Komentari na vest

Jokić i Mari kao Šek i Kobi: Brojke koje potvrđuju dominaciju tandema Nagetsa

G

Gost 007

pre 11 meseci

Gledajući sve ovo baš su ispali smešni nagrađujući Embida

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@Gost011 Nije poenta u tome nego da imaju previse ne/upotrebljivih igraca od pocetka plej ofa igraju sa samo 8 u rotaciji sinoc usao Malo Jekson kao 9 igrac Ali hocu da kazem da oni pored ovih 8 koje koriste standardno imaju Jos 6 Koji su skroz ne/upotrebljivi to je previse.
Y

Yika

pre 11 meseci

Sek i Kobi nisu bas bili tandem, ljubomora je ubijala i jednog i drugog. Sek je jedino bio tandem sa anfeni hardavejem u orlandu. A sto se mareja i jokica tice, ni oni nisu tandem, marej nom stop solira i nesto izvodi, daje loptu samo kad mora, za razliku od jakare, npr jokic i gordon mogu biti tandem
B

Batistuta1

pre 11 meseci

Sa kojom inteligencijom i lakoćom Jokić igra,pravo je uživanje ga gledati.Neverovatno.
B

Bzzz

pre 11 meseci

Ja sam se plasio iskreno prve utakmice jer koliko god odmaras ispadnes iz ritma kad ne igras desetak dana, to je za NBA mnogo, sreca dobili su prvu iako su bili losi, druga utakmica je bila realnost jer jos nisu usli u ritam, sad ce dobiti i drugu na Floridi, jer su zagrejali gume i nadam se 4-1 ali to ne mora da znaci da vi i dalje posle pobede piste hvalospeve i eseje kao da su vec osvojili kao posle prve utakmice,a posle druge pisete ne valja odbrana Denveru, a sad opet neki clanak Jokic kida odbranu, kako vetar duva tako vi... Pisite realno... Bice tesko naravno al dace Bog da Jokara uzme prsten..

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Jose jednom se pokazalo da Porter nicemu ne sluzi da bi imali i u Buducnosti ozbiljnih rezultata moraju trejdovati Portera i otarasiti se ovih mahaca peskira Jekson,Jordan,Brajant,Cancar,Nzaje ili Kako se vec zove pa niko od njih ne vredi za plej of igrao malo Jekson i to je sve.
G

Gost011

pre 11 meseci

da je moguće igrati plejof sa 12 igrača barem neko bi igrao sa više od 9 u rotaciji.
D

Denver ima

pre 11 meseci

odličnu startnu četvorku za narednih par sezona: Jokić, Marej, Braun (beli) i Gordon, fali im samo jedan igrač tipa Kejleb Martin, koji bi im lego "ko budali šamar" 😂 Porter jr, Braun (crni), Poup pa čak i Grin bar zbog iskustva i atmosfere, su odlična rešenja za klupu, jedino treba prihvatiti tu ulogu bez lične sujete mada Meloun to lepo pegla za sada, a ostalom i Porter i Brown su još uvek mladi i imaju prostora da rade i zasluže veću minutažu! Denver bi sa trejdom Čančara, Brajanta, Džeksona za neke pouzdanije igrače koji mogu da garantuju kvalitetnih 5-10min po tekmi i jednim "Kejleb klasa igračem" mogao da se bori za prsten narednih nekoliko godina.

Scholes

pre 11 meseci

Bzvz su izgubili drugu utakmicu. Tri nivoa su iznad Majamija, ovo trebalo da bude 4-0 lagano. Valjda se vise nece opustati i dobiti naredne dve.
G

Gost123456

pre 11 meseci

Smijesno je nekonstantno dobrog igraca porediti sa Kobijem a pogotovo ga svrstavati medju najbolje u ligi
u

ula89

pre 11 meseci

po meni je Marej juce pokazao da je jedan od najboljih u ligi.
Л

Лазар

pre 11 meseci

У Кобијево вријеме се знало шта је асистенција. Ово данас је да Бог сачува - додаш лопту, човјек направи два, три дриблинга а води се као асистенција. Ван памети!

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

U NBA se asistencija uvek racunala kad uradio igrac dvokorak
Л

Лазар

pre 11 meseci

Не говорим о двокораку, већ о по неколико дриблинга које играчи раде након што приме лопту и поентирају, а што се сада ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ води као асистенција.
K

Kobi i Šakil odvratni ljudi

pre 11 meseci

Ma kakav Kobi i Šakil, pa ko god je malo ozbiljnije pratio NBA početkom 2000tih, zna da su se oni maksimalno gurali sudijskim odlukama (pokrali naš Sakramento Divca i Pedju). Prodali su dušu djavolu obojica, obojica su bili optuženi za teško krivično delo sa nekim mučenicama, i posle je istorija. Dva odvratna čoveka koje ljudi kuju u legende, samo zato što su dobro probacivali loptu kroz obruč, ovaj drugi čak i nije samo je bio medved.

Scholes

pre 11 meseci

Tvoj komentar dokazuje da ti nisi gledao tu kosarku..

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Samo napred grobarcino, samo gazi crno beli brate! Da se naosvajas NBA titula pa onda da se vratis da ispunis decacki san - da zaigras kao sto si rekao za najveci klub sa ovih prostora, KK Partizan!
b

bgcz

pre 11 meseci

iskreno sumnjam da je Tyler Herro rekao to ali nek ti bude. Taman na beka s Anđušom
0

040404

pre 11 meseci

Au koliko je Čovke tebi unistio detinjstvo 😂
2

222

pre 11 meseci

Zaista strasan tandem samo steta sto je Marej imao tesku povredu i to ga je dosta usporilo inace bi ovi rezultati stigli u nekoj od prethodnih sezona.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Ima i Lauri u Majamiju platu kao Porter pa jel on doprinosi? Lauri u PO na 9p, Porter na 13p u proseku. Zadnja dva meca Porter uzasa nema sta ali mlad je on igras, 24 godine, ne treba njega jos otpisivati. Slusao sam vas strucnjake kako pisete da Marija treba trejdovati, da Denver sa njim i Porterom nikada nece prici borbi za prsten, da Jokicu trebaju superstarovi i slicno. Denver ima trio Jokic, Mari, Porter sva tri igraca su draftovali i oni veruju u te momke. Evo i ovog Brauna su isto draftovali. Uz Brusa Brauna, Gordona i KCP to je sjajan tim. Kada Porter udje u svoj ritam oni su monstrum od ekipe. Ima Denver sjajnu buducnost jer im je trio koji nosi ekipu mlad. I samo dodaju 2-3 igraca ako i kada Gordon, KCP rese da odu i imau uvijek ekipu koja cilja prsten. A vi sada nakon Mareja nastavite da mazete govnima Portera.
3

334

pre 11 meseci

Ako budu imali rezultate u buducnosti normalno da ga nece trejdovati jer zasto bi menjali nesto sto valja. Denver ce na leto sigurno napraviti neke izmene jer ima tu igraca koji uopste ne igraju poput Dzeksona,Brajanta,Dzordana,Cancara i jos ih ima.
T

Tvoj

pre 11 meseci

Porter je previše "drven", da ne kažem "konjast". Prosečan igrač, koji čim mu neko doda loptu, misli da je obavezan da šutne. Prilikom šuta ima položaj sveće, k'o da mu je neko zabio motku da ne kažem gde
N

No.1

pre 11 meseci

Valjda će napokon naredne sezone biti pozvan na all-star...nije bitno ali jeste botno!
D

Dja Djedje

pre 11 meseci

Glupo je po brojkama i suvoj statistici praviti ovakva poredjenja. Rec je o potpuno razlicitim erama kosarke, stila igre, filozofije i jos gro faktora.
S

Saturn

pre 11 meseci

Porteru sram te bilo otidji iz denvera

Bojank91

pre 11 meseci

Konačno da priznate učinak Marija.
J

Junker

pre 11 meseci

Najjaci je zato brat MPJ. Ima platu ko Jokic, doprinosi ko Cancar.
M

MPJ

pre 11 meseci

Misliš KAO Jokić i KAO Čančar ili se pitaš da li Jokić ima platu?