Komentari na vest

Kešelj najavljuje derbi: Vreme za revanš, Lojd i Volden ključni, samo da sudije ne budu u centru pažnje

D

Dunjaaa

pre oko 3 godine

Ss
K

Kibicer

pre oko 3 godine

Kraće sudije na kecu. Majstori Boltauzer,Radović hahahaha. Koja je svrha lige u kojoj prošle nedelje sudije pokradu Cibonu za račun Budućnosti,pa pre toga Borac u Čačku,a još pre toga Zvezdu u Bgd?! Vreme je ili da se iz korena menja liga i najuren sudije koje kradu 20g ili fajront!
z

zasu

pre oko 3 godine

Zamisli gani pricaju o tome kako ih neko krade. Covic im predsednik, 3x igraju evroligu nezasluzeno. Kazu mucne scene u podgorici, a u bgd nisu bile mucne scene. Da je buducnost dobila bilo bi mrtvih. Eto to je aba liga, bas ce jordi da daje nasilnicima i lopovima A licence. Nije bokan cvecka, ali je za covica doobrica.
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Prvo, da si imalo realan rekao bi da se prvo desilo ono u Pg, pa kao odgovor (opet ne opravdavam) incident u Bg.. Ali, tebe i takve ne zanima nista sem mrznje prema Zvezdi.. Zato i jeste tu gdje ste sada i ko zna do kada cete biti.. Jos dugo cete spominjati dr Čović Nebojšu i uspehe nase Zvezde!!!
C

Crv

pre oko 3 godine

A ti razmisli koliko ste vi ne zasluzeno igrali Cipiripi liga kup u basketu i Ls u fudbalu pa ovde laprdaj i talasaj koliko hoces,,,,
z

zasu

pre oko 3 godine

Svaki plasman bio je skroz zasluzen. Sto se tice Partizana u bilo koje takmicenje. Ali F4 i 92 jos dugo ce da boli, i vas i vlast i covica legendu.
C

Crv

pre oko 3 godine

Ma da zasluzeno a dobili ste dva puta specijalnu pozivnicu za Cipiripi liga kup i jednom vas nas savez ubacio da igrate Ls u fudbalu kada su nas izbacili znaci nemoj laprdati i talasati puno jedino sto ste vi puvadzije iz proslosti pa mislite da je sve zasluzeno na neko propalo ime,,,,,
z

zasu

pre oko 3 godine

Uefa vas je izbacila zbog muljanja oko finansija i namestanja, logicno je da ide naredni na tabeli. Sto se tice evrokupa ne vidim nikakvav problem, jer partizan nikad nije bio ispod 5.mesta u aba. Sledece sezone ce biti pozivnica za evrokup, i to je najmanje sto mogu da urade, jer su nam uskratili pravo za evroligu prosle sezone.
C

Crv

pre oko 3 godine

Ajde ne lupetaj majke ti najmanje dva puta niste zasluzili Cipiripi liga kup pa ste dobijali specijalne pozivnice naravno nezasluženo,,,,,A sto se tice fudbala nista nije slucajno posto se rezimski klub gurao u to vreme na sve načine a nasli su razlog u zvezdinom dugu sa kojim smo igrali Le normalno a Ls naravno ne,,,,
R

RSB

pre oko 3 godine

Ma samo gazi Zvezdoooo...
L

Los Angeles PG

pre oko 3 godine

Kako plaču za sudije ko da protiv Lebronovih lejkersa igraju a ne u Podgoricu
C

Crv

pre oko 3 godine

KkCz nikad nece sedeti skrštenih ruku kada te neko sistematski krade preko sudija svih ovih godina i zasto ne moze niko da dobije u Titogradu a izgubi seriju u pet utakmica minus 100poena i nikada necemo reci ovo je sport desava se,,,I samo da opomenem ove sektaee koji se kunu u svoje Milogorce kako su ih prosle sezone opljackali u Titogradu,,,,
J

Jadranska Košarka

pre oko 3 godine

Ko o čemu Zvezda o poštenju! Posložiće ih Miloje takav osjećaj imam, a i vrijeme je da Zvezda ispadne iz Evrolige prošle godine se provukli da li nepravedno ili ne. Neka bolji pobjedi!
G

Gost12

pre oko 3 godine

Milogorac šuti jadan...
D

Drvo

pre oko 3 godine

Hvala vam na Radonji. Miloje je trener za omladinske ekipe.
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

covic godinama presedavao ligom, odlagao utakmice kad mu odgovaraju, tuzi sve redom nadleznom sudu u Zagrebu za sve sto moze (najvise srpske klubove), ima svoja dva privatna kluba u ligi, 56 sponzora..niko niti je zeleo a mnogi nisu ni mogli da mu se suprostavljaju je l ne zele da im se imena nalaze u istoj recenici sa -licem sa optuznice- !!! Prvi put kad mu se Bokan (bivsi drugar iz klupe sa partera u Bg areni) suprostavio ili sad Ostoja odmah se krade zvezda! U El covic ne sme da pisne a kamoli da izda JEDNO saopstenje (sem da jedino on i czv cestitaju svake godine bertomeu rodjendan) a ovamo izivljavanje..daj coveku vlast i moc da vidis kakav je..

Sliks17

pre oko 3 godine

Ti si dečko mnogo prso. Idi nadi neki hobi
G

Gospodin Chaki

pre oko 3 godine

Prosto je neverovatno da je delegiran Sreten Radović obzirom da se zna u kakvoj je on vezi sa kk Budućnost i njenim čelnicima i kako će suditi večeras. Pa još Boltauzer, mada je i ovaj Nedović sumnjiv. E zato će Zvezda doboti licencu pre svih ostalih i jedina sa ovih prostora jer ni Đordi, a ni bord EL ne žele da gledaju one mučne scene iz PG koje smo svi videli. Pa neka onda milogorci i braća im limari igraju Aba sami sa sobom.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Lazic veceras mora da cuva Ivanovica,on im je najbolji igrac
B

Brockic

pre oko 3 godine

Počeo je pritisak na sudije. Kakva ljiga, vidi se da je prošao Ćokijevu školu
C

Cus

pre oko 3 godine

Ove ljige...odma my sudije u planu..kad vas neko diboje ,vazfa su sudije krive ..
9

951357

pre oko 3 godine

Naravno, jer je Buducnost u sred Beograda imala domacinsko sudjenje. I naravno, jer protiv konkurenata za titulu u ABA ligi igramo 5 na 8.
a

abc

pre oko 3 godine

Dečko, suđenje može da bude "domačinsko" ali ne može Budućnost da ima suđenje kao da je Real Madrid. Komentatori na "areni" koji retko obrate pažnju na suđenje, na zadnjoj utakmici u Beogradu bili su začuđeni nekim odlukama. O finalnoj seriji kada je Kešeljj igrao, dovoljno je reći da je u četiri utakmice Tejlor Ročesti izveo pet slobodnih bacanja a Gordić trideset.

Mr 007

pre oko 3 godine

Sjajno je sto nema publike,imace Buducnost sudije,ali mi imamo Radonju,idemo do brejka i da osiguramo prvo mesto i prednost domaceg terena. Ipak,nije toliko ni vazno,jer navijanja nece biti ni u plejofu,a Bokan moze potplatiti sudije i u Beogradu,ali verujem da ce bolje igrati u sali u kojoj treniraju cele godine,nego na gostujucem terenu iako relativno glupo zvuci. Bez obzira na to i iako mi se uopste ne svidja nas tim,Radonja je klasa i donece nam titulu prvaka.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Veceras slovenci u glavnoj ulozi
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Kako da sudije ne budu u centru paznje u privatnoj ligi dragana bokana? On odredjuje i sudije i pravila. Ali i pored toga smo na bar +15.