nedovic iz ugla...

pre oko 1 godinu

Kampaco odigra losu tekmu i opet odelja klub iz laktasa sa 35.mil budzetom i to lagano ko na treningu,zamislite tek sta ce da bude sad kad zaigra u EL redovno i udje u bolju formu,pa ima da se sprda sa pobeguljama ko na basketu kad igra sa decom!
C

Cikago

pre oko 1 godinu

Vala ja mislim da si ti ostao na klupi da mi ovu ne bi dobili,videlo se kako vodis na pocetku..Ovaj Italijan izgleda ima ozbiljnog slifa za trenera svaka mu cast
N

Nemanja1988

pre oko 1 godinu

Covek je spanac hehehhe
C

Cikago

pre oko 1 godinu

Hvala za ispravku
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Nikad sumnja u sefa,sefe verujemo u tebe,a sad jako ka Top 8!
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Помоћни тренер истимарио освајача 9 евротитула.