Dimitris Janakopulos (©Printscreen Via Instagram)
Dimitris Janakopulos (©Printscreen Via Instagram)

Janakopulos opet kritikuje: Izgubili smo 16 od 17 mečeva kad je Sreten Radović sudio

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 19:17

Vlasnik Panatinaikosa bez dlake na jeziku

Imao je Dimitris Janakopulos svojih ispada, znao da udari po Evroligi i čelnicima takmičenja, a sada je rešio da privatni “rat“ sa ljudima iz elitnog takmičenja podigne na viši nivo tako što će da reaguje na svaki detalj iz utakmica Panatinaikosa.

Tako je bez zadrške rekao da je njegov klub oštećen u Beogradu protiv Partizan Mozzart Beta gde se posebno dotakao rada sudija, a posle jučerašnjeg poraza u Istanbulu od Efesa (68:71) direktno se okomio na arbitra Sretena Radovića.

Izabrane vesti

“Panatinakos je izgubio 16 od poslednjih 17 mečeva kada je sudio Sreten Radović“, napisao je Janakopulos.

On je takođe na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram postavio situaciju u kojoj je Džerijan Grent faulirao Šejna Larkina na šutu za tri, 48 sekundi pre kraja utakmice. Larkin je pogodio sva tri puta, čime je Efes otišao na dva poena više (70:68) pred završnicu u kojoj PAO nije uspeo da ubaci koš.

“Taj faul je rešio utakmicu“, napisao je Janakopulos i tagovao Evroligu u ovoj objavi.

Osim toga, vlasnika atinskih Zelenih podelio je još nekoliko, po njemu sumnjivih situacija sa tog meča, ali i takođe se osvrnuo na duel Partizan Mozzart Beta i Monaka, gde su gostujući igrači takođe iskazali nezadovoljstvo suđenjem.

“Igrači i treneri se bude”.

PAO naredni meč u Evroligi igra već u četvrtak od 20.15, kada je gost Atine Real Madrid. Zeleni imaju trenutni učinak 6-6.


tagovi

Dimitris JanakopulosKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara