Komentari na vest

Janakopulos opet kritikuje: Izgubili smo 16 od 17 mečeva kad je Sreten Radović sudio

m

milo123

pre 5 meseci

potpuno je u pravu. sudije se vise ni ne trude da sakriju kradje. (ne zanimaju me klubastva i gluposti ovde). Sudije su ocajne i to namerno! A ako nije namerno, nego su prosto neuki, a ovo je najvisi nivo takmicenja na kontinentu, onda je ovaj sport zvanicno umro, ali nam niko nije jos javio vreme smrti.
T

Top Gun

pre 5 meseci

Pređi u FIBA. Godinama preti i ništa. Ja..ra obična.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Ma ne bi Radovic... Dok ga Ostoja ne pita...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

ovog KORISNIKA partizan bas opterecuje. - prvo je hteo da ga kupi, pa mu fol trazili neku sitnu proviziju a on hteo sve na belo ( sto je i ocigledno) - onda prosle godine probao da nahuska celu halu na zeljka, boga pitaj zasto, samo navijaci tamo pamte malo vise nego on kad se NAKORISTI, pa su ga iskulirali... - onda kuka za partizan - monako, potpuno neagumentovano. - narvno za Par- Pao je izvukao jedan ugao gde se nazire, a ne vidi ono sto on zeli, i to mu je dokaz. Mislim da se on plasi partizana i zeljka u playoff-u. Prvo je hteo ceo partizanov tim od prosle godine,pa je strovalio desetine miliona za 2 meseca i jos place za gluposti.
m

milaneze

pre 5 meseci

Teska dijabola, jednostavno stvari ne idu u pravcu kako je ocekivao, pukao je ozbiljnu lovu za ovu sezonu a skor 6/6. Zar prosle sezone nije izjavio kako je evroligi potrebno vise timova kao sto je Partizan? Pa je onda letos pokusao da nas ocerupa (Panter, Exum I Ledej ga odbili) i uspeo je delimicno (Lesor, Papapetru). I sad odjednom mu smetaju i Partizan i Efes, naravno, direktni konkurenti za 4,5,6 mesto a vec sutra ce mu smetati Real koji je za klasu jaci!
a

a Partizan?

pre 5 meseci

I Partizan izgubio sve meceve osim jednog proslog sezone kad mu sudi onaj Nemac (ne znam vise kako se zove ako neko zna hvala).

nebitno

pre 5 meseci

izgubili smo jer dmo ubacili manje koseva..
@

@nebitno

pre 5 meseci

Pa znam. U tome jest fora. Klub nije kukao kao on i ako postoja ista prica.
N

Nemanja89.

pre 5 meseci

Robert Lotermozer
1

1234569

pre 5 meseci

Sreten Radović čovek zadatka. Evroligine sudije su potkupljive i već je svima sve jasno
f

ff

pre 5 meseci

Bodiroga out!