Komentari na vest

Jokić još čeka megdandžije u velikom finalu: Seltiksi zablistali i vratili se u život, Majami se predao u prvom poluvremenu (VIDEO)

d

deki maky

pre 11 meseci

Boston ulazi u istoriju-veceras 3:3- i onda prolaz u finale. Tejtum i Brown samo kad krenu dobro,nema odbrane za njih...
D

Dachaa

pre 11 meseci

Nevalja za denver ovolika pauza..
N

Nisam gost

pre 11 meseci

Pobedio Majami sa 4:0,ili preokrenuo Boston na 4:3 termin velikog finala je isti. Jedino ako mislis da je Denver pri rezultatu 3:0 trebao da povuce rucnu i dopusti Lejkersima da serija ode u 7 utakmica jer je tako iz nekog razloga bolje.
Z

Zbaj

pre 11 meseci

Ako se ikada desi preokret posle 3:0 to ce biti sada, ako se sada ne desi nece nikad. Za Denver je realno bolje da prodje Miami, ali nekao su mi antipaticna ekipa...
N

NN3

pre 11 meseci

Veliki pozdrav za gospodina sa imenom @gost iz dražnja koji se na 3:0 i 3:1 rugao i smejao na moj komentar da Boston ovo može da preokrene lagano, čujemo se za nekih 48 sati opet kad bude 3:3
g

gost iz Draznja

pre 11 meseci

Pozdrav i za tebe druže. Majami ide dalje, sportski pozdrav.
C

Celtics fan

pre 11 meseci

Odlična igra i još jedna potvrda da je boston bolji tim no i ja mislim da je malo prekasno za potpuni preokret ali ako to netko može onda je to svakako boston!!!!!!GO CELTICS!!!!!!!!!!
V

Voždovac

pre 11 meseci

Nije čudo kako je Boston stigao do 3:2, uprkos buđenju ključnih igrača. Očigledno je da 0:3 budi neki inat i kod rezervi. S druge strane, Majamiju je otpao Gejb Vinsent na neodređeno, posle 29p u G3 i 17p u G4. Hajpuje se da je Hiro spreman, a on čovek imao operaciju 21. aprila, tek krenuo s laganim treninzima. Šanse za G6 su kod Bostona, ako se ne probude Lauri i Strus, a Hiro ne uvede u seriju. G7 bi već bila na krv i nož.
n

nadrealnooo

pre 11 meseci

Nece da moze!!!
C

Cinjenice

pre 11 meseci

Duskova Zvezda u kakvoj je trenutnoj formi bi dobila Majami!
i

ivan3333

pre 11 meseci

Neka dobiju cibonu i albu
d

drobilica kicme

pre 11 meseci

I Majami zna da vi znate da mozete da ih dobijete hahahahahahaha toliko ste dobri da ste jedva bili medju deset u evropi,al bi dobili Majami koji je je medju cetiri ekipe u nba,kakve sve gluposti od komentara nema ovde.