Komentari na vest

Ključni Partizanovi problemi u Nišu: Bez Novice neiskusni za derbi, Ledej u debelom minusu, Srbi u mraku

#

#9

pre oko 2 godine

Grobar pre svega, svaka čast Željku za postignute rezultate, al mislim da je ovaj kup lično on izgubio. Zašto?! Ostavio Madara van, Mur jedini plej, a zvezda igrala sa tri, Aleksa je plej isto koliko i Milenko Tepić. Drugo, provocirali smo šut evroligaškim bekovima, dok su oni igrali izuzetno agresivno, postigli smo samo 2 laka poena iz kontre, a oni 15-ak. Nedostajala agresivna odbrana i iz nje laki poeni iz kontre. U drugo pol smo zaigrali kako treba, al na 20 razlike, kad je sve bilo rešeno. Čestitam navijačima zvezde na osvojenom kupu.
V

VlajkoBK

pre oko 2 godine

Zoc jos nije podneo ostavku ? Oterao je Rasona Tomasa, Mozlija i Pejdza i doveo dva igraca od po milion evra po sezoni i uz njih citav vrtic a taj vrtic ne zna da koristi. Vukcevic mu sedi na klupi a Zoc gleda kako Kalina zida na niskom postu i pogadja isti sut iz napada u napad. Pa stavi tog Vukcevica visok je decko da mu ne da sut preko igraca koji skoro uvek pogadja !!! Zvezda je imala tri puta jaci tim sa Beronom, Lorencom Braunom i ovim Panterom pa ga je Trinikijerijev tim dva puta pobedio u prekinutoj seozni a tri igraca iz tog tima je Zoc otpustio i doveo ove cirkuzante. Bolje da je za ta dva miliona evra doveo 5 krstenih igraca od po 400 hiljada.. ZELJKO ODLAZI !!!
B

Borky

pre oko 2 godine

Taj tim Zvezde koji si naveo sa Lorencom je jednom pobedio jedva protiv Gavrilovica dok je drugu utakmicu izgubio glat od Sakote. Takodje je na poklon dobio oba kupa uz vise nego komicne odluke sudija u korist Partizana al je rasturen u play offu abe i kls. Daleko od toga da je Trinki pravio neke magije kako vi to pokusavate predstaviti.

Jan Vesely

pre oko 2 godine

To je bio tim Jaramaz sada u Bajernu zajedno sa Voldenom uzeo ih Trinkjeri ponovo ,Rason Tomas ,Mozli doveden kao potpuni anonimus iz Trsta nije bilo eksra igraca ali su imali hemiju noseni odlicnom publikom davali 200%.
g

gost111

pre oko 2 godine

Totalno odsustvo zelje i agresivnosti,trcanje nula,plej i dvojka trce a ostali bleje i cekaju nesto po coskovima,u odbrani jos bledji,ispadali su kao iz voza,vecina suteva za 3 koje je zvezda uzimala je iz cistih pozicija,skok los pogotovo u odbrani.
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Партизану реално фали плеј који је искусан и има 7-8 асистенција у рукама. Овај тим има потенцијала, али некако делује дивље и обезглављено. Сувише гужве на позиције 3 и 4,а учинак сходно томе никакав. Позз
g

gostic'

pre oko 2 godine

Cuj falio Zagorac,on i Dangubic su dva totalno beskorisna igraca,nisu ni za Megu a ne za Partizan,
B

Borky

pre oko 2 godine

Sad pricate tako al kad su dolazili kod vas slavili ste mesec dana. Dok je taj Dangubic igrao u Zvezdi vikali ste da je nba potencijal i da vas je Misko zeznuo za njega al eto sad ne valja ili ga ipak "najveci trener" ne koristi kako treba. Neka pita Radonju kako se koristi igrac sa takvim fizikalijama i takavom radnom etikom,nije sramota.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

I nama je falio Neša Ilić ako je po toj logici, drugo, Novica je bio tu...mislim da jos uvek sedi u prvom redu sa onim pogledom iz prenosa...pogled nevera
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Звезда има систем, организацију, м**а, Србе, тим. Партизан има само паре и тренера на заласку каријере! Рачуница је јасна!
G

Gostiona CZV

pre oko 2 godine

Kao da im je falio Lebron a ne Zagorac, da je on igrao bilo bi 30 razlike na poluvremenu, Zoc ostani!
G

GostDusan

pre oko 2 godine

grobar nish.idi I pecaj ribe u Nisavi.Nije Ovo za tebe.
Ž

Žocika

pre oko 2 godine

Ostani
G

Gost1976

pre oko 2 godine

Bez Novice... Hahahahahahaaaaaa😂😂😂
O

O autoru...

pre oko 2 godine

Neiskusna ekipa? Nista,stize lova od svevisnjeg,dolaze Kari,Lebron,Tompson i mozda Jokic... Kakvo spinovanje i umanjivanje pobede CZ. Palo je ciscenje i bice ih jos dosta do kraja sezone,a vama nece pomoci ni gore navedeni pa cak ni najveci trener u kosarci ikada. Zeljko 50milki 61 finale Obradovic
P

PjK.

pre oko 2 godine

Neiskusna ekipa Smailagic Nba i Kurks, Nba iskustvo.EL iskustvo Dangubic, Panter,Ledej, Lesor.Price za malu decu o neiskustvu.Mozda sam nekoga cak i zaboravio, Avrampvic sve jeste, ali ne neiskusan igrac.
K

KLJAJICEVO

pre oko 2 godine

Navijac sam Zvezde, ali to nema veze sa onim sto cu napisati. Meni kao problem Partizana kojeg postujem kao rivala , deluje nadmoc Obradovica i odnosu na klub i u odnosu na igrace. Njegov ego je silan i postavio se kao da je veci od svega oko sebe. To se lepo vidi po tome koliko malo doprinose igraci koji nisu prekaljeni . Govori njihovih tela i strah sa kojim igraju su ocigledni. U tim okolnostima oni ne mogu da pruze ni koliko umeju, kamoli vise. Vas problem ili vasa snaga je Zeljko. Ne zelim nametati misljenje, ali samo znam da ne bih voleo slicnu situaciju kod nas. Tako je krenulo sa Saletom prezimenjakom, pa smo se razisli. Obradovic najveci krivac za onakvu igru Partizana sinoc, najveci. Nije realno da mu ove sezone svi igraci igraju losije nego prosle, bukvalno svi.
K

Kod Tete

pre oko 2 godine

Kad kuglamo?
B

Borky

pre oko 2 godine

Upravo to. Kad je kod nas Sasa bio trener samo se derao na sve domace igrace a stranci su divljali kako i koliko su zeljeli. Kad je dosao Radonjic secam se scene iz prvog el meca (mislim Fener ili Panata) Dobric masi tri trojke za redom ovaj aplaudira a kad je iz cetvrtog suta dao trojku Radonja mu baca petaka, kasnije je taj Dobric uz Lojda bio najbolji igrac Zvezde koja je osvojila sve domace trofeje. Ima nesto i do tog odnosima prema igracima jer nije vise ono staro vreme kad su treneri bili "tirani" i to je bilo normalno,sada igraci traze postovanje,razumjevanje,prijateljski odnos ako zelis da iz njega izvuces ono najbolje.
b

bojank993

pre oko 2 godine

Možda je trebalo da ubacite u tekst da je Zvezda podigla ručnu 15ak min pre kraja i igrala koliko joj treba.
P

Podriz

pre oko 2 godine

Ili to da je Partizan igrao bez Madara, Glasa i Smailagica, dok se Zagorac i Tristan nisu ni skidali za mec?
T

TzT

pre oko 2 godine

Pa i Cirbes kakav takav nije igrao.Na iskustvo bi zaustavio Lesora na par poena manje.Isto vazi za Simonovica koji vise Zvezdi znaci nego Zagorac partizanu.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Ne pamtim da je Partizan u nekom derbiju bio ovoliko nadigran i bio bez ikakve sanse od pocetka do kraja utakmice.Stranci,pre svih Panter pa onda i Ledej,Lesor,Mur i Kuruc uzmu loptu i gledaju samo kos.Kao na basketu,bez dodavanja,bez smislene akcije i bez timske igre.Da zlo bude vece ni jedan od njih u tim soliranjima nije uspevao nista i uglavnom su te akcije zavrsavane gubljenjem lopte,promasajima i davanjem sanse Zvezdi da nas iz tranzicije zatrpa lakim poenima.Trifunovic je na primer igrao 23 minuta a da uopste nije ucestvovao u igri vec samo popunjavao brojno stanje u napadu i solidno igrao odbranu.Utisak je da je ovaj sastav Partizana lose selektiran i da je pretrpan skupim strancima koji se tesko uklapaju u celinu.Taktika da se provocira sut Zvezdinih bekova je tek bila pogresna jer su oni uglavnom pogadjali ili dobijali drugu sansu zbog loseg gradjenja reketa Partizanovih igraca.Steta za ovako losu igru i zbog navijaca koji su sinoc bili bolji nego Zvezdini.
b

bojank995

pre oko 2 godine

e ako su navijači bili bolji verovatno će da vam daju neki trofej za to. Za igru- teško
g

gost111

pre oko 2 godine

A kome da dodaju kad ostatak ekipe nije u hali,nego bleje ko zna gde ? Nisu mogli uopste da dodju do igre zbog agresivne odbrane udvajanja,jako lose kretanje,staticni u napadu,losi u odbrani.
t

tajming je važan

pre oko 2 godine

Navijači Partizana nisu bili bolji, jer su potpuno promašili tajming. Pre i posle utakmice su bili u fulu, a u toku utakmice muk.
M

Mešetar

pre oko 2 godine

Obradović kao da je u Partizan dosao da mešetari,a ne da pravi tim za buducnost! Neiskusni igrači su samo Glas i Koprivica,Trifunovic vec 4.sezonu u Partizanu,jedino mali Diego Tristan je jos dete!Kome se servira prica o neiskustvu!?Maloj deci!?
Č

Čečenia liberty

pre oko 2 godine

Sad ce opet da se napuni neki Šljonsk 30 razlike da se zamazu oci navijacima
C

Cikiriz

pre oko 2 godine

Partizan nije dorastao protivnik ni u kom smislu!
S

Stefan Sinoveccc

pre oko 2 godine

Mogu li ja da igram????
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Možeš. I Sava Lešić I Darko Balaban I Strahinja Milošević I Branislav Đekić Sa vama smo na f4 evrolige
R

Rare

pre oko 2 godine

Partizan i Evroliga ne mogu u istu rečenicu.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Rare Iznenadićeš se koliko može
@

@Rare

pre oko 2 godine

Sve zavisi od 3.aprila
R

Rare

pre oko 2 godine

Jedino da vam gazda kupi, kao EK što je kupio.
@

@rare

pre oko 2 godine

Dok smo mi igrali Evroligu, Rare je skupljao pare za cigare i jedno peceno jare.
R

Rodion Kur(u)(a)c

pre oko 2 godine

Bravo za momka iz Letonije!Još jedno NBA pojačanje uz Zagorca koje ne moze da igra ni u Partizanu!
D

Dunster

pre oko 2 godine

Kad sam pisao da je Kuruks promasaj i da ne zna levi dvokorak svi ste mi se smejali
S

Serekeš

pre oko 2 godine

Neka mi neko objasni kakva je to dobrobit za SRPSKU košarku,povratak Zelimira Obradovica!?
A

Azrael

pre oko 2 godine

Falio je Novica da steze vilicu i da se busa u grudi!Prosle sezone sa onakvim ocajnim Partizanom Filipovski je igrao sa Zvezdom na jednu loptu!O Trikijeriju da ne pricam!
D

Daj ljudi

pre oko 2 godine

Koji Zagorac decko ne igra nista,ne pisite gluposti! Smailagic jeste falio! Pišem realno!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Dok se ne smire emocije sa obe strane ne vredi komentarisati.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

jedina dobra stvar je sto od ovoga gore ne moze. Mnogo gluposti prave , i u polufinalu smo zamalo usli u produzetke sa 10 poena prednosti minut pred kraj. Juce ....odluke kao u pionirima , odbrana ne postoji a da se ne napravi faul. Najveci problem selekcija igraca . jaramaz je bolji od vecine igraca iz ove ekipe. Kuruc igra i to celu utakmicu juce !! Ledej kornjaca ,nemozes sa Trifunom na ozbiljne rezultate .Lesor jedna fizicka sirovina , nista vise od toga . Novica je bio IGRACINA za ove

Sliks17

pre oko 2 godine

Na stranu to sto je bilo i osvojen kup, neke stvari bas bodu oci sve ljubitelje kosarke? Jedno od kljucnih pitanja za KKP je gde je ucinak domacih igraca? Odavno nisam video toliki jaz izmedju domacih i stranih igraca u jednoj nasoj ekipi. Gde je nestao Avramovic kao treci strelac proslogodisnje ABC lige? Zasto Koprivica iako veliki talenat ima strah da napadne centra? Zar se uloga domacih igraca svodi na to da se samo udaraju u grudi i masu peskirima na klupi?
d

dexiko

pre oko 2 godine

Doveli dva najbolja i najskuplja igrača F4 ekipe(milana),lesora,avramović(3 strelac španske lige,još brdo stranaca i vade se na iskustvo.Oni da dovedu dončića pričali bi da je mlad.Pa gospodo sinoć su vam domaći igrači imali 5 poena za čitavu utakmicu.Taj isti dangubić,samo mnogo neskusniji pošto se za to hvatate,je u zvezdi pre 4-5 godina bio starter.I to u vreme kad smo igrali 1/4 finale eurolige,rušli sve rekorde u aba ligi
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Nije FMP odigrao nista posebno, nego je Partizan bio ocajan. Oni da vrede ne bi bili pri dnu EL, kao i svake godine, niti je onaj Radonjic nesto uveo novo, nego su se igraci zbunili i pogubili kad videli da nece lopta odmah u kos... Najgore je sto nisam video borbenost od nasih igraca, Koprivica, Dangubic, Trifunovic, Avramovic - nula... Ovu ekipu je birao Obradovic, pa neka ih dovede u red, to je sto je...
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

TREBA NOVI ROSTER BEZ AVRAMA KURUTCA LEDEJA SKUPI A NE VREDE ! JOVICA , PETRUSEVA U DOBAR PLEJ SUTER
e

e bajo

pre oko 2 godine

a sta mislis koliko tek vi niste nizasta kad Zvezda nije nesto...
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Ti svakim komentarom uspeš da pokažeš da baš ništa ne znaš.Šta ti nije jasno,da ti pojasni neko ko malo bar zna nešto o košarci.Da su hteli tukli bi vas 50razlike,uništili su vas i defanzivno i ofanzivno,sveli su vam najbolje igrače na jedva prosečne ,a ove ostale na neki nivo republičke lige.Kakav ti je to argument,nisu u vrhu EL,pa ako ćemo realno sem te92.i možda još par sezona nikad srpski klubovi nisu ni bili na nivou najboljih evropskih timova.
G

Gost04

pre oko 2 godine

grobar iz niš!? lupaš gluposti, Zvezda je u svakom segmentu igre odrala Partizan, ne znam na čemu temeljiš svoj komentar, na navijackoj ostrašćenosti? Puno ste lošiji, i ne nadajte se ničemu, a ti laprdaj šta hoćeš, ako će ti biti lakše, kup je naš!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Oni znaju samo da biju a mi se pravimo da smo hor Beckih decaka!Doveo bi vam na trening Vesu Petrovica da vam pokaze kako se igra odbrana!
R

Rare

pre oko 2 godine

Nema više igrača iz FMP i Zvezde, prošla su ta vremena. Nekog Vesu možete samo da sanjate.

Srpska kosarka

pre oko 2 godine

Koja to vremena kada smo imali normalnu i jaku domacu ligu iz koje se direktno islo u Evroligu?
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

Zoc zahvali se LEDEJU AVRAMOVICU I KURUTSU .TO JE ZA POCETAK A POSLE VIDI SA ZAGORCEM I DANGUBICU . ROSTER NAM NIJE DOBAR ZA VELIKA DELA NAPADACKI SLAB ! ODBRANA SE POLAKO UCI ,STEZE ALI AKO MEKU RUKU NEMAS NEMA NAPAD ! BEZ NAPADA NEMA NI POBEDE !
N

Navijac ne vodja

pre oko 2 godine

Potpuno se slazem ,novi igraci pola tima
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Psiha. Ukratko, to je najveći problem Partizanu. Kaliniću skidam kapu na tu temu, lik što ga više zvižde, biju ga, čuvaju, veći pritisak, on bolje igra, to je ogromna prevaga. Kilavi Zagorac nula, energija, igra, lik kapiten. Glas bolji šuter od svih sinoć, osim možda Pantera.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

bas tako, Glas moze nesto da ubode. Vecina nasih igraca ima ocajan sut
G

GioGio

pre oko 2 godine

Sta bre Srbi u mraku, ovi su u debeloj tami. Bolje da FMP i Mega igraju evropska takmicenja. Neka mi neko objasni, koja je poenta ovakvog Partizana? Reko bi i za Zvezdu tako , da joj stranci daju 99 posto koseva.
S

SamoPartizan

pre oko 2 godine

Treba pre svega početi od pristupa jednih i drugih.Mi njima puštamo Markovića da šuta sam nadamo se promašaju a oni kidišu na svakog Partizanovog bez obzira bio dobar šuter ili ne.Voleo bih da vidim onu Duletovu ekipu sa Lučom,Gagijem kako se kolje sa ovom Radonjićevom možda mi ne bi prebacili 65 poena ali ne bi ni oni.
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Zvezda zasluženo pobedila i štaviše odučila nas od košarke. Ne može se nijedna utakmica, a pogotovo derbi igrati sa maks. 9 igrača za 40 minuta, od kojih samo 3 igraju koliko toliko dobro i drže ekipu da ne padne u - 30. Žao mi je što ću napisati, ali ovoga puta je potpuno podbacio stručni štab, loše pripremljena utakmica i što je još tužnije ogromna nemotivisanost, posebno domaćih igrača, oko čega ozbiljno treba da se zapitaju Željko i njegov tim. Sem Lesora i Mura koji su bili dobri, Kuruc je pružio više od onoga što smo od njega navikli, i to je bilo to od Partizana. Zašto pri negativnom rezultatu nisu ubačeni Vukčević i Miletić koji su u četvrtinalu protiv svakako dosta slabijeg protivnika, kao mladi igrači pružili dobre partije i nagovestili da bi mogli da budu ti koji će u odlučujućem meču bljesnuti, kako je to bio slučaj prethodnih godina i kod nas i kod Zvezde da se u finalu izrode novi heroji, potpuno neočekivano i reše utakmicu, kao što je to sinoć u Zvezdi bio Marković, koga svakako nisu označili kao potencijalnu ključnu figuru meča. Koja je uloga u timu Radeta Zagorca, osim što je malo po malo povređen, i citira ponekog pesnika, on ništa ne doprinosi timu, kapiten je tima, a nema nijednu lidersku osobinu. Žalosno je to da posle utakmice Novica iz penzije menja kapitena i bodri ekipu posle poraza, bolje da je on tu da samo sedi na klupi i dolazi na treninge, da utiče na igrače, sigurno bi mnogo drugačije izgledali nego sa ovim lažnim kapitenom. Znao sam da će nas skupo koštati izostanak Glasa i Madara kao prekobrojnih stranaca, posebno Glasa i pribojavao sam se da će neko od ove četvorice podbaciti. Ledej je pokazao da je igrač za male utakmice sa lakšim protivnikom i ne vidim razlog da on bude tu i sledeće sezone. U redu je čekati mlade igrače koji su dovedeni, treba im vremena, ali Koprivica koji od svih njih ima najveću minutažu nije pokazao ništa vredno pomena u utakmicama sa težim rivalima, a sinoć nije došao na utakmicu. Trifunović, Zagorac, Avramović, pa i Dangubić su potpuni višak u ovom timu, Avramović osim dobre igre u odbrani nema potreban kvalitet za ozbiljniji nivo košarke na kome su Partizan i Zvezda, niti je ovo fudbal, niti je on štoper pa da igra samo odbranu, a u napadu ako nešto uradi, ako ne nije to njegov glavni posao. Čovek koji igra beka, celu sezonu ima los učinak, a u broju utakmica koje su odigrane svako ima svoj dan pa tako i on gde bljesne i postigne dvocifren broj poena. Trifunović će očigledno ostati večiti talenat, jer od svih mladih igrača on ima najviše iskustva igranja u Partizanu i sramotno je to što kao pre svega domaći igrač nije ništa doprineo sinoć. Ostaje veliki znak pitanja za kompletan tim i stručni štab, gde definitivno mora da se razjasni na koga može, a na koga ne može da se računa i da li mnogi zaslužuju da igraju u Partizanu, da li se kvalitetno radi i šta se uopšte radi na treninzima i kakva je atmosfera, jer tim Partizana bez imena iz 2017, sa mnogo skromnijim budžetom i sastavom je bio neuporedivo srčaniji i borbeniji od ovog što vidimo danas. Tada smo imali trud i borbu, a sada nemamo ništa i veliko je pitanje koje rezultate ova ekipa može da postigne ako se ovako nastavi dalje. Pravo je vreme da se podvuče crta i mnogo ozbiljnije krene u najvažniji deo sezone.
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

Miletic obicna topola bar za sad ! Treba ga opet poslati da negde non stop igra Tako se postaje igrac ne na treninge ! IGRATI MECEVE
R

Reptorsi

pre oko 2 godine

Fale ovom timu igraci kao sto su McCollum iz Lokomotive na pleju i Hunter iz Metropolitana umesto Ledeja na cetvorci, a ove babe Trifunovica, Zagorca, Avramovica izbaciti i dovesti Andjusica, Nakica i Ilica iz Igokee. Danga isto prekobrojan, a Mur ume da sutne ali mu je slaba organizacija igre, bolje da vise prostora ima za Madara i uvoditi polako nekog iz omladinaca. Slaba vajda od ovih cuvara peskira...
s

sssssssssssss

pre oko 2 godine

da ne pratim kosarku, pomislio bih da je taj Zagorac srpska verzija Durenta hahahaha... Pa to sto on nije igrao im je pojacanje, lik je tezak kanal. I potencira se neiskustvo igraca, a taj Panter otisao na f4 Evrolige, svojio ligu sampiona, Lesor igrao u Zvezdi, osvojio evrokup, da ne pisemo o ostalima... Daleko je to od neiskusnog skupa igraca, ali Zvezda je tim, a ne skup legionara...
G

Gost1823

pre oko 2 godine

U ovoj ekipi Partizana,realno mozda su tri igrača Grobari! Stranci su dosli zbog para, tako da,ako neko da više sledeće sezone odoše oni! Od ovih domaćih vecina je dosla zbog Željka! I nedostatak motiva i borbenosti lezi i u toj činjenici!
Z

Zole

pre oko 2 godine

Ekipa bez srca, kratko receno. Pre svega mislim na Lideja, nema decko herca i ne vredi, niti je neki igrač generalno. Mur ima herca, Panter takodje ali je opet dobro čuvan, Smailagic najvise pokazao od pocetka sezone, bio konstantan do pre mesec dana, blaga kriza vratice se on. Koprivica biće dobar još je zelen kao i Glas, ostali u ekipi su kukavice koje su se opet upuvale, po drugi put kad igraju sa zvezdom. Oni su sramota za dres Partizana i vreme je da se stvari nazovu pravim imenom
G

Gostbojan

pre oko 2 godine

Nisam gledao ni čitao komentare,ali sudija je kriv?

Kontraudar

pre oko 2 godine

Nije bilo značajnih sudijskih grešaka. Zaslužena pobeda Crvene zvezde, meni nije teško to reći.
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

A onaj Avramovic se nalozio kod faula u napadu iako je bio faul odbrane kao da je +20. Bas sam od njega vise ocekivao, u Spaniji je bio konstantan. Koprivica bi mogao biti solidan igrac samo kod Vlade Jovanovica ili Stefanovica. Mora da igra 25min. Lesor je baba koja ce da ode za 3meseca. Budala klasicna. Kuruc je ok igrac samo vise slobode mora da ima. Ledej nista posebno. Preplacen. Probati dovesti Majka Dzejmsa i Sengeliju kad se vec ima keša...
J

Jahshabajsba

pre oko 2 godine

Ja sam navijač Zvezde. Lepo je osvojiti Kup, ali da je npr. Zvezda izgubila, ne bih se smorio, isto kao što mislim da ni Partizan ne treba da se smori sad, ili ne daj Bože, Zvezdini igrači da polete. Tek je 2. Derbi u sezoni. Ima još da se igra, realno najvažnija je Aba liga za obe strane. E sad, normalno da Partizane boli ovaj poraz, jer su mnogo lajali, kao i pre svakog Derbija, ali za to su sami krivi ... Inače, i jedni i drugi zaboravljamo Budućnost, ali ta ekipa će ponovo biti jaka u plej ofu.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Uvek se nadam pobedi, ali i pre derbija sam mislio da bi pobeda Partizana bila lepo iznenađenje. Poraz nije nikakva katastrofa. Međutim, nisam očekivao otvaranje utakmice sa - 10 i kasniju dezorganizaciju. Pozitivna strana svega je što sam apsolutno siguran da u Partizanu ima ko da uvidi greške i izvrši korekcije. Ako se Zvezda zavara pa pomisli da će sa nama biti lako, još bolje.
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Jadni, žao mi ih kad ih vidim na ovoj slici ovako pokisle. Neće se oporaviti od obog poraza 2 meseca a za dve nedelje opet idu mečki na rupu.
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Dokle spin o navodnom neiskustvu..Panter, Ledej, Mur, Lesor, Kuruc, Zagor, Danguba, Avram, cak i Trifun tri godine igra u klubu..to je 9 od 12 igraca..svi su igrali vise sezona i finala..oni su okosnica kluba, plus Smailagic, doveden iz Amerike..to je 10 igraca..treba navijaci da pitaju za plate i transfere tih"neiskusniih"..a Zoc iskusan za sve pare..kaze 61 finale. Pa gde je odbrana profo..
B

Bugarin 76

pre oko 2 godine

Tako je prijatelju. Nije to mala razlika, izgubis jednom slucajno, drugi put jos gore bude, nesto ne valja. Radonjić ga procitao lagano, tesko da ce ovaj njega. Verovatno ce bolji skor imati sa Mesinom, nego sa Radonjom. Mozda bi bolje prosao sa Filom ili Gregom Popovicem
N

NikolaValjevo1997

pre oko 2 godine

Nerealno losa igra i priprema, Zvezda opet nerealno dobra, bolje vece atmosfera, napravili brzo razliku i odrzavali je iskusno... Cestitke svakako bilo je tesko gledati ovakav Partizan ⚫⚪
S

Sf

pre oko 2 godine

Ne, sine. Zvezda realno dobra. Ili bolje receno na uobicajenom nivou. Nije se mnogo naprezala. Vas je problem sto ne shvatate nivo EL i ovog vaseg Kupa Mitra Mirica koji igrate. Pa mislite da je Zvezda odigrala fantasticno i da ste zbog toga izgubili. Daj probudite se. U litvaniji je Zalgiris demolirao Lijetkabelis sa kojim igrate uskoro , a poslednji je na tabeli EL. Vi ce te da se mucite sa njima tamo videcete. Pukli ste velike pare za losu selekciju. Rumeni ne moze bez 30 i vise miliona jura.
z

zvezda tj fmp

pre oko 2 godine

predobar,ubili su nas odbranom,imao sam osecaj da gledam cure M.Maljkovic ,toliko su me odusevili.Partizanovi igraci potpuno iznenadjeni time,ali potpuno,mecevi gde se pune hamburg i andora u areni ne da ne sluze nicemu nego su jako plitko zavaravanje. izgubiti je sportski,jevtino prodati kozu je sve samo ne sportski ,a to je uradio partizan, time se bruka veliko ime kluba.. valjda ce trener znati da odreaguje a i igraci,da se pogledaju u oci i kazu,sta je ovo bilo..Valjda vide koliko ne znaju,i koliko treba trenirati.Bio sam misljenja da ce tim rasti i biti do proleca spreman za izazove ali to je puka iluzija.ovim tempom nece biti ni mg sanse za evroligu ni sl.sezone. nije smak sveta ne igrati evroligu,ni fmp ne pravi neke uspehe,a i nemoguce je u rangu reala barse efesa,jugoplastika se ne desava svaki dan.ali tim mora biti konkurentan,posebno u gostima,puni nas ko stigne.Odbrana nula.I treba neko pitati upravu tj.Zejlka,koju svrhu ima Rade Zagorac u klubu.bez lose namere,ali sta je tu u pitanju,jer godinama ne doprinosi ni malo..i nije mi jasno da ni sam ne ode,mene bi bilo sramota.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Davidovac 5-6 puta jeftiniji od Lideja, a doktor kosarke za njega. Dejo ne trazi skupe igrace kao najbolji evropski trener ili tako nesto sto strazi. Skroman trener, ali zato rad, znanje, disciplina, posvecenost, to je put do uspeha.
б

борчанац

pre oko 2 godine

To si lepo primetio.,Davidovac koji je 2-3 po potrebi 1 i 4.stavio u dzep Lideja koji je 4-5
P

PartizanPFK

pre oko 2 godine

Ovde treba napraviti doselekciju ekipe za narednu godinu. Probalo se sa mlađim igračima ove godine ali vidi se jasno da fali neko iskusniji ko zna kako se uzimaju trofeji. Znači prvo na pleju, Jaramaz iz Bajerna. Onda na dvojci Vanja Marinković koji je sazreo u Španiji i koji može dati taj ekstra kvalitet na obe strane parketa. I na centru češki brat, Jan Vesely koji može dobiti i državljanstvo jer je oženjen Srpkinjom + ima uslov jer boravi ovde, dakle da se ne računa kao stranac. I to je to. A ove godine probati bez pritiska i imperativa moranja do kraja ABA šta se uradi i EK da se napadne.
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

I ti stvarno misliš da je Jaramaz blesav da se iz uređene zemlje i stabilnog kluba vrati ovamo? Na njegovom mestu, ni za koje pare više ne nazad na Balkan.
Z

Zole

pre oko 2 godine

Od tih nabrojanih samo bi Vesely doneo kvalitet. Jaramaz se sigurno nece vracati, Marinkovic, pa Glas je bolji od njega i ima veći potencijal, kakav Marinkovic ne igra u prosecnoj Baskoniji. Od postojecih igrača zadrzati Mura, Pantera, Kuruca, Glasa, Smailagica i Koprivicu, ostali kud koji mili moji. Lidej se uvek upuva kada se igra za trofej, zato je i oteran iz Olimpije, Lesor sigurno nece ostati da opet igra evrokup, Avramovic najveci promasaj sezone, Madar mlad i zelen nemamo taj luksuz da ga cekamo jos 2 sezone da proigra, Dangubic i Zagorac već ispricana priča. Znači brat bratu nama treba minimum 4 igrača na leto, ova ekipa je nivo evrokupa i nista vise od toga a mislim da su nase ambicije mnogo vece od toga da budemo 2-3 u aba ligi i ucesnici evrokupa
S

Spinmove

pre oko 2 godine

Ne moze veseli da igra kao domaci,igrao je za cesku repku,a i uostalom vredi trenutno 2 miliona sigurno I andjusic je interesantan,samo da li mu se ide iz monaka
m

možda grešim

pre oko 2 godine

Meni nikada neće biti jasno zašto se Žoc odrekao usluga Jaramaza? Ja sam želeo da ga vidim kod nas, u Zvezdi. Ni za Gordića mi nije jasno, mislim da je odličan igrač, kome treba dobar tim i dobar trener.
O

Ovo je sala?

pre oko 2 godine

"Krenuo da gradi tim na zdravim nogama"? Prvi potpisi Panrer i Ledej 😂😂😂😂
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ono sto najvise bode oci je podatak da kad smo se odlepili na 20 razlike vi ni u jednom momentu niste spustili na 12 ili 15 razlike nekom serijom sve do 2 min pred kraj utakmice. Pa nije zvezda drim tim...jesnostavno bas lose selektiran tim i ja bih iskreno voleo da vam je smajlagic toliko bitan za igru, ali i vi ste svesni da nije. Nadam se da cete kroz EK da se probijete do EL jer Beograd zasluzuje dve ekipe u EL...srbija to zasluzuje...jer u aba ligi niko zvezdu ne moze da dobije ne na 3, nego ni ma 2 utakmice.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Nesporno je da je Crvena zvezda dobro odigrala. Ali i da je Partizan bio loš. Uostalom, razlika govori. Ima ovaj Partizanov tim potencijal ali uz još dosta rada, zahvalnicu nekima i par promena.
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Ekipa im izgleda na parketu kao da su se juče skupili i igraju prvu pripremnu utakmicu.
5

5567655556

pre oko 2 godine

Pa dobro, tek je pocetak sezone, jedva 50 utakmica zajedno odigrali 😂
K

Kalina Supermen

pre oko 2 godine

Prva rečenica Nedostajao je Zagorac. Kome? Dečko prosečno beleži 2 poena po meču. Neozbiljno je pisati o nekom nedostatku.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Falio je samo Smjlagic koji je realno dobar igrac. I to je to. Cus Zagorac? Nerealno... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha... Kao da je falio Lebron Dzejms... Hahahaha
G

Gost322

pre oko 2 godine

Zato ih je iskusna mega pobedila...
b

boze boze

pre oko 2 godine

ma sve neiskusni, pioniri
V

Varela

pre oko 2 godine

Kroz Čovićev klub je prethodnih 10 godina prošlo dosta domaćih igrača koji su igrali Evroligu čak su i uspeli nekom magijom da zadrže neke domaće igrače godinama i još većom magijom da vrate najbolje krilo Evrope i bar top 3.Koga da Partizan vrati iz prethodnih godina Ratkovicu,Obrada Tomića,Djoku Šalića i slične?
U

Uno

pre oko 2 godine

Kojoj ste vi magijom doveli igrače Milana ,Reala ,Golden Stejta...?I to ste sve doveli u sedmoplasirani tim ABA lige
N

Nedooostaje

pre oko 2 godine

Nedostaje plus 30miliona Ne mogu se osvajati trofeji sa strancima.. Zvezda ce jos dugo biti na tronu. Inace uskoro prolaze izbori i nece Partizan imati budzet kao i ove godine. Tako da ovo vam je bila sansa za EL, ipak nista od toga.
A

Axaxaxaxa

pre oko 2 godine

Koja šala. Pa sa jednim izborima se Crvena zvezda naglo oporavila u svim sportovima. A Partizan potonuo. I sad kad se nešto pokušava još ćemo trebati da se izvinimo Đuri što nas je tukao.
@

@axaxaxa

pre oko 2 godine

Pa nije se Zvezda oporavila jer je gurana, imaš podatke za budžete i slično. Oporavila se jer konačno nije više bila sabotirana, nisu joj odnošeni koševi, nije više gašena i ugnjetavana, nego je dobila jednake uslove kao Partizan. I sad kad su jednaki uslovi (čak je opet Partizan imao malo bolje uslove) Zvezda ima mnogo bolje rezultate. Tako da, mi ne tražimo protekciju. Samo jednake uslove i pošteno suđenje. Nama nije problem da pružimo ruku i kažemo da ste bolji. Ali to prvo morate da zaradite na terenu, radom i trudom, a ne ovakvim ponašanjem pijanih milionera koji troše državne pare (koje su ničim izazvane došle do njih iz nekog razloga).
b

bgcz

pre oko 2 godine

Panter i Ledej su igrači kakve zvezda čuva dvaput nedeljno u Evroligi. Mur je kao divlji plej iz instant ekipa poput Uniksa, Darušafake ili tako nego i lak je za čuvanje. Madar je manje predvidljiv plej ali fizički jako slab. Glas je imao mesto da pođe umesto rovitog Lesora. Uvek je bolje imati slabijeg igrača al zdravog nego rovitog. Smailagic jeste falio ali ne bi uticao na ishod, samo vas ne bi držali na 20 razlike sa pola snage. Koprivica i Tristan jesu talentovani ali je Kuzmić ipak evroligaški centar. Sve u svemu na 3 utakmice partizan nema šta da traži protiv Zvezde. 3:1 je tu realno
A

Aljosa PFK

pre oko 2 godine

Ljudi, glave gore... Ja sam prvi citavu sedmicu proslu trubio da ih je procitao Zoc i da cemo ih samleti. Moraju doci do izrazaja preskupi Panter i Lidej i Mur. Imao sam super osecaj. I onda fasovah samar. Pregazili su nas, uzduz i popreko. Pozdrav svima!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Meni bi unapred bilo iznenađenje da smo pobedili ali glavni utisak je što je sve bilo neko probijanje bez izgrađenih akcija.
p

pop9

pre oko 2 godine

Molim?Kako?Pa zar Zagor nije mahao peskirom na uvek neugodnih -17?Zar ne gledaju u Izrselu Madara?Je li Avram natego misice na 0:0?