Komentari na vest

Jokić pretekao Hardena po broju tripl-dablova, Denver ubedljivo poražen (VIDEO)

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Klupa Denvera, +/-: -27, -28, -31, -30. Green kao starter -17, ostala 4 startera u plusu. 11 minuta koje Jokić nije igrao Denver je na -28. Džaba tripl dabl, 56% iz igre, 40% za 3p kad nema ko da ga zameni ni nekoliko minuta. Vodeći je igrač tima u svih 5 glavnih statističkih kategorija, ima najveći EFF i PIE u celoj ligi, najviše 2xDouble i 3xDouble, najbolji procenat šuta iz igre među top40 poentera, ali džaba kad igra sa dunsterima. Čak i da se Murray vrati, krajnji domet 2. krug play-offa; bez njega ispadaju u prvom krugu. Jedino da trejduju MPJ za nekog ko može da vodi drugu petorku ili nekog odličnog krilnog odbrambenog igrača koji će da pokrije leđa Jokiću u odbrani.
A

Atana

pre preko 2 godine

Da samo što niko neće hteti da uzme MPJ-a. Ima jako veliki ugovor a ima problema sa leđima ovo mu je koja sad druga sezona od 3 da ne igra zbog toga. Tu su se mnogo zeznuli. A pitanje je i Jamal kakav će da bude kad se vrati, u kakvoj formi... a i on ima jak ugovor.
G

Gost997

pre preko 2 godine

Šteta je što će ostati u Denver do kraja karijere. Šampionski prsten tu sigurno neće vidjeti. Znam da im fali dosta igrača, ali kad su bili u punom sastavu prije nekoliko sezona, nisu bili u Top 3-4 najjače ekipe.