Komentari na vest

Jovanović: Marković zbog stomačnog virusa dobio infuziju, od 16-17 igrača ostali smo na 10

r

relanoIII

pre preko 1 godinu

Sa deset domacih igraca,sto je lepo inace videti,ali koji sem dvojice,trojice nemaju slifa za El i 5rice stranaca od kojih dvojica isto imaju slifa za El,Bentli i Vildozaostali ma kakvi,ne moze se ocekivati nista drugo sem 2 pobede u 7-8 susreta i to max. Ali bar je jedina Zvezda u Evropi sa rosterom od 10-11 domacih igraca.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Kakav samo obraz ima ovaj čovek. Nerealno.
R

Raki Delija

pre preko 1 godinu

Valjda ce posle fenera sam otici vreme je da se nesto menja dok jos nije kasno
K

KLJAJICEVO

pre preko 1 godinu

Nemam nameru da bilo koga ubeđujem u bilo šta pogotovo ne razmaženu i nezahvalnu Zvezdinu publiku, samo želim pružiti podršku treneru koji je u EL od jedine dve utakmice koje je trebao da dobije, dobio jednu. Protiv PAO je igrao bez dva od tri najbolja igraca (Vildosa, Nedovic) , a meč je izgubio Dobric svojim nerezonskim potezima i ispucavanjima, kao i Ivanovic koji je u ruke dao dve lopte protivniku, jednu u poslednjih 50 sekundi utakmice. Bantil omasio penale itd. Sta je trebao tu da radi Jovanovic, da on udje i da ne gresi umesto ovih majstora košarke?! U ABA ligi ima svega jedan kiks i dve velike pobede (futura , igokea na strani) . Da malo i kritikujem, ekipa mu ne raste , sporo to ide, upitno je dovođenje Raduljice, držanje Kuzmica, minutaža Markovića, učinak Dobrića, nikakvo samopouzdanje Dobrića, promašaj Adamsa... Ali ne bruka se, lepo rotira, dao je svima šansu, sada polako seče minute manje dobrim igračima, ali košta ga loša forma mnogih i kratka rotacija kada govorimo o kvalitetu. Ekipa ne gine 40' vec je nekako navikla da gubi i to mi se takodje ne svidja. Dakle ne pricam ja ovde da Jovanovic kida, ali opet covek vodi mesec dana ekipu u kojima je imao brdo gostovanja, Efes, Real, Monako, sve brutalni sastavi. Treba čoveku dati šansu da pokaže može li izvući ovaj tim. Ne treba nam greška kao sa Alimpijevicem. I Radonjica smo istrpeli, kada se setim EL utakmice u BG kada nije pravio faul do kraja, a gubio je 2 razlike, pa je vreme samo iscurelo i dosta vecih gresaka sa time outima i rotacijama... Pustite ga neka radi, lako je davati otkaze.
P

Podsetnik hvala

pre preko 1 godinu

I mi se secamo 2007. Kako su se golmani samo sklanjali da Djordjevic kao Bekam ili Mihajlović trpa iz slobodnog udarca. Ja sta je pfc sve radio tih godina, ne moze se sve ni zapamtiti, treba ponekad ovakav podsetnik. Hvala Petricu
G

Gostiu

pre preko 1 godinu

Sta god da je radio, nije imao ekipu od 50 miliona evra sa poreskim dugom koji iznosi jos toliko. Doveli ste sleper iz Afrike, da ne spominjemo Van La Pare, Motike, Rišaire i ostale. Da je ovo bar malo normalna drzava, katanac bi odavno bio na Marakani a ista pretvorena u parking.
U

Ub Ub Ub

pre preko 1 godinu

Pa ok, nego imam drugo pitanje,jel su pocele vec 4 Skakaone ili se jos ceka na „Go“ od Duha?Pitam za Druga ;)
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ostali smo sa 10 igrača I TRENEROM AMATEROM. Čovek vidi na šta ovo liči, i da ovo nikuda ne vodi, a i dalje neće sam da ode. Kod Sagadina sa onim poluamaterskim igračima smo igrali bolje nego sada.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ajmo Jovanovicu vreme je. Da se ne ljubimo. Valjda je svima jasno da nemas kvalitet,plan,koncepciju,jasnu sliku kako treba da igra ekipa...ocajan si. Ne kazem da neces biti dobar,ali ovo za sada je ocaj zivi. Idi druze uci se negde drugde.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Одакле вам идеја да неко жели са вама да се љуби?
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Buraz, to sto ti pricas, svima nam je bitno kao i lanjski sneg...Ja Vas vise i ne pratim i ne gledam, samo na kraju dana potrazim rezultat da vidim sa koliko ste pukli. Kada ti napustis Zvezdu sa jos 7-8 "profesionalaca", mozda se i vratim da gledam. U protivnom - nemam nameru da kidam sebi zivce, jer uzasno ste negledljivi.
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Znaci ako nas fener ugazi, alibi je manjak rotacije? Pa ti si top jovanovicu. Za Adamsa si pricao da ima virus, posle par dana otkaz.. Nije te sramota vise?
o

ostanite kuci

pre preko 1 godinu

A da ne idte vi? Da ustedite klubu pare i izgubite odmah 20 razlike.. kad vec kukas unapred nista drugo osim poraza ne mozemo da ocekujemo. Sa takvim optimizmom izgubili bi od kk zemun
č

čarapan

pre preko 1 godinu

Zbog tvojih stručnih analiza ja vas vise ne gledam
R

Radonja tripleta

pre preko 1 godinu

Gde su naslovi sad desetkovani, osakaćeni, ranjeni, slabi, zestoko oslabljeni??? To samo kod ovih milionera što igraju samo sa strancima?
b

bol

pre preko 1 godinu

Trebao je Vucko jos 5 igraca da vam dovede, da ih imate 30,malo je ovo.
g

ghost5

pre preko 1 godinu

Zato sto je vama svejedno, isli sa punim sastavom ili 8 igraca, od vas se i ne ocekuje pobeda. Vi samo onako bezveze tumarate Evropom i svi se raduju kad dolazite. Jel ti sad jasnije?
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Sinak, nisi ti za Zvezdu kada ti čika Pele kaže.
З

Зна се где је проблем

pre preko 1 godinu

Ти да имаш бар мало образа захвалио би се и отишао. Само слепац не види да нема шта да тражиш на Звездиној клупи. Срамота су ове изјаве да постоје "објективни" разлози због пораза кући од тима који коша 20 пута мање. Или колико год још мање. Па само Ивановић који код тебе игра као последња незналица вреди више од читавог њиховог тима, а ти кукаш због Марковићевог вируса. Како те није срамота? Ни ти, ни председник ККЦЗ не поштујете људе који навијају за Звезду, а самим тим не поштујете ни саму Звезуд јер глумите да не видите да је проблем у тренеру незналици који је два једина пута када је водио неки тим, оба пута добија отказе јер није знао да прекине низ пораза и да дигне свој тим из бунара. Ова сезона једва да је почела а тим је не у бунару, већ у подруму бунара. Одмах да си отишао са клупе ако имаш и мрву достојанства и части.
r

rebellion8888

pre preko 1 godinu

...ivanovic je isto tako igrao i prosle sezone, a i radonja je izgubio 20 razlike od igosa sa isto tako 20 puta skupljim timom, i igrao sa markovicem, lazicem ilazarevicem u petorci pa nikom nista...sve sto se zamera sada vidjeno je i prosle sezone, samo sto je zvezda ostala bez cele petorke u odnosu na proslu sezonu a zamene su ili matore ili povredjene ili kasno dosle...a i tim od koga je samo ivanovic skuplji bi trebalo da dobiju i bez trenera...
g

gost123

pre preko 1 godinu

Jovanovicu sta li ce tebi 16-17 igraca to me silno zanima ti kao da vodis fudbalski klub, svuda se forsira 8-9 igraca plus 2-3 mlada a ti forsiras svih 12 cim nekog krene ti ga vadis iz igre pa zaboravis na istoj, pravis letece izmene kao u rukometu samo baci kosku i upadaj jedna petorka za napad jedna za odbranu
T

TNT

pre preko 1 godinu

Čoveče znaš li da im kažeš da čuvaju šut igrača. Ne da vrše odbranu na 2 metra od igrača.
D

Dzonela

pre preko 1 godinu

Sto se mene tice HITNO NOVI TRENER,ali ako moze neki ozbiljan ovog puta.
r

realno85

pre preko 1 godinu

decko batali vise tu pricu. evo provereno znam iz price jednog od tvojih igraca da su treninzi cirkus, da bre radi sta ko hoce. nemas autoriteta, igracima nisi podelio zadatke, igra sta ko hoce i kako hoce. martina si vec sad izgubio, decko se pogubio, dobric decko kao da je dosao iz drugog sporta. nemas m... da sklobos stetocinu le branka! ekipa ti bre nema ni glavu ni rep. idi dok jos nije kasno. dobar treber uz dve tri korekcije u rosteru i opet smo na pravom putu.
C

Covke legenda

pre preko 1 godinu

Izgovori, izgovori, izgovori. Nemamo nista, ali bas nista od toga, samo vidimo da ce biti sve gore i gore. Onaj ko veruje u ove price i ko ti daje sansu za sansom ne voli Zvezdu, takodje se to odnosi i na lebranka, ivanovica, braduljucu, lazarevica, markovica..