Komentari na vest

Još jedan srpski biser na NBA draftu - novopečeni košarkaš Igokee, Mihailo Bošković

G

Ge

pre oko 1 godinu

Kakav mu je sut sad bice dobro ako i u aba zaigra. Ako to ne resi nista mu nece pomoci
N

N1204

pre oko 1 godinu

Nekad je bila velika stvar kada te kao mladog igraca uzmu Partizan ili Zvezda,danas se to zove Misko,covek bukvalno presao igricu u svom poslu.
t

thjjk

pre oko 1 godinu

Bas mi vas zao titovi blizanci, pokvari vam misko poso
G

Glu

pre oko 1 godinu

@thjjk: Ne kapiraš ti druže poentu. Mnogo je bio bolji taj stari razvojni put, nego ovaj sada. Gde su Pokusevski i Jovic? Kako su? Šta rade? Super sve, treba da teže ka NBA, ali da bi uspeo tako mlad, treba da budeš Dzordan, Kobi, Lebron, Jokic, Doncic... dakle ultra, mega, giga talenat. Treba da imaš psihu Djokovic, a to su likovi 1 u 1000.
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Bez sumnje prvi pik je Vembanjama (ako se tako kaze). Stvar je s tim momkom samo da li ce fizicki izneti zahteve. Talenat je veci sigurno i od Luke i od Ejtona koji su daleko najveci talenti vidjeni posle Irvinga. Videli smo da Zion zbog prekomerne kilaze odigrao tipa 100 i nesto meceva za celu karijeru, ovaj decko sa ovakvom gradjom nema sta da trazi protiv siledzija kao sto su Gober, Embid, Grin ili ako se zaleti na njega neki poput Janisa, polomice ga na pola.
6

67899

pre oko 1 godinu

ti pojma nemaš o košarci
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Vrlo moguce, nisam strucnjak, gledam i trudim se da razumem. Da li mozes da mi pojasnis malo, pogotovu vezano za moj komentar da bih znao sta sam pogresio. Nisam sarkastican.
F

FM

pre oko 1 godinu

Pogledaj Janisa kakav je bio sa 19. manjak kilaze je najmanji problem, kad sve ostalo imas, ako neko zna da nagruva fizikalije, onda su to Ameri. Uostalom, Durenta nista to nije sprecilo da bude najbolji.
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

Ameri ce igrati po Evropi , a ovi po Americi kako je krenulo