Komentari na vest

Kreće nova era San Antonio Sparsa: Viktor Vembanjama stopama Dejvida Robinsona i Tima Dankana!

v

vldblk9a

pre 11 meseci

Za vreme Dankana i Robinsona ovi bi tesko mogli da budu u hali i kao navijaci. Nekada je to bila kosarka a ovo dans je cirkus.
g

gostionicarcic

pre 11 meseci

za vreme admirala odbrane, su igraci igrali na finim dozama kokaina, za vreme dankana, su bili druga priča, ali batalite te priče kako je sve živo bilo bolje tad, gde su igraci posle utakmica isli na pijanke i slično... nacin treniranja sada, je miljama ispred 90tih... kamo li starijih generacija... ds je jedan od njih ovako trenirao uz ovakvu modernu ishranu, pa bili bi veće životinje 20x... ali toga nije bilo, zato, molim vas opet, pustite tu priču
m

monteroo

pre 11 meseci

Za prvih deset pikova ,svi su ponovili isto sjajne atlete ,odlicno trce,a ni jedan nema sut....svi za tri ispod 30 posto.... Znaci krvavi rad i jos ce ih fizicki nagruvati... Zato ih Jokara i Doncic ponistavaju...jer su razliciti... Tristan bi mogao da prodje ima odlican sut,prostora da fizicki napreduje....nije onaj Avdija pre dve godine bio bolji,sad je jaci ali sut prosecan ... Tristan moze da bude bolji.
G

Gost7488

pre 11 meseci

Rocketsi najveći pobednici drafta, pokupili Whitmora sa 20. mesta, igrač koji je po nekim analitičarima čak i top 3 prospect drafta. Naravno tu je i Amen Thompson, ali neverovatno je da su potencijalno boljeg igrača dobili od 20. nego od 4. pika. Koliko nije bilo sreće na lutriji, toliko je bilo na draftu za Houston.
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Jedan je Nikola Jokic a za njim Doncic...Bice tresla se gora , rodio se mis...Francuske i zapadnjacke podvale, videcemo to na kraju..
Р

Реално

pre 11 meseci

Дечко још није дошао, пишу се текстови где се најављује нова ера у Спарисма, а он сам се ставља у кош са Адмиралом и Данканом... Зајон кад је долазио била је још већа фама, па на крају дечко постаје познат по томе што се развлачи с две порно глумице у исто време... Резиме: Полако с оваквим насловима, а дечку све најбоље
x

xnxx

pre 11 meseci

zajonu je najvecu uspeh do sad u ncaa/nba sto je pocepao patike