Komentari na vest

Korenite promene u Barseloni: Jasikevičijus je bivši, menja ga Rožer Grimau

T

Tviter.glavatan

pre 10 meseci

Volim Litvance jer su protiv Rusije i Srbije.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

@Dakara Kalinic i Laprovitola potvrdili da ostaju i sledece sezone

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Laporta je svim dvoranskim sportovima ozbiljno smanjio budzete zbog fudbalskog kluba Rukomet i Kosarka za 30% do 50% ce naredne sezone imati manje budzete.
1

149

pre 10 meseci

Šuška da bi mogao da bude D.R. :D
s

shulz

pre 10 meseci

Ovo nesto slicno kao kad su u Zvezdi mislili prosle sezone da sa Vladom Jovanovicem, Adamsom i Raduljicom, mogu da pariraju najskupljem Partizanu u istoriji, pa posle spasavaj sta se spasti moze, na kraju smo i odlicno prosli sa dva trofeja.. e sad Barsa mozda zaista nema neka ocekivanja od narednih sezona
n

neko iz mase77

pre 10 meseci

A na kraju Zvezda 2x skuplji i širi tim

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Zvezda da je imala manje pare od Partizan nebi imala 3 igraca na tribine sto nisu mogli medju 12 da budu a ne verujem da je bilo ko od njih imao manju platu od 200 hiljade evra za sezonu to su Kuzmic,Raduljica,Ivanovic a Ivanovic je imao sigurno i vise POSTO nebi otisao iz Buducnost za manje.
I

Immobile

pre 10 meseci

Jasikivicius tanak,tvrdogla,jednoličan trener. Ipak je počistio Real u finalu,ne može se reći da je učešće u Evroligi bilo na zadovoljavajućem nivou i razumeo bih da su ga otpustili i doveli nekog iskusnog trenera,ovako je to pogrešan potez.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

Barsa je resila da sledece sezone igra rekreativno. Realno imali su najbolji i najskuplji tim godinama, nista nisu uradili. Iduce sezone Real i Oly ce imati mrak timove. Tesko da bi se Barsa mogli takmiciti sa njima. Ovako smanjuju troskove na sezonu ili dve, idu u rebuilding i to je to. Pre 2 meseca sam rekao da ce partizan da pazari u Barsi. Ne zna se ko je bolji od koga, a sada su svi ma rasprodaji.
D

Dakara

pre 10 meseci

Partizan da bi pazario od Barse mora da ima para, a ne vidim nacin kako i odakle ce do para doci, jer je ocigledno da pomoc drzave nece biti ni priblizna kao ove sezone. Moguce je jedino da Veseli dodje, ali je i to veliko pitanje. Zvezda ce imati brutalan tim, mnogo jaci od Partizana. Kao realne opcije za dolazak u Zvezdu iz Barse spominju se Kalinic, Mirotic i Laprovitola. Uopste nije nerealno da se to desi, jer ce budzet Zvezde biti znatno veci u odnosu na ovu sezonu.
H

HakeemTheDream

pre 10 meseci

По мени добар потез Барселоне, Шарунас осредњи тренер..
P

Posetioc

pre 10 meseci

Bilo bi lepo videti Trinkjerija u Barsi i konačno nekom jačem klubu mada Barsa verovatno smanjuje budzet za sledecu sezonu al opet ce on verovarno biti jedan od vecih u EL svakako, ali ce oni verovatno prvo ciljati Paskvala, a ako ne uspeju njega nije nemoguce da dodje do preokreta i ako se saga oko Skariola zavrsi njegovim ipak odlaskom ne treba cuditi da onda Serdjo na kraju zavrsi u Barsi i ako se toliko dugo povezivao sa Realom
m

monteroo

pre 10 meseci

Sa onakvim rosterom igrao je tu odvratnu mismec kosarku....moze mu se...toliko su jaki... Ali nije shvatio da je to obrad igrao sa pandzom pre 20 godina......pet na pet...to peglanje igra zalgiris... A barsa sada ima tim koji moze u ovoj novoj kosarci sut,skok,trcanje,bez muljanja lopte da zgazi svakoga....valjda ce to novi trener i probati.
A

Ajmo Covke

pre 10 meseci

Njega i Mirotu i Kalinu u paketu!!!
g

gosttt

pre 10 meseci

Mirotu i Kalinu svakako ali Sarunas ne hvala, Dusko je profesor za njega :)
b

barcelona

pre 10 meseci

najpametnija moguća odluka
T

Top Gun

pre 10 meseci

Prave mesta za radonju. Žele da probaju hrkljuš varijantu.
M

Mr007

pre 10 meseci

@Top Gun,tesko ce se to dogoditi obzirom da Dulo i Tradizione di Famiglia cekaju u niskom startu.
s

soichiro

pre 10 meseci

a i radonja se nasukao na milocersku plazu....kako rece trinki...nemas talenat igras fizicku kosarku (odbrana). imas talenat onda igras napadacki za kos vise.