Kevin Paner u duelu sa Jogijem Ferelom (© StarSport)
Kevin Paner u duelu sa Jogijem Ferelom (© StarSport)

Jogi Ferel traži raskid sa Kinezima, Partizan Mozzart Bet ga želi do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 16:58

Najbolji strelac Šangaj Šarksa bi mogao uskoro da obuče crno-beli dres, ali čeka se konačan rasplet i raskid ugovora

Serija poraza, pre svega u ABA ligi, ali i povrede Alekse Avramovića, Kevina Pantera i Uroša Trifunovića naterali su Partizan Mozzart Bet da ozbiljno pogleda tržište i potencijalno dovede pojačanje, a odluka je pala na Jogija Ferela. Američkog internacionalca koji je dobro poznat ovdašnjoj publici iz vremena kada je nosio dres Cedevite Olimpije. Ipak, kako saznaje Mozzart Sport, nije sve u rukama Partizana. Naime, crno-beli čekaju raspelt Ferela i Šangaj Šarksa sa kojima plejmejker ima važeći ugovor.

Kako je potvrđeno našem portalu, Ferel je već krenuo da pregovara sa klubom iz Kine oko prekida saradnje, a tek kada ta prepreka bude prevaziđena, klub iz Humske mu je pripremio ugovor do kraja ove sezone.

Izabrane vesti

Ferel je u Kinu stigao letos posle sezone u Ljubljani. Do sada je odirgrao devet mečeva, u proseku igra 29 minuta i ubacuje 15 poena po utakmici. Najviše u ekipi.

Pre dolaska u Evropu, Ferel je imao zavidnu NBA karijeru. Igrao je za Bruklin, Dalas, Sakramento, Klivlend i Los Anđeles Kliperse. Obukao je dres Panatinaikosa 2021 godine, ali se ubrzo preselio u Ljubljanu gde je sa velikim uspehom nosio dres Cedevite Olimpije.

Pamti se kada je bio MVP decembra regionalnog takmičenja.

Vrlo često su najbolje partije u dresu Cedevite Olimpije stizale baš protiv Partizan Mozzart Beta, kao na primer kada je u drugom meču polufinala plej ofa ubacio 21 poen i tako doneo pobedu. Znao je i odbranom da slomi otpor crno-belih.

Dok se ne završi sve sa Ferelom i Šangaj Šarksima, Partizan će morati da nastavi sa borbom na dva fronta. Izabranici Željka Obradovića su trenutno u Istanbulu gde ih u petak čeka duel sa Efesom. U crno-belom timu trenutno nema Kevina Pantera koji je počeo da trenira, Uroša Trifunovića čeka duža pauza, a još uvek nije poznato koliko će pauzirati Aleksa Avramović posle preloma nosa.


tagovi

Jogi FerelKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara