Komentari na vest

Kraj prelaznog roka u NBA: Hajlend napustio Denver, Šarić kod Pokuševskog, Beverli u Orlandu

d

demichelle

pre oko 1 godinu

Nema šanse da će Reggie Jackson u Denver,vrlo verovatno ide u Arizonu. Sunsi napadaju titulu,treba im pouzdan kreator igre da odmeni CP3,logičan izbor. Tako bi se ponovo ujedinio sa KD,igrali su nekada zajedno u Oklahomi. Payne i Shamet još uvek na bolovanju zbog povreda,a i kada se vrate,pitanje je šta mogu da pruže. PHX ima dva slobodna mesta u timu,MLE kojim može da ponudi oko 6,5 m dolara. Mada,ko bude došao u Az,neće doći zbog novca,nego zbog juriša na titulu. Pominje se i Willy Barton,koji bi pojačao krilne pozicije. Mnogi se sada i sami nude,jer je preko noći PHX postao najpoželjnija destinacija..
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Denver konačno počeo da liči na tim koji je spreman da uzme prsten i Nikola da uzme oni što zaslužuje, kad za dva dana Dalas dovede Irvinga,i rekoh ajde Irving nestabilan ko zna kako će da se snađe...Budim se ujutru Finiks doveo Durenta?! Wtf?! Pa kako?! Feniks preuzeo ulogu apsolutnog favorita za osvajanje titule!!!Doveli su Durenta a sve što valja zadržali,nestvarno!!! Brutalan potez GM Finiksa!!!
k

klupa komedijasa

pre oko 1 godinu

Jos se pitam sinoc gde li je Hajland, rezerve ih unistise, nisam video tacan podatak, ali mi se cini da je prva petorka bila u plusu, a rezerve u minusu 20-30 poena... Jezivo, kapiram da ce Jokic, Gordon i Marej igrati 40+ minuta u plejofu svaku utakmicu.
E

Edi12

pre oko 1 godinu

Šta tek Portland radi,dali Harta i Pejtona jedine koji igraju odbranu za Knoxa i Reddisha i par levih pikova...
M

Miki7h7

pre oko 1 godinu

Vrlo je verovatno da Denver pokupi otpuštenog Redži Džeksona,što bi bilo sjajno zapravo. Onda bi to bilo kao da su menjali Hajlanda za Redžija i pikove a mogu da mu daju platu kakvu žele jer je tim u koji je trejdovan otkupio njegov ugovor
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Poprilicno sam siguran da nece dovesti Dzeksona. Jer ovo se namjerno radi vec sezonama. Mogli su dovesti gotovo za dz Kraudera, jer im klupa bukvalno ne postoji. Pa cak i Vola za rezervnog pleja. Sad ce im igrati Is Smit. Eno sinoc su pukli od orlanda 11 razlike, a sa Jokicem na terenu +9. Klupa dala 10 poena. Ne moze mi niko reci da ovo nije namjerna sabotaza.
G

Gost⁰⁷

pre oko 1 godinu

Slazem se, sami sebe sabotiraju da ne osvoje titilu, siguran sam da njihov vlasnih mrzi da ih osvaja, zatk nemaju nijednu
D

Denveeeeer

pre oko 1 godinu

Taman kada se denveru polako pocnu slagati kockice za napad na NBA titulu...oni kao da namjerno prave ovakve glupe greske...prvo,tim koji dobija ne treba menjati! Drugo,ako se vec menja....sigurno se ne daje jedan jako perspektivan play za 2 pika DRUGE runde?! Ok,nije sporno da nesto nije stimalo sa njim...nekad trejd nije losa opcija...ali dati ga za ovo????? Pri tome osakate sami sebe jer su ostali na jednom klasicnom PG?! Covek je donosio energiju ss klupe,igrao sasvim korektno kada god je usao u igru...ko ce sada da im igra? Pikovi sa drafta koji dolazi za 2 godine? Hahahahaha. Imaju verovatno trostrukog MVP/a u ekipi...i ne umeju to da iskoriste godinama...iskreno se nadam da Jokic nece vise to tolerisati i da ce konacno otici u ekipu sa kojom ce moci da uzme titulu...pogledajte phoenix i dalas kako su se pojacali...clipersi i lakersi ce sada takodje mnogo ozbiljnije izgledati...mislim da je Denver svojim glupim potezima opet potpisao ranu eliminaciju iz play offa...drugo kolo plafon...nadam se zbog Jokica da gresim...ali zivi bili pa videli!
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Nema nista od Denvera ni ove sezone, sad sam gledao mec primili su od orlanda 70 poena za poluvreme. Porter ne bi sacuvao ni vezanu kozu, sjajan napadacki potencijal ima Denver, ali nemaju niti jednog kvalitetnog odbrambenog igraca, korektni su oba Brauna, Gordon. Nadao sam se danas jednom ili dva pojacanja odbrambenog tipa, neki Krauder, Karuzo, mastao da ce ici na all in sa De Rozenom ili Gordonom. Oni dovedu Brajanta koji je nabildovao statistiku ne igranjem Dejvisa, koji je napadacki kvalitetniji nego u odbrani. Lejkersi znajuci da odbrana osvaja titule lepo dovedu Bambu iz Orlanda. Ovo Halanda menjas za pikove je takva tragedija od poteza, ej ti vijas titulu, imas mvp, oporavili ti se Marej, Porter. CPJ i Braun lepo se snasli. Umesto da rizikujes i das halanda i pikove za nekog kvalitetnog igraca, ti kao tim koji juri tituludas ga za pikove. Samoubistvo
O

Orden

pre oko 1 godinu

Sigurno ce sad biti otkaza u NBA, a onda Denver moze da potpise nekog PG za male pare