Komentari na vest

Karmelo Entoni upire prstom ka Denveru: Dali su Jokiću “15“ kako bi obrisali moju zaostavštinu

И

И

pre 4 meseca

Бесмислено. Број као број. Спорт ће се играти још стотинама година и кад би се стално повлачили бројеви битних играча, за 200 година не би остао ни један, морали би носити троцифрене. По тој логици Тијери Анри треба да тужи Арсенал јер су број 14 дали Едију Нкетији. Јако важно.
B

Broj 6

pre 4 meseca

Mi kao klinci imali jednu garnituru dresova, 4 nosio plej (najmanji u ekipi), a 15 centar (najveći). Kakav 23, na 15 se završavalo! E garantujem da je tako i Nikola došao do 15. :)
O

O daj okreni...

pre 4 meseca

Decko, od kad si dobio burek 2004-5 od Bodiroge nije ti dobro.
G

GostSteva

pre 4 meseca

Indianapolis 2002
m

musaka_greekos

pre 4 meseca

Diamon Ball, Beograd 2004.
K

Kako to

pre 4 meseca

Nosio je 15 u Denveru i legendica evrolige, Anthony Randolph. Vrlo gotivan košarkaš.
г

гостивоје

pre 4 meseca

Свет пропада, између осталог, зато што полупанци као што је овај ходе планетом убеђени у то да иза њих остаје ЗАОСТАВШТИНА. Ајде бре, дечко, играо си кошарку, више је не играш, макни се и не лупај. Чуј, заоставштина. Ко си ти, Вук Караџић?!
K

Kripo

pre 4 meseca

Jako besmislen komentar. Čovek je milion % u pravu! Nije on pljuvao po Jokiću nego po vlasnicima koji su takvom igraču kao što je Jokić dali njegov broj. A tek tvoj komentar prepun kompleksa nema veze sa istinom, pa ko ima zaostavštinu ako ne Karmelo Entoni? Samo Jokić ima pravo na to?
G

GrobarNS

pre 4 meseca

Kripo momak je dosao kao 46 pik druge runde, trece resenje na poziciji centra. Garantujem da niko ni u najvecim snovima nije tada mislio da moze da pridje Entoniju, a ne da ce da bude mvp i da donese fransizi prvu titulu. Jbg dobri moj Entoni, u ovoj varijanti si donji.
@

@Kripo

pre 4 meseca

“Jako besmislen komentar. Čovek je milion % u pravu! Nije on pljuvao po Jokiću nego po vlasnicima koji su takvom igraču kao što je Jokić dali njegov broj” - izvini molim te, nisam znao da neko poseduje broj i da pripada samo njemu. Evo ubuduce necu nikakvu matematiku raditi ako se pojavi br 15 u nekoj racunici. Ako mi Entoni odgovori na mail i da mi dozvolu da odradim racunsku operaciju sa br 15, e onda mozda i hocu… “A tek tvoj komentar prepun kompleksa nema veze sa istinom, pa ko ima zaostavštinu ako ne Karmelo Entoni? Samo Jokić ima pravo na to?” - osvajaci prstena imaju zaoztavstinu - pesten i trofej i upisani su zlatni snovima i analima kluba…tako da nemaju samo oni pravo, vec je njihovo vece/ima prednost/ima vecu vaznost. To je kao kada neki klub ima najboljeg strelca ali bez trofeja - svaka cast, nema sta, ali onaj koji je klubu doneo trofej, taj vise vredi jer se za trofeje igra.
d

dbenfika

pre 4 meseca

bravo za komentar.zaostavstina je nesto sto menja zivote ljudi na bolje.to sto zivimo u dobu u kom se glumci i sportisti tretiraju kao bogovi,to je nasa sramota.zato ce svet da gori jer nebitne stvari dozivljavamo kao bitne,a ono sto je bitno nas najcesce ne zanima