Najnovije vesti

Jankovićeva priča: La casa de Partizan

Vreme čitanja: 4 minuta

Nikola Janković, © MN Press

"Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju..."

Partizanova sezona se može opisati kao neuspešna jer crno-beli na kraju nisu uspeli da se vrate u Evroligu posle čitavog spleta okolnosti koji im nisu išli na ruku.

Povodom svega oglasio se centar Partizana Nikola Janković i kratkom pričom želeo je da poruči nešto navijačima Partizana. Suština priče koju je Janković napisao na svom Instagram profilu mogla bi da bude - postoji temelj za sledeću sezonu.

Evo kako ta Jankovićeva priča izgleda pod nazivom "La casa de Partizan".

"Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju. Na najboljoj poziciji. Svi su se divili toj kući i maštali da budu na njenom mestu. Ta kuća je bila toliko velika da je jednom prilikom, na jednoj proslavi uspela da primi čak 16.530 gostiju. No, jednoga dana, bez ikakve najave dunu vetar. Vetar se pretvori u tornado koji nije imao milosti prema kući. Srušio ju je do temelja. Tornado je oštetio i ostale kuće u okolini, ali ni jednu kao nju. Ona je pretrpela najveću štetu. Međutim, tornado je bio jak, ali nedovoljno. Ostavio je temelj i sve one ljude. Dao joj je priliku da se obnovi još jača, lepša i bolja...",

napisao je Janković.

Favoriti i notifikacije:

KK Partizan

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva