Komentari na vest

Ko su momci koji su pokorili Evropu: Zvezdini i Megini biseri, osvajač Evrolige sa Realom, trio iz Čačka...

m

majstori su to

pre 10 meseci

Topić i Bosnjakovic su majstori.Bice sigurno i A reprezentativci. Veliki uspeh.Za ostale, prelazak u seniore e tu mora da se promeni sistem i da se istrpe i ispostuju sampioni evrope. Deca su zasluzila podrsku.Cestitke svima jos jednom.
D

DrL

pre 10 meseci

Iznjedri li nekog INSTITUCIJA ?
D

Dakako

pre 10 meseci

Miću Berića pre 40 godina
L

Laktasi 2008

pre 10 meseci

NISTA BEZ TOPICA I ZVEZDINIH KLINACA,BRAVO MOMCI NAJBOLJI STE!👍
m

monterooo

pre 10 meseci

Bravo za momke ali ovo veze sa realnombae EL kosarkom nema.... Pa macvan ,stojacic i jos dobrih momaka bilo su u NS su dobili Karija postali svetski prvaci,niko od njih vise ni ne zna gde je kosarkaski teren a stef je bog kosarke.
G

G

pre 10 meseci

Ako vec nemaju skolu kosarke, barem imaju prvu petorku prvog tima od domacih igraca, kako je trener rekao da tome tezi kada je dolazio... nate.
д

да, да...

pre 10 meseci

...види се допринос институције развоју српске кошарке, њихова школа доминира са ниједним играчем у саставу 😂😂😂 Последњи млади репрезентативац је био Мића Берић, 10 година старији од газда Остоје.
J

Joca sa Čubure

pre 10 meseci

Ništa ovo ne mora da znači, pogledajte sastave prvaka Evrope iz 2015, mislim da su samo Jaramaz i Gudurić aktivni igrači. Uostalom pogledajte pobednike zadnjih x ovakvih onladinskih turnira, to je uglavnom 1 do 2 igrača da nešto urade maksimalno. Dug je put pred ovim momcima...
k

kkml

pre 10 meseci

Pa to i jeste cilj, da iz generacije izvuces 1-2 EL igraca. Na 10 godina ce ti se pojaviti neki supertalenat, i sa takvim timom ti je uvek zagarantovana medalja u seniorskoj kosarci. Ove medalje u mladjima kategorijama je samo mazanje ociju.
@

@kkml

pre 10 meseci

Bice dobro ako bude i jedan, isto ovako se pisalo o Pecarskom, Miškoviću kad su uzeli mvp nagrade.
v

verteks

pre 10 meseci

Uz Jaramaza i Gudurica su "aktivni" i Davidovac, Zagorac, a i dvojica koja nisu igrala, Ristic i neki Nikola Jokic. To je bila odlicna generacija, problem je sto su naredne 4 katastrofa (jedini vredan pomena Vanja Marinkovic)...
@

@verteks

pre 10 meseci

Pa Jokić nije ni igrao tada jer je već bio nba igrač a pre toga zanimljivo nije osvojio nijedan značajan omladinski turnir. Toliko o tome koliko su ovi turniri pokazatelj nečega, najveći evropski igrač nema nijedan trofej u omladinskoj košarci. Isto tako i oni trofeji evrolige za mlade, pogledaš zadnjih 10 mvpjeva i samo Dončić je poznat. Dakle lepo je osvojiti ali apsolutno ne znači ništa. Pecarski je imao na dva evropska prvenstva zaredom statistiku Oskara Robertsona pa danas ne može da igra za Borac.
y

y77

pre 10 meseci

jos samo da neko od tih silnih osvajaca evrolige i bisera postane igrac, sto bi trebalo da bude jedini cilj
t

tviter.glavatan

pre 10 meseci

Partizan ima jedno igraca koji je u ovim godinama igrao za Partizan a to je Mica Beric. Cak je i Aleksandar Djordjevic ponikao u Zvezdi.
N

Nadrealnooo

pre 10 meseci

Koliko je igraca u reprezentaciji iz kk Partizan? Pitam zbog trogodisnjeg plana Zeljka i razvoja Srpskih igraca. Ako ko zna neka javi. Ne mislim na ovu selekciju nego koliko je mladih afirmisao Zeljko u svom trogodisnjem planu razvoja mladih srpskih igraca,jer to je bio plan njegovog povratka u srpsku kosarku. Ako ko zna broj neka javi,hvala unapred.
N

N P

pre 10 meseci

Mnogo ti je muka u glavi...a čini ti se privid neke sreće...bolesne...neka vam je svima Bog na pomoći. Bravo za momke, srbsku decu, za koga god igrali. Mada kako je svima MR agent nemaju mnogo izbora ( ko Petruševa kad nije dao u Partizan nego u njegovu Megu, naravno ). Za nivo koji igra Partizan, EL i ABA liga, da oformi i dovede na traženi nivo gospodin legenda Obradović, Koprivicu, Smajlagića, Trufunovića i Drezgića ( nisam siguran kakav je Miletićev ugovor i da li će biti mesta i za njega u ovoj ili narednoj sezoni ) sasvim je dovoljno! Ja se kao Srbin molim da i Zvezda izda u naredne 2 godine toliko i takvih igrača. Toliko, nemaš pojima, verovatno si mlad ili nemaš znanja pa ne znaš koliko je igrača došlo u najviši nivo iz Partizanove škole. U zdravlje.
V

Voždovac

pre 10 meseci

Ljudi da li je moguće da i na ovakvoj vesti jedni drugima jedemo džigericu? Ebo nas ko nas napravi ovako lude :)
M

Miodrag 1

pre 10 meseci

Ono što je još jače, koliko se razumem u košarku, za jednu ekipu igra pet igrača. Ali sinoć se bukvalno igralo u neregularnim uslovima, jer za našu reprezentaciju je igralo pet a za špansku reprezentaciju šest. Kako? Pa tako, što sam danas ponovo odgledao utakmicu, gde su sudije kao očigledno šesti igrač Španije, napravili tačno jedanaest kardinalnih (da ne kažem pokrali) grešaka, normalno na račun naše reprezentacije. A tu nisam računao momenat kada su španci prosto polomili malog Mušickog na centru, a sudije nisu ni gledale dali je to nesportski faul, ali su zato za naša dva faula (gde se u jednom od njih mladi španac drži za lice, kao da ga je neko nokoautirao pesnicom) sudije proveravaju dali je to nesportski faul, i umesto da mu dosude simuliranje, oni ipak sude faul.
V

Voždovac

pre 10 meseci

Nisam gledao prenos, ali sam gledao snimak oko pola 2 ujutru i izbrojao sam 10 grešaka na našu štetu. Bilo je još par o kojima može da se debatuje, ali poenta je tu. Mislim da smo jedina zemlja koju sudije kradu i na našem tlu.
@

@

pre 10 meseci

Greske su sastavni deo igre, ne rade to sudije namerno, taman posla. Pa pogledajte utakmice Partizana( fudbal), jednostavno to je ljudski faktor
h

hanter

pre 10 meseci

Kako nema nikoga iz Partizana?
p

pozdrav

pre 10 meseci

ja kao grobar sam srecan sto je mali topic razvalio ovo takmicenje i uzeo mvp nagradu i zlato. Momak zajedno sa ostalim drugarima je donio radost i zlato nasoj zemlji i mi smo ponosni na njih jer znamo da je to nasa buducnost Srpske kosarke. Oni ce jos da izmijenjaju klubove, bice tog saltanja iz Zv u Pr u Megu u ostale EL klubove tkd suludo je sto citam ove neke komentare koji u ovoj sreci i radosti Srpskog sporta nadju nacin da pisu razne neprimjerene stvari u ovom momentu a i inace. Budimo ljudi
D

Druže

pre 10 meseci

To su ti jedni te isti likovi, i samo se prepucavaju na svakoj vesti, ja to i ne čitam. Samo preskočim.
d

da druze

pre 10 meseci

ma svi ti komentari koji su hejt, provokacija, zezanje idt, ili su kidare tikatokare male ili su matori koji su propali ko zeton u zivotu pa ovdje i bilo dr gdje stignu blate sve sto stignu..

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@realno cuj ti ovoga? Posto si toliko iskusan i sjecas se kosarke iz perioda bivse sfrj, koliko vi u opste imate titula u kosarci od kada se ona igra u hali i na parketu? Ja priznajem da ste vi najveci tim u kosarci na sljaci kada se na kos sutiralo iz muda, kada su rezultati bili kao u vaterpolu na nekakvim turnirima od 2-3 utakmice sa istinakom legendom tulijom roklicerom iz Cacka! Ali od kada se kosarka igra u hali, kkcz je niko i nista, jedno finale kupa koraca protiv mesa iz verone i jedan top 9EL (kombinovano kkcz mali kalemegdan i kkczt stepana supanca 15a) i najveci igrac zufer avdija! Sa druge strane, KKP sampion Evrope, 3 x osvajac evropskog kupa Koraca, 4x ucesnik F4 EL, izbacio takve asove kao sto su Djordjevic, Danilovic, Rebraca, Kicanocic, Dalipagic, Bogdanovic, Krstic, Paspalj i najveceg trenera u istoriji evropske kosarke Obradovica! Po tebi je zvezda veca i od cibone i od plastike i od Partizana i od ostalih timova zbog titula na sljaci? Ja te pitam koliko imate titula u bivsoj sfrj od kada se kosarka igra na parketu? Odgovor ni jednu! Ne kaze dzabe voditelj espna Partizan the Boston Celtics of Serbia a navijaci Makabija who the … are you? Kosarka to je Partizan to nikada nece biti crvena zvezda, mozda samo u filmu Bicemo prvaci sveta u reziji ona voli zvezdu! Sportski pozdrav
p

pancevac992

pre 10 meseci

Te tvoje lazi mogu da prodju kod takvih kao sto si ti,Top8 el a ne top9,prva stvar,drugo polufinale evrolige namerno ne racunas?ko je osvojio prvi trofej u evropi od srpskih klubova?e baroncino jedna,nekad potpisivsna kao zeljko grobar,mislis da smo zaboravili?isti sistem idte lazi 10 godina,smesan si.
B

BANENCE

pre 10 meseci

TAKO JE LJUDINO..NAPISAH I JA SLICNO ALI JOS NEOBJAVISE..UMETNICKI GLEDANO POZ GROBARSVI ZVEZDINI ASOVI STAJU ZZA JEDAN KAFANSKI STO..ZA PARTIZANOVE I 5 KAFANA JE MALO..VEROVATNO SI MLAD STO JA VISE NISAM..DRAGAN KICANOVIC JE BOG KOSARKE..NESTO NAJVECE STO JE OVA ZEMLJA IMALA..SVE KAO SPORTISTA OSVOJIO ISA 28GOD SEPOVUKAO..NAJBOLJI IGRAC EVROPE SVETA I NARAVNO SRBIJE POGLEDAJ KASETE..OTKAD JE ON DOSAO U PARTIZAN ZVEZDA NAS NI JEDNU UTAKMICU NIJE DOBILA SA NJIM SU NA NULI..OVO PISEM A MOZDA TI JE I POZNATO...
д

да, да...

pre 10 meseci

...Партизан је у СФРЈ био институција и доминирао са 4 титуле за 45 година. Звезда само 14, тј. 10 на шљаци(Партизан није могао ни да присмрди) и 4 на паркету. Укупно 14, а Партизан 15 у фудбалу и кошарци ЗАЈЕДНО 😂😂😂 Стварно сте велики клуб. Додуше, Звезда нема легенде, само 4 члана Куће славних.
i

iks Tb

pre 10 meseci

I, onda pitate zasto dr Čović Nebojša ima zvanje doktora?.. Niti jedan jedini igrac iz KKP! Kraj priče!!!!!!

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Ziv si? Nije te bilo od finala ABA
p

pbg

pre 10 meseci

igrali su neki od ovih momaka i drugu ligu, koja je za njihov uzrast mnogo teze takmicenje od juniorske lige,
d

dragoo

pre 10 meseci

Svaka cast momci, samo jako i dalje... sve cestitke i da vas zdravlje i sreca prati
s

seba

pre 10 meseci

To su momci koji će otkazivati reprezentaciji kad postanu vrhunski sportisti, eto ko su. Uživajte u zlatu jer drugo sa reprezentacijom nećete videti.
M

Miodrag 1

pre 10 meseci

Ti kao da imaš neki problem, sam sa sobom. Klinci još nisu ni počeli da igraju seniorske mečeve, a ti, verovatno zbog Jokića, prosto blatiš ove naše zlatne klince.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Ove delije ne mogu bez Partizana ni na ovoj vesti! Izgleda da je nekima kosarka unistila detinjstva i druge zivotne dobi! Treba li jos jednom da ponovim: Partizan the Boston Celtics of Serbia (Voditelj cuvenog americkog sportskog kanala ESPN) -vs- who the … are you? (Navijaci velikog Makabija)…najbolji dokaz ko je ko i sta je sta u svetakim okvirima! Zato je Partizan institucija a vi, da citiram navijace Mkabija, who the … are you?
R

REALNOOO

pre 10 meseci

Ja imam sina od 13 godina i nedavno je pitao zašto Partizan nije nikada do sada bio prvi. A imamos vi naravno dovoljno godina da se sjećamo, pa i roditelje da nam pričaju. Ja se lično sjećam da Partizan do početka rata nije imao skoro ništa ni u košarci. Imali ste 4 titule prvaka države. O fudbali je iluzorno pričati uopšte. I tada su postojala djetinjstva, i djeca, i starci. Niej to tako momče kao što ti vidiš ili te je neko ubijedio. Ja se dobro sjećam i Seltiksa od prije 30 godina.
i

iks Tb

pre 10 meseci

Drzite li Mirotu jos za ruku ili nešto drugo? Hahaha
P

PikiCar

pre 10 meseci

Cekajte, a kako nema nikoga iz onog kluba koji "stvorio" najvise reprezetantivaca???? hahahahaha....Ni tada ih nisu stvarali, nego ih preko drzavnih organa OTIMALI iz drugih klubova....I Djordjevic, i Danilovic, Divac, Vujanic, Tomasevic, Bogdanovic.....apsolutno svi, sto se lako m,oze proveriti........samo lazu, lazu...a ko laze , taj i krade.....a to je dokazano bezbroj puta...a ko nece na silu, postoji gepek....a posle se izvionjavaj sto si dobio batine ! :)
A

Ajde

pre 10 meseci

Oni još uvek nisu igrači već potencijalni igrači … videćemo ko će u budućnosti od njih zaista i postati igrač, možda čak svi a možda i nijedan … uostalom koji su to igrači nastali u CZ još od Nedovica i Gurovica? A koliko njih nije ni broj im se ne zna …
m

molim

pre 10 meseci

koliko smo mi kao narod se srozali na najpakosnije grane, u sreci mi cemo naci nacin da se bockamo nozicima u djale. dajte ljudi manite to, radujte se uspijehu nasih zlatnih momaka, to jel on iz tog ili tog kluba bukv ne pije vode jer to nije fixna vec promijenjiva stvar kroz vrijeme. lp
X

X

pre 10 meseci

Matori... 💊
U

Ub ub ub

pre 10 meseci

Bravo Danilovicu ovo je 50% i tvoj Pehar
д

да, да...

pre 10 meseci

...ако уопште зна да се играло 😂😂😂
P

Partymaker

pre 10 meseci

U košarku mora mnogo više da se ulaže. Nama košarka jako dobro ide, imamo bukvalno nepresušan izvor potencijala,postoji ozbiljna struka i znanje. Sve navedeno može mnogo više da se unapredi
B

Belgrano

pre 10 meseci

Pored silnih kojima se ne igra za reprezentaciju, lepo je videti da uprkos svim otkazima, podelama, nenormalnostima koje vladaju u srpskoj kosarci, mi i dalje izbacujemo talentovane kosarkase kao na traci. Nadam se da ce ovi momci uspeti da ostvare prelazak u seniorsku kosarku i tamo nastave sa uspesima, nikad nam potrebniji nisu bili nego u sad u moru igraca kojima je vise stalo do svojih ugovora nego do reprezentacije.
z

ziki889

pre 10 meseci

Ono sto celom rezultatu daje jos vise na uspehu je sto je ostvaren bez 4 igraca projektovanih za prvu petorku(necemo o razlozima izostanaka) + povrede koje su zadesile ekipu tokom turnira. Definitivno najtalentovanija generacija posle 87'
P

PiterLemon

pre 10 meseci

Koja su ta četvorica ?
o

oviSu

pre 10 meseci

Drezgic, Stankovic, Gacic, Mikic.
T

Travolta

pre 10 meseci

A gde su klinci iz "čuvene" Partizanove škole? A da,oni nemaju školu !
G

Gembe

pre 10 meseci

A ja sam mislio kad nema igrača iz instalacije da propada reprezentacija avtomatski
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Ček ček...Partizan bojkotovao i ovo takmičenje?
T

To je to

pre 10 meseci

Niko iz samoproglasene institucije.
g

grobari surdulica

pre 10 meseci

pa kad nase igrace niko nezove ugnjetavaju nas uporno i svi su protiv nama
g

grobariiiiii

pre 10 meseci

opet se forsira samo zvezda, nemam reci
M

Miodrag 1

pre 10 meseci

Ne forsira se Zvezda, već ste vi navikli samo da kupujete gotove igrače