Komentari na vest

Larkin se svađao sa navijačima, pa udario na Atamana: Utakmica godine, a ja igram 22 minuta

S

SvrakaShearer

pre oko 1 godinu

Larkin i Ataman su toliko toga pozitivnog i najboljeg dali Efesu tako da je normalna ljutnja i želja jer je Larkin hteo svim srcem da pruži više, a pošto je igra pala njegovim ulaskom Ataman mu je skratio minutažu. Klejburn je najbolji strelac bio na -19 index, Plajs -17 za 11 min uz dobru rolu u napadu, a Mbaje na -25. Nadam se da mogu uz par osveženja tima da traju još godinu ili dve. Danstona znam da se nikad ne bih odrekao, čovek sa 36 god i 25min na +3. Njega bi sačuvao po svaku cenu
D

Daki...

pre oko 1 godinu

mozda zato sto te avramovic pokidao u odbrani
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Sta tek Nedovic da kaze Uvanovicu za minutazu, moj Larkine.
a

abrakadabra

pre oko 1 godinu

Ma zasitili se svi u taj efes vise, vidi se da samo klajburn pokusava neshto nek puste larkin,micic, dunston i ostali penzioneri na leto i da grade ekipu oko bryant i clyburn.
0

023

pre oko 1 godinu

Pogled iz Larkinove vizure. Iz moje, njegov ulazak je ukanalio dobar ritam Efesa. Čak mi se čini da le imao neki užasan +/- u prvom poluvremenu. Efes svakako zreo za remont. Partian se podigao od kraja prve četvrtine i utakmicu koja je mogla da ode u -30 u prvoj četvrtini prema energiji i prikazanoj igri, odvede u egal i na kraju se zasluženo odlepi.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Ataman je u svadji sa skoro celom ekipom i nema neku preveliku komunikaciju,pogotovo sa Larkinom i Micicem,igraci medjusobno takodje nisu bas na istoj"talasnoj duzini",vreme je da na leto Efes promeni veci deo tima i moguce trenera
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ne kloni duhom Larkine nije tvoja krivica. Krivi su savic Glikman Bodiroga i KK Partizan.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Kako je krenuo meč delovalo je da Partizan igra sa nba ekipom, leteli su po terenu i sve pogadjali... -17 pa + 15 preokret od 32!!! Neverovatna pobeda!
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Tacno kada je Larkin usao raspala se igra Efesa.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kako javljaju na vestima gospodin Ataman je isao da podnese krivicnu prijavu u policiju protiv Larkina.🤣🤣🤣
A

Alcatraz

pre oko 1 godinu

Nisi ti kriv Partizan je za sve kriv⚫⚪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪