Komentari na vest

Još jedan problem za Radonjića: Marković nije dobro

I

Istine radi...

pre oko 2 godine

Nacin na koji igramo je sam po sebi jako fizicki zahtevan, tako da bi roster trebao da bude mnogo veci od 12 igraca pogotovo sto igramo sva takmicenja i to bi Radonja trebao da zna.Ali on stalno tvrdi da na trzistu nema igraca za nas?????I stalno vrti istu pricu kako imamo problem sa povredjenim igracima.Pa resiga dovedi neke igrace ,a ako nemas novca prekomanduj iz mladjih kategorija.Koristi sve igraca a ne da neke zaboravis na klupi primer Lazarevica(moze bar na laksim utakmicama)Koja uloga je Simonovica i Cirbesa?Znaci resavaj nekulaj

wolfasingrobar@gmail.com

pre oko 2 godine

Čovek je samo protiv nas odigrao na nivou tako da to i nije neki problem. Veći je problem što niste na vreme doveli centra, ali to sa centrom je već stara priča.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Ja ne znam kako ce momci da izdrze ovo. U martu ce se 2x desiti da ce igrati dan za dan. Idu u Barselonu i sutrada Cibona mislim, posle krajem marta isto dan za dan. A treba imati citavu ekipu za plej of, gde se samo nadam da ce Partizan i Buducnost ostati na 2. i 3. mestu, da ne mozemo sa njima pre finala. Mislim da sad derbi za neki dan, Partizan ulazi kao favorit, jer su nasi premoreni. Ovo je NBA ritam, nesto mora da se menja.
D

Dobri

pre oko 2 godine

nece dan za danom pomerace se,aba ce se igrati dan kasnije u takvim situacijama

wolfasingrobar@gmail.com

pre oko 2 godine

Kakav smo mi favorit nemamo pravog pleja celu sezonu, a igramo očajnu odbranu. Ne koristimo prednost što smo jači na poziciji centra i nema od nas ništa. To se definitivno videlo u Nišu. Vi imate Woltersa koji je pojam za sve plejeve ABA lige uz Kobsa. Nažalost, ali stvari stoje tako.
G

Gostem

pre oko 2 godine

a sta je tu problem?
G

Gost69

pre oko 2 godine

NIJE MU NISTA DZABA FRKA .