Komentari na vest

Kakav epilog: Srbija sa Hrvatskom za 13. mesto i opstanak u elitnoj diviziji

J

Jgt

pre preko 1 godinu

Kasno je za bilo kakve studije, mi ne znamo nista, trenersku skolu nemamo, izbor, selekcija dece nam je katastrofalna i uglavnom odlucuju kvazi menadzeri bez ikakve zelje za kolektivnim uspehom u kombinacijama sa "trenerima" poltronima(cast izuzecima). U18, pa ovde U16 kada gledate npr veceras gr-lit to je tolika razlika u odnosu da nas da je ne znam da li je zalosno, tuzno ili sta. Sve vise ne samo da gubimo, sramotimo se i uspeli smo da unistimo i tako nesto kao sto je bila sr trenerska skola. Suterski katastrofalni, spori, veze nemamo ni u kom pravcu ide kosarka niti sta treba da radimo. Litvanija, francuska...i jos par njih, srecu smo imali sto nismo igrali, i U16 i U18...tonemo li tonemo. Ako seniori ne odu na svetsko i OI bicemo blizu def kraha sr kosarke. Mozda cudno zvuci ali ovo mozda i najjace evropsko i nema neki znacaj
G

GostBTK

pre preko 1 godinu

Msm da se treba napraviti ozbiljna studija za rad u mladjim kategorijama. Jer ova selekcija pocev od trenera ne zna gde udara ko je gledao utakmice zna o cemu pricam.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Krstic hvali u tipicnom stilu, najbolji u istoriji. Cinjenica da smo ubslaboj situaciji u kvalifikacijama za SP, na Ep nismo medju glavnim favoritima a mladje selekcije izmedju A i B divizije umesto da osvajaju medalje. Ona generacija sto je uzela bronzu, najvise zahvaljijuci fizikalijama, bez nekog talenta.
К

Косингас

pre preko 1 godinu

Изгубљена генерација.
Z

Zelen

pre preko 1 godinu

Znaci dobro je samo jer samo opasni teletabisi gube od jedne reprezentacije slicnog kvaliteta na istom takmičenju,,,,,