Komentari na vest

Laso: Pablo nije veliki zato što pobeđuje niti je loš kada gubi

T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

najbolji evropski trener i zbog guranja mladih igraca Vukcevic vise igrao u Realu nego u Partizanu
G

Gost8283747

pre gotovo 2 godine

Doktore kapa dole! Zelim ti da jos jednom uzmes to jer te narod i kosarkaska javnost previse potcenjuje, a ti si pokazao ko si i sta sj!
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Barsa je bolji tim bez sumnje, ali ne toliko koliko je Laso bolji od Sarasa. Razlika u kvalitetu dva trenera je mnogo veca od razlike u kvalitetu dva tima. Rekao bih da je to presudilo.
B

Bafana

pre gotovo 2 godine

Taj isti trener ga je dobio pet puta ove sezone, da ga je i šestu dobio to bi značilo da nešto bas ne valja sa Realom…
s

shulz

pre gotovo 2 godine

Najbolji trener godinama unazad u Evropi, šteta što više EL nije uzeo, onaj njegov Real od prije par sezona je igrao atomsku košarku, a i kada im ne ide baš najbolje kao ove godine, bez velikih pojačanja pokazu snagu, ne bi me čudilo da osvoje iako su malo slabiji od Efesa da tako kažem, jer su im par puta sezone izmakle u finalu koje su igrali vanserijski pa možda se to okrene sada malo
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ubedljivo najveci gospodin medju evroligaskim trenerima!
P

Pablo Lasoo

pre gotovo 2 godine

ocekivao sam da Real pokaze karakter Barsa ih dobila 5 zaredom u jednoj sezoni ovo bi bilo 6,sto je mnogo mnogo je.A opet se sada prica o Realu kao da je ne znam sta uradio kao da su osvojili,a dakticki imaju veliku pobedu ali nista nisu uzeli,tako da izgleda da ce Efes opet uzeti titulu jer po meni Efes je dobio protivnika koji mu najvise odgovara,Real ima po meni mekane igrace na bekovima koji ne mogu da isprate Larkina i Vasu,s tim da je oet mozda neki egal jer Gos ne igra za Real a Efesu Simon i Bouba koji ne znam ni u kavom je stanju.Opet Efes vs Oly je na fistu strecu i nezrelost Oly dobio s obzirom da se debelo nudio Oly ali ovi to nisu znali i po nekoliko puta da iskoriste. Real ovako na papiru jaci ali mislim da nece moci mada opet mozda vrate Efesu milo za drago s obzirom da su prosle sezone onako ispali na 5 utakmica i onu trojku Simona koja je preomila izgubljeno sa Realom i na kraju osvojili na f4.Mozda je Beograd sudjen Realu ali sada nemaju Doncica.