Komentari na vest

Iz KLS potvrđeni termini završnice Superlige, Zvezda u finalu od 10. ili 12. juna

i

istina

pre 11 meseci

Interesuje me dal bi se o ovome razglabalo da je kojim lucajem Zvezda igrala top8 , a ne Partizan... cinjenica je da su zvezdasi vecito nesto ugrozeni osvajali titule ili ne!!!
x

xyzet

pre 11 meseci

Ne znam šta nije jasno. Određuju se prioriteti i vi ste kao prioritet odredili Superligu. OK, vaša volja. Država će vam uleteti za jednu mesečnu platu više, a cilj je da se finansijski iznuri Partizan. Sve što radite ima samo jednu metu, a to je Partizan. Lepo, napustite ABA i onda se tamo može normalno igrati. Samo neupućen ne zna da je ta SL vaš projekat i da je zbog toga KKP ni ne igra. Kada sklonite šape sa nje igraće je i KKP. Cele sezone pretite da ćete napustiti ABA i sad vam je šansa. Ni u jednoj replici ne vidim da iko podržava napuštanje ABA, već se samo gleda kako da se oteža KKP i da se privede jaslama. Bavio sam se samo činjenicama. Budite dosledni bar jednom, pa šta košta neka košta. Evo, mi npr. već drugu sezonu ne igramo našu ligu, odrekli smo se ev. titula, dosledni smo i plaćamo cenu. Zašto i vi ne napustite ABA?
G

Gosthjk

pre 11 meseci

A zasto bismo napustali ABA ligu? Ko je lud da napusti ligu? Samo Partizan. Zasto? Pa zato sto od 12 igraca ima 8 stranaca i nema igrace koji mogu da igraju domacu ligu. I to je cinjenica. I zato sto su u savezu Partizanovi sluzbenici, i nece biti kaznjen za to, a i to je cinjenica. Isto kao sto je cinjenica da je Partizan konacno apsolutno zagospodario ABA ligom ove sezone i radi sta hoce, i rezultat vidimo - liga je pala toliko nisko, postala smesna da smesnija ne moze biti. Laz je da je domaca liga neka Zvezdina liga. Sa druge strane, vi ste tu ligu istu takvu igrali decenijama, a onda prosle sezone vise niste hteli. Sta se to promenilo? Sem Zocovog povredjenog ega, posto ga je Radonja pocistio u ABA ligi iako ste imali svu mogucu pomoc sudija, pa se uplasio da ga jos vise ne ponizi u domacoj ligi, sve je ostalo isto. Tako da te bajke prodaj nekom drugom, pobegli ste jer ste kukavice! I to je takodje cinjenica!
i

iskoalarkon

pre 11 meseci

ajde druze uputi nas molim te posto si ti upucen , samo nemoj da kazes aaa covic , daj argumente .
x

xyzet

pre 11 meseci

Vidim traže se argumenti. Imam samo jedan za prvu ruku. Poslednja utakmica ligaškog dela ABA odigrana je između Cede i KKCZ nakon što je ostatak lige završio takmičenje. Ta utakmica je mogla odlučiti o prvom mestu da KKP nije dobio u Podgorici Budućnost. Da li je to ta vladavina Partizana? Neka mi neko napiše da li se to bilo kada i bilo gde još dogodilo. Tu se pokazala sva 'moć' Partizana i kako je uzeo ABU pod svoje. A o Zvezdinoj SL i vrapci znaju sve. Pominju neki da nećemo da igramo zbog broja stranaca i domaćih igrača i ima istine, naravno. Partizan ne može već godinama doći do kvalitetnog domaćeg igrača, a i razlozi toga su poznati. Jedno je sigurno, to nije teorija zavere. Najsvežiji primer je Raduljica. Uzeli ste ga samo da ne bi bio u Partizanu, a koristio bi nam da malo odmori Lesora. Valjda ste ga zato i uzeli. Žao mi je, uvažavam vas sve, ali ovo je uprošćena i ogoljena istina.
@

@xyzet

pre 11 meseci

Kum Milija likes this
N

Nole nacionale

pre 11 meseci

dolazim.....
j

jel saopšteno

pre 11 meseci

kad će nešto saopštiti u vezi saopštenja????
x

xyzet

pre 11 meseci

Sad da vidimo karakter i težinu ovih iz ABA. Zvezda je bahata i bacila im je rukavicu u lice. Znači, finalna serija ABA može početi najranije oko 20 juna, što je besmisao. Serija na 5 utakmica mogla bi se otegnuti u juli mesec. Ne mogu da verujem. Zvezdi je sada najednom najvažnija naša besmislena liga, bez briga, i koja ne vodi nikuda. ABA liga, iz koje se ide u EL, može uraditi samo jedno, da odredi datume igranja finalne serije ne obazirući se na našu ligu. Ako se neki od finalista ne pojavi u tim terminima, pobednika odrediti administrativnim putem, a onda za sledeću godinu pamet u glavu. Ako Zvezda bude želela da igra finalnu seriju verujem s Partizanom, utakmice treba igrati svaki drugi dan, pa ko izdrži. Treba ovo sve već jednom okončati. Očekujem od Zvezde da napusti ABA i posveti se našoj Superligi, jer u njoj je spas. Odatle može, za veće pare, da igra Fibinu LŠ. Dosta je bilo njihovog bahaćenja i sile. ABA je na potezu.
@

@@@

pre 11 meseci

Zvezda nista ne odlaze,igra po kalendaru. To sto se zbog Partizana odlagalo i 10 kluba trpelo to je druga prica.
A

ABCD

pre 11 meseci

Koje izvrtanje teze i celokuone price? Pa ko je kriv zbog ovakvoga kasnjenja? Naravno Partizan. Jel normalno da se polufinale igra sa sedam dana pauze? Pun mi vas je k ovakvih kao ti!!!!
2

2222

pre 11 meseci

Zvezda nista ne odlaze vec partizan. Zbog partizana citav plej of je pomeran pa pravite pauze izmedju dva meca po nedelju dana a meceve protiv SC derbija ste isto odlagali zbog top 8 dok su drugi ucesnici koji su igrali top 8 igrali svoje prvenstvo sasvim normalno. Sad je na rasporedu Kls Zvezda svakako svoju sezonu zavrsava u julu mesecu nebitno hoce li prvo igrali Kls ili Aba ligu.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Da se partizanovi mecevi nisu odlagali, aba liga bi vec bila gotova. Ej pa imate 7 dana odmora izmedju 2. i 3. meca sa cedevitom. I onda je zvezda bahata. Plan je da nas izbacite iz takmicarkog ritma, da ne odigramo mec preko 3 nedelje pa da se igra finale. E pa malo sutra
@

@2222

pre 11 meseci

Al ste vi igrali Aba ligu kad vas CSKA pometlao sa 3-0 u top8?
Q

Q4

pre 11 meseci

2222....mi smo polufinale sa Cedevidom igrali usporedo sa EL,ništa se nije odlagalo.Pometlao nas je CSKA (3-0 ali nijednom ponizio rezultatski u utakmicama)koji je tad bio jači duplo nego ovi penzioneri sad iz Reala...onda smo sa Megom ,ako se sjećam završili finale za 6-7 dana...A vi sad polufinale rastežete,ovi nemaju halu,a ovima bitna liga Slovenije.EPA I NAMA SAD BITNIJA SRPSKA LIGA
@

@Q4

pre 11 meseci

Kako niste odlagali kad ste igrali finale sa Megom mesec i vise posle utakmica polufinala?
@

@-@

pre 11 meseci

Kolika je komedija postala ABA liga ove godine i sta je sve dozvolila. Prvo tek tako odlaganje,Cedevidi,Zvezdi i Partizanu i zatim opet na kraju Partizanu sa nerazumljivim 2 nedelje ne odigravanja.. Sad i nije cudo sto je i Slovencima i CZ prece i Nacionalno prvenstvo tj. nije ni prece nego je po kalendaru. ABA rukovodstvo treba da podnese ostavku i da se postave ljudi koji ce imati onu stvar i autoritet. A ne da imamo povlascene i nepovlascene.