Komentari na vest

Jokić dominira i kada ga ne služi šut: Novi tripl-dabl i bravure u završnici za plasman u polufinale Zapada (VIDEO)

D

Djape45

pre oko 1 godinu

Jokić 5/21 za 2, bez sprdnje ovo bi mu mogao biti šuterski najlošiji meč od kada je u nba ligi. Ne liči na njega jer on ne sili, a i kad sili opet pogadja u visokim procentima. Uglavnom bitno je da su završili posao sa Minesotom i sad da se spreme za Finiks.
n

nk083

pre oko 1 godinu

Ja mislim ako prodju ove Sanse, uzimaju.
N

Nikola66

pre oko 1 godinu

Jedna od najlosijih pre svega suterskih utakmica Jokica.Ostalo na njegovom nivou asistencije cetri pet nestvarne puno srece protiv Finiksa bice im potrebna za prolaz.
N

Nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Ljudi moji koja se svemirska kosarka igra u NBA u odnosu na Evropu, zaista nestvarna razlika u klasi ,brzini ,selekciji suta,nestvarno!!!Ligaski dio smece,ali zato Plej of,pa to je poezija!!! Ko god drugacije misli taj nema pojma o zivotu. Najgori tim iz plej ofa ce najboljim timu evrope da da 200 poena za 48 minuta igre,bez ikakvih problema,koja razlika u klasi. Znao sam da su ispred ali da su ovoliko ispred evropske klupske kosarke,zaista nisam znao. Nestvarno.Uzivanje je gledati plej of NbA lige ove godine. Bukvalno svaki mec,ali bukvalno.
H

Hammers Srbija

pre oko 1 godinu

Uzivao bi i da si gledao Partizan sinoc, sigurno najbolja tekma ove sezone u El, bez kazne skromnosti.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ne možeš tako da gledaš jer se drugačija košarka igra. Jesu igrači i bolji i spremniji fizički ali u nba imaš situaciju da šuta u 3. sekundi i pogodi trojku, dok u evropi će šutnuti u 20. sekundi i isto pogoditi trojku. Takodje u nba većina pravila favorizuje nba što je i njihov cilj, da se daje više poena. Što ne znači da nba tim neće dobiti evroligaški, ali taj meč neće izgledati kao meč koji sad gledaš u nba ligi.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ni jedan NBA Tim nije ozbiljan bez prve petorke kad ne igraju najbolji igraci iz petorke svaki ozbiljan evropski Klub bi mogo da ih pobedi razlika u kvalitetu izmedju prve petorke I druge igrace je ne 100% nego 200%.
P

Petrinjo727

pre oko 1 godinu

Ko gleda ovog Amerikanca dok se Partizan bori za F4 realno
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Biće pakleno teško protiv Finiksa. Nemaju mesta za opuštanje i kiks. Sve mora funkcionisati ako žele da idu dalje.
M

Mop

pre oko 1 godinu

I meni se čini. Jak je Finiks baš
p

pfefer

pre oko 1 godinu

Pregazice ih Denver, ovi se muce protiv Klipersa bez PG13 i Lenarda, i jos im sudije pomazu. Pritom Finiks nit ima odbranu nit ima klupu a Buker i KD im igraju bez prestanka, fizicki nece izdrzati vise od 4-5 utakmica, mozda ni toliko
Ž

Žućkov komšo

pre oko 1 godinu

Slažem se sa @pfefer. Ne treba baš toliko uzdizati Durentulu i Bukera, tj. Finiks :D
s

sale brat

pre oko 1 godinu

svima bi bilo drago da Jokara uzme titulu ali mislim da to nije realno, Finiks je najaci po meni ne samo na zapadu nego u celoj ligi i po meni favorit br 1
P

PFS

pre oko 1 godinu

Slavio trojku Pantera previse..

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

MVP
s

sa Finiksom

pre oko 1 godinu

je finale pre finala!Ako dobiju osvajaju prsten!Plašim se da neće...
c

cv

pre oko 1 godinu

dominira 8/29 bas dominira
A

Atlantik1996

pre oko 1 godinu

A sta tek onda reci za Porter Jr. na koga odlazi znacajan deo salary cap-a (npr. 34mil usd), a covek prve 3 cetvrtine nema nijedan kos. A tako je i za ostale utakmice, kad se lomi, veoma slabo za tu kintu koju prima.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Nikad mi neće biti jasno što se ovde proziva ovaj čovek. Fantastičan igrač, dva puta MVP najjače lige na svetu. Stvarno za posmatranje. Toliko zajedljivih komentara ovde, vidi se kakvi se ovde pacijenti javljaju. Stalno isto. Sport u životu nit igrali niti ga shvataju. Rešio utakmicu čoveče
P

Pa

pre oko 1 godinu

Zabelezio je tripl dabl nije on suter pa da ima 15 trojki po mecu