Komentari na vest

Jogi Ferel traži raskid sa Kinezima, Partizan Mozzart Bet ga želi do kraja sezone

Р

Реални Гробар Пеги

pre 6 meseci

Читам коментаре на свим порталима ова два дана од како се појавила ова инфо и не могу да верујем шта читам... 95% гробара презадовољни, пресрећни, еуфорични итд, итд. Јоги Ферел нам појачање на плеју, а као имамо највеће могуће амбиције!? Ејјјјјјјј!? Па таквих плејева има 70 сад у европи, могу да дају 15 поена, али по систему топло-хладно, а одбрана, тактичка писменост и остало ни у траговима. Овде је враг однео шалу части ми, све полудело!
C

Capo di tuti capi

pre 6 meseci

Znaci ti jedan od onih koji bi vise voleo do kraja sezone da gleda jaramaza u toj roli…
S

SevenUSA

pre 6 meseci

Ja sam rekao da se grobari nece smiriti dok ne budu imali sedam AMERA u ekipi,plus ostali tipa Poljak,Brazilac. I ponavljam nema ekipe u Euroligi koja ima toliko amera,Makabi su cak zaje..li po tome. A citajuci njihove komentare sem Avramovica i donekle Smailagica,sve domace teraju i prava hajka po njima,Vukcevicu,Koprivic,Trifi,a tek po Jaramazu i Andjusicu udar No1.Americka ekipa se stvara pod nazivom Humska. Pricam ja to godinama.
P

Premudri

pre 6 meseci

Pričaš ti to godinama.ali džaba...gluposti niko neće da sluša..
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Neverovatno si ti oštrouman, a vi imate sve same Slovence, Mađare,Brazilce, Ruse. Ko vam je kriv pa neće Ameri kod vas?
A

Aljoša KI

pre 6 meseci

Posle svakog poraza po jedno pojačanje, ko li će nam sutra potpisati nakon što večeras puknemo od Efesa, možda Jošilo iz Igokee!?
g

gooxy

pre 6 meseci

Vrati se malo unazad pa vidi cija je praksa bila dovodjenje novog igraca nakon svakog poraza
Ф

Феђа Падињак

pre 6 meseci

Може Ферел, није нека екстра класа, али може. Али нама треба још један играч који покрива позиције 2 и 3. То нам треба. Ваљда ће га наћи.
P

Pazi

pre 6 meseci

Kako sad to? Do juče su vam falili centar i plej kako sad i ovo? Ispade da vam fali cela petorka!? Jel realno to što pišete? Ima li kraja ovom bahaćenju?

Crazy-North

pre 6 meseci

Kao veliki navijac Zvezde moram da konstatujem da se u Partizanu mnogo bolje radi nego u mojoj Zvezdi. Posle dve dobijene utakmice u derbiju, boljem skoru u EL i boljem preostalom rasporedu Partizan doveo centra i sad je u najavi pley. Sa druge strane šta mi radimo?? Mislim da je Covica pojela sujeta. Evidentno je da imamo problem na više pozicija u ekipi pre svega na 4- ci gde je Bjelica trebao da igra šta se sa njim dešava?? Niko ništa ni ti pita ni ti govori. Evidentan problem sa Nejpirom ništa. Šta je sa centarskom linijom Tobi doveden kao prvi centar dečko zicer ne može da da u odbrani da ne pricam. Menjamo trenera na već pretumbao sastav … mnogo stvari koji nisu ni blizu na mestu, a izlazi se sa izjavom pred pocetak sezone napadamo fajnal 4…Kažu rezultati su jedino merilo, tako da nam ostaje da vidimo na kraju gde smo, ukoliko ne udjemo u prvih 10 vreme je realno da se zahvalimo Čoviću.
i

ivan3333

pre 6 meseci

Centar je dobar a ovaj plej mislim da ste nam vi navijaci Zvezde birali da goreg ne bi nasli.
l

lion zion

pre 6 meseci

decko partizani imaju mnogo vecu pomoc dravnih organa.imaju 3 igraca u top 5 na svojim pozicijama u el a to siu ledej naneli i panter a mi samo tea u 37 god.zeljko manje slusa zelje navijaca i foruma jer su tobi i sabaz zelje istih,njima valja ferel a nama ne valja jedan aleksej šved ispod cene koji se sam nudio :) :) jednog bjelicu nismo uspeli da sacuvamo koji je s jednom nogom bolji od d ilica ilazarevica itd.sve u svemu plastika ima duplo skuplji sastav.samim tim sto su najavili napad na f4 samo su opteretili nase momke koji nemaju kvalitet za to.cedevita ima jednako dobar tim kao mi da oni igraju el bili bi ispred albe i asvela
T

Ti si

pre 6 meseci

navijač Zvezde kao što sam ja Monika Beluči. Pa kad su tvoji tako dobro odradili sve zašto imaju toliko poraza?
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Izvini ali da li bi objasnio na čemu tačno bi se zahvalili Čoviću? Što je svoj klub nazvao po vašem? Što je otimajući državne pare i reketirajući sponzore nakrao toliko da gradi naselje? Po tome što je toliko zagadio ABA ligu i odnose u njoj da je samo pitanje kada će joj EL uskratiti svaku prohodnost? Što je uništio desetak potencijalnih reprezantativaca od Labovića,preko Tejića, Rebića,zatim Uskokovića,Simanića, zamalo i Vasu Micića ? Ili samo na tome što je zajedno sa ovim gadovima iz vlasti uništavao KK Partizan na sve moguće i nemoguće načine? Ne zaboravimo da ste ga tada zvali Legendom !
k

koler

pre 6 meseci

Zašto se ipak ne pomirite da Miškom?
0

0767

pre 6 meseci

UI DRAGIC I LEBRON I EMBID DOLAZE. IDU IZBORI UGNJETAVANI KLUBU. SRAMOTA
F

Fenomeno

pre 6 meseci

Ma da, logično. Davno sam napisao. Šta ti tu ima da se nerviraš, analiziraš, filozofiraš, puštaš igračima te snimke. Dovedeš na svakoj poziciji po jednog igrača i to je to. Mnogo jednostavnije. Nije Žeks glup. Zna da para ima, šta god zatraži država će dati
Ž

Železnik

pre 6 meseci

Stvarno bezobrazluk od strane Partizana što hoće da imaju makar jednog pleja a mi jadni sa Nejpirom,Teodosićem i Jagom Dos Santosom dok smo najtalentovanijeg u državi četvrtog pleja poslali u Megu.Stvarno sramota
b

bvb

pre 6 meseci

Cuj, makar jednog pleja. Vi na jedinici imate Jaramaza i Douzera, licno Zeljkove zelje. Jedinicu pokrivaju i Panter, Avramovic i Andjusic. Koliko tacno igraca vam treba da bi bili zadovoljni? Pirtom, Ferel ce biti sesto pojacanje od letos kada su vas napustila 4 igraca.
h

haha

pre 6 meseci

Vas trener bira da igra bez pleja, covek je pomislio da moze Ponitka tu da mu bude koristan.
d

demoga

pre 6 meseci

dati mu srpsku pados, da zelimir moze i njegove poene da racuna 💪
B

Bane25

pre 6 meseci

Koliko ste već igrača doveli i kada će vam više prestati upumpavati penzije. Al Ajde bitno da licemjeri skandiraju
m

matoriekspert

pre 6 meseci

A šta je to licemJeri? Izvini što pitam ali prilično je glupo.
K

Kostan

pre 6 meseci

Ferel je prodoran, kao metak brz, krade lopte veoma često, ume i da skoči onako nizak. A trojke diže sa osam metra i pogadja bez problema. Bice odlično pojačanje. Tako da ce šuterska linija Partizana biti, još ubojitija.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

a sad smo ubijiti do moga ...dobi nas Igokea,mega, Cedevita
T

Tripko 04

pre 6 meseci

Da je tako ne bi ga Pao odma poslao u olimpiju, pa iz olimpije u Kinu... Silazna putanja od kako je dosao u Evropu. Realno truba igrac.. Moze da da na nekoj utakmici 25 poena ali nista od toga da bude konstantan
b

bvb

pre 6 meseci

Iskreno, vama je mnogo veci problem odbrana nego napad. Uostalom, dajete najvise poena od svih u EL tako da mi i nije bas jasan ovaj profil igraca ali ajde valjda Zeljko bolje zna od nas.
B

Brica cikago

pre 6 meseci

Dajte ljudi da budemo realni, igra nam jaramaz pleja, momak nemoze da se sastavi, ali bukvalno, doprinos nula, videli smo andjusica, decko svaku desetu odigra, od kada je panter povredjen igra svaku utakmicu minimum 20 min i vise, nista pokazao nije, decko pravi faul na sutu za 3 sa pola terena, daje molim vas, uzme 5 suteva protiv bayerna i sve promasi, nama treba ovaj ferel ko budali samar, e sad jel moglo bolje, verovatno jeste, ali da pricamo i tome je kasno, ovo je najbolje sto mozemo. Pljuje se igrac koji ima dobru statistiku, nema problema sa povredama, i klasican je plej sto nam i treba, koji je igrao Aba ligu i to vrlo uspesno. Decko ima 259 odigranih utakmica u Nba i prosek od 7,7 poena po mecu i 5 asistencija, sasvim solidan ucinak, a ovde se pise kako je za evro kup dobar i kojekakve gluposti, u takmicarskom je ritmu i igrao je sve do sada i ubacivao 15 poena u proseku. Pa ako je Zvezda dala 2 mil po sezoni Nejpiru nakon realno desetak dobrih utakmica u evropi za Olimpiju, nakon toga sto mu je karijera u Nba bila zavrsena, posle epizoda po Kostarikanskim ligama… sto je neko napisao, nevidim zbog cega je ovaj decko koji je u sve i 2 god mladji od Nejpira, losiji od njega i nezasluzuje da igra u Partizanu. Samo treba biti realan i nista vise.
B

Bjorn89

pre 6 meseci

Iskreno kao Grobaru ovaj mi se ne svidja,ali po nekim pricama mislim da je i Dragic dogovoren tako da bice zlo ekipa.
B

Blazic Jaka

pre 6 meseci

Vi ste titulu vec izgubili ovim porazom od Delije Blazica u proslom kolu,tako da ni pun kamion novih skupih afrikanaca vam nista ne moze pomoci!
b

biskando trabaho

pre 6 meseci

Ne lupendraj.
K

Kostan

pre 6 meseci

Titulu cete vi izgubiti, zbog čestih poraza od Partizana na domaćem terenu. U sred crveno bele Arene. Jednostavno Partizan je bolji.
G

Ggv

pre 6 meseci

A vi ne možete da kiksnete od nikog? E moj ti... I ako ne dobijemo domaći teren, opet ćemo vas odrati.
R

Ros

pre 6 meseci

A zašto misliš da je titula izgubljena? Da li si stvarno ubeđen, da u play off-u, ne možemo da napravimo brejk i dobijemo vas na vašem terenu? Gluposti!
M

Milojko Arsenic

pre 6 meseci

Kakav samo cirkus od kluba pa ovo nema nigde,za svaki poraz mora av da im dovede po jos jednog amera i da ga plati milione samo da bi Cvekla bio zadovoljan da ima najskuplji tim u celoj evropi koji na zadnjih 12 meceva ima cak 7 poraza.....
d

dale23

pre 6 meseci

Sa av kreni pravo u idea, ruku pod ruku.
g

gooxy

pre 6 meseci

Daj druze ti budi realan.usli smo u sezonu bez centra i bez pleja to i vi znate.nemoj reci imali ste ovog onog,neki igraju pozicije koje nisu njihove,drugi su samo za aba ligu,a treci nisu nizasta.sad se sklapa tim u hodu.mislim da ce biti kasno za sve dok se to uklopi
h

haha

pre 6 meseci

Usli ste sa Panterom koji kosta 2,6 miliona, Ledejom koji kosta blizu 2, preplaceni Dozier, Kaminski, Ponitka, jos Naneli sa povecanom platom, preplaceni Andjusic. Prosle godine rekordan budzet u istorije kosarke na ovim prostorima, ove godine za 5 miliona veci po recima Ostoje. Da ste se manje rasipali imali bi i za pleja i centra, a i onako vam trener igra bez pleja.
B

Bida

pre 6 meseci

Ne razumem sto vise bacamo ovolike milione na ove preskupe crnce kad smo titulu vec Izgubili porazom od Blazica u proslom kolu,Zvezda ce i ove sezone ko i zadnju celu Deceniju uzeti sve titule koje su u opticaju a mi ce mo u bankrot i cipiripi kup sl.sezone zbog ovoliko bacenog novca za 3 godine u kojima smo jedva samo Jedan trofej osvojili a ovamo imamo najveci budzet u celoj istoriji,uprava ostaja i zeljko su nas ukanalili nacisto,necemo se od ovoga oporaviti narednih 40 godina jer smo nikad vise novca ulozili a nikad manje tityla osvojili,to je cinjenica!
g

gist2

pre 6 meseci

Au milojko, pa ti zivis ovde
B

Bane15

pre 6 meseci

Ne bacate vi pare, već onaj kojem skandirate na svakoj utakmici… licemjeri
g

goste

pre 6 meseci

koliko czv ima raduljica i kuzmica na klupi??? a ko zna tek u filijali koliko ima da se placa sa racuna czv, tako da su to bacene pare, a ne ovo sto institucija dovede jednog jedinog plaja... opet imati 4 igraca vise u rosteru i samo placete...
L

Ljudi

pre 6 meseci

Evo ceć kruže informacije da će platiti obeštećenje. Nema ništa džabe. Eurohops je takođe pisao o tome.
D

Daviddd

pre 6 meseci

Navikli ste da neistina prolazi svuda pa samo gurate vašu priču. Eurohoops je objavio da po navodima jedne naše domaće novinarske agencije Partizan ima želju da dovede Ferela. Nikakav novac nije spomenut u priči.
L

Ljudi

pre 6 meseci

Spomenut je novac. I ne znam šta je problem i ako jeste? A drugo gde sam ja napisao da navijam za zvezdu? Ako napišem nešto lope za Partizan odmah sam njihov? Čemu mržnja?
H

Haha haha

pre 6 meseci

Pa vi se svađate međusobno 😂 Jel to one vaše čuvene frakcije?
A

Aloo

pre 6 meseci

Frakcijaši, ne svađajte se.
j

jukigugeižika

pre 6 meseci

Druže ti ne znaš ni maternji jezik.
O

Ovo će biti

pre 6 meseci

šesnaesti igrač u ekipi Partizana. Licemeri koji sve vreme kukaju kako Zvezda ima previše igrača.
j

jos

pre 6 meseci

Zvezda dovela Bjelicu kao pojacanje i kad je on otisao,niko nije dosao na njegovo mesto.
D

Da dodam

pre 6 meseci

Plus je iz Zvezde otišao mnogo veći broj igrača i normalno je da veći broj i dođe. Nego eto grobari se uhvate za neku glupost pa i sami u to veruju.
f

flba

pre 6 meseci

Ovaj ako dosje sesti je igrac koji je dosao, za razliku od Zvezde koja je dovela deset. Evo PJ Dozer, Kaminski, Kaboklo, Jaramaz, Ponitka i Ferel ako dosje, ti mi reci ime samo sedmog ne moras dalje...
R

Reci mi licemeru

pre 6 meseci

Sta dodajes Zveuda je dovela 10 igraca, ali je u rosteru ostao Nedovic, Lazarevic, Kuzmic, Lazic, Mitrovic, plus mali Topic koji je tek po pocetku sezone otisao na pozajmnicu, dakle Zvezdi nije bilo potrebno 10. igraca da popuni roster, a dovela ih je, ali ti ke problem sto je Partizan doveo sest(ako dodje Ferel), a otislo mu je cetiri. Po kom to rezonu Zvezda ima pravo da dovede i da ima 15 igraca na raspolaganju, a Partizan to ne sme?
d

dejanče

pre 6 meseci

farel jogi je bolji igrač nego jago
p

pa

pre 6 meseci

Sta se onda sekiras?
J

Jezivo

pre 6 meseci

Koliko god da imam poverenje u Zeljka, tiha jeza me prolazi kad pogledam roster i vidim Andjusica, Trifunovica, Jaramaza, Koprivocu, i sad Ferela. Ti kosarkasi i ozbiljan reziltat u EL i dobrana titule sa njima i bez dostojnih zamena ta Egzuma, Lesora, pa i Madara...
G

Ggv

pre 6 meseci

Od tih navedenih samo Jare nije bio prošle sezone, pa su uradili sta su uradili... Ne prrduuckaj.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Ja sada javno kazem. Jedan Partizan je morao biti razbiVen da bi bio doveden Jogi iz Kine.
N

Nadam se

pre 6 meseci

Da je Ferel samo patka da nam lakse obkasne da je bolje da ne dovodimo nikog nego svakog.
D

Dzoni-1970-

pre 6 meseci

Ostoja, trazio si pomoc od navijaca dali smo ti, podigao si cene sezonskih za najmanje duplo, prodato je preko 16 700... Mislim iskreno, mozda se i varam, daj boze da je tako i naravno da Zeljko zna bolje od svih nas, ali mislim da se sve ovo sto sam nabrojao nije ispratilo sa adekvatnim pojacanjima, i mislim da smo vise zasluzili...
D

Druže

pre 6 meseci

Ko još veruje Ostoji? Ko zna koliko je stvarno prodato a koliko je poklonjeno. Plus i od tih para od karata koliko je on strpao u svoj džep to se takođe ne zna.
M

Micko kicos

pre 6 meseci

Ovaj lik ima bolju statistiku od Nejpira u NBA, a u svojoj prvoj sezoni u Aba ligi je imao prosek od preko 16 poena i skoro 6 asistencija, s obzirom da ga necemo platiti 2 mil po sezoni, sasvim somidan posao, da pacem videcemo da li ce Nejpir posle prve sezone u Aba imati preko 16 poena prosek, ne bih zanemario ni 17 poena prosek na 32 utakmice evro kupa.
a

ajde

pre 6 meseci

Dobro deset puta je bolji od Nejpira i sta sa tim.Jel ti sad lakse?
i

ivko svemirko

pre 6 meseci

Ali ste platili onu crnu pumu 2,6 miliona evra. Da se ne zaboravi
l

lebe mekani

pre 6 meseci

Najveci dusman da nam je ove godine selektovao ekipu ne bi je sklopio ovako, ostavio nam Andjusica, Trifunovica, Koprivicu, doveo nam Jaramaza i sad hoce i Ferela... Dajte bre jos kojeg igraca Evrokup nivoa malo je ovo. Ajde sto ste se popisali po podrsci (krpz posetu, finasisku pomoc, kupovinu skupih sezonskih)koju vam navijaci pruzaju nego sto ga sad dovodjenjem ovog dodatno i otresate po nama, da nam koja kap ne promakne.
L

Legendarni324

pre 6 meseci

Ovo me podsetilo na ono kad je iz Kine došao najbolji strelac kineske lige Džoš Akojon da pomogne Duletu, Saši Pavloviću i ekipi da ugaze Zvezdu u finalu plejofa i izbore Evroligu. To nikada neću zaboraviti.
t

torbicis

pre 6 meseci

" I ekipi" pa njih trojica su i bili "ekipa" Zamisli da je dosao da pomogne "ekipi" pre ukidanja svih državnih sponzora? Leo Bogdan Gagi Milutinov Lovernj Bertans Kako bi bilo gazenja da je dozvoljeno!!!
а

а...

pre 6 meseci

...замисли да су и други имали спонзоре као Партизан. У ствари, не мораш да замишљаш, погледај ватерполо. Где је Партизан кад и други добију нешто?
S

Sta radite!?

pre 6 meseci

Ako ovo nije zajebancija brzo ce te vi posecenpst na utakmicama da spustite sa 20ak na 14-15 hiljada navijaci gibe strpljenje, a vi ih jos zajebavate. Platim sezonsku kao Svetog Petra kajkanu i ne zalim se, ajde ide za klub racunam, a vi mo pod nos uvalite raspalog Ferela, pa ne igramo Evrokup majku mu.
m

ma daj bre

pre 6 meseci

Recite da se sprdate casti vam, uspeli ste da nadjete goreg pleja nego sto su nasi smotani bekovi Andjusa i Jaramaz ma toj poziciji. Sa nijim posle Albe i Asvela smo nsjgora ekipa u EL.
з

занимљиво...

pre 6 meseci

...овако је и Мадар отишао из Партизана.
K

Ko god pljuje

pre 6 meseci

Ovog lika, za partizan sigurno ne navija, da budemo realni
l

lslwl

pre 6 meseci

Prijatelju pratis li ti kosarku, ozbiljna rola u Cedevota Olimpiji!? To je preporuka za tim koji se bori za top 8!? Vala bolje da na pleju gledam taspalog Andjusica nego ovog.
M

Mile led

pre 6 meseci

Kada stiže Mirotić??? Zna li se šta??? Zna li ko???
C

Capo di tuti capi

pre 6 meseci

Sutra cete imati prilike da ga ugostite
M

Mile led

pre 6 meseci

@Capo. Mi ne igramo sutra sa partizanom, kako onda da ga ugostimo????
b

buskando trabaho

pre 6 meseci

Dečko je motika neopevana. Ne znam na koju li je foru i bio u NBA. Ako mu je Miško menadžer, onda ok, jer on je odveo tamo i Zagorca i Gudurića. Svaki dalji komentar je suvišan.
п

па...

pre 6 meseci

...чак је и Даниловић једно време био у НБА, деси се то, намести се.
@

@па

pre 6 meseci

Дете мало,кад напуниш 18 година,можда схватиш какав је играч био дотични кога помињеш...
п

па...

pre 6 meseci

...гледао сам га и уживо. Са 17 година махао пешкиром у Босни. У том узрасту Гудурић победио Реал у Мадриду.
a

all grobar

pre 6 meseci

@pa Pogledaj Danilovicev oprostajni u Kinderu i sve ce ti biti jasno ili pitaj tatu da li je Srbija imala boljeg igraca ikada na toj poziciji. Jedno je sigurno, CZ nikad nije imala takvog igraca ni u naznakama, najdalje ste dogurali do Zufera.
a

all grobar

pre 6 meseci

@pa Ti da si gledao jedno zagrevanje Danilovica pre utakmice, a ne jednu utakmicu, ne bi takve gluposti pisao. Lepo ti kazem pitaj tatu.
p

pitanje

pre 6 meseci

Ako se izgubi od Efesa,jel se ovaj racuna kao pojacanje i zbog tog poraza ili mora i drugo?
S

Spanulis

pre 6 meseci

Iz kojeg god ugla da pogledas, ovaj decko je za jaramaza izmislio kosarku, jaramaz decko nemoze slobodno da ubaci, od kada je dosao imao je jednu solidnu utakmicu, totalno pobubljen decko, boji se da sutne i kad to uradi, bolje da nije, tako da ako uspeju da dovedu ferela, mogu samo bolji biti, gori nikako.
K

Korać

pre 6 meseci

Mogli bi i nekog srpskog igrača da dovedete ili date šansu nekom mladom. Ne bi vam kruna sa glave pala. Odnosi se isto na drugu stranu brda.
i

igor978

pre 6 meseci

Potpisao Jogi sa ste vi meni zivi i zdravi, ugovor na 2 meseca + opcija do kraja sezone! Po meni svaki igrač osim top klase iz Evrope treba ovako da se dovodi. A me dovedeš panjeve iz NBA kojima treba 3 meseca da se naviknu na pravila, a onda još 2 meseca da se naviknu na jaču kontakt igru.
p

podesen

pre 6 meseci

Kasno sinovci,kasno,kasno,kasno.Trebao je plafon u septembru biti u KKP.
b

buskando trabaho

pre 6 meseci

Pu pu, daleko bilo. Dečko je neupotrebljiv. Bolje i kilavi Doužer nego ovaj carinik.
T

Tomy

pre 6 meseci

Jogi je zaista interesantan igrač koji je podcenjen. U Cedeviti je igrao dobro ali nije imao sa kim da ih povuče na viši nivo. Ono što mu je kvalitet je to što je odličan i skorer i asistent, a odlično probija i do koša iako je relativno nizak. Ima jak ego i ne plaši se nikoga i sa te strane ima mentalni kod za Evroligu. Liderski je orijentisan i pitanje je da li bi se uklopio u Partizanovu timsku igru u kojoj Panter drži ključeve tima jer Jogi ima taj stav da je on najbolji na terenu. Ako Jogi i Panter kliknu kao tandem, biće furiozni napadački duo spolja. Ako ne Jogi ne klikne sa njim i Žocom biće u državi uskoro novo povećanje struje 😀
K

Ka Aleksa

pre 6 meseci

A ko će da igra odbranu?
S

Sascha 2010S

pre 6 meseci

Gledao sam ga samo protiv nas u dresu Cedevite i uvek je bio najbolji
d

d. g.

pre 6 meseci

I uspostavio komunikaciju sa grobarima.
2

2 meseca probni

pre 6 meseci

Ugovor je potpisan,kao sa Brodzijanskim .. ako se pokaze dobar sto sumnjam,produzice do kraja godine .
@

@ssss

pre 6 meseci

Ovaj nas je razvaljivao prošle sezone.Legao bi nam.
d

de goll

pre 6 meseci

odlican..malo sebican ali ne mnogo. bas ono sto treba partizanu..kad ne ide pantera ili avrama,da udje i pokida
G

Goss

pre 6 meseci

Sta pricas ti,koga bre mi da "pokudamo" kad smo kanta od kluba,imamo cak 7 poraza u zadnjih 12 meceva,ne vrede nam ni 100 novih pojacanja da dovedemo!
j

jaaaaaaa

pre 6 meseci

Kupujmo domace, da li ce za mesec dana zeljko pricati pogledajte koliko igraju domaci ili nije vazno da li je domaci ili stranac?
S

Stamale

pre 6 meseci

Potpisao na dva meseca izgleda, sa opcijom produzetka na dve godine
З

ЗИКИ

pre 6 meseci

Ми ЗВЕЗДАШИ НИКОГ НИСМО ДОВЕЛИ.ОДЛАЗИ ЧОВИЋУ И ПОВЕДИ КУЗМИЋА СА СОБОМ
j

jakakalyđđxalsđmymx

pre 6 meseci

vikipedija kaže da je već igrač partizana inosiće dres sa brojem 11
G

Girona

pre 6 meseci

Ovo niej realno, malo ce nam biti jedna lopta ako dodje, Dragic neka nam dodje!
G

Goss

pre 6 meseci

Ma tako je i još Dragić i samo gazi
d

d. g.

pre 6 meseci

Pa mogao bi i Kari. Ima želju.
G

Gostza

pre 6 meseci

Fala bogu plej, i to dobar plej.

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Poznata mu ABA, EL... Ali zasto se za promenu ne dovede plej koji igra odbranu i ima asistencije...
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Mislim da bi bio dobro pojačane ako je u formi u kojok je bio kao igrač col. Profil igrača kakav treba PARTIZANU. Sve ostalo ima.
a

abc

pre 6 meseci

Za šra je ovsj pojačanje, ABA je uzg7bljena još pre Aranđelovdana, ako je za Kup onda Ok.
m

menjaj mozak

pre 6 meseci

Sinovac, samo se luzeri predaju unapred.
C

Cuj ovo

pre 6 meseci

ABA je izgubljena... 😂
M

Mesarci

pre 6 meseci

Ne znam zasto se duze nije zadrzao u Panati ali mislim da ovaj igrac ima i te kako jos sta da pruzi, tolike godine u NBA i veliko iskustvo.E sad kako ce biti ko zna, nama bi vise legao neko ko je vise timski igrac i zna da asistira, ma da kakav je izbor sto se tice igraca ovaj ne deluje lose…
p

psyhhodelija

pre 6 meseci

Bomba iz Kine !!!
e

evo

pre 6 meseci

Jos dvojica i Partizan ce pokupiti sve igrace sa trzista,ostale ekipe u Evropi pocinju da dovode iz srednjih skola.
b

bez brige

pre 6 meseci

kuzmica vam ne diramo
e

evo

pre 6 meseci

I da hocete,ne mozete,vidis da je potpisao na 20 godina.
s

svirka

pre 6 meseci

Čim izgube odma dovode novog igrača...
l

lsnebsna

pre 6 meseci

momak vi cim izgubite menjate trenera i po 3 igraca, adams te pozdravio
n

ng

pre 6 meseci

pa tako je bilo i dok je vodio fener
S

Shabaz Nejpir

pre 6 meseci

Kineska verzija!
7

722727

pre 6 meseci

Da li vas je vise sramota dovoditi non stop igrace ? Ko god je slobodan eto ga u Partizan, i opet ne mozete nikog zivog dobiti
x

x111

pre 6 meseci

Jel nije vas sramota da kupite 10 igraca u 5 dana????
g

gds

pre 6 meseci

cuj ove poglavice
g

guest

pre 6 meseci

vas bar mozemo
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Pa otresli smo vas dva puta u 3 dana.
U

Ukbt

pre 6 meseci

Druze to novine dovode, mi doveli minimum
V

Vl@dimir

pre 6 meseci

добили смо вас 2 пута за 5 дана што се мене тиче не морамо више никога до краја сезоне осим вас опет а хоћемо
7

717117

pre 6 meseci

Pa sta ako ste nas dobili a i igrali ste kod kuce obe, sta ste osvojili orethodnih 10 godina ?
S

SUNĐER BOB

pre 6 meseci

@×111 Nije nas sramota jer smo raskinuli 13 igraca za 3 dana
z

zaks

pre 6 meseci

@x11 A šta bi trebali ? Pa ako nam je otišlo 10 igrača valjda toliko treba i da dođe, to razumije i dijete od 6 godina ali ti , izgleda, nisi na tom nivou .Najbolje da samo vi dovoditi igrače.
С

Сале2323

pre 6 meseci

Чудан, чудан играч... Ако сам скапирао добро, он игра у зависности од инспирације и квалитета противника. Гробосе је увек кидао, играо врхунске партије. А онда му погледаш статистику против "обичних" клубова и видиш да нешто није у реду. Очигледно играч инспирације, а као такав, Партизану је за Евролигу душу дао. Ако тражи раскид, значи 'оће да игра озбиљну кошарку и даље.
D

Drake

pre 6 meseci

Da, zato je i otisao u Kinu provobitno. Taj ide za parama.
M

Moćni

pre 6 meseci

Ako je tačno moćan poenter, samo bi bio redukovan kod nas. Dobra odbrana kada hoće, i asistent što nam treba. Sve u svemu valjo bi, jer anđušić i jaramaz nemogu da zadovolje ovaj nivo košarke. Ni u domaćoj ligi nisu prevaga, a ne u euro. Bili bi opako jaki sa Jogijem. On kao ispomoć Kevinu i Džejms, pa to niko u Evropi nema. Idemo
s

samo vi

pre 6 meseci

🤣🤣🤣
г

гостгост

pre 6 meseci

Ако си ироничан, свака част. Али ако ниси... 😂
S

Statler

pre 6 meseci

Njemu, Panteru i Naneliju neće biti dovoljne tri lopte...
m

milaneze

pre 6 meseci

Ovaj Ferel ako se zapali - strasan je. Kad krene nizbrdo oladice ga Zoc, nadam se. Prednost je sto Jogi moze odmah da igra vec protiv Panatinaikosa ako se dogovore, jer dolazi iz Kine.

Kalčopolista®

pre 6 meseci

Slusaj ti ove delike, odakle pare kazu? Da nije mozda Ferel skuplji od sabana nejpira? Odakle vama novci lole ribolovci?
e

ejj jadoo

pre 6 meseci

uporedjujes sa nejpirom...a ne sa panterom???
g

gostgost

pre 6 meseci

Naravno da je skuplji.
h

hskshsbybk

pre 6 meseci

Kao navijac Zvezde voleo bih da dodje Ferel u Partizan. On je klasican skorer, voli loptu i sebican je, a Partizanu je to najmanje potrebno. Bilo bi mi krivo da hoce da dovedu nekog dobrog defanzivca ili plejmejkera sa asistencijama u rukama
p

pa sta

pre 6 meseci

pa to je bio i Panter kod vas a pogledaj ga sad
h

hskshsbybk

pre 6 meseci

@ pa sta ... Brate, Panter je dobar strelac isto, ali ne igra bas neku odbranu. I ako cemo iskreno, taj Panter vas je izneverio milion puta u poslednjem napadu (Bursa, Zvezda u finalu 2022. , itd) , jedini poslednji napad koji je rešio je bio onaj u Madridu, a i tu vas je zakopao onom svadjom sa Ljuljom, zbog njega niste prosli na F4. Decko je krava koja da 10 l mleka, a onda sutne tu kofu. Partizan ove godine ima odlican tim i odlicnog trenera , ali odbrana vam je losa i nemate klasicnog pleja koji razigrava, koji zna da stane na loptu, da kontrolise vreme. Ali dobro, nema ni Zvezda dobrog centra, greše ljudi, sta ces, samo je greota sto grese ove godine kad i jedni i drugi imaju dobre budzete
F

Filippoinzaghi87

pre 6 meseci

udji majstore na statistiku njegovu od prosle sezone, prosek 5-7 asistencija i 10p placiii :)
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Ne znam zasto se pise o plati Jogi Ferela kada je jasno da on u Partizan ide isključivo zbog modrića. Dobro i zbog Ostojaha i navijaca. To sto dolazi Jogi ne znaci da nece i Dragic, kao sto to sto je dosao Kaboklo ne znaci da nece doci jos jedan centar. Pa i sam postovani cjenjeni i uvazeni Vladan,jedan od najvećih autoriteta u sportskom novinarstvu, kosarci pre svega je ukazao da roster nije kompletiran a da budzet nije konkurentan jer sa 30 miliona jednostavno ne mozes da se pobijjes sa slama poput Mege, Studentskog centra ili prave Igokeje. Sa ovim su se složili..
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Htio si da budes interesantan i zanimljiv a ispao si 🤡
a

ajde klinac paljba

pre 6 meseci

Slozio se samo krelac plandiste
K

Kristal

pre 6 meseci

Ali kako su se limenke raspisale auu, sta bi bilo tek da je Dragic dosao a ne ovaj igrac koji je ok za ABA, za evroligu vec nisam siguran, ako dodje nadam se da ce me demantovati
N

Naxel

pre 6 meseci

Trener - sudija mora imati bar duplo jaci tim od drugih i to je cela poenta.
T

Treba...

pre 6 meseci

biti sa IQ-om kao broj cipela (ili sta se vec nosi na nogama), da bi se vkakvo nesto napisalo.
P

Pedjahn

pre 6 meseci

Nesto poput vas u fudbalu? Nesto se tamo ne zalite na deset outa veci budzet?I opet se sramotite!?
d

dulo.

pre 6 meseci

Dzaba vam novci moji sinovci

Umetnik

pre 6 meseci

Partizan ga želi do kraja sezone i Partizan će ga dobiti...
d

dskg

pre 6 meseci

dobice ga sigurno !!!
O

Ovog kinezi

pre 6 meseci

Platili 600 hiljada koji okacaju duplo vise od Evrope da bi privukli igrace.. Skuplji Koprivica od njega. Nije mi jasno sta se dobija sa ovim ,decko nije za Evroligu.. plafon Evrokup igrac
u

užice

pre 6 meseci

Na Wiki piše da je potpisao za Partizan
r

rea

pre 6 meseci

Na Vikipediji može da piše da je Šaban Šaulić sinoć održao koncert u Melburnu-
C

Capo di tuti capi

pre 6 meseci

Za jaramaza kosarkaski mesaja licno
O

Oto

pre 6 meseci

Igrao je ABA ligu i zna kako je i sta je.Plej nam treba to je sigurno, e sad da li je on na nivou evrolige to je tesko reci…

kln

pre 6 meseci

ne razumem
U

Uopste...

pre 6 meseci

me ne cudi.
J

Japi

pre 6 meseci

Nista posebno.
G

Gost9

pre 6 meseci

Ferel,malo cudno pise Dragic....
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Ако пратите мало кошаркашке портале и сајтове, на sportandu лепо пише?! Јоги Ферел пред потписом са партизаном до краја недеље! Партизан платио обештечење Шарксима од 450 000$ и још се преговара око личних примања Ферела, који ке у шангају имао 600 000$! Играч је 99% партизанов!
К

Киклоп

pre 6 meseci

Пази, ако је имао 600к у Кини, значи да ће овде играти за сићу, јер играчи иду у Кину само због пара, а он их ни тамо није добио, пошто је та цифра смешна за странце тамо. Значи овде ће играти за 250к макс
A

ABCD....

pre 6 meseci

kiklop@ Ma da bre, moguce je i da ce licno Ferel da plati Partizanu,samo da bi igrao za Turktoglua rumenog! Voijma oca...
N

Na kom Sportandu?

pre 6 meseci

Jedino na onom iz Zeleznika kom niko ne moze da zabrani da se zove Czv insajder! 🤡🥫
0

023

pre 6 meseci

Sportando ovu vestg nema. O tome je pisao Eurohoops pozivajući se na jedan domaći portal, a nije Mozzart. Otkus vi znate plate u cent, kako ste tako moćno obavešteni, u šta se današnji ljubitelji sporta pretvaraju.... I da li se radi o ljubiteljima sporta ili profi komentatorima na portalima kao posebnoj grupi ljudi...
@

@ABCD

pre 6 meseci

Kaže lik koji i dalje veruje da je Kori Volden platio obeštećenje da pređe u Zvezdu.
J

Johnny boy

pre 6 meseci

15/20 prvih komentara bice od navijaca zvezde!
g

grobari jugz

pre 6 meseci

dobar nam je ovaj Goran Dragić
v

vidi se

pre 6 meseci

Ponovo si se ispalio....