Komentari na vest

Kanada pokazala nadmoć, Francuzi poniženi i smrznuti na minus 30

N

Niko host

pre 8 meseci

Francuska iskusna ekipa. Prolazi cetvrtfinale. Gledali smo ovo vec od njih godinama unazad.Gledali smo i nas na OI , SP , u grupi i u knock out fazi, Govori se o iskustvu u FIBA takmicenjima,Zbog ovoga me ne bi iznenadilo da Kanada kiksne kada dodje eliminacija
M

Makks

pre 8 meseci

Mozda i osvoji Francuska, u tvojim snovima
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Po meni su oni X-Faktor ekipa. Ceo Rooster im je iz NBA-a. Nista nisu slabiji od Amerikanaca. Mogli bi oni ladno do Medalje. Amerikanci iako mozda sa trecim timom i dalje kvalitetniji od na primer od Spanaca ili Litvanaca. Australija dobra tu Slovenci koji su na Nivou sa Spanijom i Litvanijom po meni. Nemci takodje mogu i sigurno da doguraju daleko. Ond tek mi i Grci...Francuzi ako ih Litvanici tuku bice Oruvuaaaa
M

Mare55577

pre 8 meseci

Mi smo bolji od Slovenije i Grcke. Ameri nisu doveli treci tim, to je b tim.
G

Gost555

pre 8 meseci

Ocekivano.
K

Kop

pre 8 meseci

Kanada deluje moćno i to bez Mareja, klupa malo tanka ali mislim da mogu do kraja.
r

rea

pre 8 meseci

Njima fali mnogo više od Mareja - Vigins, Marej, Kori Džozef...
K

Kop

pre 8 meseci

Rea-da bravo onda bi baš bili jaki ko grom
š

šta da se radi

pre 8 meseci

Francuzi misle s istim timom 20 godina da se provlače ,eto vam ga
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Pricam da je Kanada jedan od favorita bar ako se gleda prva petorka, malo nemaju klupu bas dobru pa ih mozda to stigne tamo negde kasnije..
Z

ZoranKS

pre 8 meseci

Letonija po meni uopste nije bez šansi. Luca Banchi je radio prosle godine u Francuskoj, jako dobro zna igrače. Generalno Letonija jako zanimljiva ekipa, imaju iskusne igrace tipa Bertansi, Smits, Kurucs, koji imaju pozamasno NBA i EL iskustvo. Hendikep im je centar, tu bi im Porzingis baš znacio, i donekle plej, mada imaju mlade momke od 22, 23, 24 godine na tim pozicijama, željne dokazivanja. Sigurno su nakon preskočenih EuroBasketa prošle godine, i SP u Kini 2019, nakon što su imali onaj odličan turnir u Turskoj 2017 na EuroBasketu naloženi da naprave dobar skor. Ako braću Bertans, a i ostale krene šut, bice to jaaako nezgodno. Francuska pod velikim pritiskom.
s

sga thunder

pre 8 meseci

odlično prvenstvo za sada. vidi se da su sve ekipe odlično pripremljene i naložene da se pokažu u najboljem svetlu. sad naravno razlika u kvalitetu je nekada velika, ali i od ovih manjih ekipa nije bilo onih koje su izašle sa belom zastavicom. jedino blago razočaranje ova utakmica, očekivao sam jači otpor francuza, malo su podbacili, ali podići će se oni sigurno. kanada perfektna.
G

Gerijatrija

pre 8 meseci

Francuska izvikana ekipa. Pun roster igraca pred penzijom (mnogi odavno vec trebali da budu u istoj). Ja sam ocekivao da ce Kanada ovo dobiti, doduse ne sa ovom razlikom.
M

Marica na ivici

pre 8 meseci

Francuzi cirkus,prva petorka 200.god.,trener isti 100.god.,treba im vise lopti,jer niko nikome ne dodaje.Kanadjani se prosetali do 30.razlike.
A

AleksaIvana19

pre 8 meseci

Gledao sam prvo poluvrijeme... ovaj Alexander nije mogao ubaciti loptu u bazen... sta je kosarka!?!?!?

Bajram Demirali

pre 8 meseci

kako su prosli italijane prosli put tako ce i da ispadnu smesnu Francuzi
s

samo tupavi timovi

pre 8 meseci

daju sve od sebe na pripremama i deru..Tako smo mi imali 120 pobeda pred sp, potpuno nebitno... kakve sramote i gluposti...a uostalom 95;94 ili 95;65 dodje mu isto
J

Jesse Custer

pre 8 meseci

Kakve pripreme čoveče, ovo je svetsko prvenstvo.
N

NBA okršaj

pre 8 meseci

Kanada je odlično zatvorila Batuma, čovek se nije ni video. A ni Gobert se nije mnogo naigrao. Na kraju Fournier sprečavao katastrofix. Vrlo lako polufinale USA Canada.
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Kanada prijatno iznenađenje!!!Znalo se da su oni na papiru u top 3 favorita za zlato,ali na terenu su toliko mocno timski izgledali ,da ne pamtim ,a pamtim 35 god evo vec,da je neko Francusku ovako razmontirao!!!Ne secam se. A Francuska ima ozbiljne igrace, ali ozbiljne igrace!!!Nestvarno,svaka cast za Kanadjane!!!
O

Ognjeeeen

pre 8 meseci

Od Francuza ni pero ne ostade
S

Saturn

pre 8 meseci

Sta im uradi shai sa svojom serijom u 3/4 bolest kakav igrac
B

Brundo

pre 8 meseci

Olimpijski vicesampion...Dobar trener/selektor je mnogo bitan u kosarci a Francuzi imaju mekusca Kolea za selektora.Slab autoritet medju igracima.Nije ni cudo sto ga ne postuju.Ne sme da pisne od njih.Kao u NBA.
B

Biti ili ne biti

pre 8 meseci

Francuzi već posle prvog kola u neobranom grožđu. Za dva dana sa Latvijom im je biti ili ne biti. Čak i u slučaju pobede tu, moraće da pobede i Španiju u drugom krugu da bi se nadali četvrtfinalu. Takoreći do kraja turnira nemaju više pravo da izgube ni jednu utakmicu (osim polufinala eventualnog, kada bi do te faze stigli) ili putuju kući bez ičega.
V

Vinegar

pre 8 meseci

Francuzi ce se podici i igrati jako dobro u plej ofu, a Kanada moze da bude kao Australija sa prethodnih takmicenja. SGA je pokazatelj razlike izmedju NBA i Evrope.
P

Plavac

pre 8 meseci

ide Shai po MVP nagradu
J

Jaa

pre 8 meseci

Ko je taj?
s

stewie griffin

pre 8 meseci

Zao mi je sto ih nisu nabili 50 razlike