Komentari na vest

Jokić još jednom najbolji i - još jednom sam; nazire se kraj sezone (VIDEO)

G

Gost22

pre oko 2 godine

nece biti mvp jer ce vrv sad denver da ispadne..al dobro...denver da dovede neke krstene igrace ako oce i finale konferencije da igra barem.. a jokic da odmori taman da smisli sta ce i da ne ispali Srbiju...bice valjda ok
M

Mister

pre oko 2 godine

Mvp se odnosi na regularnu sezonu, a ne plej of
B

Boogy

pre oko 2 godine

Godinu dana prozivaju Jokića što nije igrao za reprezentaciju, a sada očekuju da se odazove i već prave sastav ekipe. Bogdan, Jokić, Bjelica... Hahah Pa posle onakvog tretmana, da sam na njegovom mestu, NIKADA se više ne bih odazvao pozivu za reprezentaciju. Pa ne moze, pljuješ čoveka godinu dana, a onda kad je javi, onda Joka car. Ne ide to tako rodjaci. Poštuj igrača, zena trebala da se porodi, svi na Jokića drvlje i kamenje. Nismo zasluzili da Jokić igra za reprezentaciju. Toliko
m

mile hašišar

pre oko 2 godine

istina, ali da je prošao dalje u playoffu, onda žena nebi toliko bila bitna, tako da i nije zaslužio novi poziv zbog umora za reprezentaciju, a odmora za klub
S

Sale UGRINOVCI

pre oko 2 godine

On je ispisao istoriju franšize Denvera pa je ispisao. Legenda i našnajbolji igrač verovatno ikada u NBA i šire. Teško će ga iko ikad u Denveru presrići po statistici i brojevima. Što se tiče prstena i finala konferencije ostaje mu još sledeća sezona kad se vrate Marej i MP. Junior pa ako urade nešto urade. To im je zadnji voz. A što se tiče repke i ovo mu je zadnja prilika da sa Bogdanom,Teom, Pokuševskim,Bjelicom ,Micićem,Kalinom,Milutinovim i ekipom uzme zlato na EP . Mislim da je on toga svestan a zato je i Pešić došao. Da odrade posao i dovedu nas tamo gde nam je mesto. Na postolje sa zlatom.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

i ja kao i drugi smatram da nam se sve otvara da imamo brutalnu ekipu na Evrobasketu, ali nakon svih dešavanja poslednjih godina (generalno u košarci,kalendari takmičenja i osalo) izgubio sam vjeru da ću opet gledati najjače što imamo na jednom mjestu. Ni Jokić mi ne uliva nikakvo povjerenje po pitanju želje da dođe i da sve od sebe.
p

plavac

pre oko 2 godine

zabdoravi,dobro će biti ako i abaligaši budu igrali
M

Miloš 1970

pre oko 2 godine

Koliko mi je žao ovog momka, šta će mu reći mentor Alek sa Andrićevog venca?? Bosno moja jabuko u cvijetu, za 20 godina neće biti u Srbiji Srbina, samo Bosna, klinci u Beogradu će pričati varenika umesto mleko, umesto šta ima.,biće dje s ba??
D

DjulaMeshter

pre oko 2 godine

Navijamo za Golden state...pa da vidimo sta ce sad da se seti
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Vreme je ko stvoreno da timariš konje celi leto dok drugi igraju za titulu.
p

plavac

pre oko 2 godine

i medalje
k

kokos

pre oko 2 godine

Odigrao je on još jednu MVP sezonu. Sa ovakvom grupom amatera stići do šestog mjesta. Malo li je...
G

Gost Kele

pre oko 2 godine

da je Najbolji nebi zacrsio sezonu prije nego sto je pocela
H

HakeemTheDream

pre oko 2 godine

Da Denver dovede nas 10 što smo komentarisali, igrali bi isto kao ostatak ekipe.. Šta znači MVP kad nema apsolutno nikakvu pomoć, niko nije niti može sam da napravi neki rezultat u plejofu. Ugovor mu ističe na kraju naredne sezone, moje mišljenje da treba da ode kao slobodan igrač ili u toku naredne sezone, da ode u tim sa kojim može napasti u najmanju ruku finale konferencije.
А

Александар1

pre oko 2 godine

Сад нек одмори 2 месеца, па онда на припреме за ЕП, ако хоће нешто да освоји. Богдан ће исто ускоро завршити, а Покушевски је већ на одмору. Још кад додамо ЕЛ играче, имаћемо бруталан тим за европске прилике. Убедљиво смо најјачи у Европи.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

U septembru konjicke trke u odzacima, kakvo evropsko prvenstvo, moraju se znati prioriteti.
M

Ma za koga

pre oko 2 godine

Nama ne treba, hvala, neka ga tamo nek ide na hipodrom u americi nek juri pare. Ne bi mi ni gledao vise reprezentaciju na tv-u a kamo li igrao
p

plavac

pre oko 2 godine

neće ti igrati ni evroligaši kamoli on,i bogdan ove godine preskače
g

ghost11

pre oko 2 godine

Ispadaju Jokić i Bogdanović, sad imaju vremena do septembra i Evropskog prvenstva da se odmori i užele košarke
N

Ne treba

pre oko 2 godine

Neka hvala Bogi je dobrodosao, a jokic nek snima reklame po srbiji za jelen pivo i pastetu i nel se trka po hipodromima
p

plavac

pre oko 2 godine

i bogdan preskače
G

Gost357

pre oko 2 godine

Dobar je za nabijanje statistike, za prsten mnogo tanak ...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Druze, ne volim ga, ali ti si bilde...sta ti mislis da covek daje po 60-70 poena u PO...cuj za prsten tanak...
B

Beziiiiii

pre oko 2 godine

Na zalost Jokic svoje najbolje godine trosi u timu koji prosto nikada nece biti konkurentan za prsten. Sve i da su Marej i Porter tu,tesko da bi i tako prosli GSW...sve i kada bi se to desilo,ne vidim na koji nacin bi oni uzeli prsten...sa ova 2 igraca bi svakako bili ofanzivno opasniji,ali bi isto tako sa njima bili 3 puta gori defanzivno. Jokic je 80% ovog tima,covek ode na klupu 2 minuta,Denver sa +5 ode na -5?! Nije to samo ovu utakmicu,to je cele sezone tako...u ovako nezivesnim zavrsnicama,kada lopta nije kod Jokica,nastaje problem jer ostatak ekipe bukvalno ne zna sta da radi i kako da poentira...pravi se faul u napadu,uzimaju se nerezonski sutevi za 3! prosto je okruzen covek jako losim igracima...Minut i nesto do kraja,denver gubi 3 razlike...Barton drzi loptu nekih 10ak sekundi,bukvalno stoji i nista ne radi. I onda se digne sa 10 metara na sut za 3???? To Curry u play off mecu ne bi uradio...i kako onda oni nekoga da pobede? Jokic ako hoce da se bori za prsten on mora da promeni klub,u denveru ga sigurno nece uzeti. Bas pred pocetak ove sezone Denver je imao i materijala i priliku da napravi ozbiljan tim. Imaju MVP igraca,sto je samo po sebi mamac za jos nekog all star igraca da dodje. Imali su prostora u salery capu,i najbitnije od svega,bilo je mnogo igraca koji su menjali tim ili bili slobodni agenti...recimo : DeRozan,McCollum,Harden su samo neki na koje je Denver mogao krenuti. Umesto toga strucnjaci su odlucili da sami sebi pucaju u nogu time sto su dali max ugovor Porteru??? Coveku koji jeste talentovan i jako dobar ofanzivac...ali coveku koji je bukvalno igrac manje u odbrani,i jos vaznije od svega,coveku koji je vise povredjen nego sto igra. Samim tim zatvorili su sebe za sve dalje trejdove ili angazovanje nekih od ozbiljnih igraca koji ce na kraju sezone postati slobodni. Ne samo za ovu sezonu vec i za naredne. Prosto nema vise prostora u salery capu. A igraci koje bi hipoteticki Denver mogao nuditi u trejdu jednostavno nece biti interesantni nikome. Tipa Barton,za njega Denver ni u ludilu nece dobiti nekog ko ce donijeti neki dodatni kvalitet...drugi igrac : Porter. Niko nije lud da uzima igraca sa max ugovorom koji je macka u dzaku i gde ce morati da strepe svaku utakmicu oce li se povrediti i zavrsiti sezonu...a tim sa 3 igraca : Jokic,Marej,Gordon prosto ne moze da uzme prsten! Dakle iskreno se nadam da ce Jokic nekako izboksovati neki trejd i preci u neku ekipu sa kojom ce moci da pojuri taj nba prsten,greota bi bilo da igrac takvog kalibra provede celu karijeru u timu bez ikakvih ambicija i na kraju ostane bez jedine stvari koju u NBA karijeri nije ostvario,a to je taj sampionski prsten.
@

@ssss

pre oko 2 godine

Pitanje je da li je njemu uopšte stalo da igra u ekipi koja se bori za titulu? Mislim da mu to nisu prioriteti u životu. Da ima drugačiji stav verovatno bi igrao za reprezentaciju. Ovako uzima ozbiljne pare, igra bez nekog ozbiljnijeg pritiska i uživa u životu.
F

Farisej

pre oko 2 godine

Nije bas sve tako jednostavno. Za prsten su mnogi izvisili. Sjeti se samo Lejkersa sa Melonom i Pejtonom. Nekako mi se cini da ni NBA nema bas super vlasnike klubova. Kjuban je rijedek slucaj, pa nekako i ima srece. Pogodio je sa Kidom, bez obzira sto isti nije odradio posao do kraja u Milvokiju. Evo i Branson ce biti all star igrac. Ne znam, vise sam za to da se konstruise tim Denvera, nego da se Jokic seli. Tesko je sve to poklopiti. Ako se Buker ne oporavi, Finix je u problemu. Milvoki bez Midltona nece braniti istok. Po mom misljenju dvije ekipe sa najboljim pobjednickim metalitetom u ligi. U svakom slucaju slazem se sa tobom da je Denver daleko od nekog vizionarskog kluba. Sa ovakvom politikom nece gledati ni finala konferencija.
B

Beziiiiiiii

pre oko 2 godine

Farisej,naravno da su trebali sloziti tim oko Jokica...ali su oni propustili tu priliku kada su dali max ugovor Porteru...nema vise mesta u salery capu za nekog dobrog igraca...a nemaju sta da ponude ni za neki trejd. Evo zapamti sta sam ti rekao,videces kada pocne sledeca sezona kako ce tim izgledati...bice nekih dolazaka sigurno,ali to ce biti dolasci kao recimo ove sezone Reed,Forbs,Bugi...igraci koji ne kostaju mnogo i koje ce dovoditi cisto eto da nekog dovedu. Za neke ozbiljne trejdove nema prostora i nece ga biti jos 3 godine. A sa ovim ovakvim timom je nemoguce da dodju do prstena...jedino ako ne naprave neku nenormalnu kradju na draftu i ako im se posreci pa pokupe nekog kao sto su uzeli Jokica...jer Denver ni na draftu nema visoke pikove...bas ne vidim kako mogu napraviti neki trejd a da budu na dobitku...jedino recimo Mareja da zrtvuju za Lilarda...ali i tu je pitanje kako bi Lilard i Jokic funkcionisali...pre svega Denveru treba jedna zvezda na SG poziciji,Barton je blago receno presmesan igrac...tvrdim da u 90% timova ne bi imao preko 15 minuta po utakmici...u denveru je eto 2 potrosac lopti...3 kada se vrati marej. A covek ima sut tipa 4-15 pa 6-19 pa 3-15 a to je uzasno za coveka koji igra SG poziciju! Drugi problem Denvera je to sto u ekipi nemaju pouzdane sutere za 3! Jer u pick and rool situacijama koje igraju,pa onda ako jos ide udvajanje na Jokicu,on mora imati igrace koji mogu pogadjati trojke. On je idealan igrac za takvu igru, ima brutalan pas i pregled igre. Ako je igrac sam on ce dobiti loptu. A u svakom napadu ce biti sam jer navuce igrace u reket i onda suteri ostanu sami na sutu za 3! Da ima neke pozudane sutere tvrdim da bi covek bio na 12-13 asistencija u proseku. Zamisli recimo McColluma umesto Bartona...ili recimo Midltona,Kleja pa i Bogdanovica itd. To sto Jokic ima to je prosto nemoguce braniti(pod uslovom da ima tim oko sebe) ako ga ne udvojis kada udje u reket primio si lagane poene,a ako ga udvojis a ostane sam dobar suter,opet si primio poene...nadam se da kapiras o cemu pricam?
G

Gostim

pre oko 2 godine

bolje da ubaci i 20 poena a da tim pobedi al sta zna izdajnik sta je timska kosarka
M

Molim te

pre oko 2 godine

Gledaj fudbal,da gledaš košarku video bi da je on primer timskog igrača!
J

Jokiiiiic

pre oko 2 godine

Sine,pored ovih 37 poena covek bi lagano mogao imati i po 15ak asistencija po utakmici,samo da ovi indijanci kojima je okruzen mogu da pogode bar 10% onih otvorenih suteva koje im licno on namesti!
d

djape11

pre oko 2 godine

Denver treba pokusat da dovede Avramovica, da slusa protivnicke tajm aute.