Komentari na vest

Jokić je poezija u pokretu: Neverovatan tripl-dabl za trijumf nad Lejkersima u finalu Zapada (VIDEO)

d

donjoe

pre 12 meseci

praтиm nba ali noćas sam prvi put odigrao tiket margine, koševa igrača, igram iz zabave, smešne svote уплата на више мечева, кад прође то је већ солидно као ноћас, забава, па ево кратког описа... Noćas prvi put odigram NBA meč igraće i prođe tiket i to sam vezao više njih , obično ovi što na netu igraju NBA mečeve pa se hvale preko mreža kad pogode jedno ili najviše do tri igrača, ja sam osam.....uz nočašnje čitanje najave utakmice преко моцарт вести, i već znam koliko ti igrači postižu koševa, pogodio margine nekom više neko manje, lebronu đejmsu sam odredio manje od 27 poena, dao 26 prošlo, porteru više od 14,5, dao 15, ma.šou, reći će početnika sreća, ima i toga naravno kad za jedan poen ti prođu dva играча, Јокићу преко 28, Мареју преко 25 , Поупу преко дест, Брауну преко и тако шест играча, везано, наравно много је лакше играти те маргине у завршници финалима, јер победа је имперстив, током сезоне, ту је десетак играча који држе вредности уз мале осцилсције, а многи топло хладно, али ту је фактор среће лапо лапо...
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Realno bez Jokica bi Denver lagano izgubio 25 razlike.
A

Archie

pre 12 meseci

Svaka čast na statistici, ali odbrana osim u prvoj četvrtini katastrofa. Dejvis ubacio 40 poenta preko njega. Uz to Denver je imao dosta sreće. U poslednjoj četvrtini kada ga je Hačimura preuzeo Jokić se jedva video. Biće zeznuto u narednoj utakmici jer će ga verovatno čuvati od početka. Denver pogađao neke lude šuteve kad god su im se Lejkersi približili, ali na kraju jesu zasluženo pobedili.

Kartonka

pre 12 meseci

Ako ga Hačimura bude čuvao dace 60 u drugoj.Inace Lejkersi su imali odlicne procente suta.Jokic dosta pusta Dejvisa,ali bilo je i par blokada.Jednostavno se čuva faulova.Svi znaju da Denver bez njega nema šanse.Ali zato 14 asistencija i 21 skok.Potpuno je nadskocio Dejvisa.Nisam gledao statistiku,ali imao je bar 5 skokova u napadu.Kakav crni Hačimura.Zaradice 3 faula za 3 minuta u drugoj utakmici,zivi bili pa videli.
@

@archie

pre 12 meseci

Koliko smaras brojcaniku, kada ces da shvatis da si daleko od inteligentnog?
G

Gost555

pre 12 meseci

Dzabe to, samlece ih Boston u onom superfinalu.

Kartonka

pre 12 meseci

Boston nece ni videti finale
@

@kartonka

pre 12 meseci

Čekaj zaista misliš da Majami ima šansi protiv Bostona??? Osim Batlera svi svirači... Nadam se da grešim ali 4-0,4-1 za Boston
b

bošnjakk

pre 12 meseci

Iskreno,blago vama sa ovakvim igračem.Velika je sramota da nije uzeo MVP ali to su već dokazano neki američki kompleksi i ništa više,nek im je na sramotu.
T

Trajche

pre 12 meseci

Neka je Denveru na cast ako tako los tim osvoji NBA prsten. Prosecna ekipa.
n

nidza1981

pre 12 meseci

ovo moze da ide na 7 i Jokic ce dusu da ispusti... Ne svidja mi se kako Meloun rotira, ima jos dva visoka koji mogu da tuku Davisa...
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Ne rotira se Meloun, on je trener, a Karl Meloun je zavrsio karijeru odavno.
b

bel

pre 12 meseci

Melon je teska nesreca od trenera,Lejkersi nemaju centra osim Dejvisa obicno kad Jokic odmara on je isto na hladjenju i umesto da pustis na poziciji 5 onog Jordana koji je fizicki strasan igrac i u defanzivi je bas dobar on vrti 8igraca u rotaciji bez drugog centra,individualna igra sve 1na1 Covek je teska budala,bez obzira sto nam je ovako gotivan.
S

Svilanjac

pre 12 meseci

Realno će teško Denver dobiti ovu seriju, kad je na ovakve brojke tekma ušla u egal, još su bili i domaćini...
D

Djape45

pre 12 meseci

Kakva utakmica, 9,10 raspoloženih igrača, obe ekipe na 45%+ šuta za 3 i naravno doktor košarke Jokara koji još jednom školuje Amere.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Ne znam zasto ne daje Meloun minute Redzi Jeksonu moze covek da odigra 5 do 10 minuta I od Dzordana I Brajanta neko moze 5 minuta da uhvati neki skok da zasmeta Malo Dejvisu mora Denver da NAPRAVI promena u igrackom kadru I Kako zna I ume da trejduje Gordona I Portera da dovedu bolje saigrace Jokicu I Mareju.
L

Laki92

pre 12 meseci

Ovde mi deluje kao da 90% ljudi koji komentarišu - nisu ni gledali meč, već gledaju statistiku i broj poena igrača i komentarisu. Jokić sjajan, Dejvis sjajan, Marej i Lebron dobri, ali apsolutno glavni utisak kao nekoga ko je gledao utakmicu je da mi je NEVEROVATNO kako je Denver uz ovakvu igru u napadu, onakve pogotke, bukvalno im je sve ulazilo praktično ceo meč, prava poezija, dok su se sa druge strane Lejkersi nekako prividno mucili i pored svega utakmica je dosla na jedan posed, za mene je to neverovatno, apsolutno. Neko ko gleda samo poene igrača reći će mi Dejvis dao ovoliko, Lebron onoliko, Hacimura, Rivs, ali kao neko ko je gledao utakmicu apsolutno ne mogu da se otmem utisku "kako je Lejkers prezivljavao sve vreme neprimetno i ostao u igri do zadnjeg minuta uz onakav napad Denvera gotovo ceo meč?!??!"

Kartonka

pre 12 meseci

Denver je imao ogroman broj otvorenih šuteva koje je uglavnom kreirao Jokic.Lejkersi se jesu prividno mucili,ali ako pogledate statistiku i oni su sjajno šutirali.Pri tom imali su samo 6 izgubljenih lopti i tu je tajna.Denver 13
A

Atana

pre 12 meseci

Sas je pritisak pobede skinut i lakše se diše, tako da verujem da će u drugom meču biti đnogo lakša pobede. Onda lepo im uzmu bar 1 u LA i ćao... da se ne ljubimo, što bi se reklo
P

Pfc

pre 12 meseci

Sprdao se sa dejvisom naklon do poda majstore
g

gost013

pre 12 meseci

ceo tim Denvera da je bacio ves masinu u kos usla bi... ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

A ceo tim Lejkersa masio celu noc i dao 126 poena? I jedan i drugi tim su nestvarno sutirali!!!

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Ne znam sta si hteo da napises Ali obe ekipe su imale iste procente suta iz igre Denver trojke 15/32 ukupan procenat suta iza igre 59% a Lejkersi trojke 11/24 ukupan procenat suta iz igre 60%.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Dobro, ali i lejkersi su imali slicne brojke… Tako da i jedni i drugi su sjajno sutirali, nije to napravilo nikakvu razliku
S

Stanke89

pre 12 meseci

Pa pogledaj statistiku, identicnije procente ja nisam video ni na jednoj utakmici, najveca razlika 1,1% i to u sutu za 3, u sutu za 2 i ukupnom sutu su jos manje razlike. Cak su lose slobodna bacanja imali zbog Gordona i Jokica u 4/4, koji su imali 4 promasena slobodna bacanja, i tu je cak prednost Lejkersa, tako da ne znam cemu taj narativ koji se dosta provlaci da ih je kenjalo. I da, gledao sam i znam sta pricam :)
D

Daj faul

pre 12 meseci

Pa jel ti vidis koliko su poena dali Dejvis, Dzejms, Hacimura i ostali… kako je to onda Denver “ubacivao ves masinu”!? Mislim da nisu poeni ovde doneli prevagu…
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

A i nije ovaj jokic nesto, bolji je embid… Ma vazi
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Embid da ima obraz vratio bi mvp nagradu. Uzmi prsten Jokiću.
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Zasto da vrati nagradu? Pa strucnjace, glasale su sudije iz NBA lige, ne kosarkasi. Ali podrzavam tvoj predlog, Jokicu MVP priznanje, a Embidovoj ili nekoj drugoj ekipi NBA titula, sto je ipak vaznije, posteno.
g

gostic1990

pre 12 meseci

Nas je,volimo ga,naravno. Ali hajde malo objektivnosti. Kada se lomio rezultat,srljao je. Sreca pa niko iz Lejkersa nijr znao da iskoristi to.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Kakva lupetacina, gledaj bob i smucanje.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Pa Lejkersi na kraj Lebron sve uprasko a ne znam sta hoces Jokic igra silom prilika vise nego sto treba on u plej of prosecno igra 36 do 37 sinoc 42,10 igrao morao odma u drugi minut u poslednju cetrvrtinu da udje.
D

Daj faul

pre 12 meseci

@Gostic1990… nismo bas pratili isti sport jel da?
D

Darko55

pre 12 meseci

Sad svi hvalite Nikolu i kunete se u njega, "nas Jokic" itd. a pre par godina kad nije hteo ici na SP i EP bio je izdajnik srpskog roda. Pricali ste da vas ne zanima i da za vas ne postoji, kako je isti kao i neki tamo Amer i trazili da se ne objavljuju clanci o njemu. Vecina vas je licemerno, obraz djon.
д

дуда

pre 12 meseci

већина нас га и не подржава нити доживљава као наш наш...Он усрећује амере то је његовп право.За Србију не игра а кад игра боље да не игра.Далеко му кућа
M

MVPČAČAK

pre 12 meseci

Kad bude igrao za reprezentaciju SRBIJE ili ako ikad pređe u SRPSKI Čikago, navijaću za njega. Sve do tada mi je sve jedno. Svaka mu čast na košarkaškom znanju i igrama ali ne navijam za Denver a i njegov džep me ne interesuje.
a

ahhahahah

pre 12 meseci

A ujedno si vrv mrtvi grobar kom je amer kapiten i koji velica legiju stranaca
D

Daj faul

pre 12 meseci

Brate mene usrecuje! Videti takav talenat s kojim Ameri ne znaju sta ce i kako da ga brane… top! Igrao za reprezentaciju ili ne, on je nas i klasa je!
C

Coban

pre 12 meseci

Takvi smo mi Srbi. Lajemo na sve, jer smo bahat narod
G

Gostić

pre 12 meseci

Kakva utakmica, bilo je svega, pravo uživanje. Uticaj Jokića na igru je postao nemerljiv i toliko očigledan da je to strašno. Utisak je da bi bez njega ova ekipa bila van plej ofa, sa njim je u finalu zapada i povela protiv Lejkersa čiji su glavni igrači imali neverovatne brojke. Ne verujem da će sve utakmice da budu iste, nije ni normalno, ali ako ova serija ode na sedmu utakmicu, prednost ipak imaju Lejkersi, jer bez Jokića, kad je umoran, Denver nema rešenje ni u napadu, a još gore, ni u odbrani. Mada, lako je pisati, treba odbraniti sve one zvezde. Jedna paralela, Filadelfija je bolje delovala bez Embida u prvoj utakmici, i da ne gledamo ostatak te serije samo kroz brojke, gde je on sveden na meru kojoj pripada, njegov uticaj nije ni približno isti. Ovo je plej of, pokazuje ko je od kakvog materijala, a Jokić je od onog najboljeg.
H

HakeemTheDream

pre 12 meseci

Ova ekipa bez Jokića bi imala prvog pika na draftu, toliko bi bili loši.
g

gster

pre 12 meseci

zasto meloun ne ukljucuje vise igraca u rotaciji od njih 8,ima na klupi dva centra nek prebiju dejvisa nek ga iznerviraju i iscrpe,ima redzi dzeksona koji je iskusan moze da pogodi iako nije pokazao puno ove sezone ali sto si ga dovodio onda...Jokic je fenomen,ali ako denver izgubi seriju to ce biti zbog melouna jer bez nikole nema akcija sve se svodi na individualno soliranje
S

Stanke89

pre 12 meseci

Onog trenutka kad izadje Jokic, izbacuju i Dejvisa, i obratno, kad Jokic treba da udje, Dejvis se izlomi da skine trenerku da bi stigao da udje zajedno sa njim. Eto koliko je Jokic bitan, kad ti igru jednog Dejvisa podredjujes minutima koje Jokic provodi na terenu. Moze Dzordan da prebije Dejvisa jedino na poluvremenu, inace nema druge prilike :D
i

iggx

pre 12 meseci

Omiljena poslastica srpskih košarkaških stručnjaka je pljuvanje po Melounu. Čovek je vrhunski trener.
N

Nikola66

pre 12 meseci

Nerealno dobre tri cetvrtine i umoru cetvrtoj. Velki doprinos Mareja i KCP .Kao sto sam vise puta ovde rekao MJP nije za ABA ligu.Hvala sto imamo Djokovica i Jokica.
M

MPJ

pre 12 meseci

Come to Partizan bro.
N

Nemanja898989

pre 12 meseci

I kao Jokic nije MVP ? Ma vazi…
N

Nije

pre 12 meseci

Embid je
M

Menjac

pre 12 meseci

Možda postoji samo par boljih košarkaša u istoriji od NIKOLE JOKIĆ
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

U mecu u kom Dejvis da 40 poena,Lebron 26,Rivs 23 i Hacimura 17 i Lejkersi ne pobede? Mislim da sa ovim brojkama Lejkersovih glavnih igraca ,oni bi veceras pobedili svaku ekipu u ligi!!! Monstrum Nikola Jokic!!!
s

sale brat

pre 12 meseci

Odlicni jokara, ali maloun ce morati da menja strategiju kad odmara Jokaru jer se sve svede na invidualne pokusaje marija ili portera plus rotacija mu je ogranicena na dva brauna i grina sa klupe od starta plej ofa dzordan i brajant nemaju minuta nama nadzija ako trener resi minute kad jokic odmara i d amu koji minut doda odmora denver ima sanse ne samo za veliko fonale nego i titulu
r

r3spect

pre 12 meseci

Na kraju ona neznalica dao ogroman doprinos pobedi skokom u napadu. Lebron tragicar. Promasio trojku i izgubio loptu u dva krucijalna napada. Jokic kao i uvek ubica. Marej odigrao vrhunski mec. Mislim da drugu Denver dobija 20 razlike. Ne moze Dejvis da odigra dva ovakva meca.
r

r3spect

pre 12 meseci

*neznalica Gordon
A

Aleksandar 87

pre 12 meseci

a onaj nesrećnik pre neki dan reče da ne može jedan košarkaš sve sam ....e pa vidiš da može!
D

Daj faul

pre 12 meseci

Pitanje je samo da li moze u svakoj utakmici u seriji… jer ako se u svakoj utakmici oslone samo na minute kada igra Jokic, mislim da su Denveru slabe sanse. Moraju ostali da “povuku” kada Jokara odmara
M

Mili43

pre 12 meseci

Sa druge planete👏👏👏👏👏
M

MVP

pre 12 meseci

U tem Denveru, Arsenal nije prvak!!!
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Dobro, i ?
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Vanvremenska kosarka!!!Hvala svim akterima posebno Nikoli i Dejvisu.
S

Sadus

pre 12 meseci

Ma bolji EmBILDE
Y

Yika

pre 12 meseci

Tuga koliko je ovaj Denver bez Jokica smesna ekipa
M

Mrcina

pre 12 meseci

Au,kakva doktorska disertacija!Majstorčina,kada misliš da je sve pokazao,on još pojača.Biće ovo dugačka serija,Lejkersi su ozbiljno digli formu u plej ofu.
8

8888

pre 12 meseci

Pa kazu Dejvis ce zaustaviti Jokica pa mema tog igraca na svetu koji moze da ga zaustavi.
e

esex

pre 12 meseci

Ja sam rekao da moze da ga zaustavi i priznajem da sam ocigledno pogresio..iako pratim i volim kosarku,drzacu se ja samo fudbala..
i

iggx

pre 12 meseci

Malo zabrinjava defanzivna promena Lejkersa u drugom poluvremenu i Hachimura na Jokiću. Valjda će Malone uspeti da se prilagodi u drugoj, inače može da bude nezgodno.
S

Stanke89

pre 12 meseci

Ne postoji fora za cuvanje Jokica, toliko je dugo u ligi i niko ga jos nije skroz zatvorio. Potrebno je samo da Jokic provali kako moze da nadmudri Hacimuru, i da ga ostali igraci isprate kad Dejvis pocinje da ga udvaja, i bice posle lagano. Nije slucajno sto su pred kraj meca promenili odbranu, to je bio sok kad se lomi utakmica, kad bude imalo vremena, lagano ce se to prolaziti. Nisu uspeli Gober i Tauns, nisu uspeli Ejton i Lendejl, nije uspeo Dejvis 3/4, nece moci ni Hacimura vise od par minuta :)
i

istina

pre 12 meseci

Nema bolji. Ubi ih ko kice. Da je imao snage da zadnjih 12 min. odigra kako ume i njima bi dao preko 40.
u

uh

pre 12 meseci

Dobro je,biće ovo duga serija kako mi se čini. Ja ne pamtim da je neko pravio ovakve brojke kao naš Jokić.Malo ga je stigao umor u četvrtoj četvrtini,inače bi bilo 40 20 20. Malone definitivno treba nešto da menja drugu postavu,sem Brauna, niko ne daje doprinos. Skroz tanko.
J

Jokaraaaa

pre 12 meseci

ajmo do prstena majstore,korak po korak,samo polako
G

Gost8499

pre 12 meseci

Veoma bitna pobeda za Denver obzirom na način na koji su Lakersi pobedili Memphis i GSW u ranijim serijama. Uzimali brejk u prvoj i onda samo branili domaći teren do kraja serije. Pritisak je na Lakersima sada da vidimo da li će uspeti da izjednače seriju jer ako Denver povede 2:0 biće opasno teško okrenuti seriju.
t

tačno tako

pre 12 meseci

ukoliko dobiju drugu 99% prolaze u finale... Jadan onaj Majami protiv Bostona na istoku...ako jednu dobiju biće super
@

@tacno tako

pre 12 meseci

Bas 99%? Jesi li to sam izracunao ili ti je neko pomogao?
k

kompjuter je izračunao

pre 12 meseci

97% Uostalo videćeš vickasti
m

miile

pre 12 meseci

lebac ti poljubim
e

esprit fort

pre 12 meseci

Svi u petoj brzini, Jokic u trecoj. Igrao se kosarke i opet nadvisio sve ostale.
B

BREkalo

pre 12 meseci

Kakav bre djordan pored svrbina alo ee
S

Saturn

pre 12 meseci

Koja vanzemaljska kosarka , Lejkersi s ovim procentima bi dobili 99,5% utakmica al ne i ovu , tesko da i jedni i drugi mogu ponoviti ovakve procente kazem drugi ne misleci na Jokica
i

ilodann

pre 12 meseci

Moraju da nadju resenje kako da sklone Mareje sa LeBrona, sad je bio u frci sa prekrsajima ako nastave da se ukrstaju na njemu bice u problemu do kraja serije. Dejvis ne iskace na pick and rollu, samo da Denver posluzi sut sa distance i imaju dobre sanse. Ova napadacka kriza u 4/4 mora da se resava sa Jokicem koji napada Hacimuru i navlaci Dejvisa pod kos pa da izlazni pas bude otvoren sut.
s

shagyyy23

pre 12 meseci

Bravo Nikola, bravo Denver!!!
R

Ragina Glava

pre 12 meseci

Drama na kraju. Ocekivano. Nije bilo realno da cela bude +20, po meni ovakva utakmica je trebala Denveru, da vide sve nedostatke u igri, da se sledecu prilagode i odu u LA sa 2 - 0.