Komentari na vest

Iz Venecuele do Igokee i rušenja Partizana - Stefan Mudi hladnokrvan posle ludog koša za pobedu

R

Raffa

pre 6 meseci

Da li moze neko da mi objasni koja Igokea je pobedila i zasto domaci navijaci Igokee zvizde igracima Igokee?Pitam za druga.
s

sladjann

pre 6 meseci

Koji crni heroj sam kriv za minus od 18 ......mislim svaki kontakt sa loptom bio pogrešan od dozvolio partizanu preokret!šut za pobedu posle toliko gresaka
L

LeoLajke

pre 6 meseci

Dobija otkaz zbog onog koša....
a

ajde...

pre 6 meseci

Tip je sirovina. Dao je koš za pobedu ali nikakav plej. Mogao je lično izgubiti utakmicu. 4 prenosa i vođe ja lopte u 4 četvrtini su mu ladno oteli njegovim greškama i u kontrama postigli 8-10 poena.
R

Realno...

pre 6 meseci

Da, ali ako uzmemo u obzir da Panter igra za 2.5 miliona, a Nejpir za 2.0 miliona...A ovaj dečko igra za 5k mesečno, ako je tačno to što piše...Tj 60k godišnje...Da li su oni toliko bolji od njega?? 🤔
H

Hahah...

pre 6 meseci

@realno Pa samo u prevodjenju lopte su bolji. Procenat šuta im indentičan!
L

Lineker

pre 6 meseci

Realno dečko je polu-amater. Play koji ne može da prevede loptu preko pola,ako neko stane malo agresivnije ispred njega.
R

Raša P

pre 6 meseci

Bilo mu je suđeno da bude heroj. Da nije pogodio zadnji napad bio bi heroj Partizana jer je sve učinio da se istopi velika prednost. Ovako je heroj Laktaša.
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Zadnju četvrtinu govorim Igokea gubi zbog grešaka ovog mudia i ne znam zašto ga trener forsira kad lik predaje lopte igračima partizana i na kraju zbog polaganja postao heroj! Ali takav je sport, možeš da postigneš 40 poena na utakmici ali ako promašis odlučujuća npr.dva suta i izgubis meč automatski svi će zaboraviti onih 40 poena koje si postigao i bićeš tragičar 🙆‍♂️
B

B.C

pre 6 meseci

Frajer uz pomoć sudija vodio Partizan prema pobijedi! Kakav heroj, ovi iz Partizana nisu se nadali da će se neko usuditi ići na koš!!!
N

Neplanirano slavlje

pre 6 meseci

Sreća pa očigledno ništa nije razumio na zadnjem tajmautu?! Vidjeli smo kako se Milosavljević iskusno krije u zadnjem napadu...
Ф

Фића из кафића

pre 6 meseci

Какав бре херој!? Дао кош за победу а могао да за*€ре утакмицу. Наравно уз помоћ судија...
D

DS1989

pre 6 meseci

Ako je ovaj heroj meca onda sam ja super heroj iz nekoc crtanog filma. Ovaj ih je unakazio i najvise je on kriv sto je bila neizvesna zavrsnica a ne laksa pobeda Igoke
Ф

Феђа ПАдињак ПФК

pre 6 meseci

Да ми је неко рекао да ће нам лик са презименом Муди у 7. колу АБА лиге ставити тачку на сезону у истој, не бих му веровао. А и Жељко би коначно уз дужно поштовање могао мало почети да води утакмицу, а не сам ода прича са судијама. БРУКА И СРАМОТА!
д

дре

pre 6 meseci

Да није причао са судијама остало би 20 разлике.
V

Vidi

pre 6 meseci

Se da pojedine igrace ne interesuje Aba liga, tri cetvrtine igraju kao da ce Igokea samu sebe da pobedi, i onda u poslednjoj cetvrtini juris 20 razlike, skroz ali skroz neozbiljno,ocigledno se zna da ce da igraju Evroligu i naredne sezone nebitno dali ce da uzmu Aba ligu ili nece,pa ih po neki poraz i ne dotice toliko.
@

@Vidi

pre 6 meseci

Tesko da znaju na pocetku sezone da ce i sledece biti u EL, osim ako im Putin nije dojavio koliko ce jos rat u Ukrajini da traje.