Komentari na vest

Janakopulos potvrdio, Ataman potpisao za Panatinaikos

G

Gospodin gost 4747474

pre oko 1 godinu

Ataman precenjen i nezahvalan trener. Ništa neće uraditi u Panathinaikosu. Da mu nije Micića i Larkina ni do sada ništa nebi osvojio. Živi bili pa videli.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Pisalo se da Panatinaikos hoce da vrati nazad Papapetrua i da dovede Zeka Ledeja iz Partizana,plus Vildozu iz Zvezde.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Papi sigurno ne ide nigde. Ledeja mozda i uzme neko, mozda Real, Barsa, ali u mrtvi PAO nece sigurno, makar kupili i fila dzeksona. uostalom partiza pravi ti. za f4 iduce godine, a PAO pravi rekonstrukciju u kojoj ce 50% tima otpasti vec sledece sezone.
T

Tomy

pre oko 1 godinu

Epska greška vlasnika kluba, jer turski trener na čelu kultnog grčkog kluba ne može na dobro da izadje pa čak i da ja Ataman supermen lično. Kakav nepromišljen potez koji će da navuče bes navijača a onda je sve ostalo samo dalja agonija.
G

GostDA

pre oko 1 godinu

Kako to druze. Kakva crna moralnost i drzanje do nekog stava u 21om vijeku. Zaboravice oni da je on turcin cim stigne 4-5 vrhunskih kosarkasa i zareda se sa par pobjeda. Vec u decembru januaru kad se bude vidjelo da Pao sa Atamanom ima potencijal za nesto vise hala ce biti puna kao nekad. A Pao ce sa njim itekako imati potencijal. Ataman i Zeljko su danas vjerovatno 2 jedina trenera koji ni pod kakvim uslovima ne bi prihvatila ponudu nekog kluba a da za to nemaju cvrste garancije da ce imati budzet i odrijesene ruke za sklapanje tima. Ituidis Laso Barcokas Mesina Skariolo, sve su to vrhunski treneri, ali ni blizu nisu po karakteru sa ovom dvojicom. Tradicija Panate, ambicije Janakopulosa i energija i sve sto uz sebe nosi Ataman nam govore da od danas zvanicno imamo sigurnog ucesnika top 8 naredne sezone.
@

@GostDA

pre oko 1 godinu

Atamana i Zeljka samo indijanac moze da stavi u isti kos. Zeljku da je novac motiv broj 1, ne bi se vratio u Partizan. Mogao je da bira top klub, koji moze da mu ponudi daleko vise. Ukljucite google translate i pogledajte komentare navijaca Reala pred najavu utakmice sa Partizanom. 80% njih pise, dovedite Zeljka za trenera.
M

Milex

pre oko 1 godinu

Ma vazi.... a za to vreme cela Arena krcata grobarima aplaudira i klanja se hrvatu.
G

GostDA

pre oko 1 godinu

Ovde upravo vecina indijanaca komentarise, ali ne zato sto imaju neko misljenje koje je dobro ili nije, nego sto indijanci nece ili ne znaju da citaju. Niko nije rekao da je Zeljku licni novac prioritet, ima ga dovoljno, prioritet je projekat, ali projekat odredjuje kolicina novca. Zasto Zeljko nije dosao u Partizan da trenira Ratkovicu i Majstorovica? Hoce li Zeljko ostati u Partizanu kada Vucic ili ko god da bude tada kaze dosta sam davao za kk, sad cu malo za golf ili bejbzbol ili sta god nekom padne na pamet? Ataman i Zeljko idu tamo gdje ima projekat i to je to. Zeljko da nije dobio garanciju da ce u Partizanu imati odgovarajuci budzet nikada ne bi dosao. Isto kao sto Ataman nece otici nigdje ako nema cvrste garancije da se sprema nesto ozbiljno. Mesini i Barcokasu npr daj milion i po po sezoni i bice im svejedno kakav je tim, da li ce konkurisati za sam vrh ili sredinu, ako budu u vrhu bice top, ako ne budu nikom nista, bice bolje sledece godine. Poenta je, Panata je siguran ucesnik top 8 sledece sezone i Ataman ostaje tamo dok im ne donese euroligu, i oaka dvorana poslije par mjeseci bice puna iako je ataman turcin.
v

vojčw

pre oko 1 godinu

dje će brat Radonja?