Komentari na vest

Jovanović: Sve je lakše posle bitne pobede, Adams se oporavio, Ilić će biti u konkurenciji za 12

V

Voip

pre preko 1 godinu

Igramo na mahove a ekipa napravljena da ima kontinuitet. Moze to mnogo bolje.
J

Jovan 1982

pre preko 1 godinu

Dovesti Đanmarka Počeka!
J

Jovanovicu...

pre preko 1 godinu

JEL NASI IGRACI ZNAJU U OPSTE STA SU TO OFANZIVNI I DEFANZIVNI SKOKOVI? SVI ZIVI NAS PROSTO UNISTAVAJU SVAKI MEC I U EL I U ABA SA SKOKOVIMA A TI NISTA NE PREDUZIMAS PO TOM PITANJU!
M

Mladen92

pre preko 1 godinu

Da si gledao brate statistiku video bi da smo imali 4 ofanzivna skoka vise od protivnika i ukupno 3 vise skoka zbirno na kraju meca
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Jel Kuzmic i dalje u Zvezdi?
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 1 godinu

Na veliku zalost svih nas pravih Zvezdasa JESTE i dalje je u klubu 5-tu godinu za redom,sedi na klupi,mase peskirima,prima dobru platu,ne igra u opste,zauzima mesto u prvom timu, i ceka da proslavi 50-ti rodjendan! Ja bukvalno SANJAM taj dan kad cu konacno Kuzmicu i Markovicu videti ledja i kad ce konacno otici iz kluba,ne mogu vise ocima da ih vidim obojicu,to su dva najstarija i najgora igraca u celoj Evropi i u celoj ABA ligi bez konkurencije!
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Kuzmica izgleda uprava drzi u klubu samo da bi raznosio peskire i vodu saigracima na klupi i ni zbog cega drugog,da bude "vodonosa",jer mu je karijera zavrsena jos pre 3-4.god a sad je u penziji sa 47 god. i dalje je u klubu,placamo ga a ne igra u opste i na sve to jos zauzima mesto nekom mladjem igracu ili nekom novom pojacanju koje bi moglo doci na poziciji centra!
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

rotirati dzonija i adamasa redovno i dovidjenja :) kad neko udje u seriju dobrih tekmi igra, cim udje u losu seriju napolje i tako to dvoje rotiras
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Џејлен Адамс је одличан играч, само ми немамо тренера, да дечку објасни шта и како треба да игра, има меку руку, ако намести шут може бити паклен, за разлику од оног зеца николу ивановиќа кога трпимо другу годину заредом. Лазиќу и Марковиќу смањити минутажу, док је Радуљица ту за 5-10 минута да одморе Петрушев и Мартин. Наш највечи проблем је нажалост тренер,дечко нема благе везе, водио је екипу на 10 официјалних утакмица и нема нити једну техничку, а било је пуно лоповлука против ПАО посебно, али шта вреди?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

НајвеЧи проблем Чемо решити да тебе поставимо за тренера.
a

argh

pre preko 1 godinu

Vidi se da si stručnjak, čim si doneo zaključak da neko ne zna košarku, jer nema tehničku.
p

pitbull

pre preko 1 godinu

Idi Vlado molim te dok nije kasno! Ovo sve je na individualni kvalitet,bez ideje,akcije,bez trenerskog pecata,ti si Vlado puki posmatrac!!! Ovom dobro timu treba trenercina.

Forzza

pre preko 1 godinu

SVE ČESTITKE NA POBEDI!!PODRŠKA TIMU!!!NISMO MI MILVOKI PA DA SVE GAZIMO!!OPUŠTENO SAMO PODRŠKA TIMU OD PRE NEKI DAN TRENIRAMO KOMPLETNI ALI TREBA DA SE ISKORISTI SITUACIJA I DOVEDE IGRAČ NA POZICIJI 3 KAO NICOLAS BRUSINO ARGENTINAC KOJI JE BIO MVP EUROCUPA IZ GRAN CANARIJE, IGRAO I U NBA. OTPUSTITI RADULJU I BIG KUZA A UMESTO NJIH ANGAŽOVATI BALCEROVSKOG!TADA BI IMALI SKOCKANU EKIPU I DODATNA REŠENJA U NAPADU A VILDOZA POKAZAO KLASU!!BENTIL ODLIČAN,NEDOVIĆ CE SE VRATITI TO JE SIGURNO!!HOLAND CELO DRUGO POLUVREME NA KLUPI? AKO NE RAČUNAJU NA NJEGA KUZMICA I ADAMSA RASKINITE UGOVORE!! DALIBOR TRENA DOBITI ŠANSU!
J

Jjjhgfdezsz

pre preko 1 godinu

Kakav ti milvoki pade na pamet
Z

ZvezdasDelija

pre preko 1 godinu

Nemamo nikakvu igru, kada nas ne bude hteo sut gubicemo svaku utakmicu.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Dva ponajbolja šutera nam imali očajan procenat šuta danas i pobedili smo...