Komentari na vest

Kako su Lejkersi od ekipe kojoj su se svi smejali došli do finala Zapada

n

nele99

pre 12 meseci

LA Lakers, koji su mi inace antipaticni, imaju bar 50 odsto sansi potiv Denvera. Razlog je ocigledan - bolja klupa i vise raspolozivih igraca i za odbranu i za napad. Nece tu seriju resiti nikakvi dueli 1 na 1, Jokci - Dejvis i slicno. Denverova prva postava mora biti DVOCIFRENA , a klupa poceti da daje dopinos. Bez toga - dajem Denveru najvise jednu pobedu u seriji, Ovo dobija kolektiv, ma koliko NBA danas bila sudar po jednog ili dva vodeca igraca iz razlicitih timova, uz aistenciju ostalih. Jokic ce da uhvati svoje lopte, da asistira najvise od svih u timu, a cak i ako ne bude poenterski uvek raspolozen ispod dvadesetak koseva nece biti. Marej mora biti konstantan. Porter mora da se pojavi, jer ga do sada uglavnom nije bilo. Gordn mora biti kao jak pod oba kosa , a Koldvel kao u nekim mecevma sa Filadelfijom. Ako se neki igraci ne budu pojavljivali u seriji, vec odstatirali, nemaju nikakvih sansi, Prva dva meca ce da odrede sudbinu serije. Dva nula za Denver znacice da je taj tim zaista spreman za titulu u NBA, 1:1 znaci da LA ima veliek sanse, a 0:2 znaci 0:4 na kraju. Pozz
z

zmi zmi

pre 12 meseci

Ali ljudi, niko ne prica o ogromnom problemu: ko ce i kako pobediti Nagetse u Denveru? Ozbiljno pitanje, ozbiljan problem.
g

gost22

pre 12 meseci

tako sto ih liga gura najstrasnije! odnosno lebrona. prvo na trejd dedlajnu, sa nikakvim resursima ozbiljno pojacaju ekipu, pritom daju samo 1 pika, i to zasticenog, a onda u plej ofu krece solidno sudijsko guranje. eto tako
K

KD

pre 12 meseci

jokic nece nista moci lejkersima sam ipak imaju jači roster videlo se prošle godine kad denver nije imao mareja i porter gde je zavrsio.
E

Erkinhos

pre 12 meseci

Slučajno su tu,predviđam 4:1 za Denver.
d

d213

pre 12 meseci

Nazalost finale ove godine kao u bablu 2020. Lejkersi Majami
Đ

Đe im MVP?

pre 12 meseci

Da Denver natambura ove metuzaleme i da onda polupa MVP- ja u velikom finalu. Ako se to dogodi navijaću za isti scenario i sledeće sezone.
m

monteroo

pre 12 meseci

Smejali se zbog onog nesrecnika westbruka,a LBJ nije neko ko ce kao garnet da isamara takvog lika... Kada su ga se resili ,dejvis se vratio ,uklopili hacimuru,rivsa,wadervilta...i peglaj... GS,Memfis su lagano izbacili jer jedino protiv lejkersa nema druge sanse ,promasis trojku bolje trci nazad,ofanzivnog skoka nema.. A LBJ je negde na 60 posto...dejvisu ne moze niko nista... Ako ostanu zdravi LBJ i Dejvis..finale sa Bostonom....kao nekada...
t

tviter.glav

pre 12 meseci

Volim Lebrona jer je on promovise Bajdena demokratu koji seje mrznju svetom kao ja sto sejem mrznju na tviteru. Ja vam to radim jer sam neskolovan i zato sto mi je intelekt 🤏 naravno ne volim Jokica i Djokovica, jer nisu u tom modu mrznje.
x

xyz

pre 12 meseci

Kljucno za ulazak u plej of je povreda Dzejmsa , jer kada je pauzirao mesec dana Lejkersi su tad usli u seriju pobwda
N

NemanjaGlob

pre 12 meseci

Svaka čast novinaru na tekstu! Ovo i ljudi koji ni malo ne prate NBA mogu lako da isprate i razumeju. Još jednom bravo, bravo... Što se tiče Lejkersa, mislim da im je ovde kraj, ali svakako si izvukli maksimum od ove sezone i mogu da odu na odmor prezadovoljni.
M

Milan Berlin

pre 12 meseci

Piisali ste isto tako da je Finiks favorit protiv Jokica i druzine. 4-1 za Denver lagano.
B

BadzaproO

pre 12 meseci

4 2

Ra S

pre 12 meseci

Napokon jedan realan rekst Svaka cast za mocart i na ovoj recenici da jokic i denver nisu veliki favoriti, potpuno istinito
J

Junker

pre 12 meseci

Nisu uopste. Dejvis je daleko najveci problem za Jokica od celog NBA, kako defanzivno tako i ofanzivno. Lebron i dalje igra nekako kao da nije na 100%, klupa Lejkersa je dosta jaca.
S

SvrakaShearer

pre 12 meseci

Retko antipaticna fransiza i to godinama, imas utisak da samo nesto muljaju. I ovo im je previse, nadam se da ce ih Joka i Denver isprasiti u finalu zapada
7

776

pre 12 meseci

NBA Juventus :D
G

Gos

pre 12 meseci

Naprotiv oni su fransiza koja je bas u poslednjih 10 godina lansirala brdo solidnih NBA igraca cak i po nekog buduceg Ol Star igraca, Ingram i Rasel na primer, okej nisu bili kod njih na tom nivou, ali oni su ih prepoznali kao dobre igrace, Kuzma, Karuzo birani kasnije na draftu, pre njih Klarkson, Lonzo Bol takodje solidan igrac pre povrede, Harton-Taker, sad Rivs koji nije ni draftovan.
g

gost013

pre 12 meseci

lejkersi prolaze , siru klupu imaju . ali cela serija zavisi od Davis vs Jokic
l

ljikac

pre 12 meseci

Realno, nemaju ovde Lejkersi šta da traže. Denver je zreo. Jedini koji su mogli da im pariraju su Voriorsi, ali su i pre ispadanja od Lejkersa bili nekako traljavi. Ako ne bude povreda, sa kompletnim rosterims Denver jeste veliki favorit, i to će i opravdati. Ne favorit zapada, nego glavni kandidat za prsten.
k

kokos

pre 12 meseci

Zavisi i od kriterijuma sudija. U NBA balonu su olako Jokiću sudili lične, posebno u napadu... Davis ne može igrati dobru odbranu protiv Jokića i biti dobar u napadu cijelu seriju. Čak ni cijelu utakmicu.
G

GrobarNS

pre 12 meseci

Da bi Lejkersi dobili mec treba im u toj utakmici fantastican Dejvis, sto on i jeste, al bas svaku i narocito na nadmorskoj visini na kojoj je Denver. Tesko. Jos ako uspeju Jokic-Marej da ga izvuku svojim pik en rolom od kosa. Mislim da ce i ovo Denver dobiti 4:2 ili 4:1 Lejkersi su ko Sansi, imaju dva fantasticna igraca Buker i Duranta. Tim Denvera je po meni dublji, kvalitetniji, mladji, brzi. Ako povedu 2:0 u prve dve utakmice kuci, jednu ce ukrasti u LA i petu zavrsavaju kuci i pravac prvo finale ove fransize...
N

NemanjaGlob

pre 12 meseci

Ne bi im bilo prvo, imaju ABA finale 1976.
S

Saturn

pre 12 meseci

Hvala im na pustanju KCP , da nije tako bilo Denver bi bio bas slabiji u odbrani :D
N

No.1

pre 12 meseci

Dobra stvar u nba je broj utakmica i mogućnost da se sve te novajlije uigraju i proigraju. U EL kada bi neko izrotirao 5-6 igrača pre sezone ne bi imao šanse a ovi od februara uz 30-tak preostalih utakmica do plejofa uspeli da naprave strašnu ekipu. Naravno uz LJ rodjenog takmičara!
m

marka

pre 12 meseci

Otisao sevicni Rasel i procvetali ljudi