Komentari na vest

Košarkaški transferi: Fener sklonio Dorsija sa tržišta, Smit završio sa Albom, Olimpijakos merka Sikmu

Z

ZzzRrr

pre 10 meseci

Samo se nadam da se Partizan neće zaleteti na ovog Smita iz Albe
R

Rebusi

pre 10 meseci

Sada mozda cu da preteram, ali zagonetke su popularne, pa da nastavimo tako. Kk Partizan rebus Crno bela boja sveta ima dve strane,sutra ce belo i crno da se ujedine. Ujedinjenje treba da pocne iza 19h. Lasko se pije i dobro je pivo,a cekam tebe da ostvarim jedan davni san...... Kk Crvena Zvezda rebus Zenlja Turkska bese obecana,ali nije zlato sve sto sija. Lasko svuda ima isti ukus i zato je najbolje kada se pije na Kalemegdanu.....
a

ahahah

pre 10 meseci

Dragic i Blazic
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Nemam neko prevrliko misljene o Misku ali mislim da on nije tu kriv. Gledao je svoju stranu kao sto je i normalno. Madar je mlad i nema strpljena da saceka lovu koju ce siguran sam zaraditi u zivotu. Pricamo o ogromnom novcu. Veliku gresku je napravio sto je prekinuo kosarkasko sazrijevanje pod vodstvom najboljeg evropskog trenera koji je bio spreman da ga saceka. Madar je zaboravio da mu je ovo bila prva sezona sa ozbiljnom kosarkom. Tamo gdje ide ocekivace mnogo vise nego sto on trenutno mozecda pruzi. Srecno mali i da te sreca prati. Dobar si ti momak a siguran sam da Zeljko i Zoran imaju mnogo toga u mislima.
D

Dusmanin

pre 10 meseci

Bilo bi lepo kad bi vi sa mozzarta pred pocetak Evrolige sastavili jedan detaljan ogroman tekst o tome koja je ekipa u Evroligi sta promenila, tj da li je promenjen trener, koji igraci su dosli a koji otisli, ko je na osnovu cega bolji nego prosle sezone, sta se od kojeg tima i igraca moze ocekivati, ko ce se snaci od pridoslica iz NBA a ko nece, ko je sve otisao u NBA iz EL ovo leto i sta se od njih ocekuje itd itd. Ne bi bilo lose ni da odradite do detalja svaki dan lo jednu ekipu 3 nedelje pred pocetak EL.
O

Onda uzeti Dorsija

pre 10 meseci

Uzeti Feneru Dorsija za džabe po istom principu.
n

ne ide to tako

pre 10 meseci

iskreno kao grobar sumnjam da je Misko krivo protumacio ugovor, 28 godina je u poslu .. partizan se verovatno kockao i pogresio. inace ne vidim uopste zasto se prave scene oko odlaska Madara kome zelim sve najbolje. ruzno je sve ovo i za klub..
S

Sve je jasno

pre 10 meseci

Pa pretpostavljam zato sto nije ispoštovao dogovor ili ugovor i sto se poneo tako kako se poneo. Ne moze se jednostrano izaći iz ugovora jer onda čemu uopšte ugovor. Platiš obeštećenje pa ideš ako ti se već ide.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ne treba nam jos jedan bek tog kalibra, treba nam backup.