Komentari na vest

Kako pobediti depresiju?

G

Giga samo Czv volim ja

pre 21 dana

Moje sam kritikovao dosta a moram i rivala.Sa zocem na klupi i dosta dobrim pojedincima ovo je zaista poprilican neuspeh s obzirom na nikad veci budzet.Siguran sam da baskonija nije skuplja a ni bolja ekipa,sta da kazemo za makabi koji je igrao u bg i bez podrske navijaca?Morao je zoc da osvoji osmo ili deveto mesto i svakom je jasno da se podbacilo.Kad nisu za nesto vise sada neka se ganjaju u regionalnom blatu.
K

Kon

pre 21 dana

Depresivno je bilo gledati Pantera kako gubi lopte, siluje šuteve, greši. Gluplji Partizan nisam gledao do sada, nismo zaslužili prolaz dalje. Verujem da takve gluposti nećemo praviti u Aba plej of i da ćemo igrati pametnije i mudrije.
E

Efes pusten

pre 21 dana

TESKO JE BEZ PARA,JOS TEZE SA NJIMA...TOP 13 KLUB!
G

Gostiona

pre 21 dana

Ti svi porazi su bili splet okolnosti! Nedostaje jedan dva igraca,fale,morali su biti ove godine tu! Srece nismo imali i to je sastavni deo igre! Psihicki moraju biti jaci! Ali idemo dalje bice jos kosarke i bitaka jos mnogo mnogo godina! Napred se mora! Partizan zivi i zivece jos duuuuuugooo!!!
F

Fuzija laktasi

pre 21 dana

Kako da zivi kad vi ne postojite jos od 2007...
G

GostW

pre 21 dana

Samo depresija? Nista oko neuspeha i pored najveceg budzeta ex-Yu kosarke?
b

bradonja samo napred

pre 21 dana

Napredna ideja se mora odbraniti po svaku cenu !!! Nema diskusije oko toga breeeee
s

savetodavac

pre 21 dana

tetrazepam pa vinjak
d

debakl na svim poljima

pre 21 dana

Sje..bali 34M evra u tim i pop.usili ku.rcinu na kraju..I to treba umeti jbt..Sve to sa " najboljim " trenerom hahahaha
D

Dajvak

pre 21 dana

Tvoji roditelji su sigurno ponosni na tebe.....
i

i naravnoooo

pre 21 dana

I evo ga bradonja po direktivi je vec poceo opet da velica i du.dla ku,rcic Najvecem gubitniku godine u svetu sporta i najavljuje " lepse dane " za ovo zlo od kluba hahahaha
6

666999

pre 21 dana

Коју депресију? Шта је са вама? Живот се наставља. Нису оболели сви од леукемије.
p

patuljasti zlotvor

pre 21 dana

dobra sezona ...glava gore .Mi nemamo cega da se stidimo , bili smo do zadnje utakmice u igri , neko svoj neuspeh pokasava da opravda kroz nas ..ljudi ogrnite se -45 je smrzotina bre
П

Па...

pre 21 dana

... бројни познаваоци кошарке су пре почетка сезоне рекли да Партизан неће играти плеј оф, били су у праву. Борили сте се само у бајкама, у реалности нисте имали шансу.
L

Lazar96

pre 21 dana

Ako se ne varam, na početku sezone je predsednik Kk Partizan izjavio kako je cilj F4, samo bih ga pitao, da li će neko da snosi odgovornost za ovaj rezultat? Naravno da neće, zato nam i jeste tako u svim sferama, nula odgovornosti za bilo šta učinjeno.
b

bavi se svojima

pre 21 dana

-45 ....
G

Gostiona

pre 21 dana

Svi su dali svoj max! Snosice odgovornost ko treba!!! Nadamo se!
F

Figaro

pre 21 dana

Videćemo da li će se za 10 godina pamtiti 11 mesto Partizana ili debakl od 45 razlike protiv Efesa. Ja mislim da su sebi iskopali još veću rupu hahaha koji luzerski klub
П

Па...

pre 21 dana

... има истине, слажем се. Још увек се памти -42 против ЦСКА, док нико не памти било коју победу Партизана из тог периода. Неуспех се дуже памти. Ко памти да је Партизан играо Ф4 ЕЛ? Нико. Зато сви памте 2-12 у групи.
S

Sale84

pre 21 dana

Veoma interesantno kako ovde nema naslova, najskuplji tim u istoriji kluba i najveci budzet a razocaravajuci rezultat???? Veoma interesantno....

Toto-ko-tunjo

pre 21 dana

Bankomatom u Nemanjinoj. 🤗
G

Gost9

pre 21 dana

Veci je neuspeh Partizana,sa ovim budzetom I igracima,nego Zvezdin.Depresija ce tek da nastupi kada Zvezda uzme Abu.
d

d.g.

pre 21 dana

Panter izjavi da je internet laž da je Žoc izjavio da se pravi faul protiv Bajerna. Sad neko laže...
O

Ojo

pre 21 dana

Rezervišite hotel za F4
v

vikktor

pre 22 dana

Drzavni projekat
J

Japi

pre 21 dana

Pukao.
G

Gostiona

pre 21 dana

Zvezdana u fudbalu drzavna Partizan u kosarci drzavni Podela!Samo fudbalska jedno dodas par nula! Daj bre… Drzava mora i treba SVIMA da pomaze!!!
s

spiritus movens

pre 22 dana

Pisete kao da je kraj sveta. Igrace se kosarka i dalje. Do pre nekoliko godina ste bili 7. u ABA ligi, i sad biste preko noci da budete prvaci Evrope. Ne ide to tako kako neki zamisljaju. Stvaranje rezultata je proces. Kolio je sistem rada dobar se ogleda i u tome kako funkcionisete i kad ne ide, tj. kad su rezultati ispod ocekivanja.
B

Bravo za

pre 22 dana

Komentar...nekima nikad da to bude jasno...nema rezultata preko noci...
N

Nk040

pre 21 dana

Rezultat je proces ali ovdje je proces unazad u pitanju. Sa ovolilim budzetom apsolutno sve promaseno.
A

Aleksejko

pre 22 dana

Kako to samo za obraz i cast? Igras za to i za plasman i pare, na kraju branis obraz i cast. Veceras dobra atmosfera, Partizan maksimalno do kraja. To je to. Nema kalkulisanja, treba zavrsiti sezonu uzdignute glave nebitno sta se uradi. Realno mnogo smo ocekivali, a dobili smo zasluzeno mesto po kvalitetu. Bice bolje sledece sezone.
W

Wwww

pre 22 dana

Lagano pijete pricu o lesoru i egzumu. Zamene za njih su adekvatne u nekim segmentima i bolje. Kancer ove ekipe je pozicija 3 gde bi naneli trebao da bude backup a starter neko visi snazniji i bolji defanzivno. Mi smo tu dobili elitnog autisticnog defanzivca trifunovica i tu je kraj price za ovo sezonu. Hvala ti trifo za ono smejanje kada nas je olimpijakos sustigao u 4/4 kada si seo na klupu i time kupio sut kartu. Daleka ti lepa kuca legondo.
d

del boy2

pre 22 dana

brezovac bolje komentarisi raspale dundjere koji su pukli 45 razlike, oni su u depresiji..partizan je ispao casno,svojom zaslugom..u depresiji nije..a posto si navijac zvezde napad je najbolja odbrana!
G

Gostpoipoi

pre 22 dana

Obrises suze novcanicama. A to je bar lako kad imas milione
G

Gost1234

pre 22 dana

Posto je dolazak jednog igraca bio izminiran, dosta vremena se izgubilo u prelaznom roku... U medjuvremenu su drugi klubovi vec angazovali bolje igrace... Logicna posledica je to sto su se trazila alternativna resenja, koja prosto nisu ispunila ocekivanja... Prosti i neuki odgovori na misljenje me ne zanimaju... Kontaminirajte drugde...
G

Gost4321

pre 22 dana

Posto je dolazak jednog igraca bio izminiran, dosta vremena se izgubilo u prelaznom roku... U medjuvremenu su drugi klubovi vec angazovali bolje igrace... Logicna posledica je to sto su se trazila alternativna resenja, koja prosto nisu ispunila ocekivanja... Prosti i neuki odgovori na misljenje me ne zanimaju... Kontaminirajte drugde...
G

Gost V

pre 22 dana

Što se tiče priča o 20 miliona evra budžeta Partizana, a pošto se uvek navodi izvor informacije Ostoja Mijailović, bezobrazno je i od navijača a naročito novinara da uvek navedu tu izjavu i nikad je kasnije ne analiziraju. On je naveo da je budžet nikad veći i da je oko 20 miliona eura, ali da od toga ide 8 miliona na plaćanje poreza. Znači da je budžet 12 miliona eura koliko i Zvezdin po podacima Čovića.
G

Gostgost

pre 22 dana

Ne lazes nas, vec sebe. Vi ste preko 20 miliona imali pre dve godine kad je dosao Zeljko. I mani me molim te stelovanih budzeta u koje ne ulaze plate za najskuplje igrace (Zeljko sam rekao da se Panter placa na crno van budzeta), trenera (Zeljko sam rekao da nema ugovor, dakle i on radi na crno), kao i to da je dosta igraca registrovano na minimalac u kk Ofy (koji ne igra nijednu ligu), i pozajmljeni Partizanu, pa samim tim ni njihove plate ne ulaze u budzet. Kad se sve skupi, imali ste sigurno preko 40, a vrlo verovatno i preko 50 miliona ove godine, sto je jedan od najvecih budzeta u Evropi i daleko najveci u ex-Yu kosarci.
6

60+

pre 22 dana

@Gostgost Matematicar, preracunao si se. Ma sto miliona, saberi ti to ponovo ili konsultuj ponovo taj izvor kome je Zeljko "sam rekao" sve sto si izmislio u tekstu.
R

Realan 2

pre 22 dana

@Gostgost ti si druze car, ako ovaj Partizan kosta 40 miliona, koliko kosta real? 120 miliona? Barsa? Fener? Pao? Prve sezone sa zocom kkp kostao 20? Dalas mur? Zagorac? Trifa? Toliko je para bilo da je smajli igrao peticu do decembra... Kakve vi price gutate, cudo jednom...
I

Ibibubu

pre 22 dana

A porez se nije platio...
N

Nenad B.

pre 22 dana

@ Gostgost; 'Ajde stručnjak pojasni nam tu tvoju tezu o budžetu od 50 miliona. Partizan u rosteru ima 14 igrača ( Zvezda 16 + Nejpir koji je koštao milion € za ono što je odigrao i Simonović na pozajmici), znači svaki od njih i trener, imaju po tebi ugovore između 2 i 3 miliona i ostalo ide na režiju, porez... Eto koliko je tvoja računica realna. Ja bih rekao da je budžet za plate igrača i stručnih štabova tu negde. P.S. Još je Trisran skinut sa plate i dobijeno i pristojno obeštećenje, a vi ste platili ove sezone i dva trenera.
G

Gostgost

pre 21 dana

Nema sta ja da vam objasnjavam kad vi osnovnim pojmovima ne baratate. Kad vi ne znate sta je budzet a sta troskovi za plate, kako da vam objasnim neke stvari? I da, prve sezone je bilo preko 20 miliona jer je nasledjen tim koji je kostao 11-12 miliona (zvanicno), odakle su igraci prvo oterani (uz naravno isplatu za prevremeni raskid ugovora), novi dovedeni za asteonomske cifre (pogledati prvi intervju Pantera), a za neke i obestecenje placano (Madar ako ne gresim). Plus licenca.
D

Dajvak

pre 22 dana

Laganom odbranom trofeja ABA lige, eto kako. Bar jedan brejk na terenu crvenkapica je ono u šta su i oni sigurni.🖤🤍
N

Nknbkbiib

pre 22 dana

Opet hajp? Pa vi ne znate da igrate ni pred svojim navijačima...Ama shvati, deda neće da odustane od ovog stila igre a to Zvezdi odgovara...Onako će vas sad mediji ložiti do kraja prvog poluvremena prve utakmice...
T

Tomy

pre 22 dana

Partizan je ove sezone trebalo da napravi korak napred a napravio je dva koraka nazad. Jednostavno im se desilo da se igrački kvalitet i njihova forma nisu posložili. Za sledeću sezonu više nema kostura koji bi im dao osnovu da naprave 2 do 3 koraka napred jer su glavni igrači u fizičkom i starosnim padu - Naneli, Panter, Avramović. Ledej jedino ima potencijal da ostane na istom nivou, kao i Doužer. Kaminski je već otpisan, Koprivica napreduje ali nije igrač koji nešto rešava, Smailagić je stagnirao i nema naznaka da će napredovati, kao i Trifunović koji je to što jeste. Ponitka slab i verovatno odlazi, Andjušić vrlo verovatno na izlazu osim ako ne ostane kao 12-i igrač za male pare. Smit odlazi. Sve u svemu potpuna rekonstrukcija tima gde sve mora ispočetka pa još i da pogodiš buduće nosioce igre. A Žocu treba dve godine da ih nauči sistemu igre. Tako da će sledeća godina biti samo priprema za onu tamo, pod uslovom da se napravi dobra selekcija igrača za budućnost. A da li će se pogoditi dobri igrači, treba ti i dosta sreće.
I

Iskusni igraci

pre 22 dana

Takav kao Doužer nam ne treba ni u ovoj sezoni, na kom nivou da ostane? Direktno zbog njega smo izgubili nekoliko utakmica, covek ne zna da zadrzi loptu kod sebe, da izvede aut, napad je prespor kada on organizuje. Avramovic sve sto napravi dobro prospe u dva, tri ludovanja koja ne moze da iskontrolise, i on neka ide. Svi pljuju Pantera, a cinjenica je da su on i Ledej nasa dva najbolja igrača. Naneli je protiv Olimpijakosa sam izgubio 9 lopti sa 0 poena. Treba da ostanu Panter, Ledej, Kaminski, Kaboklo i Koprivica, svi ostali srećan put.
I

Ibubuvuvubuv

pre 22 dana

Uglavnom crno...bez belog...
H

Hahahaha jaoj

pre 21 dana

Koji si ti cirkus. Napises Kaminsky otpisan? Hahahahahhahahahah Kamisni je najbolji centar u Evropi, pa par mesta prazno.
@

@Hahahaha jaoj

pre 21 dana

Pa dobro bas da je Kaminsky najbolji u Evropi tesko, ima puno boljih centara, kompletnijih ali da Partizan ne moze da dovede boljeg, ne moze. U svakom slucaju treba da ostane.
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

U košarci igrali drugu ligu, u rukometu igrali drugu ligu, u odbojci igrali drugu ligu, u vaterpolu će igrati drugu ligu itd itd. Da li ima neki sport a da niste osetili čari igranja drugoligaškog ranga takmičenja, zna li se šta???
D

Dajvak

pre 22 dana

Sve što se zaradi na terenu ljudski treba i podnijeti - i druga liga je za ljude. Bolje vi pogledajte sebe u ogledalu i reakcije vaših idola kaf ih neko trpa 45 razlike. 🤣 Čega se pošten stidi time se Don Vito ponosi.
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

@Davjak. Brzo ste zaboravili poraz od Cska 43 razlike??? Inače je velika razlika izmedju 45 i 43. Za 11 godina osvojili 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, dok Zvezda za to vreme ima 23 trofeja. Za titulu šampiona Srbije ne znate 11 godina. U fudbalu 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. TRESLA SE GORA, RODIO SE DAVJAK.
@

@Don vito

pre 21 dana

Do juce, najveci poraz ste doziveli od? Pa od Partizana hahaha secas se -42 😂🫡
N

Nenad B.

pre 21 dana

Ej' Vito, Vito! Sećamo se mi poraza od CSKA u košarci, ali se sećamo i F4 u Parizu i još tri F4 od '88 do '98 i titule prvaka Evrope. A čega se vi "ledni" sećate, koliko ste na domaću titulu čekali u ovom veku? I sa tom jednom ABA titulom u posledniih 11 godina opet imamo jednu više osvojenu. U fudbalu ste čekali na titulu 6 godina pa sada "harate", ali polako, svemu u nekom trenutku dođe kraj. O odbojci, rukometu i naročito vaterpolu besmisleno je i polemisati. Možemo o ragbiju i hokeju, ako baš hoćeš.
П

Па...

pre 21 dana

... тешко да можемо о ватерполу. Нисмо иста лига.
P

PzKM

pre 21 dana

Ili lazes ili prosto ne umes da racunas ili i jedno i drugo, jedno je sigurno, Boga se ne plasis. Nije 43 razlike nego 42, vise ne postoji zvezda u kosarci, nije 11 godina nego 9 (ili 10 ako ne uzmemo ove), nije 15 nego 13 (ili 14 ako se ne plasiramo ove) itd. DAVJAK!
s

soichiro

pre 22 dana

nije problem u zvezdi i partizanu...problem je u mladjim kategorijama, gde menadzeri forsiraju tip igraca za nba....jaki glupi i visoki....mega prodaje strogo takve igrace u nba,,,jokic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo....nije glup....nasi igraci ne igraju u tom ritmu, zahtevaju sporiju inteligentniju kosarku sa vise kretnje, sa sutom sa poludistance i pivotom pod kosem,...evropska i americka kosarka su dva razlicita sporta...pojedine nba zvezde nebi mogle da rade u evropi ono sto rade u americi.... Umladjim kategorijama akceleranti a u nizim ligama penzioneri...po 35 godina i igraju kls....daj bre...radi nesto pametno u zivotu, jer pare od kosarke neces zaraditi.
H

Hibbibibu

pre 22 dana

Sve Sokrati i akceleranti....Znaš znaš, prilagođavaš se ili ne...Većina i prosečnih za 10 godina ostvari sto ne bi mali čovek za 3 života..Nema tu puno filozofije...
G

Grobarcina

pre 22 dana

Hvala bogu imamo dosta vremena da se spremimo i pobedimo depresiju to jest osvajanjem Aba lige ne sumnjam u to , Partizan i drugi put za redom sampion Aba lige !!!
С

Сигурно...

pre 22 dana

... познати сте по освајању трофеја.
I

Ibibubyvy

pre 22 dana

Ajde hrabrite se...Usraće se ovi tvoji pred 20000...Ne znaju ni pred svojima da dobiju...U timu je loše...Ne bi ni ovaj Vukčević otišao baš tako lako u po sezone da je sve med i mleko...Ne pravi se faul kad se dogovori, igrači igraju svoju igru, trener koji svaki press direktno krivi igrače...oribilegovani stranci od kojih neki čekaju kraj sezone...Uz najvažniju stvar- nemanje domaćeg terena...
S

Sascha 2010S

pre 22 dana

Potpuno jasno Lesor Egzum Madar Papa, mnogo su bolji bili nego Kami,Kabo,Douzer Ponitka,bas mnogo Morao je ostati Lesor i Madar,sve bi bilo drugacije oavko ....
P

Prcko33

pre 22 dana

To mozda tako sada izgleda , kada su ovi dolazili ove sezone ne bih rekao da je tako izgledalo ... Legendo imate ekipu odlicno, a to sto ne igrate ne znam sta bih ti rekao neko mora biti kriv 😉
G

Gost1234

pre 22 dana

Ne mora sve ovo da bude tacno... Posto je dolazak jednog igraca bio izminiran, dosta vremena se izgubilo u prelaznom roku... U medjuvremenu su drugi klubovi vec angazovali bolje igrace... Logicna posledica je to sto su se trazila alternativna resenja, koja prosto nisu ispunila ocekivanja...
K

Komično.

pre 22 dana

Ovo ti pisem kao grobar. Molim te da tu pricu oko Mirotica iskljucis jer je jadno i pateticno. Milano je sastavio tim i dodao Mirotica i ispod nas su 🤷‍♂️ Jesmo li zbog njega gubilu od Mege, Splita ili Zadra? Jesmo zbog Mirotica izgubili 5-6 utakmica u zadnjim napadima i slicno?
@

@gost

pre 22 dana

ne lupaj. mirotic prvo nije odigrao pola sezone a drugo, kako je odigrao sinoc kada im je zapinjalo za prolazak. i da nije kaminski alternativno resenje? najvece nba ime u nasoj kosarci ikada.
П

Потпуно...

pre 22 dana

...те разумем. И ми смо планирали сезону са Милутиновом, али је неко спречио да он оствари један давни сан и заигра за своју Звезду.
S

Slaba odbrana

pre 22 dana

Izadješ na teren i pobediš,na kraju utakmice se pokloniš navijačima,a isti će do večeras već smisliti nešto.Poraz jednostavno ne sme da se desi...
M

Menadjer 11

pre 22 dana

Pobediti Valensiju i igrati Top Eleven
T

TAKOO JEEE

pre 22 dana

Kako? Pa lako, dobiju veceras Valensiju i idu u top 10 kao osmoplasirana ekipa...Samo pobeda i napad na Berlin...
P

Pixy

pre 22 dana

Sistem je pogrešan. Direktor kluba treba da radi svoj deo posla, uprava svoje, trener svoje, igrači svoje...a ne da te guzonje odlučuju o svemu, a posle im krivi treneri ili igrači.
@

@pixy

pre 22 dana

sta pricas bre? mislis da je neki igrac dosao u klub a da ga zeljko nije zeleo? ekipa ima najbolji procenat suta iz igre u celoj evroligi a najmanji broj asistencija. sto znaci da ima dovoljno kvalitetnih igraca koji mogu sami da stvore poene u visokim procentima, a ti pricas o upravi. koja je greska uprave, sta su to radili a nije trebalo? da se nije neko zeljku mesao u posao?
U

Uprava

pre 21 dana

Greska uprave je sto se kasnilo sa isplatom plate Madaru, a on to iskoristio i otisao besplatno u Fenerbahce pored vazeceg ugovora. Druga greska je sto se toliko dugo cekao Mirotic. Treca sto se nije zadrzao Lesor nego se umesto njega dovode dva beskorisna centra. Ne moze niko da me ubedi da su Kaboklo i Kaminski zajedno jeftiniji od Lesora, a njih dvojica zajedno ne vrede ni pola njega.
B

Burek

pre 22 dana

Kako pobediti depresiju ? Jednostavno, instalirajte Top Eleven i biće vam bolje :)
P

Pjer Karden

pre 22 dana

Živimo u eri sportista tik tokera,svaki tim čiji su noseći stubovi stranci i to amerikanci nema mnogo čemu da se nada,oni sa najviše para imaju tu privilegiju da proberu ono malo američkih crnaca koji razumeju i hoće da igraju evropsku košarku,ostali moraju da se zadovolje igračima sa koledža i nekim prolaznim trećerazrenim figurama iz NBA a uskoro ni to neće biti moguće jer će američki koledž timovi uskoro plaćati više nego bilo koji evropski klub a tada će se videti koliko je evropska košarka u ozbiljnoj rupi.Partizan i Zvezda su žrtve tog košarkaškog modela,nemaju kvalitetne domaće igrače a stranci koje dovode su uglavnom polu produkti,nedisciplinovani i nezainteresovani a paradoks je da nikada veće plate i ugovori u evropskoj košarci nisu bili nego zadnjih desetak godina a kvalitet sve niži.I da budem iskren,nije to više ni do trenera,Obradović je imao tu sreću da bude na vrhuncu trenerske karijere u zlatno vreme evropske košarke devedesetih i prvoj deceniji 21 veka,ko ne veruje neka pogleda koga su u ta vremena imali italijani,španci,rusi,nemci,francuzi o nama i da ne govorim,danas toga nema.
L

LD

pre 22 dana

Partizan, bas kao i Zvezdu vode nestrucni ljudi koji raspolazu velikim parama a rade bez ikakvog plana i programa. Za Zvezdu bi najbolje bilo da ode Covic i odvede celu njegovu garnituru ljudi koji vode klub a za Partizan da oteraju Obradovica u neku Dubai i da sa sobom povede Pantera, Ledeya, Kaminskog i Ponitku. Lepo i jedni i drugi reset, napravite tim od po 8-9 srpski igraca i da lepo svi gledamo i uzvimamo u normalnoj kosarci pa makar i igrali Evrokup i jedni i drugi. Ko vise hoce da gleda ovaj cirkus??
P

Pjer Karden

pre 22 dana

Nije samo do struke,to što od igrača dolazi iz amerike je plač majke božije a sa revolucijom u koledž košarci ni to neće dolaziti a domaći košarkaški centri su uništeni,gde ti da nađeš 8-9 domaćih igrača dovoljno kvalitetnih i za FIBA ligu šampiona,ja ne znam da li su ljudi svesni da je od srpske košarke ostala samo Zvezda,Partizan koji ni ne stvaraju praktično već 7.8 godina igrače,razvojni privatni klub Mega i polu razvojni privatni klub FMP,eto to je srpska košarka.
t

tenkista

pre 22 dana

Kad imaš više poraza nego pobeda, naravno da nisi za drugu fazu. Sezona bez progresa, i na žalost, doba ne preterano inteligentnih igrača, koji zarađuju fenomenalno i "ljudi su kao i svi drugi". Srbi nekako stalno misle da ostali stoje i ne unapređuju sebe, a vidi se da dosta ekipa je poradilo na raznim stvarima, odabiru igrača, unapređenju taktike. Ima nešto i do menadžmenta. I druga stvar, toliki upliv politike u sport je apsolutno kontraproduktivan, što se stalno potvrđuje
M

MVPCACAK

pre 22 dana

pa evo Panter vec indirektno osudio Zvezdu da je kriva sto Partizan nije prosao dalje, a ne vidi svoju krivicu...
N

Ninibuvvyy

pre 22 dana

On se prodao i jednim i drugim...Nama ukenjo sa,Šakotom finale Kupa...Njima F4...Al uzo love u Srbiji kamion...Poznat po ne baš inteligentnim komentarima...Realnost evropske košarke danas.
B

Best wishes

pre 22 dana

Kako? Pa isplete kapiten nove kikice!
M

Milo g

pre 22 dana

Time što ti večiti rival izgubi 45 razlike, ja bolji način ne vidim 😆
M

Mjv

pre 22 dana

Super, sigurno ste vi srecniji sto amo juce izgubili :)
U

Ububuuu

pre 22 dana

Zabole večitog...Vas koštali porazi Zadar, Mega...Kakvi Bajerni, Virtusi...Nije vam tu ni bilo.mesto...novinarsko loženje
Ž

Žex8678

pre 22 dana

Lepo što se navode "nesrećni" porazi. A da prelistamo kako je Partizan dobio Fener u BG, Zvezdu, Pao, Makabi, Milano.....mečeve gde ih nije bilo po 37-8min pa neki trans, ludilo vadili pobede. To je sport, sreća je promenljiva i tas uglavnom balansira. Obe ekipe su tu gde su i zaslužile. Zvezda užasnim skautingom, još gorom doselekcijom, osakaćena povredama ( podatak da su Zvezdini košarkaši propustili zbirno preko 100mečava u EL), to bi bio udarac i za Real, tako da su tu gde su i zaslužili. I jedni i drugi.
B

Burek

pre 22 dana

Da je bilo pravde, ni prošle sezone Partizan ne bi igrao plej-of, ali nažalost se desilo ono sa Kampacom, a prekretnica se bila upravo Partizanova pobeda nad Zvezdom u EL (u suprotnom bi Zvezda pobegla daleko i grobari bi rekreativno igrali poslednjih par kola)
J

Jeeeel?

pre 21 dana

@Burek pa sto ove sezone niste pobegli Partizanu i usli bar u 10? Ove sezone vam niko nije smetao i tuzio vas za Kampaca. Ali najtuznije je sto vi krivite Savica za koga tvrdite da vas je tuzakao, a ne krivite sebe jer ste se doveli u situaciju da neko ima materijala da vas tuzi. Znaci nije kriv prevarant i lopov nego onaj koji ga prijavi?
P

Penzioner

pre 22 dana

"na kraju i potvrde da klub iz Humske radi izvanredan posao otkako se u čudesnom maniru vratio Željko Obradović." Ove 3 godine su izvanredan posao? Budite makar malo objektivni. Kažete dosli iz Eurocupa do Eurolige, kako , na koji nacin? Kako su uopste dosli do Eurocupa sa 7 mesta? Kako su uopste dosli u fazu da potpisuju igrace koji su igrali F4 Eurolige ? Manchester City je za njih mala maca.
N

Niko123

pre 22 dana

Kako ste vi dosli sa 10 mesta?Cibona, Igokea, korona, to si zaboravio?svi znamo zbog koga "dominirate"
B

Bjbubub

pre 22 dana

Znaš kako...Izgradio se kult ličnosti...Tu kritike nema...Nemoguće da he uvek do trenera a da sad nije do trenera.On im je doneo imidž...pred Evroligom, sudijama, javnošću...Ali ih u stvari ubi...Fino sr ko na nekoj žurci zabave, o igri niko i ne priča...Ja mogu da mislim kakva je panika...11 mesto sa ovim.milionima, izgubljen Kup i Superkup, nemaš domaći teren...Naprasno se odlučuje da se igra KLS...
T

TD

pre 22 dana

Smaraju ovi tekstovi, zaboravite na ovu sezonu i Evroligu, nismo imali tim za neke vece domete...
2

2905

pre 22 dana

Ubedljivanjem sebe da si opozicija, iako je po 1000 osnova jasno da nisi. Ni ti, ni bilo ko drugi. Zeljka moze da otera samo onaj ko ga je i doveo, a znamo da to nisu ni Savic i Ostoja.
p

podesen

pre 22 dana

Ti mislis da je on svarno blesav da ga otera. Ne potcenjuj njega,sve je samo nije glup.
p

pipo_inzagi87

pre 22 dana

mozda jeste ucestvovao da dodje, ali da ga otera ne moze, to je 1/1
J

Jbjbyvy

pre 21 dana

Žotu doveo Nordeus...Na krilatom lavu iz video igrice.
a

apac

pre 22 dana

Ako ste navijali za Efes,sto placete i pretite plej ofom aba lige? Ahhahahah
l

ludili

pre 22 dana

eto sam rekao ostoja top 8 budzet
z

zanimljivo

pre 22 dana

za partizan nema u naslovu sa su najskuplji tim u istoriji?
i

igor978

pre 22 dana

Sa 10+ razlike protiv Valensije…
G

Grsjkula

pre 22 dana

Suza suzu stize posle ovakvog teksta... Ulupano 20 mil e, najtrofejniji i najbolji evropski trener, rezultat na kraju.. Eventulano Aba liga i srpska liga.... Nesto debelo nije u redu....
A

ABA LIGU

pre 22 dana

Nema sanse!
B

Bububub7

pre 22 dana

Kakva Aba liga...Pa ovaj tim nema karakter za to...Problem je u mentalitetu...