Komentari na vest

Kuva na Malom Kalemegdanu: Zvezda dovodi najboljeg igrača Igokee

C

CSF

pre gotovo 2 godine

Odličan igrač. Još jednu 5-ticu spretnu i brzu u napadu, ali tu fali i plej tipa Jovića da centre otvore sa pikenrol igrom.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Malo jači od kisele vode. Posle se pitaju zašto Zvezda nije konkurentna u EL. Pa on se u LŠ nije snalazio kako treba, čovek limitiranog šuta za poziciju koju pokriva, jedino odbrana, ali ovakvih ima na stotine
M

MarcoDobrico

pre gotovo 2 godine

Josilo bi se isto sjajno uklopio u Radonjicev sistem. Nadam se da je neko posmislio i na njega. Pokusati Apica vratiti i eventualno Loyd da se vrati. Regland takodje
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Josilo nije za Zvezdu,Lojd potpisao za Monako..Regland sampion Izraela,pod ugovorom ,teško ga je dovesti..
N

Ne bi...

pre gotovo 2 godine

... bilo loše na četiri Ilić i Bjelica, na dva recimo Gudurić ili Nedović,koji može i na keca ponekad, na pet Petrušev i stranac, i jedan plej,možda Stefan Jović, a ostaviti i Markovića pod obavezno... pravi domaći tim,sa samo Holinsom i eventualno Tarzuskim kao strancima, plus Ivanović koji je sa ovih prostora...
M

Može,može...

pre gotovo 2 godine

.. Ilić na četiri, ako zaista dođu Petrušev i Tarzuski na pet znači da Kuzmić ide. Sigurno idu Vajt, Cirbes, Simonović, Volters, a mogao bi i kapiten. Petrušev može da se spusti i na četiri u nekoj varijanti. Holinsa obavezno ostaviti. 5. Tarzuski, Petrušev, Mitrović; 4. Ilić,stranac; 3. Kalinić, Davidovac; 2/3. Lazarević, Lazić; 2. Dobrić, Holins; 1. Stranac, Ivanović, Marković. Ako bi se kapiten eventualno povukao,onda ima prostora da se dovede i jedan bek šuter, ili jedan kombo 1/2 tipa Nedović,a još bolja opcija bi bio Gudurić...ko zna,možda na keca dovedemo i Jovića...to bi bilo top, samo tri stranca + Ivanović.
P

Pavle......

pre gotovo 2 godine

Kakva igrica!Basketball manager!
O

Odlično pojačanje

pre gotovo 2 godine

U Zvezdi Ilić,Petrušev,Gudurić,Tarszewski u Partizanu Hajns,Veseli,Lučić,Slukas....Zvezda prva ponovo
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

Veseli ide u Barsu
T

Tomy

pre gotovo 2 godine

Odlična kupovina! Mladić već igra pametno i agilno kod obruča, brzo istrčava i još samo da ga nauče na prodor igru kad ima 1 na 1, i da izvežba šut, i eto odličnog krila za male pare koji će samo da raste iz godine u godinu. Čudi me samo da ga skauti već nisu odveli u neki bogatiji klub 😀

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Sve je to super ako dobije neku minutazu, da ne prodje ko Simanic, Uskokovic, Radanov, veciti talenti.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze Covica mozemo da volimo ili ne postujrmo ili ne ali uzdigao nas je i pored promasaja dovodio je dobre igrace i svi su dobijali sansu manje ili vise (posebno domaci). Ako zasluzi da igra odlicno i za nas i njega. Neka mu je sa srecom a i nama sa njim...
J

Jb

pre gotovo 2 godine

Najbolji igrac igokee???!!! Ajte molim Vas malo objektivnosti u izvestavanju, perspektivan, mlad, moze da napreduje to da ali najbolji ne, i nije. I treba da zna da se u zvezdi igraci od 21,22 godine dugo nisu naigrali
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zvanicno treci igrac ABA lige po indeksu korisnosti. Nije uvek pravi pokazatelj, ali za igraca kojem sut nije u prvom planu takav index korisnosti je vec nesto sto moze da se racuna.
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

evo Dobrić i Davidovac igraju već 5.godinu uredno
D

Dragisa Misovic

pre gotovo 2 godine

Ok sto je nas ali ovo je novi Jagodic Kuridza,u svom klubu najbolji u Zvezdi neprimetan
B

Banjalučanin

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj gluposti.. kakav Kuridza.. Ilić je totalno drugi tip igrača.. brži, skočniji, neuporedivo bolji atleta, puno bolji odbrambeni igrač, zahvalno mirne ruke, mali potrosač lopti... izuzetno racionalan igrač što i sama statistika kaže.. bravo Zvezdo, sjajan odabir!
П

Професор Окултис

pre gotovo 2 godine

Дете Вишеграда, значи природно је да иде у Звезду! НАПРЕД ЗВЕЗДО, НАПРЕД ДАЛЕ!
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Odlicno, jos jedan momak koji se preziva na ić, da osvoji sva takmičenja protiv čete preplaćenih stranaca iz Partizana
W

Wild Cardsi

pre gotovo 2 godine

OK igrac za rotaciju, mlad i prespektivan i svake godine konstantno napreduje... Rid iz Buducnosti mi je velika zelja, zver! Zahvaliti se Kuzmi, on posle one saobracajke nije isti igrac, mada dobro je i preziveo onako nesto. Radonja je covek koji zna da napravi centra! Kuzma je posle Zvezde dobio milionski ugovor sa Realom, Cirbes sa Makabijem, Bobi postao MVP ligaskog dela EL...
M

Moravac

pre gotovo 2 godine

Rid je odličan igrač, ali sklon povredama. Teško se od njega može očekivati košarka na vrhunskom nivou. Petrušev je pravo rešenje. Uz njega i Ilića potrebni su odličan plej i šuter na poziciji 2-3. I to je to.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ja mislio dolazi Lesor.
h

h00dieMelo

pre gotovo 2 godine

Odlicno pojacanje. Mlad igrac, a opet sa dobrim iskustvom, tri jake aba sezone iza njega, od kojih svaka bolja od prethodne. Sigurno da nije previse skup, a opet sigurno jako motivisan zbog evrolige i daljeg napretka. Atletican, snazan, defanzivno i te kako prisutan, moze da cuva protivnicke cetvorke, nadamo se i na evroligaskom nivou. Dobar skakac. Ofanzivno je strec cetvorka, dobro zavrsava oko obruca, ali moze da siri teren, s obzirom da deluje da je popravio sut. Prosle sezone je imao katastrofalnih 16.4 posto za tri u aba, a ove vec 33.9 sto je svakako veliki napredak i korektan procenat. Kada bi taj sut koliko toliko doveo u neku konstantu i preneo to na evroligaski nivo, sigurno da bi bio ozbiljan pogodak za zvezdu.
R

Rajka Baregro

pre gotovo 2 godine

Pa zar nije Panter njihov najbolji?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ce i Partizan tim stopama da krene za pocetak neki dobar domaci igrac posle mogu i stranci iz Evrolige.Trebalo bi Partizan i Zvezda da bace oko na reprezentativce Poljske.Ima u njihovoj reprezentaciji igraca koji mogu da se dovedu u oba kluba.
S

Suterr

pre gotovo 2 godine

Sto se sutera tice voleo bih da vidim Walera upravo iz igokee, samo pitanje je da l je za EL nivo kosarke, paklen suter
G

GrobarKosmet

pre gotovo 2 godine

Zeleo sam ga kod nas! Decko je odlican igrac!
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ja mislio Zagorac, bas steta, takav igrac se nece skoro pojaviti.

BojanCZ

pre gotovo 2 godine

Bas sam zadovoljan sto smo se za njega odlucili. 00' godiste, fizikalije su mu fantasticne, a cak i na tom polju ce jos da napreduje. Za tu visinu jako brz prvi korak, odlicno napada licem kos..Kad ga Radonja bude uzeo pod svoje, i kad ga uvede u nas defanzivni sistem, bice odlican. Ovaj igrac nam je mnogo vazniji u perspektivi, nego u konkretno sledecoj sezoni, pa ako se odmah ne uklopi u sve zahteve, pokazati strpljenje. Mora malo da radi sutu, da ih uzima sa vise samopuzdanja, cesto preskoci otvorenu poziciju i odlucuje se za prodor. Za novac za koji ce da igra, boljeg i perspektivnijeg igraca, tesko da mozemo da pronadjemo.
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

uz Radonju i uz rad sa Mitrom može da izraste u ozbiljnu kombo 4-ku
0

023

pre gotovo 2 godine

Bilo bi zanimljivo da nam novinar da podatak koliko je igrača u istoriji prešlo direktno iz Partizana u Zvezdu, kao što je mladi Dalibor Ilić. Dobrodošao!
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Uz Petruseva,Gudurica i nekog dobrog stranog pleja mozda Lorenca Brauna da zatvorimo skoro plejoofff pocetkom Jula a odlaze vrlo verovatno pored Woltersa i Wajt,Cirbes naravno,Simon penzija,Kuzma mozda penzija a mozda i Holins ako Radonja proba sa nekim dobrim bek suterom,,,,
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa odlascima mada bi ostavio holinsa.. I kad ne daje puno poena dosta doprinosi u odbrani
M

Milan282020

pre gotovo 2 godine

Druže,Gudirić ima ugovor sa Fenerom i za narednu sezonu,a Braun izvesno ide u Španiju(Real,Barsa) za mnogo jak ugovor i pride je moguće da dobije njihov pasoš i nastupa za reprezentaciju.Malo poznavanja i realnosti...Petrušev je dostupan,to si pogodio.
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

Kad bi mogli nazad da vratimo Dzoa Reglanda,imao je paklenu sezonu u Hapoel Holonu.A i u prvom mandatu je bio odlican,steta sto se povredio.
N

Neca88

pre gotovo 2 godine

Dolazi period godine sa naslovima: Gori, kuva, trese se 😀🇷🇸
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

Radi grejalica, pali se masina... Problem je sto ljudi poveruju u svaku vest. Ovi lupe nekog igraca ( ne konkretno ovaj) onda pisu danima o njemu i mogucem dolasku, pa pregovori, pa onda pisu o tome zasto nije dosao i ko su mu zamene, a komentari se samo pune.
Б

Боб

pre gotovo 2 godine

А онај Рус из Меге?
И

Изнад града вече пада...

pre gotovo 2 godine

Идемоооо Вишееееграааааад!
G

Gost11223344

pre gotovo 2 godine

Po informacijama koje imam, zelje su Nedovic, Ilic, Rid i Petrusev, uz ostanak Holinsa. Ekipa se nece previse menjati. Pojacace se reket, Nedovic i Kalinic ce voditi ovaj tim. Naravno Nedovic je daleko, prica se da ima vise ponuda, Baskonia je najvise zagrizla.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Nedović + Kalinić bi bio nestvarno dobar tandem, bolji od bilo kakvih stranaca. Ali trebaće tu i dobar plej koji prevashodno gleda da razigra ekipu, kao i neki jaki centar koji može da igra ledjima i dobar je u odbrani (neka mladja verzija Kuzmića).
R

Rochestie 55

pre gotovo 2 godine

Sta ce nam Nedovic?? Znam da cete da nalupate minuse, gotivim ga ali nije konstantan i nemoze da bude nosioc. A i Radonja razmislja u tom smeru sigurno mu ne treba igrac koji moze da ubaci svaku 4-5 utakmicu 20+ poena, pritom tanak je u odbrani, ako Radonja produzi ugovor mislim da od Nedovica nema nista, ali vreme ce pokazati..
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

@Rochestie55, Mnogo je Nedović napredovao u tom segmentu, nije više toliko nekonstantan kao ranije. A njegov plafon u napadu je brutalan. Sa lakoćom može svaku ekipu da zatrpa. Nama je potreban talentovan igrač koji može da pogadja u seriji (i da izmisli nešto s vremena na vreme), a da dovedemo takvog igrača koji uz to igra i dobru odbranu, to već malo teže. Jednog takvog igrača bi mogli da istrpimo.
G

Gost11223344

pre gotovo 2 godine

Videli smo i u finalu play off-a da jedan divljak mora da postoji, koji ce izmisljati poene kada sistem ne funkcioniše. Nedovic je jako napredovao, a verujem da bi imao potpunu slobodu. Neverujem da ce se dovoditi plej ako dodje Nedovic, Dzoni ce igrati 25-30 minuta i Marković ce pomagati. Radonjic ce potpisati novi dvogodišnji ugovor sa ozbiljnom platom. Imam info iz kluba ali uzmite u obzir da se ni ova sezona jos nije zavrsila.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Недовић не може да се уклопи у Радоњин систем паклене одбране.Пре би Радоња изабрао Холинса.
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

7mi u aba ligi i wc za evrokup,ove godine drugi opet hoce wc ali da se useru od 14 miliona ojra dugova.
P

Penzioneri...

pre gotovo 2 godine

...kuzmic,simonovic,cirbes,markovic i vajt ni pod tackom razno ne smeju da ostanu u klubu i sledece godine! Dosta je bre vise bilo mahaca peskirima i rekreativaca u timu cije karijere su zavrsene jos pre 3-4 godine,trebaju nam Odlicna pojacanja tipa Petrusev,Jaka Blazic,Nedovic..itd jer samo sa takvim pojacanjima mozemo parirati drzavnim Milionerima koji imaji 50.mil budzet i 4.mil puntera!
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Nedovic bi bio idealan.. Mada teška prica za njega mislim da ima ozbiljne ponude po evropi..
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

Petrusev i Ilic DEAL DONE.
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Centar Ristić bi bio odličan izbor.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Spore noge, ne može, vec 1000 puta objašnjeno.
L

Laktasi 2008

pre gotovo 2 godine

Slazem se, Ristic i Petrusev na 5-cama uz Ilica i Mitrovica i imali bi TOP centarsku liniju za sl.sezonu!👍
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ristic je kao ajzea tomas. U napadu odlican, u odbrani igrac manje. Tesko da takav igrac moze da igra kod radonje.
j

jaaaaaa

pre gotovo 2 godine

jos jedan igrac koji bazen ne moze da pogodi
m

mozsporttest

pre gotovo 2 godine

text
К

Копре Недри!

pre gotovo 2 godine

Вишеграђани и Звезда - НЕРАСКИДИВА ВЕЗА!
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Hvala bogu nesto pametno!
b

boyka

pre gotovo 2 godine

podrska, zadnje 2 sezone decko odskace brojkama trudom i zalaganjem.. sazreo prosao je kroz reprezentaciju u svakom slucaju doprinjece mnogo vise od vajta i simonovica, kuzmica, cirbersa dati sansu Topicu koliko se moze
o

ok

pre gotovo 2 godine

može može
M

Mozeee

pre gotovo 2 godine

Vajtu se zahvaliti i raskinuti ugovor, dovesti nekog krilnog centra sa EL iskustvom a Dalibor da mu bude zamena Za par godina bice opasan EL igrac od njega ima veliki talenat
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Vajta igra kod vas? Zar on nije pevač? Sead Memić Vajta. Da li je to taj?
@

@Gostigli88

pre gotovo 2 godine

Vajt - Vajtu. Vajta - Vajti. Za sledeći čas nauči padeže pa možda bude i imalo smisla. Smešno - i dalje ne verujem da će biti.
I

Ivan282020

pre gotovo 2 godine

Pobogu,igrač sa el iskustvom na 4 je već tu:Davidovac!A sledeće sezone će i Kalinić još više vremena provoditi na 4,i ovaj plejof je uglavnom igrao na toj poziciji.
y

yo.dorro

pre gotovo 2 godine

Legendo, White ima EL iskustvo. To sto vam se preskupih 5,6 EL igraca nije uklopilo u tim ne znaci da oni nemaju EL iskustvo.
Љ

Љубан

pre gotovo 2 godine

Топ
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Au, al cemo biti dobri u kamena sa ramena. Dajte bar jednog sutera.
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Шутера имамо, треба нам комбо бек, којем је основна карактеристика продор и измипљање поена и п'р центар да Џонијев потенцијал дође до пуног изражаја! Илић је ок опција, по мени млађа и апгрејдована верзија Митровића, са додуше доста нижим кошаркашким IQ
M

MMXXII

pre gotovo 2 godine

Ne treba vama suter ni trener. Jedan cikica s naocarama je dovoljan za sve.
G

G

pre gotovo 2 godine

Pravo pojačanje. Ono sto treba. Uz njega u Mitra samo jos 1 pravi centar, fizički dominantan i to je već dovoljno za unutrašnju liniju. Onda spoljna redom... u zavisnosti od odlazaka.
D

Delija istok

pre gotovo 2 godine

Bravo, bravo, bravo!!! Nedovića dovesti makar ga kidnapovali! Samo domaći igrači, stranci samo na pleju eventualno bek.
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Nedu volim kao brata ali nemamo mi luksuz da placamo pola miliona igraca koji ce odigrati 3 meseca u sezoni