Komentari na vest

Konekcija Teodosić – Tobi bi mogla da bude kičma Zvezdine ofanzive

P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Asvela hoćemo pobede protiv Asvela u krcatom Štark Areni u četvartak
G

Gost997

pre 8 meseci

Teodosicu da stavi neko parmak od 2 metra na centra podelio bi mu bar 5 asistencija, a sa Tobijem i Mitrom protivnicke odbrane mogu samo da placu, jer su to 3 kosarkaska genijalca
D

Dapace

pre 8 meseci

Igracina.
W

Wij

pre 8 meseci

Zar niste svi do skoro pricali da Teo nije nikakvo pojacanje? Sta je sad?
C

Covicu...

pre 8 meseci

KAD CE DOBAR BEK SUTER,STA SE VISE CEKA?
O

Odlazi Covicu

pre 8 meseci

Ceka se decembar da se promeni pola tima i trener kao svake godine a titula vec bude izgubljena u ABA ligi i budemo 17. u EL...
O

Odlazo zeljko

pre 8 meseci

Puknemo od Studenata iz podgorice stvarno sramota,zeljko Odlazi!
C

Cigani na F4

pre 8 meseci

Zvezda na F4 2024 god
l

lion zion

pre 8 meseci

petorka mitrovic tobi gedraitis teo nejpir au kakav dar mar napadacki a nije raspad ni defanzivno.kosarka to je CZV
M

Manche

pre 8 meseci

A moze i Nejpir, Nedovic, Rokas, Bjelica, Tobi
G

GostPa

pre 8 meseci

@Manche Nažalost, pitanje je da li ćemo i u kojoj meri uopšte gledati Bjelicu do kraja godine u Zvezdinom dresu. Sjajan momak, izvrstan košarkaš, ali povređen.
П

Профа Николић

pre 8 meseci

Без конкуренције и без дилеме далеко најбоља и најразноврснија петица у АБА лиги и међу пет у Евролиги! САМО ГАЗИ ЗВЕЗДО!
d

d. g.

pre 8 meseci

Teško je biti saigrač Teodosića jer u svakom trenutku morate biti spremni za pas. Inače može da vam ode nos. Teo je jedan od najkreativnijih igrača u ovom veku.
А

Аb

pre 8 meseci

Samo da su nam igrači zdravi, ništa drugo... Nema dileme da će spoljna linija sa Teom, Sabazom, Nedovićem, Hangom, Gidraitison, Jagom igrati atraktivno i napadački spektakularno... Ima tu i igrača za jake odbrane... IQ visokih je na zavidnom nivou, Tobi i Mitar će plesati uz naše plejeve... Samo polako, ovaj tim puca od talenta... Samo da nas povrede zaobiđu...
j

ja sam bre komsija

pre 8 meseci

Mislim da ce ovo biti najgora sezona za vreme Covica nema beka sutera Santos nije plej za zvezdu Teodosic mator Bolmboj nije centar kakav treba Zvezdi...lupajte minuse ali vreme ce da pokaze i mislim da protiv Partizana nema sta da trazimo
д

да, да...

pre 8 meseci

...нећемо ни да играмо против Партизана, него Будућности у АБА и ФМП у КЛС 😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Osvojicete samo onu vasu privatnu ligu.Pa ce da se teodosic odvali od viskija u kafani "kod macka"😂😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Viski teodosic,ako bude pogodio ulaz u pionir,prolazite u top16😂😂😂😂
д

да, да...

pre 8 meseci

...Маркус Вилијамс вас је трпао уз виски, томпус и марихуану 😂😂😂
L

Lk

pre 8 meseci

IzgledacevZvezda odlicno,ali da je Covic doveo beka sutera i krilnog centra umesto Bjelice ,kao sto je rekao,bili bi kandidati za titulu u El.
d

d. g.

pre 8 meseci

Sačekaj sa Bjelicom. Ako bude zdrav takvu četvorku nećeš naći. Čovek je pretprošle sezone osvojio nba titulu.
T

TP-1

pre 8 meseci

Ma vazi ej...u Decembru trenutak istine,tj kolaps u Zvezdi. Smena trenera i doselekcija. Nemoj da bude da posle nisam reko.
д

да, да...

pre 8 meseci

...сигурно је тако, само не знам ког децембра, пошто већ 10 година пишете исто 😂😂😂
G

Godzila

pre 8 meseci

Mogla bi. Ako Teo izdrži do Nove godine bez povrede.
S

Srdjan88

pre 8 meseci

Ima Zvezda i Sabaza koji je isto itekako sposoban da podjeli asistencije.
i

igor978

pre 8 meseci

Mislim da će ovaj momak biti Zvezdino najveće pojačanje ove godine. Svakako je igrač koji može da dobenese instant kvalitet, dok je Partizan odlučio da se kocka sa Kaminskim.
K

KuntaKinte

pre 8 meseci

Kako je to lepo primetio jedan moj drugar: Mi svakome mozemo da ubacimo 100 poena, ali je veliko pitanje da mi mozemo da primimo manje od 100.
r

reb8888

pre 8 meseci

...ne znam odakle takav zakljucak ali tesko da ce neko lako dati zvezdi 100 poena...
P

PaGost

pre 8 meseci

Zvezda je realno značajno jača ove sezone. Tačno je da su došli neki igrači u godinama ili skloni povredama, ali roster je širok, a svako od njih može s vremena na vreme da bljesne. Uvek ima neko ko može da povuče ili nađe individualno rešenje. Videćemo šta sezona nosi, ali top 8 bi trebalo da bude obezbeđen. Za dalje, teško je reći.
P

Pi xi

pre 8 meseci

Dončič kazao - Tobi idi u zvezdu.
S

Sky888

pre 8 meseci

Konekcija : Nedisciplina u igri/neposlusnost/bahatost + gomila izgubljenih lopti/odbrane bez mogla bi da srusi svaki klub u Evropi a da pritom dodam da su neki igraci tu zalutali.Videcete vec sve u cetvrtak.
д

да, да...

pre 8 meseci

...значи у четвртак је крај сезоне? 😂😂😂
d

d. g.

pre 8 meseci

Videli smo u Podgorici.
T

Teo nam

pre 8 meseci

je najbitniji igrač za početak sezone. Jer nam je ekipa potpuno nova i trebaće bar par meseci da se uigraju, naprave neku hemiju između sebe, a do tada Teu ne treba hemija, čovek zna svoj posao i sve će spajati sa košem. Ako u prvih 8 kola u EL budemo na 5-3 ili čak i 4-4 mi smo lagani.
Х

Х Х

pre 8 meseci

Па имамо код куће Асвел и Монако, што добијамо, а у гостима Жалгирис и Партизан. Ту извлачимо 1 победу сигурно. Тако да ће бити после 8 кола пре 6-2, него 4-4.
1

1983

pre 8 meseci

X X ti lagano napisa da Monako dobijamo bravo vidi se da si pratio kosarku
@

@1987

pre 8 meseci

Колико се сећам да смо их у јануару добили у Пиониру 25 разлике? И то кад смо спустили гас, могло да буде и 40 да нисмо. Пратим кошарку, идем од прве сезоне Пешића у Звезди, имам преко 200 утакмица на којима сам био. Погрешну особу си нашао да радиш на те форе :)
8

8383

pre 8 meseci

X x veze ti druze nemas Monako top 3 favorita za osvajanje Kemba sam moze nam dati 40 plus kakav ti i 200 utakmica mozda na areni sport
Х

Х Х

pre 8 meseci

Имам доказ у виду карата и сезонских, као што рекох на те форе ради неког другог. Одлично што су у топ 3 фаворита, били су и прошле године 4-5 фаворит па смо их унаказили у Пиониру, без Кампаца и Вилдозе. И ми смо јачи сад него у јануару, можемо буквално свакога да добијемо код куће.
@

@XX

pre 8 meseci

Ne znam druže, u prvih 8 kola ako ti očekuješ 6-2 daj Bože, ali jako teško. Pa imamo gostovanja Barsi, Feneru, Bolonji, Partizanu i Žalgirisu, a kući Monako. Hajde one druge dve kući da kažeš da ćemo dobiti, ali od ovih 6 da ćemo dobiti 4 ne znam baš.
r

realno ...

pre 8 meseci

teov procenat suta je grozan....a bio je majstor
O

Odlazi Covicu

pre 8 meseci

Sramota da Topic nije u ekipi. U ABA ligi bi morao biti prvi plej u ekipi i u EL bi vise doprineo od Teodosica...
P

Prijatelju

pre 8 meseci

Imamo tri plejmejkera, od kojih će Šabaz igrati najviše. Topić bi igrao 1 minut u proseku ako i toliko, a ovako će igrati 20+ minuta.
S

Statler

pre 8 meseci

Delimično se slažem, Topić bi svakako bio bolja opcija od Jaga ali tvrdnja da bi u EL dao veći doprinos od Teodosića već je preterivanje.
Х

Х Х

pre 8 meseci

Миленко је приликом продужавања уговора, захтевао да иде годину дана на позајмицу у Мегу, где ће имати преко 15 минута по утакмици. Мишко као менаџер ће му то обезбедити сигурно, па ће се вратити у Звезду, има још 3 сезоне уговор са нама, није то никакав проблем. Само што мислим да ће да остане још једну годину, уколико се Теодосић покаже добро, јер чини ми се једини Теодосић од ових плејмејкера има уговор на сезону, Шабаз има на 2, а Јаго на 3. Мада би било занимљиво гледати на јединици Јага и Топића, наредних пар година, ако се развију како треба
x

xhee

pre 8 meseci

Teo vise nije igrac koji moze u kontinuitetu da igra. Moze da bljesne, dobar je i za ABA ligu. Ali za ozbiljnu kosarku mu je istekao žeton.
K

Kemp

pre 8 meseci

Očigledno ne znaš ništa o košarci. pozdrav
r

reb8888

pre 8 meseci

...zato je pre 3 meseca sa 19 minuta na terenu bio grugi asistent evrolige, uz 40% za 3 poena i 90% slobodna bacanja. sto je nama i najvaznije, jer se sada svaka druga utakmica zavrsava slobodnim bacanjima...