Komentari na vest

Jokićevo iscrtavanje istorije: Prebacio 40 u utakmici sezone, MVP priznanje osigurano (VIDEO)

K

Ko je PRAVI

pre 21 dana

Danas su svi igrači Dalasa, osim Dončića, nosili majicu s porukom Pravi MVP.

darkobabic930@gmail.com

pre 21 dana

Pravi mvp sa prosekom 30 šuta po utakmici,ne bi rekao da je pravi mvp

Владан

pre 21 dana

Кристијан Браун.. је као скочко... која енергија, брзина, експлозивност..Гордон лебди у ваздуху.. сви су били добри.. затајио је мало Џексон.

Владан

pre 21 dana

Професор кошарке Јокић... ипак је Џордан најбољи свих времена.. па онда Сомборац... како је демолирао вулфсе.. па то је уметност.
N

Nikola MVP

pre 21 dana

ovako je i toni kukoc igrao u nba
n

neka pričeka

pre 21 dana

Jokić još nije na razini Radje i Divca. Možda če biti, zasad još nije.
k

kojotski

pre 21 dana

Evo, potpisujem da Minesota i Okla neće proći prvi krug plejofa na Zapadu. Dalas - Klipersi će biti luda serija. Klipersi u 7.
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Slazem se za Oklahomu, ali Minesota je ozbiljna ekipa, odbrana jako dobra, verovatno su najtezi duel za Denver na Zapadu. Nekako imam utisak, ne znam zasto da veliko finale nece igrati na Boston ni Denver...
S

Slušaj ovo

pre 21 dana

U utakmici Denvera protiv San Antonija Spurs Viktor Venbanjama podelio je četiri banane Jokiću. A onda je Jokić izgubio i protiv Clippersa. To kaže Ameri.
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Koliko sam uspeo da vidim, Luka u NBA pricama nije ni DRUGI po listama, vec tek treci ili cetvrti, sto mi realno nije normalno. Luki treba dobar play off da ga ne bi gledali kao zabavljaca, ide odmah serija sa Klipersima, verovatno ce ga cuvati i Lenard ako bude trebalo, sad mora da pokaze karakter.
N

Nba gost

pre 21 dana

Od kad to Mocart daje MVP nagradu? Daleko od toga da je osigurano. Bice cupavo.
S

Somborac

pre 21 dana

Bravo Nikola! Probali su nakon što su lane progurali veštački Kamerunca do titule MVP da to ove godine urade i sa guzatim Slovencem, ali ne vredi! Zna se ko je gazda!
e

ejao

pre 21 dana

e još da je Slovenac...
T

Težka borba

pre 21 dana

Neizvesna situacija oko MVP. Jokić ili Dončić.
d

dezurn1kr1vac

pre 21 dana

Jokic pa 10 mesta prazno pa Dončić 🤷 Toliko neizvesno 🥴
M

MVP MVP MVP

pre 21 dana

Jedan prvi, drugi peti-šesti. Sve sa Kajri Irvingom. Baš je neizvesno.... Pipi Gudi Poli može da bude MVP jedino ako se opet bude vodila organizovana kampanja protiv Srbina.
K

Khal Drogo

pre 21 dana

Минесота је по свим параметрима најбољи дефанзивни тим лиге (најбољи дефанзивни рејтинг, примају најмање кошева, њихови противници имају најгоре % шута), бољи су чак и од Бостона, имају најбољег дефанзивног центра задњу деценију, екипа која игра чврсту одбрану, посебно у рекету. И то одбрану са пуно преузимања. Јокића су читав меч преузимали Гобер, Рид и Андерсон, није имао читав меч ни једну лаку ситуацију, "зицер" да положи, за сваку акцију у нападу морао се помучити, ни Гобер није лоше одиграо, напротив, одиграо је добро, чврсто, сваки пута када је Никола преко њега поентирао, врхунски би одиграо. Једноставно речено, колико год добро одиграли одбрану, ако има вече, неће то бити довољно за момка из Сомбора, центра који је промијенио кошарку
g

gosttt

pre 21 dana

Reci za Gobera da je najbolji centar defanzivac proslu deceniju je previse. Jeste da su mu delili nagrade ali kad god je igrao protiv ozbiljnog centra u direktnom duelu su ga punili kao kantu. Jokica ne racunam, on svakog puni ali Gobera su bukvalno svi. Embid, KAT dok nije dosao Gober, Davis ... Covek je precenjen uzasno
M

Markusss

pre 21 dana

Sinoć promašio više slobodnih nego iz igre. Kakva najava za plejof.
V

Vinegar

pre 21 dana

Da ga nisu pokrali, tj da nisu kupili Embida sa MVP nagradom da bi ovaj potpisao za njih pred OI, imao bi 4 nagrade za redom i to bi ozbiljno poremetilo Amere.
N

Nikola 1818

pre 21 dana

Ovo je strasno kako Jokic igra, prosto neverovatno, pritom mu sudije dosta puta i ne sviraju faul, a svako ko je igrao basket primecuje da Jokic dosta tih "fora" sa basketa primenjuje na vecini utakmica, voleli ga ili ne sto se same igre tice on je doktor kosarke.
K

Kako to

pre 21 dana

Ameri ne mogu poverovati.
g

gostić

pre 21 dana

A kako to mislite... Prednost domaćeg terena u svim plej of serijama... Ako se rečenica završava potencijalnog finala???
7

799

pre 21 dana

ukoliko Boston bude u velikom finalu, on ce imati prednost. Sa svim ostalim protivnicima Denver ce imati
g

gostić...

pre 21 dana

Ah... Taj dem Hag
T

The best ever

pre 21 dana

Najveći ikada uz JORDANA, najbolji igrač sveta već 4 godine
0

0000000000000

pre 21 dana

Da je 4 godine najbolji igrac sveta jeste, I da ga povrede zaobidju bice jos dugo na vrhu. A da je najveci ikada uz Djordana, malo sutra.
n

nadrealnooo

pre 21 dana

Gresni Gober,ovome nema kraja...
Š

Šteta što su ga pokrali prošle godine, verova

pre 21 dana

Saša
С

СРБИН007

pre 21 dana

Афро лоби у америци на коленима
z

zip1111

pre 21 dana

dobar je Gober sveo ga ja na ispod 50poena.. svaka cast
N

Nikola66

pre 21 dana

Svaka cast MAJSTORE.