Komentari na vest

Jago pričao Brazilcima: U Srbiji sportisti žive kao pop-zvezde

G

Gost007

pre 4 meseca

Cemu pljuvanje po momku kad je i vise nego solidan kao 3 pley,pljujte malo onog Lazica koji se 10 godina vuce u zvezdi bez nekog ucinka sem odbrane(sad nema ni to) a za Lazarevica,Tobijs,Gilepsija neznam sta da kazem
V

Vladimir 82

pre 4 meseca

Aj' sto zive,nego sto i igraju isto tako😄😄
M

MNN

pre 4 meseca

Nije loš Jago,biće sve bolji!
S

Samo za društvo iz coska

pre 4 meseca

Na Berlin, nisam mislio na Berlin.
g

gostgist

pre 4 meseca

decko nema fizicke predispozicije da igra euroligu..mozda kao treci plej..doveden je zato sto je jevtin,a ne zato sto se od njega ocekivao neki napredak..kako uprava radi,tako nam i jeste
p

publika

pre 4 meseca

Popljuvase ovde momka najstrasnije... Da nije top EL igrac apsolutno se slazem, ali momak je sasvim pristojna opcija u rotaciji kao treci plej(sto mu je na pocetku sezone i bilo mesto). E sad, tuzno je to sto se tako iskristalisalo da od momka koji je planiran za treceg pleja i nekoga ko bi u buducnosti uz dobar rad i razvoj mogao da donese nesto dodjemo do toga da od njega zavisi Zvezdina igra, ali to svakako nije njegov problem. On svoju rolu odradi maksimalno koliko je u njegovim mocima. Momak svakako nema fizickih predispozicija da bude prvi plej u nekoj EL ekipi niti ce to ikada imati. A zasto smo dosli do toga da nam je on sve i svja u organizaciji igre i da preko njega svaki igrac moze da ubaci poene bez problema a mi drugih opcija nemamo je pitanje za celne ljude iz uprave koji su po ko zna koji put odrasili smesan prelazni rok sto se videlo jos na samom pocetku sezone.
a

a da probaš nešto teže

pre 4 meseca

pa da umesto 26 poena napraviš bar 8 asistencija na 10 uzastopnih napada? Da ne cariniš loptu 22 sekunde svaki napad? Da ti bude malo više stalo do ekipe, a ne samo do statistike?
S

Samo da mi

pre 4 meseca

Je da vidim leđa ovom kepecu, čak mi je 100x gori od Tobija, Tobi bar ne igra, ne gledam ga, ali ovog kada vidim na terenu sloši mi se. Preko njega se prima 100 poena, a kukavcu je organizacija napada da pređe pola, pa da tapka loptu 16 sekundi i onda u poslednje 4 sekunde da krene do koša da mu neko lupi bananu ili da doda nekom na liniju za tri poena i da ovaj odmah šutira. Ovo je najgori igrač, glup, neartikulisanih pokreta i sa telećim pogledom.
G

Gost031

pre 4 meseca

Tako meni jedan čovek iz fudbala rekao da je njemu jedan drugi čovek iz fudbala rekao da Bane Ivanovic nema veze sa fudbalom, ispostavilo se da je taj drugi čovek koji je tvrdio da Bane ne zna ništa Miloš Bajalica, kojem je vrhunac karijere bila Zvezda pa Kina i on kompetentan da iznosi tvrdnje o čoveku koji je igrao 10 god u Premijer ligi u klubu koji se tih 10 god borio za titulu, daleko od toga da poredim Baneta i Jaga,poentu bi trebalo da si shvatio...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

gost031 igrao sam sa i protiv baneta u mladjim. baja je bio u pravu 100% nije bio bas anti talenat al bilo je stotine boljih. samo sto je bakija uvek imao fizikalije i cuku, kad je dodao iskustvo poceo je da kida.
d

do mile volje

pre 4 meseca

A političari kao šeici, grabe koliko im treba...
z

zato i srbija

pre 4 meseca

prolazi kako prolazi..a uskoro ce i privrednici obici trampa..maska..gejtsa
L

LK 1962

pre 4 meseca

Pa ovaj osim u zvezdi nigde nemoze da igra isto ko Filip
T

Tubeki

pre 4 meseca

Stranci da, a svoje igrace pljuju najstrasnije
Г

ГостЧа

pre 4 meseca

Па то је и проблем са овим народом, живе као поп звезде каже, као да смо земља трећег света.
G

Ghost5

pre 4 meseca

Prilicno sam fasciniran odnosom zvezdasa prema ovom momku. Čemu to odusevljavanje pojedinim strancima, pritom pljuvanje po domaćim, za jednu dublju analizu. Ovaj momak ne može biti prof.kosarkas. Njegovo znanje je vrlo skromno i sem brzine on nema nikakve veze sa profesionalnom kosarkom. Ovo vam kažem kao čovek iz kosarke.Jedan od najlošiji igrača Zvezde u skorije vreme i nema drugog objašnjenja sem da ih lično Covic dovodi da leči komplekse zbog visine
г

гост 1312

pre 4 meseca

Ти си као човек из кошарке сигурно играо евролигу, редовно имао 20+ поена, или си био тренер неког евролигаша па имаш оштро око и страшну процену кошаркашког знања неких играча… Ајде не будали, дечко је репрезентативац, игра јако коректно, даје оно што је и требао као трећи плеј, не знам шта треба, да добија сам. Проблематика су ДавидОООвац, Илић. Лазаревић, Лазић, овај мучени Тоби, ова нова карикатура од центра, Јаго је за њих НБА ол стар!
S

Sprivel

pre 4 meseca

Guliveru,očigledno da navijači cene to kada neko pokaže emociju i borbenost… baš kao i onaj vaš majmun Lesor
L

Logos

pre 4 meseca

Nije on loš toliko, da je Zvezda ozbiljan tim on bi legitimno mogao da bude 6 igrač. Unosi energiju i ne boji se da šutne a i nema lošu ruku. Kao prvi plej je pak evrokup nivo ali za klasu bolji igrač od grobarskog Jaramaza recimo.
P

Pišem mesecima

pre 4 meseca

Da ova pojava nije košarkaš. Da uzmeš basketaša sa ulice koji ima bar 1,85cm bio bi više koristan, još ako navija za Zvezdu pa dođe i izgine na terenu, za ovog zakržljalog bi bio Majkl Džordan.
Z

Zvezdasnbgd

pre 4 meseca

Hoces da kazes da treba da budemo oduševljeni sa mrtvim Davidovcem, Simonovićem, Daliborom Ilićem i donedavno Kuzmićem? Činjenica života je da pola domaćih igrača ne bi primirisalo evroligi nikad u životu da nisu baš domaći. Ili misliš da bi Davidovac mogao da igra u Realu, Barsi, Oliju? Misliš da bi Lazić imao 100+ evroligaških utakmica u nekom drugom klubu? Jago nije ništa posebno ali ne stoji ti priča uopšte.
@

@logos

pre 4 meseca

od Jaramaza je bolji ofanzivno ali slabiji defanzivno..tu su negde...Jaramaz je domaci igrac,sto takodje treba vrednovati... jaramaz je kod njih treci plej,i navijaci ga teraju iz kluba,a ovde ima onih koji se odusevljavaju ovim Brazilcem
O

Ok

pre 4 meseca

Zvezda ima problem sto cele sezone igra bez nekog od nosilaca. Sada je spala na tog jedinog pleja. Nadali su se da Hanga moze da odradi ali to nije to. Pisem vec mesec dana. Ne sme se uci u sezonu bez tri pleja koji mogu da istrce sezonu. Zbog tiga smo pogubili utakmice koje ne smemo. Baskonija, Asvel, Alba, Cedevita. Gubljene iz navedenog razloga. Milos koji uskace tu povredjen. Topic. Svaka cast Smartu ali on je korisniji na dvojci. Uskokovica do kraja sezone jer je unapredio igru za klasu. Dete kluba vrsnjak Jagu. Kad ce ako nece sad. Napredovao u svim segmentima i konacno zdrav. Fizicki napucan.
N

NN lice

pre 4 meseca

Prosjecan evrokup igrac, prosto mu faca i tijelo ne lice na nekoga ko moze imati ozbiljnu ulogu u EL.. momak ne zna gdje se nalazi kad treba da organizuje igru 5vs5. U tranziciji moze ubaciti trojku i nista vise od toga, prodor igra na nivou Aba lige gdje krene na 3 igraca i baci loptu nekontrolisano i sanse su 20% da ulazi. Sve u svemu sraman prelazni rok jos sramnija doselekcija najsramnije uprave Zvezde.
S

Sprivel

pre 4 meseca

Lep si k’o slika,ljubi te majka…
C

Cacak

pre 4 meseca

Klasicna mangulica mala...