Komentari na vest

Kingsi spremni da se odreknu Foksa zbog Sabonisa

N

Niklej

pre preko 2 godine

Fox nije igrač na kojem se koncipira tim, nažalost ni za plej of. Sabonis je mnogo konkretnije i pouzdanije rešenje, pogotovo kada u timu imaš Halibartona koji je veći potencijal od Foksa, a i Mičela koji je takođe interesantan mladi plej. Još da se reše Hilda i Barnsa koji imaju sve, osim kontinuiteta i onog šmeka pobednika, uostalom kao i Fox... Begli je frustriran, a njegov potencijall nesporan. Nadam se da će da spasi svoju karijeru, ali u slučaju dolaska Sabonisa, definitivno u nekom drugom klubu... Videćemo, svakako Kingsi sa Foksom kao vođom, te Hildom, Holmsom ili Barnsom nikad neće videti doigravanje, tako da srećno im u novom rebildingu.
r

rea

pre preko 2 godine

Sabonis je neupotrebljiv igrač kada je plej of u pitanju.
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Vijest je upitna.Al u svakom slucaju ako Sabonis predje u ove mrtvake nije tacan sa glavom da ne znam koje pare mu daju.
G

Goster

pre preko 2 godine

kingsi imaju u trejd bloku Hilda,Harisona Barsa,Beglija,Tristana Tompsona,svi imaju ogromne ugovore a niko nece da ih uzme,a hoće da daju Fox-a koji je najbolji igrač,posle Divca,Divac...ocajna fransiza ocajna politika nece vidjeti plej of narednih deset godina ako ne krenu u bas ozbiljan ribilding
G

GrobarNS

pre preko 2 godine

Imali su koliko do sada re bildinga 2 ili 3? Dzabe sve kad je gazda budala, menja trenere, sportske direktore, nemaju nikakvu ideju. Pored biglija i hilda sa velikim ugovorima i vrednoscu na trzistu, oni hoce da daju foksa oko kojeg su trebali da zidaju. Zaista sulud potez, osisace ih pejsersi, i treba!