Komentari na vest

Jokić se probudio na vreme i srušio Kliperse (VIDEO)

Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Nekada nije dobro ni biti visoko pozicioniran, kao u ovoj situaciji. Uopšte me ne bi začudilo da u prvoj rundi igraju Finiks ili Juta protiv Lejkersa koji bi opet bili favoriti u plej ofu. Lejkersi su osakaćeni povredama, nastaviće verovatno sa porazima i lagano mogu da padnu na 7-8 mesto
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Meni je LAC gotivna ekipa, prije svega zbog Leonarda, ali to je ekipa koja opet nista nece uraditi, i ako bi gledali papir, imali bi mozda posle Bruklina najbolje pojedince, ali dzaba im je izgleda, kao i prosle sezone.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Lac gotivna ekipa? Jel se ti secas sta su prosle godine u plej ofu radili? Namerno su isli da povrede protivnika. Sta su jadnom doncicu radili... Odvratna ekipa.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

U tem Denveru, to su uradili Harrell i Morris, a svi ostali igraci LAC-a su u medijima poznati kao mirne i druzeljubljive osobe. A vidim navijaci LAL-a su svi pljuvali po Harrellu ali sad ne, sad je odlican. Meni je uvijek najmanje simpaticna ekipa ona u kojoj LBJ igra. Ako izuzmemo prvi mandat LBJ u Cle, svaka ekipa u koju je posao bila je plasticna, ne po istoriji vec po tome sto mu dodju jos 3 zvijeze u timu da bi mogao on titulu da uzme. Da, jeste najbolji igrac trenutno, a i jedan od najboljih u istoriji, ali ekipe u kojima on igra, ja ne mogu da navijam za njih.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@Zbaj Za lebrona se slazem sve. Ali zaboravio si najprljavijeg beverlija. Ono od prosle sezone me je podsetilo na bad boyse iz detroita. Samo nije realno da se tako igra jer se kosarla jako promenila, svira se svaki kontakt. Ja volim kad se kosarka igra muski, ali ne prljavo
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

U Tem Denveru, da zaboravio sam Beverlija. Nego to su takvi igraci, sta god da se desi oni samo pricaju i provociraju.
V

Voždovac

pre oko 3 godine

Za ovu pobedu su bile ključne one 2 Gordonove odbrane protiv Lenarda par minuta pre kraja. Da su Klipersi tad izjednacili, ko zna šta bi sve bilo. Prva 2 mesta na zapadu gotovo sigurna za Jutu i Finiks. Ako Denver nastavi da igra ovako timski, mogu i do 3. mesta. Klipersi imaju 2 utakmice više + 3 važna igrača van stroja. A Lejkersi su bez Lebrona još bar 3-4 nedelje.
k

kolja083

pre oko 3 godine

Jokic nije imao svoje veče,ali Denver bi trebalo ovako da igra stalno.Prva petorka Marej,Barton,Gordon,Porter i Jokić je izvanredna.Mnogo je Dencer dobio u čvrstini sa Gordonom.Nikakav je šuter,ali je strahovit odbrambeni igrač o vrhunski skakačKada se vrati Moris i uđe Megi da menha Jokica ,Denver ce biti bas kak.Jedva cekam plej of.
D

Dobronamjeran

pre oko 3 godine

Odlicna analiza