Komentari na vest

Kreće plej-of ABA 2: Spartak sa vrha juri pehar, Vojvodina ima intimnu želju, Zlatibor pamti nepravdu

А

АКИ

pre oko 1 mesec

Срби су опет изиграни,надгласани....ово правило да може макс..6 екипа из једне земље да игра је на штету Српских тимова.Кобојаги добили смо још 1 мјесто али шта је са осталима ? Нпр.уђе Спартак имамо 6 какву наду онда имају Воша,Златибор,Вршац,Слобода,Раднички,Џокер,Чачак .Сваки од тих тимова уз још мало улагања комотно може да игра АБА 1 .Пешића је добро рекао да су тимови из КЛС као у концентрационом логору .Вјечите боли уво за остале.ФМП је Човићев,Мишко ту добро плива и сигуран је .Борац се низашта и непита .Хрвати искористили корону па угурали Задар који је већ био испао па још и Сплит,Словенци штимају Крки на разне начине .Црногорци у дилу с њима а имају и 3 тима .Уз све то АБА уопште није јака лига и нема никакве користи од ње.
r

realno istina

pre oko 1 mesec

mega je 4 u aba ligi ! znaci sem buducnosti nema tu nikoga
D

Drukara

pre oko 1 mesec

KLS je slaba liga, nije konkurentna. Treba ABA vise nego ista. Evo ti primer nase fudbalske lige, jad i ocaj, jel nam to treba i u kosarci?
P

Paa

pre oko 1 mesec

Nisi spomenuo državni Partizan. A jasno je da je upravo taj klub uništio srpsku košarku.
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Па докле више омаловажавање и блаћење српске кошарке. И какве везе има српска кошарка са фудбалом па да се узима примјер фудбалске лиге. У кошарци имамо оно најважније, потребну базу врсних српских играча, довољну да се формира 12 или више добрих тимова. Предуслови за српску националну професионалну лиогу постоје.
J

Jtd

pre oko 1 mesec

Menjati pravila u toku sezone je besmisleno, a jos besmislenije je da se kola slome na onima koji su izborili plasman a cuvaju se oni koji su ispali, suludo. Zar nije jedino normalno da poslednja dva ispadaju a prva dva ulaze i kraj price. Ako si dobar udji sledece godine
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Спартак и Војводина су за ову сезону обезбиједили буџет од мил. €, формирали респектабилне саставе, имају већи буџет а и реално бољу екипу од полиовине тимова АБА-1. Кроз добре игре и у КЛС и у АБА-2 су потврдили квалитет, Спартак се ослања искључиво на српске играче, довели су недавно тек ветерана Мозлија који и нема претјерано важну улогу у ротацији, и Војводина је пажљиво бирала играче, укључујући оба Амера, овај Џионсон, крилни центар атипичан за Амере не робују статистици већ прави тимски играч ради пуно корисног за тим. И трећи српски тим, Златибор је са нешто мањим буџетом формирао одличан састав, са сваком аквиозијом не скупим али јако захвалним играчима су погодили, из шпанске треће лиге довели су овог Ковачевића који игра изврсно, људи знају знање. Надати се да ће један српски тим обезбиједити АБА-1, наравно, свим српским тимовима пуно среће у плеј-офу.
H

Hayvan

pre oko 1 mesec

Zasto zadnji (krka) ne igra baraz protiv drugoga iz aba2?
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Зато што су освајачи АБА2 лиге за прошлу сезону, а приде што су прогнозе да ће два српска тима бити у финалу АБА2 лиге. У том случају, онај поражени не би играо бараж, већ најбоље пласирани клуб из друге државе, што би изазвало још већу спрдњу. Овако је направљен извесни компромис
p

pop80

pre oko 1 mesec

Napred Spartak.Još na početku sezone sam pisao da ćemo biti favoriti za AbA 1
R

Red Star Belgrade

pre oko 1 mesec

Najveca glupost je ovo koliko neko moze da ima u Aba ligi 1. Ako je najbolji tim u Aba Ligi 2 on mora da igra Aba ligu 1. Pa makar bilo i 10 Srpskih timova,a ne da prvak Aba lige 2 igra Baraz,a drugoplasirani da ide direktrno jer je Srbija vec imala 5 predstavnika tad.
g

gost4

pre oko 1 mesec

a zbog cega se igra ovo takmicenje? ni sampion nece u ABA
B

BigVlad

pre oko 1 mesec

Pa ako udje Dubaji, nece biti paran broj ekipa. Onda ima logike da udje šampion