Komentari na vest

Jović već oduševio sve u Majamiju: Vredan radnik, može da postigne koš iz bilo koje pozicije

B

Bg

pre preko 1 godinu

Majami bas ima ozbiljnu pricu oko fizicke pripreme igraca, ko je malo pratio zna. Fizicki su verovatno najspremnija ekipa na svetu, mogu oni dobro da zategnu Jovica pa da od sledeceg leta zaigra na nadam se izborenom SP-u.

Darkoki

pre preko 1 godinu

Tolko taleenata a nama igra Jagodic Kuridza..itd..nama treba za Rep mlad trener i mladji igraci
V

Vozdovac

pre preko 1 godinu

Jovic je tek otisao u NBA i zeli da radi sa timom sto je razumljivo, za Pokusevskog ne znamo da li nije zeleo ili ga nije Oklahoma pustila, Petrusev u Efesu stagnirao, Smailagic isto kod Obradovica, Vukcevic jos nema pravo nastupa za Srbiju, Stojakovic ne znamo da li ce igrati za nas ili Grcku, Koprivica nije imao mesta pored Jokica i Milutinova. Treba tu dosta stvari da se poklopi, ali imamo lepu buducnost u njima samo da rade kako treba.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Po meni je NBA liga dosta slabija nego ranijih godina. Nekada si morao biti igracina da bi dosao do nje a danas uzimaju sve zivo.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Po meni je bolje da ućutiš. Pojavljaš se a veze sa mozgom nemaš. Čuj po tebi🤦‍♂️. Čuti bre lidubo. Smislen komentar nisi ovde ostavio. Jel imaš jedno 200 kila i ovde cepaš. 🤮
n

nidje veze11

pre preko 1 godinu

Nikad talentovanija nba nije bila. Sad ide "svako" zato sto se otvorilo trziste. To sto je bilo teze za igrace iz Evrope, Afrike i Australije da odu u NBA ne znaci da su Ameri koji igraju tamo bolji, vec da su im bili sigurica. Pogledaj kosarku iz 00ih i pocetka 2010ih pogledaj ko je bio u All-NBA petorkama. DeAndre Jordan je jednom cak bio all NBA first team toliko je jadna centarska pozicija bila. Sad imas bukvalno 50 baš baš dobrih igrača i 100 korektnih. Nekad si imao 20-25 maksimum posle toga enormna razlika u kvalitetu.
V

ValterLjubovija

pre preko 1 godinu

I dodje Evropsko Prvenstvo i taj izvikani Jojić pretvori se u šneška belića u letnjem periodu . Daj manite ovog šonju sa našminkanim usnama . Joj Srbijo ko ti je nosilac igre u budućnosti ovaj nema ni bradu na obrazima . Kiflom da ga udariš ima da kuka .
M

Mop

pre preko 1 godinu

Jojić. Bože šta se ovde u komentarima pušta.
p

plavac

pre preko 1 godinu

baš lepo,a šta je uradio na evropskom?
S

Statler

pre preko 1 godinu

Ništa. Verovatno zato što nije bio u reprezentaciji.
g

gost135

pre preko 1 godinu

A ti šta si uradio na evropskom? U bilo čemu, ne mora da bude ovo evropsko u košarci?