Komentari na vest

KRAJ: Budućnost - Crvena zvezda 84:62

R

Registrujte

pre 3 meseca

Acu zlatno doba on bi sve resio.
T

Travo Ljub- bugarski Bebeto

pre 3 meseca

Odlična igra Zvezde, ali protiv publike i sudija se nije moglo. Ostaje jedino žal što mladi Aleksa Ilić nije dobio šansu. Sa druge strane, zapažena uloga Petra Popovića sa mikrofonom.
B

Bugarmalac

pre 3 meseca

Mitrovic i donekle Bolomboj vozom od Podgorice do Prijepolja, ostali, peske i to ne auto putem nego kanjonom Morace natovareni brasnom i solju preko grbine.... Ovo je nesto najgore sto su moje oci videle u svojih 55 godina.
Z

Zijani

pre 3 meseca

A u stvari svi avionom,45 min i lagana limunadica i teraj dalje,nema soli nema pešačenja to je samo basket
K

K00

pre 3 meseca

Uzasni smo, Buducnost nas lagano odradjuje. Sledi jos EL utakmica, kup, nastavak ABA lige, ko zna sta moze da se desi, povrede, pad forme nekih igraca... U preostalih 7 kola gubimo sigurno jos dve. I posle se cudimo sto svih ovih godina ne mozemo uci u doigravanje u EL. Mi smo jedna prosecna EK ekipa.
Z

Zoran 91

pre 3 meseca

Šta bi nama značilo i prvo mesto sa ovim ragama nas će komšije izmasakrirat u prve tri utakmice. Pozivam navijače da damo poslednju opomenu i rukovodstvu i igračima. Može da te ne ide ali da se ne boris i da si bezobrazan i da ti je sve jedno to nemoze.
N

Nebitan63

pre 3 meseca

Ovo je raspustena banda . Velika sramota, Kakav je odnos prema Zvezdi ? Sta da se mi navijaci posle ovakve igre nadamo? Nikad gora sezona Zvezde, i nikad gori igraci nisu igrali za nas tim. Osim Bolomboya i Mitrovica sve treba rasprodati ovi igraci nemaju ama bas nikakav kvalitet.
D

Divno

pre 3 meseca

Raljo Valjekano i Zvezda donose najvecu zaradu.mamac za naivne NASLOV. Ja stavih lepo 300e na H1 5,5 kosa,ovi ih plus razbise. Ali 550 eura uzao.Zarada 250e.Iako sam Zvezdas i vrapci na grani znali sta ce biti.Da sam imao vise stavio bi 2000e i da odem na skijanje 15 dana,onako opusteno. Nebitna utakmica,a plus Buducnost pustena da bi grobarima parirala.
K

Knindza

pre 3 meseca

koja namestaljka...pa to se znalo jos prosle nedelje kada je Zvezda dobila patlidzan...Sad ce djetici i patlidazn da se kolju za drugo mesto...
R

Rajko 1234

pre 3 meseca

Mislim da je to i bila poenta ove utakmice..
C

Chiki laf

pre 3 meseca

Vaterpolo tim CZ bi bolje prošao od ovih trupaca!
K

Klip

pre 3 meseca

Sram te bilo novinaru na komentarima.. Poslace ti Ostoja bombonu
Č

Čoče334

pre 3 meseca

Ne vraćajte se u Beograd, go*na!
0

002020020

pre 3 meseca

Problem sa ekipama Partizana i Zvezde jeste sto imaju igrace koji igraju koliko oni zele, kad zele. I tu se trener ne pita nista, a ni sam klub i njihove ambicije. Jednostavno, igraci zasticeni kao beli medvedi, rade sta hoce. Raspustena, divljacka banda. Ali nista bolji nisu ni klubovi. Divljacki upumpan novac preko noci i misli se da se samo sa parama moze napraviti rezultat. Uz malo buke i divljastva sa tribina. E pa cvrc.
a

au

pre 3 meseca

Samo je trener budućnosti objasnio Zeljku kako se igra odbrana i sta znaci imati pravog pleja
A

As-01

pre 3 meseca

Ovo i ćorav i glup vide da je pušteno da se situacija zakomplikuje Partizanu. Ovi se lože da prednost domaćeg terena ništa ne znači i da će da uzmu brejk u prvoj, a ne znaju na kojoj su poziciji do kraja, niti da li će proći Cedevitu ili Budućnost...Pričate o finalu, a zadnja 2 derbija ste izgubili, Zvezda se loži da igra protiv Partizana, a ne protiv Budućnosti za 2. Poziciju... Ako dođete uopšte do finala shvatićete da šanse nema da uzmete brejk.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Pa kad ste tako sigurni u sebe i ne plašite se Partizana što ste onda pustili Podgoričane? KomeNdijaši.
A

As-01

pre 3 meseca

Umor, neopterećenost rezultatom, nepotreban rizik od povreda, a i da Partizan bude što umorniji za finale, ako do njega uopšte dođe...Seti se samo da ste 3-4 nedelje odlagali finale prošle godine da se Zvezda ohladi i ispadne iz forme . Jedini koji niste igrali plej of domace lige zbog Evrolige, dok su sve ostale ekipe pararelno rokale takmičenja. Vi biste prvi to uradili nama da nam se lomi pozicija, samo sada volite da morališete i pametujete. Dođete u finale i uzmete prsten kao što kažete, vrlo je jednostavno.
S

Super košarkaš

pre 3 meseca

Bez obzira da li smo pustili, ovo je bezobrazno i neodgovorno od pojedinaca...Ja ne mislim samo veceras nego pre svega na Euroligu gde je odnos pojedinih igraca, "nema veze plata je tu" a masa ljudi je odvojila od usta da uzme sezonsku da bi se oni bahato ponasali na terenu bez trunke nerviranja sa osmehom na licu na kraju utakmice gde traze podrsku..
c

cccc

pre 3 meseca

Imam dosta godina gledao sam svakakvu Zvezdu ali ovo kao večeras niko ne pamti. Imali iko ovdje da se bar malo zacrveni.
d

drl

pre 3 meseca

Treba ih stpati u stočni vagon i vozom vratiti u Beograd.
T

Torbicis

pre 3 meseca

Menjam Smit-a za Ferela,stvarno je dobar igrač
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Ako stvarno Zvezda pustila Bududcnost samo da Partizan izgui domacinstvo, onda svim srcem sam za Partizan da osvoji ABA a da Gosp. Covic i Zvezda zaista gibe titulu, a i ne ograju Evroligu iduce godine!ZNaci, kao okoreli Zvezdas ovo pisem, jer ove godine ovako nesto ne pamtim, znaci Zvezda dosla da izgubi, jer sve vreme igrala tako! Razlika izmedju Partizan i Zvezde se vidi veceras, Partizan nikada nece dozvoliti i kad vidi da je izgubio tekmu da se neko igra njihovim grbom jer je to Partizan, pogledajte ove sramote od kosarkasa, znaci Buducnost ce da ima +30, alo bre: Smart, Davidovac, Lazarevic, Lazic, Ilic, Gilespi. Tobi. Pozdrav moji Zvezdasi, nije probleem izgubiti, ali poniziti jeste, e ovo je jedna velika sramota, znaci lider ABA lige na -30 protiv Buducnosti. Za kraj, ako ima neka komisija, institucija, vece, da ovo analizira, ako se uspostavija da ima elemenata za sumnju, odmah kazniti Zvezdu i ubaciti u ABA 2!
A

As-01

pre 3 meseca

Druže ne mlati. Prvi bi Partizan ovo uradio da se nama lomi... Ne vidim razlog da se ovo dobija, ako bi se rizikovale povrede... Lagano
K

Keba

pre 3 meseca

Nadam se da je ovaj poraz nameran, da nismo ovoliko očajni...
V

VERS DS 1989

pre 3 meseca

DE SU GOBARI DA LIKUJU HAHHAHHAHH,DE STE MISEVI TRECI STE VBUHAHAHHA
A

Alibi igrac

pre 3 meseca

Jel' ovo trenutak kada veliki kapiten TeJo ulece sa onim "Koji K mi hocemo?" ili to cuva iskljucivo za trenutak kad su kamere ukljucene? Klasican pozer.
I

Immobile

pre 3 meseca

Na poluvremenu smo ustanovili, Crvena zvezda nije imala želju da igra ovu utakmicu. Poraz joj je kao pobeda. Budućnost i Partizan će se do kraja boriti za to 2. mesto. I biće vrlo velika borba u plej ofu između Budućnosti i Partizana koji ima borbu na dva fronta, dok će Budućnost igrati samo Aba ligu.
D

Drvozmama

pre 3 meseca

Kakav pad forme kakav debakl Ovo ce se obiti o glavu
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

Iskusan poraz, da se iskolju u 1/2 bratski klubovi.
S

SRAMNO

pre 3 meseca

Svaki igrač koji je zaslužen za ovako sramnu igru, skratiti po 2-3 plate, i pod hitno Bagzi i Dozet da idu. A na kraju sezone i Čović.
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Covic je ovo prodao namerno to je ocigledno,covek vise mrzi Partizan nego sto voli Zvezdu,ali opet je sramota sta se radi,cime se on bavi....Ovo je tuzno gledati iako smo prvi to nema dalje
B

Bida

pre 3 meseca

Malo vas pustamo mslo vas pustamo pa vas jjjj fmp ce vas odvali zeljko
h

haks

pre 3 meseca

Nedović je najveća prevara od igrača. Dzabe i 20poena, kad je indeks u -... Štetočina od igrača
h

hahahahhaha

pre 3 meseca

decku na dresu pise ime sve mi je jasno, a nije ga tatica ostavio kao van dajka..mentol

VecaBg1971

pre 3 meseca

Daj sad Gilespija, Smarta, Tobija, Lazarevica, Davidovca...daj tu mocnu petorku, dal je 20 ili 30 nije ni bitno. Hahahaha....ali komentator "Aleluja"....pa to je stvarno prava rec za nas sut danas.
B

B.C

pre 3 meseca

Ovo je sramota! Svima osim Bolomboya dati otkaz na kraju sezone! Bruka , kakvo osvajanje ABA lige! Nikada gori sastav nije nosio dres Zvezde! Ma svašta bi rekao....
K

Konan1

pre 3 meseca

Druže pušteno zbog rizika od povreda i da se Partizanu komplikuje situacija... Bez brige
B

B.C

pre 3 meseca

Daj bože da je tako al me dosadašnji dio sezone nije baš uvjerio da je to tako!
P

Pa1

pre 3 meseca

Uz ovakvu igru i ovakvo sudjenje nismo mogli više. Na radost Bokanove armije iz Bg -a

VecaBg1971

pre 3 meseca

Sudjenje? Jel si realan? Nemoj da se sramotis decko, zasluzen nas poraz, sudije nemaju veze sa ovim.
@

@Pa1

pre 3 meseca

Kakve bre sudije danas, koje sudije, svima bre dinara do kraja sezone ne platiti, sudije sutaju 3 od 23 jel ? i ja sam zvezdas ostrasceni, sudije veceras ama nista krive nisu, jedini i iskljucivi krivac za ovo veceras je uprava Zvezde
S

Sudjenje?

pre 3 meseca

3/24 za 3 sutiraju 12.5% suta za 3 i ti pricas o sudjenju, da li si dobro? 9 poena za celu poslednju cetvrtinu i ti pricas o sudjenju?
F

Fontana9

pre 3 meseca

Sudjenje? Hitno ma lecenje.
w

winnie the pooh

pre 3 meseca

odlican procenat sutra za 3 poena u poslednje dve utakmice. ekipa u kojoj igra nemanja nedovic ne moze nista da osvoji, zapamtite to. 2016te olimpijada je statisticka greska.
p

pa ni to

pre 3 meseca

nije bilo zlato
w

winnie the pooh

pre 3 meseca

pa da zato kaze nista ne moze da osvoji a to srebro sto su osvojili sa njim to je u domenu naučne fantastike
g

gostje

pre 3 meseca

RASPAD SISTEMA
d

d. g.

pre 3 meseca

Konačno se ne nerviram zbog poraza Zvezde. Biće zanimljiva borba za drugo mesto.

Sakur

pre 3 meseca

Hahaha ima da se nerviras u finalu panteru

VecaBg1971

pre 3 meseca

Sram vas bilo, sve u klubu za ovo izdanje u Podgorici.
s

smesan si

pre 3 meseca

zasto?
M

Mapetovciiii

pre 3 meseca

Prvi put da domaci teren u finalu nece imati nikakav znacaj ! Ako Partizan bude igrao finale sa Zvezdom , prvi mec dobija i pravi brejk i tu je kraj , Partizan osvaja ABA ..E .. i Buducnost , Olimpija nisu nimalo naivne ekipe tako da ne bi bilo iznenadjenje da i Zvezda i Partizan izvise za finale ! Kao sto nece biti da izvise i za Top 10 ! 🤷
A

ABCDR

pre 3 meseca

Kako je moguce da neko na ovaj nacin osteti klub,dovede ovakve poluigrace,isprazni dobrano budzet jednog kluba...i za to niko ne odgovara? Pa ovo je kriminal na sta Zvezda lici ove sezone. Covicu odlazi!!!!
D

Dosta je Bilo

pre 3 meseca

Bilo bi lepo da ovo Buducnost onako iz prikrajka uzme i da se ovi pijani milioneri i jedni i drugi razlupaju kao kilo vana.
g

gostisa

pre 3 meseca

Ovaj Nedovic je kriminalan...
g

godtic

pre 3 meseca

Au,ovi pustaju,a vredjane sve jace.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Tako je bre, prangijaj trojke kad je protivnik u bonusu. Logicno je kad imaš 2/21 za tri poena da sutiras i dalje.
"

"Profesionalni kosarkas"

pre 3 meseca

Privatnik Teodosic klasika 2/10 iz igre.........
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Ako neki grobar nije bio siguran da osvajamo titulu, sada će mu biti jasno. Ovi pojma nemaju što se videlo i u drugom poluvremenu derbija kada je Partizan dodao gas.
h

haha komentar

pre 3 meseca

Pustamo momak, da bi vi bili treci, sto ti govori da neces videti ni finale a ne titulu!
R

Raz

pre 3 meseca

Tačno tako, ako nas ovaj krš dobije u finalu, teško nama.
P

Pedja...

pre 3 meseca

ti sa xaxa, budi uveren da sve se namesteno i prljavo vrati....tako da isprati pa ces da vidis, procicete kao bos po trnju!
M

Mozda

pre 3 meseca

@haha komentar, mozda ti ne vidis finale
h

haha komentar

pre 3 meseca

Pedja...brate, ja svakako puštao ne bi da se mene pita ali što ste vi to učinili?!
p

pooo

pre 3 meseca

ZVEZDA DAJE KK BUDUCNOST POBEDU DA BI BILI DRUGI I DA IMAJU PREDNOSTI DOMACEG TERENA PROTIV KK PATLIDZANA. ZATO BEZ NERVIRANJA ZVEZDASI

VecaBg1971

pre 3 meseca

Ajde ne lupaj
P

Pedja.......1

pre 3 meseca

Cuj to i ja mislim, a pre na osnovu zalaganja, ali ne mislim da Partizan nece biti drugi, takodje moras da znas da ti koji namestaju i pustaju uglavnom na kraju prodju kao bos po trnju, sve se to vrati! Misli o tome!
А

АМОС

pre 3 meseca

Искрварићу гледајући моју ЗВЕЗДУ ове сезоне. Да ли је могућа оволика малодушност??!! Ови нам се нуде целу утакмицу ми ни да помиришемо... Боже, дај ми снаге да преживим дане будуће!
C

Cccc

pre 3 meseca

Ali ovaj Nedovic rastura, čovek je srpski Dzordan. Delije nije ni čudo što vam je idol 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
d

drl

pre 3 meseca

Kriminalna i neodgovorna igra matoraca, Teodosića i Nedovića.Pod hitno ih spustiti na zemlju.Ovo je sramota šta rade.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Teški g…..i obojica i raspali igrači u smešnom “projektu “koji ne liči na ozbiljan klub!!!Samo budale mogu da trče u Arenu i vrište vs Zalgiris na ovu sramotu i javasluk!!!Kud je roster uzas i propast tud trener grčki bilmez bez grama emocija i energije da ista pomeri!!!Vec vidjeno u Ljubljani a više puta u EL!!!Mrs bitange bezobrazne
b

badzaczv

pre 3 meseca

Sta se vise prasta ovom nedovicu, decko dribla sebi zivot vec 2sezone....bolje igramo kad povredjen
C

CZV22

pre 3 meseca

Veliki cirkuzant Nemanja Nedović.Povlačim sve ružne reči Dušku Ivanović izgovoreno zbog ovog zabavljača.
N

NnNnN

pre 3 meseca

Suma sumarum u ovom timu Zvezda 4 igrača zaslužuju da ostanu, sve ostalo je prosek i nije za ambicije koje Zvezda hoće da ima!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Zvezda ako ovo izgubi, a izgubiće, nije to zato da bi mi naškodili JSDu, nego zato što nismo dovoljno dobri. Čak i ako osvojimo Aba i domaću ligu, biće to isključivo zbog domaćeg terena, ni zbog čega drugog. U svakom slučaju mislim da se više svim Zvezdašima smučilo ovo mučenje i mrcvarenje godinama unazad u EL. A tek selekcija igrača, to više i ne vredi komentarisati.
a

aksjnj

pre 3 meseca

Moram prokomentarisati koliko nas kanali nedovic. imao je super tekmu protiv valensije ali ostalo kanal teski. gubi najbitnije lopte i ima katastrofalne odluke konstantno.
J

Jaaaaa

pre 3 meseca

Jedino protiv partizana kidaju, sve ostalo je mučenje!
B

B.C

pre 3 meseca

Bez šutera se ne dobijaju utakmice! Džaba odbrana kad u napadu se ne pogađa i ono što je koš 100%!
D

Dečko kida

pre 3 meseca

Yogi Farell prof. dr. mag. košarke za sve ove umišljene zvezde Zvezde i Partizana.
c

chill

pre 3 meseca

Vidim grobari ovde placu ali ljudi shvatite imali smo 4 utakmice u 8 dana pa i oni su ljudi od krvi i mesa imaju umor zamislite plus sto bi ovde stiskali ne ide im umorni su a svakako su prvi tako da chill
D

Duh u Odbrani

pre 3 meseca

Pored Teodosica kos nije dao samo onaj koji je zakasnio na utakmicu.
N

Nepopularno misljenje

pre 3 meseca

Da Teodosic ne dobija na cistu reputaciju 4 slobodna bacanja svaki mec bio bi ispod svakog nivoa sa prosekom od 5 poena i 4 asistencije po utakmici.
P

Popara1

pre 3 meseca

Sanse da ovaj tim Zvezde osvoji ove sezone ABA ligu i udje u Plej IN u Evroligi su manje nego da vidimo Nilskog konja u Velikoj Moravi.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Ko puskom da su nas naterali da dodjemo u Podgoricu, pa ovo je bruka. Opustili smo se posle derbija u Aba, neozbiljni napadi, mekana odbrana, selekcija šuta nenormalna.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

A i ovog neznalicu nosonju Mađara Hangu gde pokupise u zadnjem vagonu sa sve kamilom Gidrom!!!Ko nas kleo nije dangubio
p

placi

pre 3 meseca

nabili ti oni teske komplekse isplaci se okej je
C

Cofy92

pre 3 meseca

Pazi ove grobare sto govore da zvezda pusta buducnost hahahah. Zvezda je jednostavno ocajna cele sezone a buducnost je sada u seriji pobeda. Davidovac, Lazarevic, Ilic, Lazic, Gilespi, Tobi, Smart, Simonovic (koji ne pravi razliku ni u besiktasu), su igraci za neki mornar a ne za zvezdu tako da je rezultat itekako realan.
T

Teo4

pre 3 meseca

Opet Javor sudi Zvezdi. Kradja.
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Ljudi akjde aman, budite ozbiljni, kakvo pustanje bre, Buducnost ima ozbiljan tim, i ko god mislio da je Zvezda obezbedila 1 mesto u ABA, vara se debelo, jer Zvezda nema taj kvalitet da moze da bira kako ce, i protiv koga ce da igra bolje, ili da bira protivnike. Ja ne mogu da gledam mucenje, Nedovica, Hange, Teodosica, onog jadnog li Lazarevica, Davidovca..... ma bre nek nam je Bog na pomoc, jer ako izgubio ovo, mi cemo izgubiti jos dve glatko i eto Partizana ponovo prvog!Zato ovo veceras mora da se dobije, ali ko da igra i ko da dobije ovo! Promasuje Nedovic zicer, pa promasuje zicer Mitrovic, pau krug, ali aje lagan da se vratimo nekako na jednocifrenu razliku i nekako dobijemo ove divljake, samo pogledajte koja je mrznja prema Zvezdi, mada isto i protiv Partizana se napale! Srecno Zvezdo do pobede!
T

TOTAL BRUTAL

pre 3 meseca

BRAVO ZVEZDO TAKO SE TO RADI.HE HE
i

ips

pre 3 meseca

Možemo biti i2 i 3 i 4 ali svejedno na kraju ćemo biti prvi i to lagano vi ste krš od ekipe
J

Juda

pre 3 meseca

Ne možeš da kažeš da smo krš jer nismo, kvalitetniji smo i to vrlo dobro znate, e to ne mora da znaci nista, ali videćemo u finalu....
D

Dok je Nede

pre 3 meseca

nema zime za Budućnost!Čovek nas ukanali sa njegovim retardiranim potezima!
D

Dožer

pre 3 meseca

Nedoviću providan si. Šta radite to panteri, hoćete partizan da bacite na 3 mesto?
P

Pa iskreno

pre 3 meseca

4 najbolje da budemo, pa da tu ciganiju izbacimo da ni finale ne vide.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Opušteno. PARTIZAN dobija A licencu.....
С

СРБ

pre 3 meseca

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007
K

K0

pre 3 meseca

Ma kakvo pustanje, nemamo pojma. Gilespi i Smart su veliki promasaji. Zavisimo od inspiracije, volje i snage Teodosica. Ako ovo izgubimo imamo gostovanja jos u Splitu, Ciboni (znamo kako smo prosli prosle godine) i Mornaru, i mogucnost dva poraza ako ponavljamo losa izdanja.
r

realno85

pre 3 meseca

na stranu sve ljudi ali ovoliko nezalaganje i setanje u odbrani od strane nedovica i mitorvica pa ovo je za zatvor. pa nije ovo vasa picija debili debilski. sram vas bilo. skidajte taj dres kreteni
R

Retro

pre 3 meseca

ne diraj mitorvica ima da te napadnu. Jer ljudi samo vide koliko ko koseva da. Jos lik nikad sa poludistance nije pogpdio samo zicere sutira a uvek ima procenat suta 50 posto. Pa kaako..
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Ne zna ovaj buntruk Nedović za sramotu!!!Rodjen pre nego je stid izmišljen!!!Ober alibi i laznjak igrač,duplo golo i bruka na kub!!!
Z

Znik

pre 3 meseca

Jao al ce da padne tuzba za ovaj mec i namestanje. Zvezdo pozdravi se sa Evropom. Ovo je namestaljka u cilju da Partizan bude 3. mesto.
O

Obriši suze

pre 3 meseca

tužni 🤣
a

ahahhahaha

pre 3 meseca

hahahahahhaha
A

Aahhahahahahahaha

pre 3 meseca

HAHAHAHAAHHA KOLIKO SMESAN LIK I GL** da si malo pametniji zvali bi te tocak
d

darves

pre 3 meseca

ovaj Smart ko da je brat blizanac Panteru . isti
Р

Риле

pre 3 meseca

Утакмица решена већ на полу времену у корист Бидућности,види се из авиона да Будићност побеђује...
G

Gosti

pre 3 meseca

Citajuci kmecanje,paaa bilo bi lepo da stvarno Zvezda izgubi pa da suze teku do neba hahhaha..koliko ste jadni! Pa kad smo vam pretposlednje kolo pobedili valensiju,onda niste znali da se javite i kazete hvalaa? Prosle sezone direktno smo vam resili makabi i baskoniju i opet ste gomna..nezahvalna!
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Gosti-Valjda igrate za sebe i borite se za bolji plasman a ne za Partizan.Jel treba i Bajernu da se Partizan zahvali što je pobedio Baskoniju i tako svako kolo da se zahvali nekome a ima još 9 kola do kraja.Nemoj da se gubiš,pročitaj prvi komentar skroz dole pri dnu,treba pustiti Budućnost da se bori za drugo mesto.Totalno nebitno ko će pobediti,ionako se sve odlučuje kroz plej of...
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Odbrana koju "igraju" Nedović i Teodosić je već postala smešna , tragikomična,ali zato u napadu ne doprinose ništa. Sve u svemu, što stari kažu,"kuma dala kuma uzela "ali dosta više uzima. Kakav komentar onda dati za ostatak ekipe, pa valjda su i oni ljudi i sve ovo isto vide,možda čak i osećaju u svakodnevnoj komunikaciji. Većeg zla od njih dvojice nije bilo u klubu.
U

Uf

pre 3 meseca

Sram vas bilo bre!!! Panterčine od rate!!!
r

rokas

pre 3 meseca

meni samo nije jasno sta igraju davidovac, gilespi, smart, ok generalno danas niko nista ne igra, nece sut, los dan i to je to ali da ovako igraju gore pomenuti je katastrofa. buducnost kakva je takva dovede neke igrace za evrokup, i 4 i 5 i 1 i 2, a zvezda ne moze za evroligu da nadje, dovodimo neke koji su bili druga treca opcija u gorim ekipama od nas, neverovatno
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

A šta da igraju,šta bi ti igrao kad NedO uzme loptu ili Jago. Kako bi odigrao odbranu da na bekovima igraju Teo, Jago i NedO? Kako uklopiti bilo koji tim pored njih dvojice?
I

Ivan2

pre 3 meseca

I nije prvi put da nas losa selekcija skupo kosta...
A

Auuuu

pre 3 meseca

Gle Pantera, misle da nam smeste treće mesto...Jadni ste!
H

Hv

pre 3 meseca

A zasto smo jadni pa i treba da budete 3
M

Ma nemoj

pre 3 meseca

Kad vama ne odgovara puštamo protivnika a kad vam odgovara onda nas razbijaju. Ajde umesto licemerstva malo budite normalni. PS: Zvezda je očajna danas ja to ne sporim ali da ima neke namere ne hih rekao.
T

Tuga

pre 3 meseca

Neverovatno sta je Teo uradio sa one tri vezane promasene trojke. Bez ikakve potrebe je napravio problem ekipi a bili smo u egalu. Nekada kao da namerno gura kola u kanal.
I

Immobile

pre 3 meseca

Po pristupu igre se vidi o čemu se radi. Pogledajte ove rotacije, ovo Sferopulos nikada nije radio. Lazarević baca 2 trojke u 3 napada. Ne kažem da će Crvena zvezda namerno izgubiti ali rotiraće ovo ovako do kraja, pa je poraz realna opcija. Crvena zvezda će u slučaju poraza natovartiti obavezu Partizanu da dobije u Morači ako hoće do drugog mesta. A to neće biti ni malo jednsotavno a ni lako, Partizan sa veoma teškim rasporedom i borbom za TOP 10, a Budućnost totalno rasterećena jer je iz Evrokupa gotovo sigurno ispala ako se ne odigraju neke nenormalne stvari u poslednjem kolu. U tom slučaju Budućnost će maksimalne snage dati u tu utakmicu pogotovo ako nastave sa serijom dobrih rezultata, sa ovom pobedom će sigurno kupiti i javno mnjenje. Biće pritiska i na sudije i Partizan će imati dosta teži zadatak u plej ofu od Crvene zvezde. Tako se sve crta, a pristup Crvene zvezde na ovoj utakmici govori o tome da im ova utakmica ne znači ništa i da će im poraz biti kao i pobeda.
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Mnogo ti to realno i naivno gledaš. Vrana vrani oči ne vadi.
I

Immobile

pre 3 meseca

@Ja tebi ti meni Pun si narodnih umotvorina, a intelektualno si mnogo mali. Čim komentarišeš odbranu i pristup igrača na ovoj utakmici jasno mi je koliko je sati u tvom mozgu.
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Ako panteri ovo namerno ne izgube, ja sečem glavu...Alo, Lazarević se ispucava k'o na treningu...LAZAREVIĆ!!!
h

hahahahah

pre 3 meseca

drago mi je da nasu losu igru kompenzujes kako smo ih pustili.. ljubi te brat
R

Retro

pre 3 meseca

Kakva rola davidovca. Gubi sve lopte ,pre njega kucaju kao da je duhal zatoo..'pametan faul Davidovca'... to kad cujem zeludac me zaboli. A luka mitorvic odbrana kao ja da igram
С

Сале2323

pre 3 meseca

Сад се Гробоси жале зашто Звезда губи, зашто не води већ 15 разлике на полувремену!? А гледам овај Будућност, скакачка потентна екипа ко нико у АБА, али немају главу, реп, нешто им фали. Јесте Јоги добро игра, али недовољно је то. Мени није јасно, у овом тиму Будућности имаш барем три играча боља, но што Звезда има на својим позицијама, а били Звезди испред носа. Танасковић одличан, Ферел који замало у Партизану да заврши, ми имамо Смарта, Гилеспија. Ма не знам, спортски сектор Звезде је ужас!
g

gg31

pre 3 meseca

Što plaču ovi limarevi, izgube pet tekmi u abi pa plaču i prate prvoplasirani i drugoplasirani tim, riktamo kako hoćemo. 🤣
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Ne razumem koja je fora sa gostujucim terenom, zasto ne igras kosarku kao sto igras uvek bilo gde? Oni na gostovanju izgledaju svaki put kao da su se prvi put upoznali. Bacaju cigle, prave amaterske greske, igraju uzasnu odbranu...

VecaBg1971

pre 3 meseca

Hoce li neko oterati dvojac Smart, Gilespi? Zasto su oni dovedeni, razumem dinje poput Davodovca, Lazarevica,Tobija koji su tu od starta ali ne razumem na osnovu koje kombinacije i kvaliteta su dovedena ova dvojica?! Pa takvih domacih igraca kao pleve imamo u ligi i zasto Ilic ne dobija sansu umesto Gilespija, on je Karim Abdul Dzabar za ovog.
P

Preža

pre 3 meseca

Kec ko kuća, ne zato što puštamo ,već zato što je za razliku od nas domaćin u usponu forme.
J

Junker

pre 3 meseca

Koliko iznosi Lazareviceva plata? Mislim da bih mogao podjednako los da budem za upola manje para.
K

Keba

pre 3 meseca

Nas 2...za pola novca koji Lazarevic ima. Necemo biti losiji puno...al smo duplo jeftiniji...i to dvojca.

VecaBg1971

pre 3 meseca

100%
d

del boske

pre 3 meseca

Da li ovo zvezdana ponos srbije pusta utakmicu u moraci ?
I

I da pusta

pre 3 meseca

Nije tvoj Problem, berichtet se za drugo mesto. Hahaha Covke CAR.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Moguće i sumnjivo!!!Da ovo nauljeno grčko magare pusti nesreću Lazarevića u igru i on ladno baca cigle za 3 par puta je u domenu krivičnog dela!!!Neshvatljivo da lik ovakovog neznanja profesionalac i još živi od Zvezde i košarke !!!!Rugaju se navijačima i odgovor je prazna Arena u cevtrtak pa nek “igraju”.Sram ih bilo,raspasana banda !!!!
J

Jasno ko dan

pre 3 meseca

I ZVEZDA U JAVOR RADE NA POMOC BUDUCNOSTI. DA BI BILA DRUGA. DA NASTETE PARTIZANU.
P

Preža

pre 3 meseca

Ne piši gluposti, Zvezda je trenutno u teškom kanalu bar što se forme tiče.
l

lion zion

pre 3 meseca

buducnost do pobde da plastika sklizne na trece mesto jer ako budu 2 predstavnika iz abe u el idu osvajac i drugoplasirani iz prvenstva:)
N

Nemanja02888

pre 3 meseca

Navijač Fmp-a naziva Partizan plastikom hahahahahshshshshs 😂😂😂
P

PFCPancevo

pre 3 meseca

Hahaha takvo pravilo nikad nije postojalo a nikad nece ni biti, a Partizan svakako ostaje drugi i ako Buducnost pobedi. Sampion se dobija u finalnoj seriji. Vidimo se u Nisu prvo.
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Dok su tu Teo magija i Nedo čarolija nema zime.

Sakur

pre 3 meseca

panteri kakav je osecaj da svake godine na polu sezoni ostaje vam samo borba za aba ligu ahahahahahhahahah
L

Legolass

pre 3 meseca

Nemoj se ti javljati samo...🤣🤣🤣
K

Kakav je tvoj

pre 3 meseca

Osecaj, cele godine i to godinama, se nadas tituli i na kraju corak?
G

Gost "

pre 3 meseca

Vidi ove pobegulje što se javlja 🤣🤣🤣
D

Drax

pre 3 meseca

Fudbal ili...?
r

realno85

pre 3 meseca

ovi nasi umislili sa he svako od njih ponaosob redzi miler pa ljudi ispucavaju trojke ko ludi a ne mogu vola u guzicu pogoditi. sramno je kako igra ova ekipa zvezde, sramno
r

razmisli

pre 3 meseca

sto bi igrali ozbiljno boli ih uvo prvi su svakako
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Posebna komedija su Teo i Deda ove godine !!!Negativan saldo učinka cim koraknu na parket!!Evo onaj osamuceni Valjevac ladno vezuje seriju promasaja i igra sam sve vreme od kad je ušao na teren!!!!Tragedija šta oni “igraju”i ko im je trener!!!Sledi repriza Ljubljane glat!!!
G

Gosti

pre 3 meseca

Moze li jedna jedina tekma bez javora,pukla ili hodorova kako god vec?
M

Milan Nbg

pre 3 meseca

I Boltauzera i Belosevica i koga jos bese.. U fudbalu ne sme UEFA sudija da sudi derbi.. Jedini klub na svetu koji misli da ima pravo da izabere pola sudija u ligi koje ne zzeli i da oni ne smeju da mu sude. Neverovatno stvarno.
d

davidovac gad

pre 3 meseca

Davidovac ocajnik
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

U prvih par minuta očigledno koliko je očajan budak od onog Grka koji glumi trenera u Zvezdi!!!Jbo ga ko ga doveo u Zvezdu!!!Uzas
К

Краљ

pre 3 meseca

Гази шампионе !!!
5

5h

pre 3 meseca

treba pustiti Budućnost da pobede i da se bore za 2 mesto
6

63920w

pre 3 meseca

kakvo crno pustanje, samo gazi
O

ONA IGRA ZA BUDUCNIST

pre 3 meseca

TO I ZVEZDA RADI DA IZBEGNE PARTIZAN
S

Slavuj

pre 3 meseca

Treba pustiti Budućnost... Na takvom komentaru dođe mnogo + , tek da se vidi ko ste i šta ste i koliko vam je regularnost bitna. Šta ako budemo igrali u polufinalu, pa vi ispadnete, šta onda? Koje takmičenje će te igrati? Vi ste definitivno bolest u sportu Srbije.