Komentari na vest

Krenulo je! Fila aktivirala bombu sa Hildom, Rajaković doveo još jednog Kanađanina

K

Kobe

pre 3 meseca

Hoce li denver ikog dovesti, ljudi imaju najgoru klupu u ligi, i bez Jokica su loteri tim. Svaki dan americki mediji samo govore kako treba Dzejmsu i Embidu pomoc, a obojica igraju sa olstar igracima, plus vrhunskim rol igracima. Umjesto da trejduju Portera, Redzi Dzeksona za Mikal Bridzisa, Dinvidia i Kem Tomasa, i nek ubace i nekog pika. Oni sjede skrstenih ruku. Makar Bogdana da dovedu, znacice im jako, ali jok, smijesna politika nba lige.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Kobe-Dovešće,polako smiri se...
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Da li znas kolika je plata Portera JR? Da li mislis da se rastura ekipa koja je uzela prsten u prosloj sezoni, a pritom ima dobar skor? Nijedna ekipa ne igra dobro bez svoje prve zvezde. Fila bez Embida pobedi smao ako Meksi ubaci 50. Seleri kep Denvera je prepun, imaju 3 max ugovora plus Gordon, daleko su oni od bilo kakvog ribilda.
d

dejanera

pre 3 meseca

Porter ima ugovor od 33+miliona dolara za ovu sezonu! To je samo pola miliona manje od plate koju prima Marej. Dzekson ima platu od 5 miliona ali i 33 godine. Dakle ti predlazes da Denver trejduje treceg najskupljeg igraca, i standardnog clana prve postave, koji ima tek 25 godina kao i sestog igraca ekipe a pri tom pominjes da imaju najgoru klupu?! Pa ako pojacavas roster ne rasteras one koji igraju svaku utakmicu nego one koji greju klupu ili ne doprinose koliko bi trebalo. Pri tom sva tri igraca koja si naveo su visoki ispod 2 metra (191, 196 i 198 cm) a nudio bi Portera od 208 i ostao sa patuljak ekipom! U prvoj petorci Denvera najvislji je Jokic (213) a zatim Porter (208), Gordon (203), KCP (198) i Marej (193). I ti bi sad doveo ove malene i direktno u prvu petorku uterao Nnajia ili De Andre Dzordana (koji se smatra bivsim kosarkasem) Srecom tamo ne citaju gluposti sa nasih portala!