Komentari na vest

Jednostavno najbolji: MVP veče Nikole Jokića, dabl-dabl sa 29 poena i indeksom 46!

m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Ima mikana koji ovdje govore i uprkos svemu nipodastavaju najboljeg na planeti. To su mikani koji su slali najboljeg na planeti da jase konje i koji bi najvise volili da on opet ne igra da mogu da laprdaju svasta po mrezama. 46, istorija, mikan pise kako je Jaramaz odlucio tekmu. Ali iskreno, puuuuuno ce vam laksi zivot biti, ne samo vezano za ovo, kad sebi priznate tu gordost kao najveci ljudski grjeh. Pravi Srbi imaju najboljeg na planeti. Ja sam cigan, znam da je Jokara grobar, ali ja sam prvo Srbin pa onda sve ostalo. Jokara ce tek da pise istoriju i ako sam uzivao sa Pedjom i Divcem u Sakrementu, ovo je bolje od toga. Nisam ni sanjao sa ce Srbin da bude dvostruki MVP. Gazi Jokara, gazi Srbijo.
G

Gostxifbf

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto se misli da je grupa laka. izrael je vrlo kvalitetna selekcija, Finci otisli na svetsko i igraju skoro svi redovno u prozorima, nije bas tako lako kao sto se misli. jesmo lvalitetniji od svih a i normalnp je da bude padova u igri. pa igraju i drugi kosarku, sad dve tei trojke preokrenu rezultat vrlo lako. Poenta je da ne bude povreda i da budemo kompletni da moze veca rotacija da se vrsi. Jokic daleko iznad svih. Dobric je trebao pre Nedovica ici.
S

Sad ima logike

pre preko 1 godinu

Zasto je Pesic pustio da Teo ode...ako zelis lidera na terenu da vodi glavnu rijec ne mgu da postoje dva...jedan je svoje uradio jedan tek treba da uradi.
n

nepristrasno

pre preko 1 godinu

Jaramaz je postigao dve vrlo vazne trojke kad su Izraelci bili na putu da preokrenu utakmicu.To je pravi opis tekme.
D

Docccaaa

pre preko 1 godinu

Jeste pogodio dve trojke, ali iz sedam pokušaj od kojih je većina bila totalno bez rezona. Uopšte nema osećaj za razgravanje saigrača, a navodno je plej. Posle Ristića najslabija karika ovog tima.
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Kad skapiras sta stvarno govoris mnoge stvari ce ti u zivotu biti jasnije.

дончић™️

pre preko 1 godinu

ЈОКИЋНАЦИЈА ДОМИНАЦИЈА! САМО ГАЗИТЕ!
P

Perpetuum mobile

pre preko 1 godinu

Cim izadju Jokic i Micic nema organizacije u igri. U tim trenutcima dolazi do pada i topljenja prednosti, i onda ponovo udje Jokic i vratimo razliku. Sa Milutinovim ce biti dosta lakse. Sreca pa je grupa D laka. Protiv jacih ekipa ove oscilacije mogu da nas kostaju. Teodosic bi nam dosao kao so 'lebu. To ce se tek pokazati u eliminacionoj fazi kad bude povuci-potegni.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Znaš ono kad kažu "izadji pojačaj ekipu"? E sad košarka je ekipni sport, a Teo je realno nabedjeni "privatnik" koji ima m**a da pogodi bitne šuteve, ali i da pošteno zas**e...Tako da tvoja konstatacija ne poje vodu...Ali očigledno si igrao basket, košarka je sasvim nešto drugo!!!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Realno i još nešto. Čovek je sasvim u pravu. Igramo sa dva vrhunska igrača. Čim oni izađu imamo problem. To će se videti protiv jačih ekipa. Nije merilo Holandija, Češka i Izrael.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Zao mi bre ovog Nedovica, ali me jos vise nervira,pa ne moze dve utakmice da spoji. Aman
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Dobro je "stručnjaci"...ae malo iskulirajte...Pustite momke da igraju!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Kakva lakoca igranja. Ovo vise i nije kosarka, jer realno 9 igraca na terenu igra kosarku, a jokic nesto potpuno drugo, na nekom mnogo visem nivou. Samo da nisu ozbiljnije povrede i idemo jako dalje, do kraja !
P

Pb

pre preko 1 godinu

Već sam jednom rek’o i opet ću Mi Srbi smo divljaci i nezadovoljni sami sobom a kamoli drugima da su Jokic i Djokovic i još nekolicina velikih sportista rodjeni u nekoj drugoj državi gledali bi ih kao “bogove” a mi smo ih pljuvali i prozivali ne svi ali dosta njih Sramota kad im nije bas išli ili se nisu osećali dobro da tako neko kaže za Maradonu u Argentini ili Konora u Irskoj pravo u zatvor zaslužuju i Jokic i svi kosarkasi veliku podršku!!!
B

Brate

pre preko 1 godinu

Pa Djokovica vec gledaju kao Boga xD
@

@Pb

pre preko 1 godinu

Jos kad kum Danilko i bivsi trener SalO kazu da bi samo Bogi mogao igrati s njima i uz to kumara Danilko te godine proglasi Bogija za najboljeg igraca umesto Jokare....ma idi more, bili su igracine, toliko radosti nam doneli, ali kao ljudi, obraz djon.
B

Bircevic

pre preko 1 godinu

Svaka cast Jokara, konacno imam pravog naslednika u reprezentaciji. Isplatilo se sedeti na klupi dok sam ja igrao, Ucio si, upijao svaki potez od mene.....
G

Gde ste veliki Srbi

pre preko 1 godinu

Sad cutite??? Izdajnik, konjusar, debeli Somborac,Doncic je za njega tata kakve gluposti ste pisali i pricali. Srbija ima ubedljivo najboljeg košarkaša na planeti i to dve god za redom verovatno najbolji košarkaš sa starog kontinenta u istoriji i najveci ambasador ove Srbije uz Noleta, Mitra, Vlahovica, ZOC a.. Samo nastavi Jokara bravo 👏
B

Bože...

pre preko 1 godinu

Napisa Mitra i Vlahovića... A Tadić nije?? Kostić nije?? Matić? Vidić? Španovićka? Itd...itd...
v

vgdvd

pre preko 1 godinu

A ti si ga hvalio ili si ti bas to pisao. idi bre covece potrazi mozak napolju vetri se
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

jedno mi se ne svidja sto padamo kada izadju jokic i micic ali bas kada je jaramaz igrao 7 puta nam je isteklo vreme u napadu , jeste na kraju pogodio neke suteve kada je usao i micic ali 2 puta kada je igrao plej oni su pravili serije 10+ i smanjili na samo 2, u prvoj utakmici smo igrali sa 11 igraca u drugoj sa 10 u trecoj sa 9 danas prakticno sa 8 a u drugom poluvremenu sa 7 a poslednja cetvrtina samo 6 igraca, 3 igraca su imala 30+ minuta sto je napor u svakodnevnom igranju utakmica, nadam se da ce milutinov da sto pre zaigra jer smo danas igrali samo sa jednim centrom, zamene na 1 i 5 su nam problem a nadam se iako igramo dobro da nas povrede nece ovoliko omesti u nastavku jer smo ih vec imali dovoljno u pripremama
P

Preletacevic

pre preko 1 godinu

To je zato sto je Jaramaz bek a ne kec, nije mu u rukama da organizuje napade nego da se izvuce i sutne. Nedovic i Bogdanovic su na primer kombo bekovi i oni to mogu i znaju.
p

pravi momenat

pre preko 1 godinu

Jaramaz je pogodio kad je najvise trebalo i kad je ostatku tima usla voda u usi i kad se lomila utakmica.E on je prelomio u nasu korist i psihicki slomio izraelce.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Totalno nebitno...i ovo konstantno brojanje i izvlacenje statistike i NBA navijanje "MVP" mi stvarno pocinje ici na zivce. Ovo je Srbija i Srpska reprezentacija u kojoj na veliku srecu imamo takvog igraca, koji pokazuje da zasluzuje sve sto mu se desava i trenutno nas nosi kroz ovo Evropsko prvenstvo...i pleni sa jednostavnom i inteligentnom igrom. Naravno da je on uz Micica najvazniji igrac, i neko ko nosi najvecu ulogu i odgovornost, ali mislim da ni ostali igraci nista manje ne zasluzuju da dobiju podrsku i da se navija za Srbiju a ne za MVP-ijeve. Zato konstantno apostrofiranje i velicanje Jokica (koje naravno zasluzuje)...ali sigurno ni njemu nije prijatno kada cuje...i ovo Amerikanizovano navijanje a ne za svoju reprezentaciju. Opet ponavljam...ovo je Srbija i Srpska reprezentacija i treba da navijamo za nju a za Jokica i Denver kada pocne NBA liga.
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

U grupi smo kao sedmaci sa petacima. Ono što raduje jeste polako podizanje forme, a ono što mi se ne dopada jeste previše minuta za osovinu Mićić-Jokić. Mnogo ih trošimo na ovakvim utakmicama, plaši me da ih ne stigne umor kada nam budu najpotrebniji.
m

miile

pre preko 1 godinu

sine,Jokara igra 80 utakmica po 48minuta...opusti se
O

Obituary

pre preko 1 godinu

Gde su bre tastatura patriote da pljuju Jokica i njegove konje?? Uzivajte gospodo i gledajte doktora Toliko Hvala
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Браво! Недовић није улазио у другом ,да ли је све уреду? Давидовац уопште. Мислим да би нам Лука Митровић легао уместо пужа Ристића.
p

plavac

pre preko 1 godinu

kakav mitrović,čovića smo trebali
K

Kovenko

pre preko 1 godinu

Igrao Nedović u 3. i 4.
G

Gost Nedović

pre preko 1 godinu

Povredio list.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Ako Hrvatska dobije Ukrajinu...A Italija Britaniju...Jel' idemo na Ukrajinu??
P

PL

pre preko 1 godinu

U tom slučaju se pravi krug od tri ekipe gde se umesto međusobnog skora gleda koš razlika
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Na Italiju,osim ako ne pobedi Hrvatska 17 razlike.
R

Rekoh ja

pre preko 1 godinu

Ako uspemo Madara da sacuvano dobijamo! Uspeli smo da ga spustimo ispod 25 p i lagano smo ih dobili! Decko ce biti najbolji plej Evrope pod Zeljkovom palicom!
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Pusti madara istorija ti se pise pred ocima.
G

Gost da

pre preko 1 godinu

Možda ako ode kod nekog drugog trenera.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

A dje je taj Željko da napravi srpskog igrača za reprezentaciju? Od trpanja državnih para u oba kluba i rostera sa više stranaca nego domaćih imamo najmlađeg igrača u reprezentaciji od 25 godina.
H

Hahahah...

pre preko 1 godinu

Madar?? Nemoj da me zasmejavaš, molim te!!!
a

argh

pre preko 1 godinu

Dobro nisi rekao da ako spustimo Madara ispod 50, dobijamo, još lakše bi pogodio. Madar 25 nije dao u životu u seniorskoj konkurenciji. Kakvi ljudi sve ovde pišu. Odigralili 2 basketa ispred zgrade i misle to je košarka.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Gledao sam mnogo velike igrače,centre, Seka,Robinson,Dankana ,Divca ,Gasola,I mnoge druge da ne nabrajam, ali lakoću kojom igra Nikola Jokic,taj monstruozni procenat suta koji on ima,to nisam nikad video!!! Nestvarna lakoća igranja ove prelepe igre. Nerviram se kad ga izvede iz igre jer on za 36,38 minuta na parketu svima daje 40+ poena ... Živi bili.la videli nad dodju bitniji mečevi,momak nije ni na 40%,a ja u transu svaki meč. Uživanje je gledati celu ekipu.
J

Jakov Drg

pre preko 1 godinu

Mislim da je Dejan Musli one sezone kad je bio Partizanov Last Dance jedini na svetu priblizno izgledao kao Jokic
G

Gost55

pre preko 1 godinu

nemam reci vise za ovog Jaramaza,najgori ubedljivo
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Umesto da na Minut 1.20 odigra jedan Napad meni fali Kos da mi tiket Prodje on pusta vreme da Prodje Neverovatno
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Gde si Djordjeviću? Gde si Daniloviću? Gde je Teo bez koga nema leba? Gde je Beli usporeni film? Gde su "on nije za evropsku košarku?" Gde ste gospodo pod parolom "nikad neću gledati Srbiju kad on igra?" hahahaha.
C

Crveni blesavac

pre preko 1 godinu

Skrabotina svaka rec bljuvotinja...
E

Enzo

pre preko 1 godinu

nek se spreme rvati
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Poslastica. ostavio bih ga 38 min u igri da im da 55 i da jednostavno ugasi kosarku u rvatskoj.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ma pusti rvate,daj da gledamo naše dvorište.
p

plavac

pre preko 1 godinu

mi ništa ne dobijamo sa rvatima a možemo da puknemo kao zvečke.pustiti poljake ako treba
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Из долине Јањске пош'о У легенде живе дош'о Цијели свијет и Америка Чули су за крајишника Ево нашег делије Миличића Дарка Ево нашег новог Краљевића Марка Ево нашег делије Миличића Дарка Свуда гдје је Дарко стиго Три је прста увијек диго Ћирилична писа слова То је Србин из Шипова Ево нашег делије Миличића Дарка Ево нашег новог Краљевића Марка Ево нашег делије Миличића Дарка Никад Дарко није прест'о Мислити народно мјесто Јањани су сви на броју На јањскоме вишебоју
m

miile

pre preko 1 godinu

blago tebi
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Losa odbrana veceras, ali dobro, mora nekad malo losije, razmazili su nas sinoc, verovatno su i umorni malo bez obzira na laku pobedu. U pobedu nisam posumnjao ni najmanje cak i kad su Izraelci prisli na -2, ponovo malo gasa i odosmo na +10 lagano. Jokic fenomenalan, Kalinic kao i uvek pleni kako igra kosarku momak! Bravo momci!
D

Deca novog doba

pre preko 1 godinu

Jagodic Kuridza! Koturovic novog doba!
p

prti

pre preko 1 godinu

Da bi bio Koturovic novog doba mora polufinale da pokida i nosi ekipu. Inace nista od Koturovica novog doba.
P

Princ

pre preko 1 godinu

Svaka cast , jel moze neko da mi nalise kako se meri/racuna index ?
K

Konj

pre preko 1 godinu

(Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Field Goals + Missed Free Throws + Turnovers + Shots Rejected + Fouls Committed) Google brt 😎
e

eke

pre preko 1 godinu

Generalno, zbir dobrih stvari - zbir loših stvari. (Poeni + Skokovi + Asistencije + Ukradene + Blokovi + Faulovi (nad igračem)) - (Promašeni šutevi + Promašena slobodna + izgubljene + faulovi + blokirani šutevi)
O

Ovakok

pre preko 1 godinu

Broj postignutih poena X visina igraca u metrima - broj kucnih ljubimaca
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Sabiraju se poeni, skokovi, ukradene lopte, asistencije…ne znam da li jos nesto, pa se od toga oduzimaju broj napravljenih faulova, izgubljene lopte, promasaja itd…. I tako dobijes indeks korisnosti
G

Gos

pre preko 1 godinu

Naravno, (poeni+skokovi+asistencije+ukradene+blokade+iznuđeni faulovi) - (promašeni šutevi+napravljeni faulovi+izgubljene lopte+promašena slobodna)
P

Princ

pre preko 1 godinu

#konj , hvala znao sam odprilike al nisam znao kako da dobijem konacan zbie u prevodu 1 iz mate
G

Gos

pre preko 1 godinu

Samo ispravak 45 mu je indeks ali opet MVP!!!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Nadmašio Janisovih 43 i trenutno je najbolji po tome na prvenstvu!