Nikola Kalinić (©Starsport)
Nikola Kalinić (©Starsport)

Kalinić o glasinama da se vraća u Zvezdu: Možda znaju nešto što ne znam, imam ugovor za još jednu sezonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 19:45

"Ne znam koliko sam puta to ponovoio. Očigledno da niko ne sluša", dodao je košarkaš Barselone

Završila je Barselona Fajnal for Evrolige porazom u utakmici za treće mesto. Suvišno je reći da su Katalonci planirali nešto drugačiji epilog završnog turnira u Kaunasu. Ispustili su prednost protiv Reala u polufinalu, a onda nisu pokazali ni trunku želje da se nadmeću sa Monakom za utešnu nagradu.

Nikola Kalinić je pričao za BasketNews posle susreta, a dotakao se i svežih glasina, koje su pokrenuli turski mediji, da se narednog leta vraća u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

"Ne, koliko ja znam. Možda znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor za još jednu sezonu. Ne znam koliko sam puta to ponovi. Očigledno niko ne sluša", jasno je Kalinić demantovao glasine.

Osvrnuo se potom i na učinak na Fajnal foru i generalno u tekućoj sezoni. Ljubiteljima košarke u Srbiji posebno je upalo u oči što nije igrao ni minut u poslednjoj četvrtini protiv Real Madrida, iako je jedan od iskusnijih u ekipi, a već je i osvajao Evroligu braneći boje Fenerbahčea, bio među najboljima na Fajnal foru pre šest godina.

"Nije baš najbolje. Ispustili smo Kuup kralja, izgubili na Fajnal foru. Imamo još šansu da osvojimo ACB ligu i uradimo nešto ove godine. Očigledno je igramo loše eliminacione utakmice. Takođe ne mislim da i ja igram dobro individualno".

Kratko je prokomentarisao susret sa Monakom i osvrnuo se na format završnice.

"Igrali su bolje, čvršće, više želeli pobedu. Naravno, pričamo godinama o tome, ali oni i dalje žele utakmicu za treće mesto, koju niko ne želi da igra i gleda", zaključio je Kalinić.


tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezdaKK BarselonaFajnal for Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara