Komentari na vest

Klasa na delu: Srbija nosi 3-0! Šou Bogdana i Jovića uz 11 trojki, Milutinov sila u reketu

T

ToplistaRealista

pre 8 meseci

Pobede protiv cirkus reprezentacija, ali pobedama se u zube ne gleda. Svetsko prvenstvo za nas sada pocinje, kjucna je utakmica sa italijanima. Realno je da smo u dobroj poziciji imamo tri pobede ali sve to moze da se okrene ako izgubimo od Italije i Dominikanske Republike. Ne treba se dizati u nebesa, ipak je nasa grupa bila ubedljivo najlaksa uz postovanje svih reprezentacija. Moja procena najdalje stizemo do polufinala ( 4. mesta) i to je u domenu naucne fantastike, ako se poklope rezultati i zreb.
P

Peraultar

pre 8 meseci

Slazem se u potpunosti. Pogledajte samo kvote na nase protivnike iz prve faze. Ovo je isto kao da smo igrali protiv Gibraltara u fudbalu i pobedili sa 8-0. Pamentom dosta. Sve je ovo tanko...
k

kidanje brate

pre 8 meseci

Uzimamo zlato. x faktor Kninska kobra!
s

srka

pre 8 meseci

Sad, ako bi uključili matematiku u priču, nama bi i eventualni minimalan poraz protiv Italije, ostavio šansu za prvo mesto u grupi. Jer bi sa ubedljivom pobedom protiv Dominikane, imali najbolju koš razliku. Naravno ne treba sada razmišljati o tome. Treba uraditi sve da se Italijani pobede, ali eto, ostaje taj neki momenat u kojem nas ni poraz ne otpisuje definitivno sa prvog mesta.
P

Polo

pre 8 meseci

Nažalost,nemamo šanse ni protiv Italije ni protiv Dominikane
T

Test1-2

pre 8 meseci

Milutinov bugarin ce imati priliku da se pokaze protiv Taunsa, kakvi bre Kinezi, Sudanci i Portorikanci.

Bajram Demirali

pre 8 meseci

kina portoriko sudan hahaha kakvi protivnici
G

GETAFIX

pre 8 meseci

A protiv koga igraju Turci?
a

all grobar

pre 8 meseci

S obzirom na kvalitet protivnika, odlicno odradjen posao. Sad idemo na visi level i treba pre svega zategnuti odbranu, napadacki ovo deluje pristojno bez obzira sto smo igrali protiv nejakih ekipa. Smanjiti broj otvorenih suteva protivniku, narocito za 3p i bolja komunikacija u preuzimanju i na postavljene blokove jer su Sudanci previse puta ostajali sami na sutu upravo zbog komunikacije. Ono sto mi se ne svidja to je sto cesto ostavljamo Milutiniva samog na defanzivnom skoku, mnogo lopti je pokupio skacuci po 2,3,4 puta, uzaludno trosenje njegove energije, plus sto nemamo adekvatnu zamenu za njega. Ristic nije los, trudi se, odlican sut, ali nije skakacki dominantan. Ovo se videlo pre svega u prvoj 1/4 i moraju pre svega krila bolje graditi i skakati. Sve pohvale za mladog Jovica. NAPRED SRBIJA!
s

ssssssss

pre 8 meseci

Guduricu brate moj sta ti igras... Vanja Marinkovic moze nekad da proba da utrci uz ceonu, a on covek ne ulazi unutar 6,75. Imas Jovica, Milutinov isto ume da udeli pas, Bogdan takodje, da je jedan Marko Simonovic tu da utrcava ovakvim ekipa lagano po 10 poena samo na utrcavanja.
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Kada bi razumeo to što komentarišeš onda bi znao da Gudurić silom prilika igra poziciju koja nije njegova.
s

srbenda 357

pre 8 meseci

bogdanovic je i danas imao losiji prosek za 3 od ukupnog procenta za 3 ostatka tima,lik je tek na nekih 30% za 3 protiov losih ekipa.....jovic i ristic su nasi najbolji trojkasi.ne zaludjujte narod
O

Ostrasceni

pre 8 meseci

O cemu prices ti decko. Bogdanovic je imao 66.7% za 3. Na 9 upucenih trojki. Kakve procente mi gledamo na 1 do 2 suta. Mali Jovic je imao odlicnih 5/5. Ispratite malo statistiku pre ovakvih komentara.
T

Tako e

pre 8 meseci

Bogdanoglu se baš iztripovao, Ristić bolji za 3 a Jović je bez konkurencije
s

srbijaaaaa

pre 8 meseci

i sta sad opet na zabare? kad je to?
l

lion zion

pre 8 meseci

sad pisete kad je 8 od 13 a kad je bilo u prosle dve, 5 od 16 i 2od 9 to ste vesto sakrili za bogdanovica,izzgleda slabo ga je davio dulo vujosevic onaj sto je tuzio plastiku zbog casova ljubavi
U

Uh breeeeeeeeeee

pre 8 meseci

primili 83 kosa
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Sad samo bez euforije,i da ih ne ponese da su najjaci najbolji najbrzi najpametniji,ovo su realno bile tri cirkuska meca koja su morala da se dobiju i to bas ovolikom razlikom.Sad krece ono pravo.
k

katastrofa

pre 8 meseci

stefan jovic,simanic,dobric,zlocin!
g

gost1235

pre 8 meseci

verovatno zato sto su zvezdini
V

Vladimir 85968

pre 8 meseci

Stefan Jović je na današnjem meču imao 13 asistencija. Stefan Jović je odličan plejmejker. Jedan od najpocenjenijih plejmejkera Evrope u poslednjoj deceniji. Zaista ne vidim da razlika u rejtingu između njega i npr. Kalatesa, odslikava razliku u kvalitetu izmedju ta dva igrača. Jedini ozbiljan hendikep mu je sklonost ka povredama. Kad je zdrav, igrač nivoa Kalatesa.
a

all grobar

pre 8 meseci

Stefan Jovic je jedan odlican play, mozda nije atraktivan, ali daje sigurnost ekipi. Siguran na lopti, nije potrosac, ne ispucava se preko ruke ili sa 9m kao Teo (kome svi pamte onu preko Garbahose, a ne secaju se desetina promasenih bez ikakvog rezona) i ono sto je najbitnije igra za tim i razigrava igrace. Jedan od retkih jedinica starog kova. To se videlo jos 2017 protiv Slovenaca u finalu kad se povredio protiv Rusa u 1/2. Micic tada nije bio ni blizu danasnjeg nivoa. Uostalom pogledaj nasu igru sa njim i bez njega na ovom SP.
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Deca ispod 12 godina ne bi trebalo da komentarišu.
S

SotirZvaniDjubre

pre 8 meseci

Kad pomislimo da smo tanki na cetvorci nikne neki Jovic, kad pomislimo da nemamo pleja nikne neki Topić, kao trava koja nadje put kroz pukotinu betona, kao cvet koji se probije kroz stamenu stenu tako i košarkaški talenat u Srba... SRBIJA... zemlja čuda i košarke.
F

Filip 2121

pre 8 meseci

Nikola Jovic buducnost nase kosarke i vodja reprezentacije,dugo ovoliko mlad igrac nije igrao ovako za reprezentaciju. Stefan Jovic o kome su mnogi pricali da je za penziju jer ima 32 godine izdominirao ovo prvenstvo,smiren,svaka odluka se donosi tacno kada treba,ne srlja,vidi se da je mnogo toga dobio igranjem godinama i sticanjem iskustva,njegovo najbolje prvenstvo. Bogdan se budi. Trebaju nam sutevi Gudurica i Marinkovica.
L

Lignjoslavov plankton

pre 8 meseci

Eh kad bi bio tu jos Micic, da Gudura moze da igra svoju poziciju. Imali bi Micica i S.Jovica na 1. Bogdana i Guduru na 2. Bez obzira, momci kidaju, Simanica gotivim, ali nije kadar za reprezentacije nažalost.
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Realno, svako ko je imao želju da se odazove pozivu je kadar za reprenzetaciju.
M

Mali Knn

pre 8 meseci

Jović krv Kninska cepa mrezice
m

muka mi od vas

pre 8 meseci

Bas ono mora uvek da se istakne kad je neko iz knina, a? Knin je neki centar svega? Najjaci ljudi su tamo rodjeni, sta, ne kapiram? Care isto je da li je neko iz knina ili cacka...sa manjace ili nisa...srbin je, a vi sto vas pucaju kompleksi lagano za knin pa tamo se busajte do mile volje.
G

Goran Lazic

pre 8 meseci

Ovim momcima dodati za Olimpijadu samo Jokica i ne treba im niko vise
e

ekstrem

pre 8 meseci

Polako sa euforijom (i pljuvanjem ako ne bude kako treba posle). Uz Petruseva i Avramovica, pomenutog Jokica, dodati i Micica, Kalinica, Smailagica (ko zna, mozda bi i Pokusevski imao koju dobru rolu...). Trenutno nam je klupa tanka, samo da momci ostanu zdravi i fokusirani, pa da skracujemo rotaciju polako..
T

Tačno

pre 8 meseci

Eventualno Micić, Lučić i Pokuševski da konkurišu. Ostalo, slažem se, potpuno nepotrebno.
L

Lockot

pre 8 meseci

Ne treba im ni Jokic, igraju bolje bez njega.
1

12345gs

pre 8 meseci

Uz duzno postovanje ali Jokic ne nosi u sebi tu hemiju reprezentacije. Njegovo prisustvo bi samo stetno uticao na ostale igrace. Mislim da Jokica bez obzira na sve nikada vise ne bi trebalo zvati da igra za reprezentaciju. Ako je coveku bitnije da juri za konjima, da mu Ceca peva, da blokira saobracaj u inv.kolicima onda ga treba pustiti. Toliko o toj temi.
J

Jokicno

pre 8 meseci

Jokic Olimpijadu mora gledati na TVu iz svoje konjusnice... Samo mentol bi ga zvao da igra i upropasti ovu sjajnu ekpi momaka... Kao kada bi medju 5 dobermana ubacio ono malo kevcalo civavu
P

PALE, RS

pre 8 meseci

Brate, prvo se moramo kvalifikovati za OI. Drugo, imaš svjetsko prvenstvo trenutno, gledajmo i podržimo momke! Samo mi još u toku jednog takmičenja pravimo projekcije za drugo...
D

Dzi

pre 8 meseci

Smajlagic.
S

Statler

pre 8 meseci

Jokića ne treba više ni zvati. Očigledno mu reprezentacija nije prioritet i to treba poštovati. Imati takvog igrača u ekipi je mač sa dve oštrice ukoliko se ne podredi timu i ukoliko ga tim ne prihvati na pravi način.
J

JokicNikolaSombor

pre 8 meseci

Ja ne znam koliko puta treba da kazem da ne volim kosarku, to je za mene posao, odradjujem ga u NBA. Hocu kada zavrsim sa poslom da idem na godisnji i da radim sta ja hocu! Poyy
J

Jack Sparrow

pre 8 meseci

Sa kojom lakocom igra mali Jovic u ovim godinama,ne pamtim da sko imali tako mladog igraca koji ovako igra,bice u samom vrhu NBA lige samo polako.
V

Vasilis

pre 8 meseci

Momak je bomba, pritom ga navijaci Majamija mnogo vole i uvek pozivaju da mu se daje vise minuta. Mali problem za njega u Majamiju je sto, bar po komentarima Amera, nije po volji Batlera pa to moze da utice. Svakako momak je opasan i bice lider uz Topica u buducnosti.
2

200293838484

pre 8 meseci

Не бих се сложио за Батлера. Просто у НБА се подразумева да секлинац прво оформи физички па тек онда да игра. Батлер и он имају 100 видеа на коме имају баш здрав и близак однос, чак ми се чини да сам и слушао интервју како говори о Јовићу.
m

mareSLO

pre 8 meseci

Nikola Jovic.
K

Kosarka12

pre 8 meseci

Nikola Jovic nova velika stvar nase kosarke, bravo deckoo!!
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Bogdan 9, S. Jović 13 asistencija. N.Jović je toliko talentovan, a još premlad, ima nade za nas sigurno. A Bogdan je jedan veliki sportista, ljudina, kad vidiš kako se ponaša, to je divota gledati. Par igrača je definitivno višak, ali nismo imali izbora.
d

dapace

pre 8 meseci

Marinkovic bas los Gudiric bas los Dobric se budi Bogdan da nastavi isto Jovic mlad i da gresi ne mozes mu zameriti Ristic nek ne ulazi u reket samo nek sutira za 3p Milutinov zreo za NBA S.Jovic trudi se DaviDovac xfaktor Simanic=Stimac aj pa tako
S

SimoSims

pre 8 meseci

Ti si krenuo košarku gledati juče druže. Jovic je imao 13 asistencija i sigurno je jedan od najboljih plejeva na prvenstvu, a Gudura igra na neprirodnoj poziciji i opet ide koliko toliko, svi su momci dobri. A Milutinov nikad nece otici u NBA jer mu ne odgovara ni sekunde, tipican EL centar kojeg hoce svi veliki evropski klubovi. Fali nam Micic
@

@SimoSims

pre 8 meseci

Od danas pratim ja sam veliki strucnjak.
A

Avenger

pre 8 meseci

Tvoj pravopis je "baš loš".
S

Saturn

pre 8 meseci

Marinkovic igra u odbrani ko pit bul , igra bolje odbranu od svakog spoljneg igraca
L

Ladovina

pre 8 meseci

Fali nam mnogo toga.
d

dapace

pre 8 meseci

Opusteno ljudi przim vas malo. Volim strucnjake pa napisem neki negativan komentar.
К

Краљ

pre 8 meseci

Напред шампиони !🏆🇷🇸
N

Napred Plavi

pre 8 meseci

Bravo momci! Odlična utakmica Nikole Jovića! Generalno cela ekipa je odlična bila, Bogdan, Milutinov dabl-dabl, Dobrić uneo energiju, Jović 13 asistencija. Idemo dalje! Srbija!
S

Saturn

pre 8 meseci

Jovica i drvo bi dalo poene jos odbranu kida , dok Micic ume da solira i da sili kad mu ne ide … Jovic ofanzivno jaci od Lucica al u odbrani na njemu jako duva videcemo ga protiv jacih ekipa drugi sport totalno… Bogdan u 3 brzini … ceka se 5-a brzina
Б

Белграно

pre 8 meseci

Играли смо са 10 играча у ротацији и надам се да ће Петрушев и Аврамовић бити спремни за следећи круг. Ово са повредама је више постало болесно, нама сваког али сваког лета пола играча отпадне пре првенства и на првенству се повреде још двојица, тројица, просто немогуће. Иначе добра утакмица али имамо озбиљних проблема. Богдановић тражи себе и форму и у неким моментима озбиљно претерује са шутевима после 5 секунди напада, али добро је да је почео да погађа и деловао је боље данас него у прве две. Милутинов гази, Јовић нови српски суперстар, алал вера како дечко игра већ сад и можемо бити поносни што смо опет избацили једног таког играча. Стефан Јовић доста добар за сада, Маринковић добре роле до сада, све у свему добро одрађено све до сада, али ово што следи биће за три класе теже. Сад креће оно право, напред момци па шта буде.
г

госто

pre 8 meseci

Битно је да је и ово решено, сада креће оно право. Верујем да нам је свима драго због Богданове игре, која је у односу на ону пре два дана маестрална. Милутинов, Јовићи, нема потребе трошити речи, класика. Добрић је одлично одрадио нешто слично као Ристић у првој и ( поготово ) као Алекса у другој. Са једном сигурном партијом некога од кога се то и не очекује толико, мислим да нема потребе да бринемо. Гудурић ми је за сада некако недоречен. Такође мрља ми стоји код Маринковића, не знам да ли сам добро испратио али као да су му сви промашаји за три били са истог места. Нема везе надам се да ће то бити добро. Сада се треба спремити, пре свега психички, за 35 шутева за три од стране Италијана и за лударије госн Поцека. Време је момци да узмемо скалп жабама већ једном. СРБИЈАА ❤️💙🤍
7

73838383

pre 8 meseci

Mora da se zatvara šut za 3 poena sve im jebem,ne može se ovako protiv Italije i Dominikanske Republike.
Z

ZZ Crew

pre 8 meseci

Dao sam ti plus jer ti je prosao kom. sa psovkom... Idemooooo hocemo da psujemo u komentarimaaaaaa
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

Odigrano bas onako po mjeri protivnika i vidi se da smo ih dobro izanalizirali. Sjajan suterski dan i skoro da ih je sve sluzio, sa tim da je bitno da Bogdan nastima te nisanske sprave kako prvenstvo odmice. Velika uloga Milutinova i njegova rola u prvom poluvremenu kada smo i napravili neuhvatljivu razliku...a onda na krilima mladog Jovica, Bogdanovica i rastrcanog Dobrica zavrsili utakmicu bez ikakve drame i pritiska. Bitna pobjeda zbog prenosenja bodova i naravno podizanja igre i samopouzdanja u nastavku...sada da se fokusiramo i dobijemo vise te Italijane i da probijemo led do medalje. Napred SRBIJA!!!
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Svaka čast na pobedi, na prikazanoj igri i na ozbiljnosti tokom većeg dela utakmice. Red je da padnu i ti Iatlijani i da onaj pajac Poceko konačno ode u cirkus i batali ludiranje po košarkaškim halama. P.S. Gledam neke slike od pre neku godinu kada smo osvajali neke medalje gde naši nose neke lepe crvene dresove. Da li se zna koji je Jugosloven odlučio da promeni srpsku nacionalnu boju i uvede jugoslovenske plave dresove?
m

mordd

pre 8 meseci

A koji je to veliki srbin odlucio da je crvena nasa nacinalna boja? Kad smo se oko toga dogovorili?
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Pogledaj zastavu! Koja je boja gore na vrhu?
S

Statler

pre 8 meseci

Ako dobro vidim, srske nacionalne boje su crvena, plava i bela. Ispravi me ako sam neku ispustio...
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Molim urednike ovog cenjenog portala pod imenom MozartSport,svaki komentar koji nema veze sa kosarkom i konkretno sa reprezentacijom Srbije od sad pa na dalje da se ne objavljuje!!!Kritika na igru reprezentacije moze,misljenja vezano za reprezentaciju mogu,Covic,Ostoja,Obradovic,Zvezda,Partizan,Okk Beograd,Novi Pazar i slicno nas ne zanima!!!Barem ne nas 85 % koji prati i bodri reprezentaciju SRBIJE i ove momke !!! NAPRED SRBIJA!!!
T

Top Gun

pre 8 meseci

Da sačekamo malo. Prošle godine isto 5-0 u grupi prvi ozbiljni protivnik ispali smo. Da ne jurimo mnogo.
A

AK10

pre 8 meseci

Kakva poezija od igrača je Nikola Jović 😍
G

Grga Trombon

pre 8 meseci

Svi odlicni ili dobri osim Gudurica. Covek pravi kardinalne greske protiv timova kao sto su Kina ili Sudan. Njegova igra i pesicevo drzanja njega u igri su neshvatljivi. Protiv Italije i Dominikane on moze biti faktor nase propasti.
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Probaj da razumeš to što gledaš kada već komentarišeš. Silom prilika Gudurić mora da igra na poziciji koja nije njegova.
N

Niko1212

pre 8 meseci

Nikola Jović...kraj komentara

ZetaReticuli

pre 8 meseci

99% nećemo uzeti medalju, ali ja sam ponosan na to kako ova ekipa igra - školski, pametno, lepo, a to što pokušavaju i povređeni da igraju je šlag na tortu. Ako i izgubimo od nekog sličnog kvaliteta, tipa Italije, nikakav problem i nema zameranja. Jedino što je važno da svi vide da Srbija i dalje igra košarku po udžbeniku
i

igor978

pre 8 meseci

Nikola Jović biće top klasa, već sada je jako dobar igrač. Zamislite ga za 5 godina sa iskustvom koje će imati, a tek mu je 20. Stefanu Joviću svaka čast ali ne može on sam da igra pleja, fali nam Micić kao hleb nasušni. Gudurić ne sme da igra pleja, upropastio je skoro svaki napad u Q4 Vanja Marinković i Gudurić loši
J

Jupiter

pre 8 meseci

Igrace Avramovic drugog pleja , Guduric igra prinudno zbog povrede avramovica i naravno da lose igra nije mu prenos lopte neki , svakako los… Vanja Marinkovic igra odbranu ko pit i grize ne znam po cemu je los , nije ga hteo sut desava se posle pogodio dve trojke , bitno da neko kida i odbranu

Delija

pre 8 meseci

BRAVO MOMCI 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪💪
P

Pancevo

pre 8 meseci

Nikada Srbija (Jug) nije imala lošiju grupu. Ne odražava realno stanje stvari niti ti daje sliku koliko zaista možeš. Bolje da je u grupi bila makar jedna ozbiljna ekipa. Ovako...Sila u reketu protiv Južnog Sudana. Ne ide nekako...sačekajmo ozbiljnije utakmice, jer maltene jedino mi nismo imali nijednu iole ozbilju utakmicu.
q

q

pre 8 meseci

I Ameri.
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Bogdan podiže formu kad je najpotrebnije, Jović besprekoran. Pada Italija dosta lako nego što se misli samo ne nasedati na njihove spletke
S

Sergio Korea

pre 8 meseci

Onaj Dobric stvarno ne zna nista,svaki otvoren sut masi od starta prvenstva...Najgori ubedljivo.
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Kako to da tebe Pešić nije zvao?
/

////

pre 8 meseci

Prva vaza je rutinski odradjena sa nekih 50% nasih mogucnosti. Nikola Milutinov je nasa velika prednost u reketu i to moramo da iskoristimo pogotovo protiv Italije jer njima Meli igra na pet a on ne moze Nikoli da nikako da parira i reketu a tu bi mogli ozbiljne uloge da odigraju Avramovic i Dobric da igraju agresivno na Spisua koji nam je pravio ozbiljne probleme. Nikola Jovic ce biti ozbiljan igrac ima sve predispozicije a ima samo 20 godina.
p

pelc

pre 8 meseci

Nikola Jovic👍
z

zzzzz

pre 8 meseci

Guduric -- zlocin koji traje...
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Šta je to u ljudima da imaju potrebu da komentarišu stvari o kojima pojma nemaju?
m

mile led

pre 8 meseci

Jović doktor bez promašaja iz igre
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Dobrić boli glava
M

Mile led

pre 8 meseci

Koliko je ovaj Dobrić losss
G

GETAFIX

pre 8 meseci

Kako to da on igra EL tolike godine a evo sada i SP? Čak se i neki klub iz Bolonje zeznuo i kupio ga. A ti? Ništa, samo daljinski i tastatura.