Komentari na vest

Koliko zaista vredi Mario Hezonja? Hrvat odbio dve Realove ponude, Pao nudi 2.000.000 evra

x

xyzet

pre 2 meseca

Imam stari auto od 20+ godina, održavan, doduše, i strašno se sviđa mom komšiji. Tržišno vredi 800 evra, on mi nudi 2000 samo da mu ga prodam. S druge strane imam skoro nov auto, star 3 god i tražim 20.000 za njega. Nude mi max 15.000 i šta onda koliko vredi? Pišu ljudi, precenjen, ne vredi toliki novac, a klub to plati, u čemu je problem i koliko onda vredi?
A

Atomska bomba

pre 2 meseca

To je najjednostavcnija stvar na svetu. Vredi tačno onoliko koliko je neko spreman da plati za njega. Osnovni postulat ekonomije, Važi za svu robu, pa i sportiste.
M

Monteroo

pre 2 meseca

On da je malo normalan igrao bi u nba za min.20 milki po sezoni jer ima bas sve ..i brzinu,i solidan sut,i skok,atraktivan...atleta..u odbrani u EL moze da preuzme i keca i peticu....zna decko da igra ... Ali eto ima taj ja pa ja karakter sto na um to na drum..a to ameri ne vole....moras da pricas svaki dan mi ,ekipa ,timski duh...i sl.....a na terenu posle budes alav ko tre jang ... Jedno je sigurno za 2 milke u evropi takvog igraca nema....regulisace to florentino...sta je 2 milke ...u FK...brahim dijaz na minimalcu od 10 godisnje....
g

gg31

pre 2 meseca

Precenjen igrač.
i

imenjk

pre 2 meseca

Habibi, kam tu dubai
M

Maestro

pre 2 meseca

@kupi sezonsku Izvini,zasto bi ja uzimao sezonsku kad svakako pomozem klubu koji se finasira parama svih poreskih obveznika,pa ja i svi ostali ljudi dajemo pare tom Telekomu koji posle daje Zvezdi,a sezonsku nisam uzeo jer ne zelim da dajem 100-150 eura za razne Gilespije,Tobije,Lazarevice,Kuzmice prosle godine Holande,Raduljice,Martine,Bentile jer njih bi doveli i sa mojom sezonskom i bez nje.Jel trebam da uzmem sezonsku i dam novac coveku koji nam prodaje maglu tako sto prica na pocetku sezone kako napadamo fajnal for a posle prica kako se ne lozimo na top 8 i zadovoljava se kupom Koraca???
G

Gost1818

pre 2 meseca

Kam tu Dubai bro.
M

Maestro

pre 2 meseca

Tek sad kad vidimo koliko vrede neki ozbiljni igraci shvatimo koliko je nasa Zvezda nesposobna da izabere kvalitetne igrace a imas oko 12 miliona za plate,a ima dosta ozbljinih igraca koji vrede 1.00-1.50 miliona,ne mozemo sve sa ih privucemo da dodju ali sigurno smo mogli da izaberemo bolje od Tobija,Sabaza,Jaga...Imali smo Monekea,Odzeleja,Sengeliju,Kinana Evansa i jos gomilu kvaltetnih igraca al treba u klubu biti neko ko ima nos i ko je strucniji od Milana Dozeta.
X

Xao

pre 2 meseca

Sad je lako pričati kako je trebalo
K

Kupi Sezonsku

pre 2 meseca

@maestro A jesi kupio Sezonsku kartu ikada u zivotu i finansiski pomogao Zvezdi? Smem da se kladim u sve pare da NISI NIKAD,jos jedan klasican "strucnjak iz fotelje" koji hoce najbolje i najskuplje igrace u EL a ovamo nikad u zivotu Sezonske karte kupio nije!
M

Makks

pre 2 meseca

@Kupi Sezonsku, najpre da te naučim da se reč "sezonska" ne piše velikim slovom. Zatim, piše se finansijski, a ne finansiski. Treće, komentar se odnosio na to da se sa budzetom od 15 miliona evra mogao napraviti bolji tim i da smo doveli pogrešne igrače. Dakle, rečeno je da je isti novac mogao biti uložen u Monekea, Evansa itd., a ne u Nejpira i Tobija. P.S. Ne verujem da ćeš shvatiti iz prve ali pokušaj, nije tako teško.
P

Preža

pre 2 meseca

Možda jednostavno pomenuti igrači nisu bili zainteresovani za dolazak u Zvezdu?
R

Realno samo

pre 2 meseca

Molim te shvati, ne radi se toliko o tome da li zvezda i Partizan mogu ili ne mogu nekoga da plate, jer mogu vecinu igraca. Poenta je da li taj igrac želi da dodje ovde. To je jedino o cemu trebas razmisljati. Pa je l stvarno mislis da je neko u zvezdi lud pa da 2m za Nejpira, a ne da za Gudurica npr? Da Partizan ne bi doveo Milutinova ili Vanju umesto Danila ili Kaminskog npr..
M

Mi mora preplatimo

pre 2 meseca

Igraca, da vi dosao u Srb, Kao i rusi i litvanci, nije ti lepo vreme, igras u nekom jadnom klubu... Hezonja bi u Srb igrao tek za 4 mil, samo dajem primer. Ero i shabazz npr, vratio se u grad mode da igra sa po kur** ako treba i za manje para
N

Nba kalibar

pre 2 meseca

Da da toliko je dobar bio u nba, da su ga u game of zones-u trejdovali za konja (bukvalno).
e

e ako

pre 2 meseca

Su ga u game of zones trejdovali za konja onda je sigurno los...
T

The Black Crowe

pre 2 meseca

Sedeo sam iza klupe Reala na polufinalu Kupa protiv Valensije. U jednom trenutku kad je Valensija malo zapretila i Mateo pozvao tajmaut, Ljulj je toliko vikao na Hezonju i psovao da su svi ćutali i gledali. Hezonja je ostao da sedi na klupi i nije se pomerio sa mesta, gledajuci sve vreme u jednu tačku. Čim se utakmica završila, ekspresno je skočio i pozdravio protivnike i pravac svlačionica bez slavlja sa saigračima. Nešto ne štima.
S

Selma Bajrami

pre 2 meseca

Isti igrac KO Nas , Necke Nedovic. Jednodimenzionan. Oboje jako dobre ofanzivce. Dok u odbrani duva promaja. Mada Nemanja je sklon povrede. Oba predobri za Europi, a dok u NBA nista nisu uradili , ista prica , KO I Vasa Micic.A, dok za to koliko vredi. Sigurno vise od Majk James. I plus I Mario Hezonja I Nedovic imaju ogromno ego I pomalo nezhodan karakter.Ja bi mu dao plati od 3.5 milione po sezonu . Po, meni najbolje da ostane u Madridu. Ako, oce da uzima titulu. U Panatinaikos nece uzeti nista. Sta znam mozda mu je zelja povratak u NBA. KO sta Sam napisao, prvi put Nije nista uradio, mozda sad SE popravio, I suzreo u vise aspekata. Sta se kaze mozda je cleaned up his act. Kad je mogao, Davis Bertans I Maxi Kleber uspeli. Sve je moguce. Mozda je novi, Dante Eksum. 💉🍼🌲🍸🍻🍺⚰️🚽💊👉👇👞⚰️💸✍️🚪🛀
K

Koliko je znas

pre 2 meseca

Hezonja jedan od najboljih odbrambenih u NBA
д

дал можеш

pre 2 meseca

да поредиш њих двојицу???
M

Makks

pre 2 meseca

Pises da je kod Hezonje defanziva slaba i da duva promaja? Toliko o tebi.
P

Pristrasni posmatrač

pre 2 meseca

Ja sam se tri puta preznojio dok sam pročitao ovaj komentar sa svim ovim znakovima interpunkcije i isprekidanim tokovima misli
G

Godtgost

pre 2 meseca

Partizan daje 3+, a i lepo su ga navijaci docekali onomad. Zasto bi potpisivao za 2?
K

Kop

pre 2 meseca

Pustili ga onda, sad ga hoće nazad.