Komentari na vest

Jokić insistira na Micićevom dolasku u Denver

Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

Micic nije igrac za NBA, to se iz aviona vidi...
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Kada onaj ode u Barselonu tada će i ovaj u Denver. Verovatno isti dan.
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Kako bi ovo bilo znacajno i lepo za nasu reprezentaciju.
S

SvrakaShearer

pre gotovo 2 godine

Za Vasu je najbolje da ostane gde jeste u tri puta uzastopno najboljem timu Evrope Efesu, gde sa Larkinom cini Atamanovu verziju Golden Stejta. Jedino da ode za garantovanih 20min po mecu i duplo jaci ugovor nego u Efesu, ako bas zeli izazov. Mada mnogo vise bi voleo ostane da ga gledamo u Evroligi i da proba 4tu zaredon da uzme (ako se racuna i korona godina)
G

Gille

pre gotovo 2 godine

Micic u Efesu ima ugovor od 7 miliona evra po sezoni cisto! Ugovor u NBA koje ce traziti mora biti biti u rangu izmedju 10-14 miliona po sezoni.
N

N1204

pre gotovo 2 godine

Ne postoji kosarkas koji igra u Evropi za 7 mil.,Mirotic je sa 4 najplaceniji.
P

PG

pre gotovo 2 godine

Oce Micica a Kampaca, mozda i najboljeg neamerickog pleja na svijetu ne koriste ni minut ? NBA liga je stvarno cudna . Slicno je i sa Bobijem, najeominantnijim centrom iz Evrope posle Jokica i Gobera .
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Kampaco nema fizikalije za Nba , takav tip plejmekera ne moze u nba da uspe Teodosic , Spanulis itd . Micic je drugacija verzija prepsreman je ima bolji sut i moze da razvuce odbranu
M

Mynx

pre gotovo 2 godine

Vasa je za Monte Morisa izmislio kosarku realno i za najmanje pola Denverovih igraca i pg,sg
Г

Гостиварски

pre gotovo 2 godine

Не ложите се људи, нико неће да трејдује Мареја, то би било јако глупо. Ако је истина да је Јокић тражио Васу, све је то промишљено и осмишљено са тренером Мелоуном. Суштина је у константности, да остали играчи растерете Јокића, да нема падова у игри када он није у форми или када је на клупи. ако желе васу, то је зато што су уверени да може да им помогне. Кључ за Денвер је стање тела и главе Портера, јер су се много коцкали са њим и његовим уговором, а ништа значајније није показао. Вероватно ће ићи Бартон и/или Монте Морис, остаће Хајленд за ротацију. Солидна али не врхунска екипа која ако се добро укомпонује и ако их заобиђу повреде може да догура до финала конференције. Тамо тек може свашта да буде.
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Jbn Kampaco je imao 20 min na terenu a sad kao Micic ne bi mogao hahaha. Fora je vjerovatno u tome sto Vasa hoce neki ugovor tipa 5-6 miliona minimum po sezoni. On ima kvalitet ne za 20 minuta vec za prvog pleja bar pola ekipa u NBA.
V

Vasaaaaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Gde je to kampaco imao 20 minuta? Jel pratis ti uopste nba! Covek je mahao peskirom vise nego sto je igrao! Bio je cetvrta opcija na play-u: Prvi play marej,drugi moris,treci bouns i cetvrti kampaco! Dakle momak je igrao samo onaj garbidz tajm....a zar stvarno mislis da ce micic igrati pre mareja? Naravno da nece...nece ni pre morisa i bounsa...ameri vole te mlade igrace kakvi su oni i sigurno ce ih vise forsirati nego nekog evropljanina koji dolazi sa 27-28 godina u NBA! Ne kazem ja da je Vasa losiji od Bounsa i Morisa...samo ti realno kazem kako stvari stoje u NBA!
P

PG

pre gotovo 2 godine

Jebeni Kampaco ? 😀 Ti si momak lud . Kampaco je najbolji plejmejker na svijetu koji nije Amerikanac . Sjeti se da je Kampaco bio prvak Evrope i predvodio Argentinu i sigurno najbolji neeamericki asistent godinama na svijetu . Poenta je da kad on nije igrao sa onom vizijom i stravicnom brzinom, pitanje minutaze i Micica je vrlo diskutabilno . A nije u godinama kad treba da igra 10min .
R

Rh3

pre gotovo 2 godine

Najbolji potez za Denver je da Mareja trejduju i da pokupe ugovor Micica za pleja i jos prostor oko 25.miliona za jos jednog vrhunskog igraca. Steta sto nisu krenulu po McCaluma ili Lilarda. Ove godine ce imati veliki izbor slobodnih igraca.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ukanalili Sami sebe sto dali maksimalan ugovor na Portera Koji ce za narednu sezonu iznositi 32mili
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Ma Marej je top igrač, ali mi nije jasno kako su ponudili max ugovor drvetu Porteru???

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ukanalili Sami sebe zato sto maksimalni ugovor dali Porteru Koji za narednu sezonu iznosi 32 miliona a on gotovo sigurno propusta I narednu sezonu I ne mogu da ga trejduju Realno dosta lose rade unazad nekoliko godina I nisu se potrudili da Jokicu obezbede makar jednog superstar saigraca Kako bi mogli da napadnu ozbiljne rezultate.
V

Vasaaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ne znam koliko bi ovo bio pametan potez za Vasu...momak je klasicni play...ne moze igrati pozicije 2 i 3 a problem je sto denver na poziciji play/a ima Mareja koji je neprikosnoven...naravno da Micic ne bi svakako bio startni play,ali drugi problem je sto je back up play Monte Moris koji je bio fenomenalan prosle sezone...tesko da bi Vasa dolazio do nekih ozbiljnih minuta pored ove dvojice...mislim da bi imao ulogu treceg pleja,kao kampaco prosle sezone....jedino ako Denver nema u planu da trejduje Morisa za nekog klasicnog bek sutera pa se time otvori prostor za Vasu da bude back up play....voleo bih da ih vidim u tandemu svakako...ali samo ako ce dobijati ozbiljne minute...u suprotnom bolje da izabere neki drugi klub koji ce mu ih dati. Mislim da Vasa moze dosta toga da uradi u NBA,evropu je prerastao...ali nikako ne sme promasiti sa klubom!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Denver ce pokusati da se otarasi Morisa,Riversa,Cancara I Jos nekih igraca da bi napravili neki prostor u budzetu Trenutno nemaju nikakav prostor za bilo Koji manevar Porter Koji ce propustiti I drugu sezonu zaredom zaleteli se dali mu maksimalu koja za narednu sezonu iznosi 32 miliona.
S

Spinoza

pre gotovo 2 godine

Trejdovace Morisa, dovode Micica da bude zamena Mareju. Misilm da mu je ovo idealna sredina gde bi mogao da ode, imace minute, bice u rotaciji, gledace ga sa postovanjem jer je Jokicev covek.
G

Gostwr

pre gotovo 2 godine

najpametniji potez je da trejduju Mareja,Bartona i uzmu par dobrih igrača jer realno Jokić nema sa kim da igra,a nije baš da ne želi prsten iako izgleda kao flegma...