Komentari na vest

Jokić nastavio da piše istoriju i uz pomoć Gordona i Brauna doveo Denver na korak do titule (VIDEO)

М

Митт

pre 11 meseci

Јокарино знање, плус тимски рад и наложеност остатка тима су кључ успјеха.
G

Gost555

pre 11 meseci

Pa da, zato i igra u Denveru, a ne u Voriorsima ili Klipersima.
O

Ogi Srbija

pre 11 meseci

Samo laici ne vide da bi ovaj Denver bio na deobi od 10-12 mesta da nema Jokica. Ne bi video plejof ni na tv, Marej je odlican igrac, ali nije konstantan, Jokic je miljama ispred njega i ostatka lige. Ajmo Jokara i sutra Djokara u inat nasim sendvicarima.
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Kakvo 10-12 mesto?! Bili bi u lutriji. Marej je klasični "heat check" igrač, tipa nekad Džejsona Terija ili Vinija "Mikrotalasnog" Džonsona. Gordon je pred dolaska u Denver bio na godinu/dve od Evrope. MPJ teška prevara od igrača koga je Jokić spasao od etikete "bust". Nije Nikola najveći pojedinac ikad ali jeste najbolji timski igrač svih vremena već sad.
f

fore

pre 11 meseci

Majami kad je imao svoje najbolje izdanje, 50% za tri poena, a Denver svoje najgore, uz masu brljotina, jedva ih je Majami i u tim uslovima pobedio sa samo 3 razlike. Šta dalje reći, razlika u kvalitetu drastična, bukvalno kao kad bi Siti-Inter igrali finale na 4 dobijene.
S

Saturn

pre 11 meseci

Jel ste videli kako igra moj drugar gordon , moze odbranu a moze i napad
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ide ta titula u ponedeljak !!!!! Al kako ispade, svi ce doprineti sem mpj… Kome dadode max ugovor. Zlocin koji traje
M

Mop

pre 11 meseci

Priča je da ima problema sa ledjima ali je činjenica da je kriminalan već duže vreme
J

Ja bre

pre 11 meseci

Nema nista od toga, bice 4:3 za Majami.
P

Popsi

pre 11 meseci

Kakav je to igrač, da 23 koša, ima 12 skokova i svi smatraju da je odigrao loše.
K

Kosarkas188

pre 11 meseci

Treba posebno pohvaliti brauna, sam je izneo poslednju cetvrtinu
p

pfefer

pre 11 meseci

Jokic presedeo pola cetvrte cetvrtine kad se lomilo, a Denver i dalje dobio utakmicu relativno lagano, to samo govori koliko Denver bez Jokica uopste nije toliko losa ekipa koliko je ljudi ovde predstavljaju, sirok roster i odlicna odbrana su na kraju doneli pobedu i vrlo verovatno i titulu
@

@ssss

pre 11 meseci

Vidiš koliko si minusa dobio.U Srbiji je jeres reći nešto protiv Jokića!
M

Manche

pre 11 meseci

Kako ti dati milion minusa na ovu glupost i zajedljivost mali covece ?!
O

Opa Mik8

pre 11 meseci

Reče čovek koji nije ispratio 1/4 regularne sezone, a ni play off nešto ne prati.
D

DzoniRS

pre 11 meseci

E moji strucnjaci. Jedno je zadrzati prednost 5 minuta na jednoj utakmici, a drugo igrati konstantno dobro, donositi prevagu i pobedjivati u kontinuitetu u svakoj utakmici, i to celoj, a ne u 5 minuta.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ma tako je. Realno ne znam ni sto drze jokica, sto ga ne posalju u razvojnu ekipu kad su bolji bez njega. Deandre Dzordan izmislio kosarku za njega, jel tako?

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Idemoooooooo
Z

ZzzRrr

pre 11 meseci

Šteta što Boston nije otišao u finale, imali bismo spektakl. Majami očigledno nije u stanju da pruži ozbiljniji otpor. Ne kažem da ne bi ni Boston bolje prošao, ali bi bar bilo neizvesnije i ludje na tribinama
p

prsten stize

pre 11 meseci

A ne bi druze, bilo bi vrv nocas gotovo finale...sa istoka je jedino fila mogla da im napravi problem, ostali su kao majami, ako ne i gori....
N

Neko iz Marsej

pre 11 meseci

Jako bitna trojka Džefa Grina u momentu kada se lomilo .
S

Srećko ns

pre 11 meseci

Vrlo bitna trojka! A mene zanima od koga igrači ,, uzimaju" te šuteve. Ne samo ovde nego u većini medija bukvalno se prevodi TO GET, a koliko je to srpski je veliko pitanje!
V

VRANjANAC DS 1989

pre 11 meseci

Denver je očigledno izgubio namerno meč broj 2, samo da bi slavio titulu pred svojim navijačima, inače bi bila metla, ali nisu želeli da slave titulu u Majamiju.
p

prsten stize

pre 11 meseci

Znam da je komentar saljiv, ali realno pricano, toliko su dominantni u ovom PO...jedina neizvesnost, ako je i tu bilo, je bila protiv finiksa....4:1, 4:2,4:0 i vrlo verovatno 4:1....4 poraza u 20 utakmica i jedan poraz na svakih 5 utakmica...ne znam sad kako je gsw osvajao, ali ovo je realno dominacija, kada se sve uzme u obzir, jer oni nisu atraktivna ekipa.
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Nemoj te grobarske fore kao protiv Reala namerno izgubili treću da bi Panter igrao F4. Da je Denver hteo neku namerno da izgubi poveo bi 3:0 pa bi onda ovu izgubio da se serija vrati u Kolorado. Mada ni to ne bi uradili nego da su dobili tu drugu samo bi ih počistili i uzeli titulu nebitno pred kojim navijačima!
M

Majni

pre 11 meseci

Ajmo,jos jedna pobedaaaaa.
p

prsten stize

pre 11 meseci

Bravo za gordona...kako je nosio denver u 2/4 jedini je pogadjao (cini mi se 15 poena u 2/4) on i braun su doneli mnogo veceras. Pratim nba i znam kakva je publika, ali ne mogu da se otmem utisku da majami pridje na 5-6 razlike na 2:45 po kraja i umesto da im publika malo da vetar u ledja, ma kakvi, pozoriste...a one zvezde sto dolaze da budu vidjene bi sve na glavu poizbacivao....mozda su jokicu uzeli mvp titulu, ali prsten ne mogu 😁😁😁
F

Farisej

pre 11 meseci

Gordon je po mom mišljenju vezivno tkivo Denvera, cetvrti mec protiv Lejkersa je ubio koliko je dobro igrao. Definitivno zaslužuje vecu platu od MJr Portera. Denver je sklopio kockice i ima cemu da se nada i narednih godina. Naravno, ako održi tim. Svaka im cast.
S

Statler

pre 11 meseci

Rodjo, tamo publika dolazi da jede hot dog i pije koka kolu, kakvo navijanje..nemaju oni tu kulturu
p

prsten stize

pre 11 meseci

U plate im ne ulazim, ali ako je tako, onda def zasluzuje da bude posle jokica i mareja najplaceniji...a sto se navijaca tice, sve ja to znam, ali da nemas ni trunku emocije, da te bas nikad ne ponese....sto dolazis uopste?!
k

kosarkas767

pre 11 meseci

Posebno treba pohvaliti brauna, sam je izneo poslednju cetvrtinu
m

miile

pre 11 meseci

uživanje je gledati sa kojom lakoćom čovek igra protiv ,,životinja"...naklon i hvala Nikola!
O

Opaaa

pre 11 meseci

A Brus Braun ništa, on igra kuglanje???
R

RealnosT

pre 11 meseci

Ali Marej.... Koliko gresaka, nesigurnosti, ne znam. Nikako da uhvati tu konstantu da bas svaki mec igra dobro.Mora bre to od njega mnogo bolje suterski.
R

Rope122

pre 11 meseci

Šuterski nije bilo njegovo veče, ali 11 asistencija bez ijedne izgubljene lopte. Dajte molim vas...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

da si gledao, video bi kakvu su odbranu igrali na mareju. bukvalno je imao dva flastera nonstop.
R

RealnosT

pre 11 meseci

Gledao svaki mec.Nesigurnost Mareja i dalje prisutna.Sut iz igre ovaj mec katastrofalan.Sem dela asistencija sve ostalo upitno.
k

kosarkas18635

pre 11 meseci

Treba posebno pohvaliti brauna, poslednju cetvrtinu je skoro sam izneo
N

Nerealno

pre 11 meseci

Jbt oni u sve 3 pobede drze Majami ispod 100 poeana , po meni je to najnerealniji podatak za jedno finale .
n

ne, nego

pre 11 meseci

rezultati ispod 100 poena pokazuju samo da je NBA cirkus i zabava, a da su finala konferencija i finale NBA jedina prava košarka kakva se igra u Euroligi. S obzirom na kvalitet košarkaša u NBA nije realno da se svi mečevi igraju "na nož", a i amerikance više interesuje šou i rezultat 1234:1198 jer tu ima svega što nije košarka, već razonoda. Lično ne pratim NBA baš zbog toga, a Jokićeva prednost je što je odrastao uz igru "na nož" i ima mozak koji koristi protiv onih koji samo igraju cirkus. Za sve koji se ne sećaju da podsetim: Divac je bio legenda NBA i došao je u Zvezdu na par utakmica u Euroligi. Protiv Panatenaikosa i na još dve utakmice bio je smešan jer ništa nije mogao da uradi i vratio se nazad.
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Svaka cast Gordonu danas na obe strane terena, ali vredi pohvaliti i Brisa Brauna koji je drzao denver na distancu u ctvrroj cetvrtini pogotovo dok je Jokic bio na klupi. Jos jedna pobeda i titula !!!
g

gadge

pre 11 meseci

Volim ga kao brata rodjenog
R

Ragina Glava

pre 11 meseci

Za Nikoline standarde prosecna utakmica. Dzamalova takodje. Ali Gordon i Brus Braun fenomenalni, sto je bilo sasvim dovoljno za, na kraju rutinsku pobedu Denvera. To je snaga ovog tima, ne mora vise Dzoni sam da vuce, proslu mali Kris Braun, sada ova dvojica + nekakav doprinos Portera. Majami nema cime vise da iznenadi Melouna, jasno je kao dan da je Denver za klasu jaci tim, sto ce nadam se da pokazu narednu utakmicu, pobede i osvoje istorijski prsten, kako za Denver, tako i za Srbiju.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

gordon i braun su dobili livade, prostora koliko hoces, bas jer su marej i jokic bili udvajani, fokusirani, igrala se strasna odbrana na njima. Da je Porter malo korisniji bilo bi 30 razlike za Denver
s

sapienti sat

pre 11 meseci

Denver kontrolisao utakmicu tokom citavog toka susreta. Pokusaj sudija da uvedu mec u neizvesnu zavrsnicu diskutabilnim odlukama, ali igraci Denvera iz drugog plana (Grin, Martin, Braun, Poup u odbrani) nadoknadili izostanak Jokica koji je presedeo veci deo 4. cetvrtine zbog licnih.
S

Srbska realnost

pre 11 meseci

Koga bre briga.Alex pobedila u Zadrugu !!!!! Zeljko mitrovic snimio hit - Nije za nju ! Imacemo naoruzane ucitelje y skolama! NAJJACA ZEMLJA NA SVETU BRE !
P

PraviSrbin

pre 11 meseci

To je druze mozda tvoja realnost moja nije .
P

Plavac

pre 11 meseci

Svaka cast Nuggetsima uvek je lepo kada ekipa prvi put uzme titulu ali finale kao finale katastrofa. Osim druge utakmice nismo dobili dobru utakmicu, pa i tu je Denver vodio 15ak razlike ali Miami sutirao odlicno za 3 poena i ukrao nekako tu utakmicu na misice.Ostalo dominacija Denvera koji je mnogo visi i fizicki jaci. Finale ove godine dosta lici na ono iz 2020. godine kada su Lejkersi kao sada Nuggetsi bili visi i dominantniji od Heata.
c

crvendać

pre 11 meseci

liga odavno ima previše ekipa/igrača da bi finale uvek bilo na visokom takmičarskom nivou