Janakopulos: Radonjić najbolji izbor za Panatinaikos, ne znamo šta Laso može sa budžetom manjim od 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.11.22. | 17:14

Vlasnik Atinjana dao podršku bivšem treneru Crvene zvezde

Nije Panatinaikos otvorio sezonu kako su se u klubu nadali. U Evroligi je ostvarena pobeda samo nad Crvenom zvezdom i posle poraza od Partizan Mozzart Beta ekipa Dejana Radonjića ima učinak 1-5. Ipak, crnogorski stručnjak ne mora da brine za posao.

Prvi čovek grčkog velikana Dimitris Janakopulos je na društvenim mrežama pružio podršku najtrofejnijem treneru u istoriji Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Bio je dovoljno dobar da osvoji ABA ligu prošle godine, a sad odjednom nije kada za mesec i po dana, bez priprema, nije uspeo da izgradi tim koji će dobiti sve?", počeo je izlaganje Janakopulos.

Pojavile su se spekulacije u Grčkoj da bi bivši trener Real Madrida Pablo Laso mogao da nasledi Radonjića.

"Laso je nesumnjivo veliko trenersko ime, ali da vas pitam nešto? Da li je ikada bio testiran sa budžetom manjim od 30-50.000.000 evra koji Real ima? Ne znam. Kako onda donosite zaključak da je najbolji trener za Panatinaikos? Prema mom mišljenju, nije. Radonjić je najbolji izbor", jasan je Janakopulos.

Panatinaikos u narednom kolu elitnog takmičenja dočekuje Baskoniju koja ima učinak 4-2 i sinoć je demolirala Makabi kod kuće 116:87.


tagovi

Dimitris JanakopulosDejan RadonjićPablo Laso

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara